- 15 Ocak 2024
- 322
- 233
- 23
- 35
Ay iyi yapmışsın canım. Tavrını koymazsan üstüne daha da ekleyip abartıyorlar. Benim de eşim bayramda gitmek istiyor. Ama ikisinde de gidemeyiz dedim. Anan gelir bayramda durur dedimAman canım belki çocuğu görünce fikri değişir sen yine de sakın kalmaya çalış duruma göre harekete geç
Hayatta gitmem dedim eşime de o çocuk 6 ay olana kadar ordan oraya gitmem dedim ki 6 ayda da toparlarsa çocuk dedim.. işte o zaman biz oradaydık şey dedim 2 aylık çocukla yola çıkamam dedim işte çıkan çıkıyor bilmemnesinin bilmemnesi gelmiş ordan vs vs ben gelmem dedim çocuğum hasta olur dedim her çocuk hasta olur muhabbeti açıldı iyi hasta olursa eşim bakar o zaman ben bakmam bile bile hasta edip dedim tavrım net görmek isteyen kendi gelir haksız mıyım ama
Senin olduğun yerle aradaki mesafe ne kadarAy iyi yapmışsın canım. Tavrını koymazsan üstüne daha da ekleyip abartıyorlar. Benim de eşim bayramda gitmek istiyor. Ama ikisinde de gidemeyiz dedim. Anan gelir bayramda durur dedim
Aman seninkiler gelmesin zaten kaynanan çok anlaşılabilecek birisi gibi değil, yerinde bir karar olmuşBenimde kaynanamgil yeni söyledi gelemeyiz dedi çok şaşırdım..kayinbabam kurbanda gelirsiniz dedi 2 aylık bebekle bir yere gelemem dedim ama şaşırdım böyle yapmalarına normalde gelecek olan insanlardi
Marangoza götürecekmiş yanlarını kestirecekmiş içini yükseltecekmiş falan bilmiyorum daha mı pahalıya gelir artıkAy nasıl yapmayı düşünüyor acaba marangoza felan mı götürüp yaptırcak kendi mi yapacak acaba
İnsan birilerinin yardımına ihtiyaç duyuyor ama canım ya bence güzel bir şey gelenin olması, ben de gelen olmayacak diye üzülüyordum, arkadaşlarıma anlattım onlar da biz geliriz gerekirse gece de kalırız falan dediler öyle rahatladımBen de ailelerden kimse gelmese diye dua ediyorum tam tersi. Görümcem gelecek Ankaradan, eşimin teyzesi çok istiyor gelmek(kayınvalidem yok diye sanırım) annemle teyzem zaten herkese yeter.
Şimdiden sinir basıyor beni eşime dedim kimseyi istemiyorum 40 ı çıkana kadar diye ama sonra da üzülüyorum onların da hakkı görmek sevmek..
Ben zaten lohusa psikolojisine çoktan girdim ağlıyorum hep sinirden. O zaman inşallah cinayet işlemem
Biz Kayserideyiz, kaynanam K.maraşta otobüsle 4 saat sürüyor. Ara tatilde de gidelim dedikte benim durumum yolculuk kaldırmaz. Zaten ara tatilden önce bir kötü hastalandım ki. Hem enfeksiyon hem de grip nezle gibi bişey. Anca toparladım. Pazartesi tekrar gidecem okula inş hasta olmam.Senin olduğun yerle aradaki mesafe ne kadarzaten bayramda gitmek çok saçma el kadar bebekle millet hep bayramda birbiriyle temas halinde.. birde bu gittiğime çok pişmanım herkes hapsiriyor öksürüyordu şansa çok şükür hasta olmadım.. o süreçte portakal olsun nar olsun yedim ama çok sinir oldum hasta olcam diye ki bebegim doğduktan sonra düşünemiyorum..
Çok güzel olur yaAman seninkiler gelmesin zaten kaynanan çok anlaşılabilecek birisi gibi değil, yerinde bir karar olmuşannen varsa yeter benim annem gelemem dediği için kayınvalidemi çağırırım muhtemelen bir de yemek ve temizlik için birini tutucam kayınvalidem yapmaz çünkü.
Kurbanda ben de gitmiycem normalde kurbanları eşimin memleketinde keseriz bu sene girmeyelim söyle de dedim, umarım söylemiştir. 2 aylık bile olmuyorlar kız gerçi seninki erken doğacak, benim kırkı bile çıkmamış oluyor zamanında doğarsa eğer.
