2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım mevzu ustunluk kurma mevzusu ben anladım ama ben artık cok yoruluyorum dayanamıyorum eşimde bunu goruyor arada kalıyor bu hafta gıtmedık haftaya sankı mecbur gıbıyız

Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu duruma

Canım mevzu ustunluk kurma mevzusu ben anladım ama ben artık cok yoruluyorum dayanamıyorum eşimde bunu goruyor arada kalıyor bu hafta gıtmedık haftaya sankı mecbur gıbıyız
Yalancıktan ağrı çıkar gitme kusar gibi yap 2 3 hafta bu şekilde oyalayabilir misin acaba

Canım ya bende senın gıbı dusunuyorum bızı dusunseler asıl ıhtıyacımız sımdı var benım evın durum hıc ıc acıcı değil bayadır temızlenmeyen yerler var benımde takıntılı oldugumu bıldıklerı hakde gelmıyorlar yarın bebek oluncada benım ısımı gormeye gelmeyecekler kı bebegı sevmeye gelecekler benım kayınvalıdem gelecek sonra annem gelır dıye dusunuyorum da sankı ben onlara hızmet edecekmısım gıbı bı hıs var ıcımde kahvaltısı aksam yemegı esımle kendım olsam gecıstırırız dısardan yerız buzluktan yerız kendı alanlarımız oldugu ıcın hergun tuvalet banyo yıkanmaz falan fılan yanı

indirimden kaçırmak istemeyen olursa
waterwipes amazon’da indirimde. 720 lisi 850 ye düşmüş.
Prima premium care 1 numara 43 215 tl tanesi 5 tlye geliyor. 3 numarada da indirim iyi gibi. Her numarada eşit indirim yok.
Avent buharlı pişirici 2.449tl
Sleepy bio natural ıslak mendil 24x40 523tl
Sleepy natural yenidoğan ıslak mendil 24x90 665tl
Fisher-Price Perfect Sense Delüks Jimnastik Merkezi 873 tl
Fisher-Price Mutlu Bulutlar Dönence ve Uyku Arkadaşı 700tl
Avent Göğüs Pedi 24 lü 65,61 ve 4 al 3 öde

Avent
Prima
Lansinoh
Gerber
Chicco
Sleepy bir sürü şeyde indirim var

Bende öyle bir devlet bir özel gideyim diyorum ama özele henüz karar veremedim. Medicana da doktorunuz kim aceba. Aslında 25.500 ne kadar uygunmuş bu sene kaç olacak allah bilir.
Rica etsem öğrenince bana yazar mısınız

Sorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyor
Ay ama bu ne zamana kadar böyle sürecek canım artık bebek de geliyor. Siz artık çekirdek ailesiniz öyle paldır küldür orda kalamazsınız. Benim kayınbaba da istiyor haftasınu kalmamızı ama bebekten dolayı ben artık eşime söyledim rahat uzanamıyorum vs. Ayrıca rahat uzansam bile ne o öyle ya insanın bir haftasonu var onu da onlarla mı geçirelim tamam onlarla da vakit geçirmek gerekiyor ama her haftasonu da olmaz yahu ben oğlumu evlendirince haftasınu sürekli gelmesini istemem onun da ayrı hayatı ailesi olacak çocukları olacak ne o öyle ya

Aslında hep böyle olmalıyız kımseye kendımızı ezdırmemelıyız aman neyse dememelıyız
Kesinlikle canım. Annem hep şey derdi bana işte ben bekarken hep suskundum vur başıma al ekmeğimi. Çocuk olduktan sonra açıldım dişlerim çıktı insanların beni ezmesine izin vermedim derdi. Gerçekten de çocukla beraber yükleniyor o koruma içgüdüsüyle birlikte

Bizim evde de tek wc var ve klozet şahsen benim her girdiğimde çamaşır suyuyla temizlemem lazım kim uğraşacak onla.. geçen kvdeyim bana klozete gir rahat et klozete gir vs dedi yok alaturka iyi dedim ağrım ola ola yaptım 3 gün sonra demez mi bende enfeksiyon var tövbe yarabbim sinir olmada ne yap....
O yüzden şimdi kimin ne olduğu belli değil birde temizlikle mj uğraşacaksın.. eşine tarif etsen o bile yapar bir çorba çok basit veya yağı salçayı soğanı koyduktan sonra yemek oluyor zaten esinde yapar her şeyi.. hizmet edeceğini düşünüyorsan harbiden hiç gelmesinler hayır disardan yeseniz bile dediğin gibi 2 hafta bir şey götürmez sizden

Canım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorum

Geliyorlar biz de gidiyoruz, o dediğim lohusa olduğum zamanlardi. Bu dogumda ne olur bilmiyorum. Bir de ben mesafemi hep koruyorum kendisine de söylüyorum inşallah gelip kalmaz ama kaldıramam ben

Canım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorum
Canım sende hata en başta nasıl izin verdin bu duruma
Geliyorlar biz de gidiyoruz, o dediğim lohusa olduğum zamanlardi. Bu dogumda ne olur bilmiyorum. Bir de ben mesafemi hep koruyorum kendisine de söylüyorum inşallah gelip kalmaz ama kaldıramam ben
Masallah canım en güzeli düşüncelerini rahat bir şekilde soyleyebilmek.. seni tanıyorsa ve inat biri değilse kalmaz gibi

Bende kurbana deniz tatili planlıyorum
Herkes farklı bir şey söylüyor kimisi iki yaş kimisi bir yaş. Bende alışsın diye bir diye düşünüyorum ama senin gibi gönlüm razı olmaz benim de
Valla bebekler kitaplarda yazılana göre olmuyor herzaman bi süre daha aynı odada kalırız gibi geliyor o ara iyice gece uykusu oturur sonra odasına geçiririm acelem yok bazen gece korkuyor uykusunda ozamanda yanımıza alıyorum
bunu başta benimkiler de yapıyordu kv filan kalmalı değil ama sanki her haftasonu gitmek zorundayız gibi gitmeyince arıyorlardı mahsus filan. İnadına özellikle pazarları gitmiyorum. Öğrendiler pazarları ben gezerim ne misafir kabul ederim ne onlara giderim. Artık şanslarını zorlamıyorlar

Ay ciddi misin sen 2 buçuk yıl birde kız helal olsun sana vallahi sendeki sabır da yani maşallah ben asla bu kadar sabırlı olamazdım eşimi balkondan aşağı atardım heralde eşime bile tahammülüm kalmazdı. Geçen kendi anneme gittim ben yani ertesi gün sonra orda bile rahat edemedim evime döndüm hemen bir haftasonumuz var onu da kaynanayla mı geçireceğim ya kimse kusura bakmasın herkesin kendi hayatı var, isterlerse alınsınlar oğullarının da artık bir ailesi var çocuğu olacak. Ay senin durumuna daha çok sinirlendim gece gece

Abim hem iki yaşındaki yeğenimle hem de yeni bebekle aynı odada yatıyor odada iki beşik var odaya zar zor sığıyorlar çekmece felan her şeyi kaldırmışlar birde bir komikler bir görsen biri ağlayınca diğerini uyandırıyor küçük olan ağlıyor büyüğü sinirleniyor bağırıyor kardeş susss diyor çok tatlılar ya çok gülüyorum abimlere geçen yengem yanlışlıkla bezleri karıştırmış yorgunluktan bebeğe büyük olanı ablasına da küçük bezi takmış sonradan fark etmiş öyle bir yorgunluk hızlı hızlı hareket edince tabi

Yok o konuda sen haklısın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…