2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Herkes farklı bir şey söylüyor kimisi iki yaş kimisi bir yaş. Bende alışsın diye bir diye düşünüyorum ama senin gibi gönlüm razı olmaz benim de

Senin durum farklı cnm kv tarafından uzak olmak iyi olur. Bende kv nin her dediğine sinir olurdum görüşmek istemezdim. Aynı şehirdeyiz. Haftada 1 gelirdi. Ama her şeyi batardi
Eee şimdi gelmiyor mu
Anne kız ilişkinizi bilmiyorum ama bence sana söyleyecek olsa direkt söyler gibi geliyoama hormonlar bizi ele geçirmiş gerçekten
Bende gelirler diye düşünüyordum tam tersi seninkiler kaç saat uzaklıkta.. aynen canım kvler gelse Bende senin gibi yapacaktım sallıyorum annem ilk 1 hafta kalacaksa diğer hafta onlar gelsin hem daha rahat olur herkes için bende toparlanmis olurum diye düşünmüştüm..

İşte düşüncesiz insanlara gerçekten sinir oluyorum ya.. Seni gazlıyorum olarak düşünme ama sinir olmakta çok haklısın.. Başına gelmeyen bilmiyor malesef

Hamileyim diye acaba söylemiyor mu diyorum kendime kendime kuruyorum galiba
8 saatlik uzaklıktalar canım, geleceklerini hiç düşünmemiştim gelmeyi düşünüyoruz biz doğuma dediler şaşırdım. Başta annem olsun isterim yanımda artık onun olmadığı zaman ne zamansa kvlere öyle rica ederiz dedik

İşte düşüncesiz insanlara gerçekten sinir oluyorum ya.. Seni gazlıyorum olarak düşünme ama sinir olmakta çok haklısın.. Başına gelmeyen bilmiyor malesef
Ay değil mi ? Birde kız bana diyor ki ben gebe olduğunu biliyorum ama belki gelirsin diye düşündüm dedi. Yemin ederim aptal aptal. Gece nöbeti 4 te başlıyor sabah 8 de bitiyor 16 saat boyunca benim ayakta kalmamı, hasta kediyi köpeği ellememi kafasında sorun olarak görmemiş şaka gibi birde dönem arkadaşım 5 yıllık bence biz boşuna sinirlenmiyoruz hormon mornon değil bu

Mantıklı olan o zaten canım.. Şahsen ilk zamanlar tam bilemeyecegim için ve rahat kalkıp bir yere gidemeyecegim için oturduğum yerden emzirmeye çalışcam bu seferde gogsumu görmesini istemiyorum.. Ben küçüklükten beri öyleydi soyunma odasında giyinirken de rahatsız olurdum başka bir insanın benim vücuduma bakıp yorum yapmasına.. belki o zamandan kalma bir şeydir ama istemiyorum gerçekten bu durumu en azından 1 haftada toparlanıp sonra kendim odaya gidip emziririm diyorumbenimkilerinde tek oğulları birde kızları var bende gelirler diye düşünürken gelemeyiz dediler aynen canım rica edersin şahsen gelicez deselerdi ben rica ederdim hemde bana yardım edersiniz diyerekten gönüllerini de alirdim

Gerçekten son cumlene sonuna kadar katılıyorum işte insanları taniyamiyorsun bazen iyi gününde bazende kötü gününde görüyorsun kim olduklarını...

Gerçekten son cumlene sonuna kadar katılıyorum işte insanları taniyamiyorsun bazen iyi gününde bazende kötü gününde görüyorsun kim olduklarını...
Kesinlikle canım yüzüne gülüyorlar zor zamanında hemen sırt çeviriyorlar tanımamıyorsun diyecem de Allah var yalan olmasın kızı beş yıldır sevmem arkasından da derim hep bakışları sinsi diye(kendi kankalarıma derim) ay birde dudakları da o sinsi kız dudaklarıydı , şu dudağı olmayan kızlar vardır ya gerçekten kaçın onlardan

Evet evet canım ben de öyle düşündüm annem yazları burada olmuyor işlerinden dolayı. KV söylesen o gelse falan demişti hallederim ben demiştim ama gelse daha rahat olurum galiba. Ben de rica edicem bakalım öylesi bizim için daha iyi olur diye. Ben de istemem öyle göğsüm görünsün vs ya. O yüzden ilk zaman en azından annem olsa daha iyi

Allah seni napmasin
İnce pijamadandır o, kot tayt giysen yine olmaz bu kadar. Asla kabul etmiyorum totişli olduğunu
kız normalde de totisim var da o kadarını da atamam bana ilk defa totissiz diyen sensin
Aynen canım ya bakalım hayırlısı bu grupta miydi biri şey demişti asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor torun vs devreye girince diye haklılar galiba

Aay valla nasıl olcak bilmiyorum başta hiç kimse olmasın bir kaç gün annem göstersin ben devam edeyim istiyordum sonrasında dedim ki kim gelse kar artık eşim işte olacak belki uykusuz olcam vs en azından birine emanet edebileyim çocuğu

Yuh ya allahtan ben uzagim bence banada derlerdi böyle bir şey tabiki can sıkar ya insan eşiyle vakit geçirmek istiyor
Sorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyor

Ben hala o kafadayım gerçekten herkes gelip gitsin bebeğimle tek başıma kalıyim diyorum ama çevremdeki insanlara baktığımda yorgunluktan ölüyorlar hani biri baksada 1 saat fazla uyusam diyorlar.. Ya en basiti ya benim yetiştirmek istediğim şekilde davranmazlarsa diyorum.. ya da onları üzmekten de korkuyorum o lohusalikta bir şeye sinir olup patlarsam vs diye

Sorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyor
Off şu insanlardaki amaç ne evlendirmis gitmişsin işte çocuklar ne güzel tatilde vakit geçirsin yok ille dizlerinin dibinde oturtma derdi gelip gitmesine derdi.. eminim ki ben memlekete yakın olsam bütün bunlar benimde başıma gelirdi

Bencede hormonla alaklaı değil onceden umursamıyorduk tek kendımızdık sımdı evladımızın canı da soz konusu oluyor o zaman sabredemıyoruz

Ben de öyle düşünüyordum canım ama lohusalıgin zor bir süreç olduğunu anladım. Destek gerektiren bir süreç en azından. Yani sen azcik uyu ver ben bakayım diyecek birisi olması bile o an çok rahatlatır bizi. Bakalım nasıl olcak ben de bilemiyorum süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…