- 25 Mayıs 2023
- 4.602
- 8.724
- 88
Herkes farklı bir şey söylüyor kimisi iki yaş kimisi bir yaş. Bende alışsın diye bir diye düşünüyorum ama senin gibi gönlüm razı olmaz benim deValla bende sepet beşiğin görüntüsüne aldandım ama yok yani 1 yaşa kadar bile kullanamadım. En iyisi park yatak. Doktorların öneris en fazla 1 yaşına kadar aynı odada kalmaları ama herşey dümdüz doktorların önerisiyle olmuyor benim 2022 Temmuz anneler grubunda hala gece beslenmesini kesemeyenler var. Doktor bana çok uzun zaman önce artık gece beslenmesini kes çocuk midesi dolduğu için sık uyanıyor açlık büyüme hormonunu daha iyi devreye sokar demişti denedim ama başarısız oldu çocuk kendini hazır hissetmedi. 3-4 aydır gece beslenmesini kestim ben ondan önce içiyordu mama. O durumda da odaları ayıramıyorsun mecburen. Yani illa şöyle böyle yapcam diyemiyorsun çocuk şekillendiriyor birazda seni o konularda. Kızım 20 aylık ben daha ayırmadım odaları. Gece uyanması var beslenmese de bi kalkıyor illaki bide evde yatakodası koridorun bi başında odası öbür başında sesini uykuda duyamayabilirim. Henüz hazır olduğunu düşünmüyorum da anlıcağın. Bizde yatağı ayrı ama odası ayrı değil hala.
Evet ya maalesef bebiş az bir tombiş olsa 6 ay bile binemez .Yok ya gereksiz bi ücret. Ysni 6 ay için gerek yok o fiyatlara.
Eee şimdi gelmiyor muSenin durum farklı cnm kv tarafından uzak olmak iyi olur. Bende kv nin her dediğine sinir olurdum görüşmek istemezdim. Aynı şehirdeyiz. Haftada 1 gelirdi. Ama her şeyi batardi
Anne kız ilişkinizi bilmiyorum ama bence sana söyleyecek olsa direkt söyler gibi geliyoYa en basitinden annem kızdığı bir olayı anlatıyor acaba diyorum kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti mi yapıyor. Belki de bana hiç bir şey dediği yok ama başkasına kizarken benim de mi anlamami istiyor diyorum ne bileyim böyle saçma sapan kurmaya başladım ya
Bende gelirler diye düşünüyordum tam tersiEvet canım çok haklısın, açıkçası ben de gitmezdim. Görmek isteyen bebeği gelsin gorsun. Küçücuk bebek o kadar yol nasıl gitsin ayrıca sen daha toparlanamadan nasıl gideceksin. Bunları düşünmeleri gerekiyor. Kvler gelmezler herhalde diye düşünmustum ama geleceklerini söylediler şaşırdım ben de. Aslında başta istemiyordum kimseyi bı olursa annem olsun diyordum da süreçleri bilmediğim için korkuyorum tecrübeli birisi olması benim için daha iyi olur. Eşimle de konuştuk eğer annem yanımda olacaksa kv 1-2 ay sonra gelsin isteriz dedik en azından nöbet değişimi gibi olur dedik ama bilmiyorum bakalım süreçler ne gösterecek
İşte düşüncesiz insanlara gerçekten sinir oluyorum ya.. Seni gazlıyorum olarak düşünme ama sinir olmakta çok haklısın.. Başına gelmeyen bilmiyor malesefKızlar biliyorsunuz ben veteriner fakültesindeyim. Bizim hastanenin başhekimi değişti ve kızlara da artık 3 haftaya bir gece nöbeti düşüyor. Grupta yazmıştım size , gece nöbeti hamilelere yasal değildi. Neyse ben başhekime durumumu söyledim adam da sağolsın yardımcı oldu kimseye söyleme yoksa şikayet ederler o tutmuyor biz tutuyoruz olur dedi sadece o gecenin sorumlu hekimi kimse ona söyle dedi. Bir sorumlu hekim beş tane de intörn oluyor nöbetlerde. Kızın biri de beni aramış şimdi sen gelmeyecek misin diye aptal heralde birde benim hamile olduğumu bilmiyor musun diyorum; yok biliyorum ama gelirsin diye düşündüm diyor. İnsan bu kadar aptal olamaz sabaha kadar orda oturacağımız koltuk bile yok yasak maalesef. Ben bu şekilde hangi akla hizmetle nöbet tutayım ayrıca hasta kedi köpeğe dokunmamı mı bekliyor bir insan bu kadar mı cahil olur bu kadar mı merhametsiz olur ben çorabımı bile tek giyemiyorum kendisi de biliyor. Hormonlardan ben mi fazla sinirleniyorum acaba
Hamileyim diye acaba söylemiyor mu diyorum kendime kendime kuruyorum galibaEee şimdi gelmiyor mu
Anne kız ilişkinizi bilmiyorum ama bence sana söyleyecek olsa direkt söyler gibi geliyoama hormonlar bizi ele geçirmiş gerçekten
Bende gelirler diye düşünüyordum tam tersiseninkiler kaç saat uzaklıkta.. aynen canım kvler gelse Bende senin gibi yapacaktım sallıyorum annem ilk 1 hafta kalacaksa diğer hafta onlar gelsin hem daha rahat olur herkes için bende toparlanmis olurum diye düşünmüştüm..
