2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yuh ya allahtan ben uzagim bence banada derlerdi böyle bir şey tabiki can sıkar ya insan eşiyle vakit geçirmek istiyor

İkisinin farkı ne bilen var mı hangisi daha iyi

Eklentiler

• IMG_4367.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4366.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 40
Hay maşallah canimacaba ne etkiliyor bu süt vs durumunu.. inşallah şimdiki bebeginde de aynı şekilde olur canim

Ya kızlar hamilelik hormonlarindan mi bilmiyorum ama insanların her söylediğinden anlam çıkartıp kinleniyorum laf mı sokuluyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama sürekli her şey böyle üst üste gelmiş gibi geliyor aklımda hep bunlar dönüyor. Resmen anksiyete bozukluğu gibi oldu yani. Bunu neden böyle soyledi, şunu söyledim acaba alındı mı vs. doğuma kadar inşallah kafayı yemem, ya da inşallah birine patlamam

Bende aynı durumdayım hatta her zamankinden daha fazla sinirleniyorum..

Benimde kaynanamgil yeni söyledi gelemeyiz dedi çok şaşırdım..kayinbabam kurbanda gelirsiniz dedi 2 aylık bebekle bir yere gelemem dedim ama şaşırdım böyle yapmalarına normalde gelecek olan insanlardi
Ben 1 aylık bebekle 8 saat yol gitmiştim annemlere mart ayında. Hatta sütüm azdı, mama veriyordum. O kadar iyi geldi ki annemlere gitmek sütüm artti mama vermedim o günden sonra. Bu seferde 3 aylık bebekle tatile gitmeyi planlıyorum.. öncesinde mutlaka yine annemlere giderim

Gece uyumadan önce de milletle kavga ediyor musun benim gibi ben de öyleyim insanlardan uzaklaştım çok. Çalışmaya da ara verdim iyi gelmedi bana

Gece uyumadan önce de milletle kavga ediyor musun benim gibi ben de öyleyim insanlardan uzaklaştım çok. Çalışmaya da ara verdim iyi gelmedi bana
Sadece gece değil gün içinde sürekli kendimle konuşuyorum kinleniyorum sonra da sanki kafamda bir senaryo oluşturup onu yasiyorum rssmen gerçekten psikolojim bozuldu artik

Her seyden once 1 aylik bebeklr nasil cesaret ettigini cok merak ediyorum Sana yaramis canim benim olanda gider memlekete gittim geldim normalde midem yanmazdi midem yanmaya başladı benlik değil

golden-snitch mesela kafama bir şey takıldı mi takılıyor benimde en basiti kayinvalidemler gelemeyecekmis tamam iyi bir şey çünkü karışmaz etmez.. ama insan niye gelemez ki hiçbir şey yok ortada gelemeyecek.. acaba bir yerde bir kusur mu ettim diyorum ama işte kayinbabam kurbanda gelin diyo kimse kusura bakmasın hiçte bana gelmeyene gidemem diyorum bende böyle böyle kendimce kavga ediyorum sinir oluyorum ya.. küçücük bebegi yola çıkaracak belki bende sezaryen olcam iyi olmayacağım 7 8 saatlik yola çıkaracak niye bunu dusunemiyor diyorum banada insanların dusuncesizligi batiyor

Her seyden once 1 aylik bebeklr nasil cesaret ettigini cok merak ediyorum Sana yaramis canim benim olanda gider memlekete gittim geldim normalde midem yanmazdi midem yanmaya başladı benlik değil
Senin durum farklı cnm kv tarafından uzak olmak iyi olur. Bende kv nin her dediğine sinir olurdum görüşmek istemezdim. Aynı şehirdeyiz. Haftada 1 gelirdi. Ama her şeyi batardi

Mesela neye sinirleniyorsun canım aklında örnek bi olay var mı
Ya en basitinden annem kızdığı bir olayı anlatıyor acaba diyorum kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti mi yapıyor. Belki de bana hiç bir şey dediği yok ama başkasına kizarken benim de mi anlamami istiyor diyorum ne bileyim böyle saçma sapan kurmaya başladım ya

Evet canım çok haklısın, açıkçası ben de gitmezdim. Görmek isteyen bebeği gelsin gorsun. Küçücuk bebek o kadar yol nasıl gitsin ayrıca sen daha toparlanamadan nasıl gideceksin. Bunları düşünmeleri gerekiyor. Kvler gelmezler herhalde diye düşünmustum ama geleceklerini söylediler şaşırdım ben de. Aslında başta istemiyordum kimseyi bı olursa annem olsun diyordum da süreçleri bilmediğim için korkuyorum tecrübeli birisi olması benim için daha iyi olur. Eşimle de konuştuk eğer annem yanımda olacaksa kv 1-2 ay sonra gelsin isteriz dedik en azından nöbet değişimi gibi olur dedik ama bilmiyorum bakalım süreçler ne gösterecek

Kızlar biliyorsunuz ben veteriner fakültesindeyim. Bizim hastanenin başhekimi değişti ve kızlara da artık 3 haftaya bir gece nöbeti düşüyor. Grupta yazmıştım size , gece nöbeti hamilelere yasal değildi. Neyse ben başhekime durumumu söyledim adam da sağolsın yardımcı oldu kimseye söyleme yoksa şikayet ederler o tutmuyor biz tutuyoruz olur dedi sadece o gecenin sorumlu hekimi kimse ona söyle dedi. Bir sorumlu hekim beş tane de intörn oluyor nöbetlerde. Kızın biri de beni aramış şimdi sen gelmeyecek misin diye aptal heralde birde benim hamile olduğumu bilmiyor musun diyorum; yok biliyorum ama gelirsin diye düşündüm diyor. İnsan bu kadar aptal olamaz sabaha kadar orda oturacağımız koltuk bile yok yasak maalesef. Ben bu şekilde hangi akla hizmetle nöbet tutayım ayrıca hasta kedi köpeğe dokunmamı mı bekliyor bir insan bu kadar mı cahil olur bu kadar mı merhametsiz olur ben çorabımı bile tek giyemiyorum kendisi de biliyor. Hormonlardan ben mi fazla sinirleniyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…