- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Benimde kaynanamgil yeni söyledi gelemeyiz dedi çok şaşırdım..kayinbabam kurbanda gelirsiniz dedi 2 aylık bebekle bir yere gelemem dedim ama şaşırdım böyle yapmalarına normalde gelecek olan insanlardiAnnelerden daha fazla duyarlılık bekliyoruz ama olmuyor maalesef boşver canım sıkma sen canını, bak benimki doğumuna gelmicem dedi direkt, napalım takmıcaz
Canım bende sepet beşik var görsel olarak çok güzel ama pek kullanışlı değil, bebeği alıp koyarken çok eğilmek gerekiyor. Eşim de sepet beşiği anne yanına çeviricem dedi bakalım nasıl olacakben anne yanlarını kullanışlı buluyorum en çok
Salon için alacağınız beşik nasıl olacak bende bakıyorum da tam bilemiyorum reflü yatağı olabilenler felan varmış heralde onda da kademeli yükselenler varmış. felan araştırırsanız bugün atar mısınız buraya da.Kızlar bugün beşik bakacağız ne önerirsiniz? Bence park yataklar çok mantıklı ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor maalesef eşim de park yatakta ısrarcı kullanım kolaylığı açısından. Aslında ahşap anne yanlarını yeğenimde kullandık tekme ata ata ayağıyla kırdı hep yanlarınıkuzenine çekerse bizimki de öyle olur Ayrıca salona da bir beşik alacağım yatağın yanına da ayrı bir beşik alacağım. Sepet beşik alanınız var mı ?Tecrübeliler alanlar fikrinizi yazabilir misiniz kızlarım
Ay nasıl yapmayı düşünüyor acaba marangoza felan mı götürüp yaptırcak kendi mi yapacak acabaAnnelerden daha fazla duyarlılık bekliyoruz ama olmuyor maalesef boşver canım sıkma sen canını, bak benimki doğumuna gelmicem dedi direkt, napalım takmıcaz
Canım bende sepet beşik var görsel olarak çok güzel ama pek kullanışlı değil, bebeği alıp koyarken çok eğilmek gerekiyor. Eşim de sepet beşiği anne yanına çeviricem dedi bakalım nasıl olacakben anne yanlarını kullanışlı buluyorum en çok
Anneler yaşlandıkça huyları değişiyor. Bazen düşünemeden hareket edebiliyorlar. Normal zamanda kaldırıyoruz ama hamile dönemde zor oluyor.Çekti gayet sıkıntı orda zaten. Hatta doktor bile bugün bize çok güzel poz verdi dedi. Bilmiyorum ben kimseye böyle bir şey demezdim bu kadar kaba olmazdım. Beni kim yetiştirdi acaba
Benim kalbimi bıraktığım renkli fotoğrafına annem şöyle bi baktı baktı hiç güzel yakalayamıyo bu doktor da güzel çıkmıyo dedi. Düşünüp düşünüp üzülüyorum kaç saattir. Neden böyle bi şey dersin ki. Neden heves kırarsın. Maşallah de geç beğenmediysen bile, ki beğenilmeyecek gibi hiç değil zaten. Anlamıyorum insanları en yakınım bile olsa.
Canım 2 aylık bıle olmayacak sen dusun senınkıler ıyıce tuhaf yakın değildi demi yakın olsa neyse benımkıler 1 saat mesafede gıder gelırım dıye dusunuyorumBenimde kaynanamgil yeni söyledi gelemeyiz dedi çok şaşırdım..kayinbabam kurbanda gelirsiniz dedi 2 aylık bebekle bir yere gelemem dedim ama şaşırdım böyle yapmalarına normalde gelecek olan insanlardi
Kızlar bugün beşik bakacağız ne önerirsiniz? Bence park yataklar çok mantıklı ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor maalesef eşim de park yatakta ısrarcı kullanım kolaylığı açısından. Aslında ahşap anne yanlarını yeğenimde kullandık tekme ata ata ayağıyla kırdı hep yanlarınıkuzenine çekerse bizimki de öyle olur Ayrıca salona da bir beşik alacağım yatağın yanına da ayrı bir beşik alacağım. Sepet beşik alanınız var mı ?Tecrübeliler alanlar fikrinizi yazabilir misiniz kızlarım
Ay boşver vallaha sevin bile gelmemelerine şimdi gelseler lohusa lohusa normalde batmayacak herşey batar kayınvaliden şunu yap bunu yap diretir herşeyde vardır bir hayır bence. Benim kayınvalidem şimdiden başladı anne sütü çok önemli bebek süt emdikçe büyür hayır sanki biz bilmiyoruz eski usül ne varsa diretecekler yok işte biberon felan sakın almayalımmış memeyi bırakırmış da işte napayım bende istemem ama fakülteye gidiyorum bırakamam orayı gerekirse bırak diyor gel de sinirlenmeBenimde kaynanamgil yeni söyledi gelemeyiz dedi çok şaşırdım..kayinbabam kurbanda gelirsiniz dedi 2 aylık bebekle bir yere gelemem dedim ama şaşırdım böyle yapmalarına normalde gelecek olan insanlardi
Hangisini aldın canımCanım tecrübeli annelerin hepsi park yatağı öneriyor. Bende böyle şık dursun falan istiyordum ancak bende park yatak aldım. Hem her yere taşıma olanağı da var. Zaten uzun süre aynı odada kalırsınız
Bunu aldım canım. Ama bazılarının yan tarafı iniyor. Sonradan gördüm. Onlarada bakabilirsin. Ebebekle karşılaştırınca civilde daha fazla seçenek ve kullanışlı ürün gördüm. Birde bundan almaya karar verirsen kumaş olmamasına dikkat et. Sivri bişey değince yırtılıyormuş kumaşlar.Hangisini aldın canım
Tamam canım atayım. Reflü yatağı her beşiğe olmuyor mu ya tühSalon için alacağınız beşik nasıl olacak bende bakıyorum da tam bilemiyorum reflü yatağı olabilenler felan varmış heralde onda da kademeli yükselenler varmış. felan araştırırsanız bugün atar mısınız buraya da.