Ay değil mi ? Birde kız bana diyor ki ben gebe olduğunu biliyorum ama belki gelirsin diye düşündüm dedi. Yemin ederim aptal aptal. Gece nöbeti 4 te başlıyor sabah 8 de bitiyor 16 saat boyunca benim ayakta kalmamı, hasta kediyi köpeği ellememi kafasında sorun olarak görmemiş şaka gibiİşte düşüncesiz insanlara gerçekten sinir oluyorum ya.. Seni gazlıyorum olarak düşünme ama sinir olmakta çok haklısın.. Başına gelmeyen bilmiyor malesef
Mantıklı olan o zaten canım.. Şahsen ilk zamanlar tam bilemeyecegim için ve rahat kalkıp bir yere gidemeyecegim için oturduğum yerden emzirmeye çalışcam bu seferde gogsumu görmesini istemiyorum.. Ben küçüklükten beri öyleydi soyunma odasında giyinirken de rahatsız olurdum başka bir insanın benim vücuduma bakıp yorum yapmasına.. belki o zamandan kalma bir şeydir ama istemiyorum gerçekten bu durumu en azından 1 haftada toparlanıp sonra kendim odaya gidip emziririm diyorumHamileyim diye acaba söylemiyor mu diyorum kendime kendime kuruyorum galiba
8 saatlik uzaklıktalar canım, geleceklerini hiç düşünmemiştim gelmeyi düşünüyoruz biz doğuma dediler şaşırdım. Başta annem olsun isterim yanımda artık onun olmadığı zaman ne zamansa kvlere öyle rica ederiz dedik
İşte şimdi bi yakınlaştık seninle
Gerçekten son cumlene sonuna kadar katılıyorumAy değil mi ? Birde kız bana diyor ki ben gebe olduğunu biliyorum ama belki gelirsin diye düşündüm dedi. Yemin ederim aptal aptal. Gece nöbeti 4 te başlıyor sabah 8 de bitiyor 16 saat boyunca benim ayakta kalmamı, hasta kediyi köpeği ellememi kafasında sorun olarak görmemiş şaka gibibirde dönem arkadaşım 5 yıllık bence biz boşuna sinirlenmiyoruz hormon mornon değil bu
Ahahah sağol canimİşte şimdi bi yakınlaştık seninleşaka maka maşallah sana hala çok iyi görünüyosun
Kesinlikle canım yüzüne gülüyorlar zor zamanında hemen sırt çeviriyorlar tanımamıyorsun diyecem de Allah var yalan olmasın kızı beş yıldır sevmem arkasından da derim hep bakışları sinsi diye(kendi kankalarıma derim)Gerçekten son cumlene sonuna kadar katılıyorumişte insanları taniyamiyorsun bazen iyi gününde bazende kötü gününde görüyorsun kim olduklarını...
