2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhabalar, Haziran annesiyim, İzmir'de doğum yapacak olan var mı? Fiyat aldınız mı doğum için, hangi hastane ne kadar bir ücret bilgisi olan var mı?

O da doğru ne bileyim sıkıntı bende zaten. Eve biri gelince evim kirleniyor hissi beni çok rahatsız ediyor elimde olmadan
Dün benim arkadaşlarım geldi vallaha hiç çekinmedim birisi bulaşıkları yıkadı birisi evi topladı birisi süpürdü vallaha hiç takma sen de madem geliyor misafir işlerin varsa yaptır ben hizmet bile etmedim çaylara kadar kendileri doldurdu ben artık taktiği çözdüm en son kalkarken sehpaları bile sildiler yerleştirdiler gittiler gariplerim bende senin gibi üzülürdüm Üf ev kirlendi felan şimdi çözümü buldum onlar gidince de ayvamı limonlayıp ayağımı uzatıp yedim hiç bir iş yapmadım

Kızlar ben park yatak almaktan vazgeçtim bu ikisi hoşuma gitti mağazada sizce hangisi güzel sağlamlık açısından ikisi de aynıymış

Canım salon için bunu beğendim ben ama yine bir kaç mağazaya da bakayım baktıkça atayım beğendiklerimi fikir olur senin için de

Kizlar ben soluma doğru yatamiyorum . Burnum tıkaniyor. Gebelikte burun tıkanikliğı için ne kullanabiliriz ?

İnşallah canım inşallah korkma olur ben 5 aya kadar ek gıdasız emzirdim toplamda 2 sene emdi zor bıraktırdım. Sütüm o kadar güzel yaradıki maşallah ilk aylar 1.5 kilo aldı inşallah bunda da güzel olur sütüm mama vermeyi hiş sevmiyorum

Ay bu nasıl yapılıyor hemen bilgilendirmelisin beni bacım

Valla bende sepet beşiğin görüntüsüne aldandım ama yok yani 1 yaşa kadar bile kullanamadım. En iyisi park yatak. Doktorların öneris en fazla 1 yaşına kadar aynı odada kalmaları ama herşey dümdüz doktorların önerisiyle olmuyor benim 2022 Temmuz anneler grubunda hala gece beslenmesini kesemeyenler var. Doktor bana çok uzun zaman önce artık gece beslenmesini kes çocuk midesi dolduğu için sık uyanıyor açlık büyüme hormonunu daha iyi devreye sokar demişti denedim ama başarısız oldu çocuk kendini hazır hissetmedi. 3-4 aydır gece beslenmesini kestim ben ondan önce içiyordu mama. O durumda da odaları ayıramıyorsun mecburen. Yani illa şöyle böyle yapcam diyemiyorsun çocuk şekillendiriyor birazda seni o konularda. Kızım 20 aylık ben daha ayırmadım odaları. Gece uyanması var beslenmese de bi kalkıyor illaki bide evde yatakodası koridorun bi başında odası öbür başında sesini uykuda duyamayabilirim. Henüz hazır olduğunu düşünmüyorum da anlıcağın. Bizde yatağı ayrı ama odası ayrı değil hala.

Merhabalar, Haziran annesiyim, İzmir'de doğum yapacak olan var mı? Fiyat aldınız mı doğum için, hangi hastane ne kadar bir ücret bilgisi olan var mı?
Canım ben Medicana ya gidiyorum özel sağlık sigortam var ama gebelik teminatım yok. 1500 tl muayene ücreti veriyorum kasım 2023 te 25.500 demişlerdi doğum ücreti. Ama fiyatlar güncellendi tabi şuan nekadar bilmiyorum sormadım henüz. Aynı zamanda Ege üniversitesine de ayda bir kontrole gidiyorum her ihtimale karşı orda da kaydım olsun diye. Aylık rutin kan ve idrar tetkiklerini Ege Üniversitesinde yaptırıp doktoruma sonucu gösteriyorum.

Hanımlar merhaba 24+3 oldum özellikle akşamları ayaktayken karnım çok sertleşiyor geriliyor bu durumu yaşayan var mı ? Günde 2 kere magnezyum kullanıyorum zaten. Yalancı kasılma falan yazıyor korktum bi de 2 3 gündür çok sırt ağrım var bebek büyüdüğü için mi oluyor anlamadım

En mantıklısı canım gerçekten bayram seyran topluluklardan uzak durmamız gerek pimpirikli biri değilim ama niye kendime zulüm edeyim modundayim

Diğerleri neyse de bence filtre kahve içmeyin içiyorsanız o gün başka kahve içmeyin çünkü en yüksek kafein miktarına sahip zaten hamileler en fazla 200mg kafein izni var filtre kahvenin bir kupasında o kadar kafein var. Bende çok sevmeme rağmen baştan beri hiç içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…