Güle güle kullan inşallah canımBunu aldım canım. Ama bazılarının yan tarafı iniyor. Sonradan gördüm. Onlarada bakabilirsin. Ebebekle karşılaştırınca civilde daha fazla seçenek ve kullanışlı ürün gördüm. Birde bundan almaya karar verirsen kumaş olmamasına dikkat et. Sivri bişey değince yırtılıyormuş kumaşlar.
Kanz Love Lüx Arakatlı 70x110 cm Oyun Park Gri Fiyatı KZ LOVE / GRI
Kanz Love Lüx Arakatlı 70x110 cm Oyun Park Gri en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.civilimcom.page.link
Arabayla 7 saat otobüsle 11- 12 saat uzaklıkta bi yerCanım 2 aylık bıle olmayacak sen dusun senınkıler ıyıce tuhaf yakın değildi demi yakın olsa neyse benımkıler 1 saat mesafede gıder gelırım dıye dusunuyorum
Oyy maşallah tosuncuk kaç haftalıkcanımGünaydııın bugün görüş günümüzperinatologa geldim detaylıdan 3 hafta sonrasına çağırmıştı bir şeye daha bakmak için. Oğluşumu gördüm bize çok güzel poz verdi 900 gr olmuş tosunpaşa tahmin ettiğim gibi dik duruyomuş makat gelişli deniyo sanırım aşağıda baskı olmasının sebebi ayağıyla vurmasıymış. Saat 12’de de kendi doktoruma gidicez. Bizden haberler böyle
Aynen öyle aslında ama işte insan şaşırıyorAy boşver vallaha sevin bile gelmemelerine şimdi gelseler lohusa lohusa normalde batmayacak herşey batar kayınvaliden şunu yap bunu yap diretir herşeyde vardır bir hayır bence. Benim kayınvalidem şimdiden başladı anne sütü çok önemli bebek süt emdikçe büyür hayır sanki biz bilmiyoruz eski usül ne varsa diretecekler yok işte biberon felan sakın almayalımmış memeyi bırakırmış da işte napayım bende istemem ama fakülteye gidiyorum bırakamam orayı gerekirse bırak diyor gel de sinirlenmebende istemiyorum gelmesini keşke hiç gelmese ki zaten gelse de bir gün bile durmaz beni sinir eder gider
Evet aşk olsun ya size de beni babaanne mi yaptınız demişti küçümser tavrıylaAynen öyle aslında ama işte insan şaşırıyoro kadar haklısın ki bende bana karısilmasini hiç sevmem birde fakülteye gidiyorsun yani tabiki biberona da sana da alışacak memeni bırakcak halin yok doğru seninki öyleydi beni neden babaanne yaptınız diyen seninki miydi
Yok oluyor muhtemelen eğimli oluyor reflü yatağı onu demek istemedimTamam canım atayım. Reflü yatağı her beşiğe olmuyor mu ya tüho kadar bilmiyorum ki birde bu konuda eşim benden de cahil napıcaz hiç bilmiyorum
Oo canım bılmıyorum bebeğe bağlı da nasıl gıdeceksiniz yol uzun bebekten cok sende etkıleneceksinArabayla 7 saat otobüsle 11- 12 saat uzaklıkta bi yerama şaşırdım yani ben gelir sanıyordum
Canım resmi felan varsa bir atabilir misin bakayım ben belki bulabilirimYok oluyor muhtemelen eğimli oluyor reflü yatağı onu demek istemedimama bu bazı beşiklerde kademe olarak reflü yatağı şekline gelebiliyormuş bi taraf yukarda biri aşağıda bi model buldum ama e bebekte bitmiş eski bi model sanırım 2. El bulmaya çalışıyorum da bende emin değilim iyi mi 7. Aya kadar kullanılıyormuş bu arada
Aman canım belki çocuğu görünce fikri değişir sen yine de sakın kalmaya çalış duruma göre harekete geçEvet aşk olsun ya size de beni babaanne mi yaptınız demişti küçümser tavrıylazaten gelse de kesin kavga ederiz
Hayatta gitmem dedim eşime de o çocuk 6 ay olana kadar ordan oraya gitmem dedim ki 6 ayda da toparlarsa çocuk dedim.. işte o zaman biz oradaydık şey dedim 2 aylık çocukla yola çıkamam dedim işte çıkan çıkıyor bilmemnesinin bilmemnesi gelmiş ordan vs vs ben gelmem dedim çocuğum hasta olur dedim her çocuk hasta olur muhabbeti açıldı iyi hasta olursa eşim bakar o zaman ben bakmam bile bile hasta edip dedim tavrım net görmek isteyen kendi gelir haksız mıyım amaOo canım bılmıyorum bebeğe bağlı da nasıl gıdeceksiniz yol uzun bebekten cok sende etkıleneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?