İnce pijamadandır o, kot tayt giysen yine olmaz bu kadar. Asla kabul etmiyorum totişli olduğunuAhahah sağol canimtotisimle bi bakıştim dedim bunu özgeye atmam lazım
Evet evet canım ben de öyle düşündüm annem yazları burada olmuyor işlerinden dolayı. KV söylesen o gelse falan demişti hallederim ben demiştim ama gelse daha rahat olurum galiba. Ben de rica edicem bakalım öylesi bizim için daha iyi olur diye. Ben de istemem öyle göğsüm görünsün vs ya. O yüzden ilk zaman en azından annem olsa daha iyiMantıklı olan o zaten canım.. Şahsen ilk zamanlar tam bilemeyecegim için ve rahat kalkıp bir yere gidemeyecegim için oturduğum yerden emzirmeye çalışcam bu seferde gogsumu görmesini istemiyorum.. Ben küçüklükten beri öyleydi soyunma odasında giyinirken de rahatsız olurdum başka bir insanın benim vücuduma bakıp yorum yapmasına.. belki o zamandan kalma bir şeydir ama istemiyorum gerçekten bu durumu en azından 1 haftada toparlanıp sonra kendim odaya gidip emziririm diyorumbenimkilerinde tek oğulları birde kızları var bende gelirler diye düşünürken gelemeyiz dediler aynen canım rica edersin şahsen gelicez deselerdi ben rica ederdim hemde bana yardım edersiniz diyerekten gönüllerini de alirdim
Allah seni napmasinKesinlikle canım yüzüne gülüyorlar zor zamanında hemen sırt çeviriyorlar tanımamıyorsun diyecem de Allah var yalan olmasın kızı beş yıldır sevmem arkasından da derim hep bakışları sinsi diye(kendi kankalarıma derim)ay birde dudakları da o sinsi kız dudaklarıydı , şu dudağı olmayan kızlar vardır ya gerçekten kaçın onlardan
İnce pijamadandır o, kot tayt giysen yine olmaz bu kadar. Asla kabul etmiyorum totişli olduğunu
Aynen canım ya bakalım hayırlısı bu grupta miydi biri şey demişti asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor torun vs devreye girince diye haklılar galibaEvet evet canım ben de öyle düşündüm annem yazları burada olmuyor işlerinden dolayı. KV söylesen o gelse falan demişti hallederim ben demiştim ama gelse daha rahat olurum galiba. Ben de rica edicem bakalım öylesi bizim için daha iyi olur diye. Ben de istemem öyle göğsüm görünsün vs ya. O yüzden ilk zaman en azından annem olsa daha iyi
Aay valla nasıl olcak bilmiyorum başta hiç kimse olmasın bir kaç gün annem göstersin ben devam edeyim istiyordum sonrasında dedim ki kim gelse kar artıkAllah seni napmasin
kız normalde de totisim var da o kadarını da atamam bana ilk defa totissiz diyen sensin
Aynen canım ya bakalım hayırlısı bu grupta miydi biri şey demişti asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor torun vs devreye girince diye haklılar galiba
Sorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyorYuh ya allahtan ben uzagim bence banada derlerdi böyle bir şey tabiki can sıkar ya insan eşiyle vakit geçirmek istiyor
Ben hala o kafadayım gerçekten herkes gelip gitsin bebeğimle tek başıma kalıyim diyorum ama çevremdeki insanlara baktığımda yorgunluktan ölüyorlar hani biri baksada 1 saat fazla uyusam diyorlar.. Ya en basiti ya benim yetiştirmek istediğim şekilde davranmazlarsa diyorum.. ya da onları üzmekten de korkuyorum o lohusalikta bir şeye sinir olup patlarsam vs diyeAay valla nasıl olcak bilmiyorum başta hiç kimse olmasın bir kaç gün annem göstersin ben devam edeyim istiyordum sonrasında dedim ki kim gelse kar artıkeşim işte olacak belki uykusuz olcam vs en azından birine emanet edebileyim çocuğu
Off şu insanlardaki amaç ne evlendirmis gitmişsin işte çocuklar ne güzel tatilde vakit geçirsin yok ille dizlerinin dibinde oturtma derdi gelip gitmesine derdi.. eminim ki ben memlekete yakın olsam bütün bunlar benimde başıma gelirdiSorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyor
Bencede hormonla alaklaı değil onceden umursamıyorduk tek kendımızdık sımdı evladımızın canı da soz konusu oluyor o zaman sabredemıyoruzAy değil mi ? Birde kız bana diyor ki ben gebe olduğunu biliyorum ama belki gelirsin diye düşündüm dedi. Yemin ederim aptal aptal. Gece nöbeti 4 te başlıyor sabah 8 de bitiyor 16 saat boyunca benim ayakta kalmamı, hasta kediyi köpeği ellememi kafasında sorun olarak görmemiş şaka gibibirde dönem arkadaşım 5 yıllık bence biz boşuna sinirlenmiyoruz hormon mornon değil bu
Ben de öyle düşünüyordum canım ama lohusalıgin zor bir süreç olduğunu anladım. Destek gerektiren bir süreç en azından. Yani sen azcik uyu ver ben bakayım diyecek birisi olması bile o an çok rahatlatır bizi. Bakalım nasıl olcak ben de bilemiyorum süreçleriBen hala o kafadayım gerçekten herkes gelip gitsin bebeğimle tek başıma kalıyim diyorum ama çevremdeki insanlara baktığımda yorgunluktan ölüyorlar hani biri baksada 1 saat fazla uyusam diyorlar.. Ya en basiti ya benim yetiştirmek istediğim şekilde davranmazlarsa diyorum.. ya da onları üzmekten de korkuyorum o lohusalikta bir şeye sinir olup patlarsam vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?