Ramazanda da benim ailemin memleketine gidiyoruz normalde, 35 haftalık falan olucam annemlere de gitmem o zaman diye düşünüyorum. Böylece eşitleniriz
Marangoza götürecekmiş yanlarını kestirecekmiş içini yükseltecekmiş falan bilmiyorum daha mı pahalıya gelir artık
TeraziMaalesef aynı duyguyla bakamıyorlar canım sen canını sıkma dünyanın em güzel resmi senin elindekiananın burcu ne kız balık felan değildir kesin
Canım resmi felan varsa bir atabilir misin bakayım ben belki bulabilirim
Bazen 1-2 ay önce aldığım şeylere bakıyorum. Onlarda bile 2-3 kat olmuş.Eki Görüntüle 3381227
Bu model önceden çok uygunmuş
Şimdi dünya para olmuşyani park yataklar nerdeyse bu fiyat
25+1Oyy maşallah tosuncuk kaç haftalıkcanım
Maraşlı kaynanaBiz Kayserideyiz, kaynanam K.maraşta otobüsle 4 saat sürüyor. Ara tatilde de gidelim dedikte benim durumum yolculuk kaldırmaz. Zaten ara tatilden önce bir kötü hastalandım ki. Hem enfeksiyon hem de grip nezle gibi bişey. Anca toparladım. Pazartesi tekrar gidecem okula inş hasta olmam.
Bebek olunca daha 1 ay olmadan gezmeye mi götürek. Eve de kimseyi almayacam
Cok haklısın nıye sımarıklık yapılıyor kı bu konularda anlamıyorum bı ustunluk taslama pesındeler benım kayınbabada her haftasonu gıdıp orda kalmamızı ıstıyor esımle aramız bozuluyor hep cok can sıkıcı bu tarz seylerAman canım belki çocuğu görünce fikri değişir sen yine de sakın kalmaya çalış duruma göre harekete geç
Hayatta gitmem dedim eşime de o çocuk 6 ay olana kadar ordan oraya gitmem dedim ki 6 ayda da toparlarsa çocuk dedim.. işte o zaman biz oradaydık şey dedim 2 aylık çocukla yola çıkamam dedim işte çıkan çıkıyor bilmemnesinin bilmemnesi gelmiş ordan vs vs ben gelmem dedim çocuğum hasta olur dedim her çocuk hasta olur muhabbeti açıldı iyi hasta olursa eşim bakar o zaman ben bakmam bile bile hasta edip dedim tavrım net görmek isteyen kendi gelir haksız mıyım ama
Gerçekten öyle ya çok kötü bi dönemdeyizBazen 1-2 ay önce aldığım şeylere bakıyorum. Onlarda bile 2-3 kat olmuş.
Ben sepet beşiğin yan çıtalarının 3 tanesini çıkarıp koruyucu süngerli örtüsünü katlayarak takmıştım oldu sana anne yanı beşiğiAy nasıl yapmayı düşünüyor acaba marangoza felan mı götürüp yaptırcak kendi mi yapacak acaba
Ay çok şükür benimki sorunlu biri değil. Birde uzak olunca rahat oluyorMaraşlı kaynanabende de var-dı, kurtuldum şükür
Hım peki sence kaç yaşına kadar aynı odada olmaları gerekiyor ben sonrasında odasını ayırırken asıl çocuk odasındaki yatağını alırım şimdilik sepet veya ahşap mı alsam yatağın yanına bilemedim park yataklar çok mantıklı çok kullanışlı ama görüntüsü içime sinmiyorBen sepet beşiğin yan çıtalarının 3 tanesini çıkarıp koruyucu süngerli örtüsünü katlayarak takmıştım oldu sana anne yanı beşiğikalkmadan çocuğu görebiliyodum pışpışlayabiliyodum elimi uzatıp. sonra sarkmaya başladı alt kısmını söküp yere koydum sadece beşiğin üst kısmını. Bi süre de öyle idare etti ama küçük gelmeye başladı çocuğun ayaklar katlanıyodu uyurken sonrada sattım değiştirdim normal anne yanı beşiği aldım. Kullanışsız sepet beşikler
Eşim de demin bunları gösterdi beğenmiş bu modeliEki Görüntüle 3381227
Bu model önceden çok uygunmuş
Şimdi dünya para olmuşyani park yataklar nerdeyse bu fiyat
O da doğru ne bileyim sıkıntı bende zaten. Eve biri gelince evim kirleniyor hissi beni çok rahatsız ediyor elimde olmadanİnsan birilerinin yardımına ihtiyaç duyuyor ama canım ya bence güzel bir şey gelenin olması, ben de gelen olmayacak diye üzülüyordum, arkadaşlarıma anlattım onlar da biz geliriz gerekirse gece de kalırız falan dediler öyle rahatladımiki dk bebeği tutacak birisi gerekiyor illa
Tabi eşin yanında duracaksa o yeter, benimkinin izni 5 gün olacak o da yetmez haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?