- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Canım mevzu ustunluk kurma mevzusu ben anladım ama ben artık cok yoruluyorum dayanamıyorum eşimde bunu goruyor arada kalıyor bu hafta gıtmedık haftaya sankı mecbur gıbıyızOff şu insanlardaki amaç ne evlendirmis gitmişsin işte çocuklar ne güzel tatilde vakit geçirsin yok ille dizlerinin dibinde oturtma derdi gelip gitmesine derdi.. eminim ki ben memlekete yakın olsam bütün bunlar benimde başıma gelirdi
Kesinlikle bence de önce tek olduğumuz için umursamıyorduk şimdi bebişin iyiliğini de düşünüyoruzBencede hormonla alaklaı değil onceden umursamıyorduk tek kendımızdık sımdı evladımızın canı da soz konusu oluyor o zaman sabredemıyoruz
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu durumaBen de öyle düşünüyordum canım ama lohusalıgin zor bir süreç olduğunu anladım. Destek gerektiren bir süreç en azından. Yani sen azcik uyu ver ben bakayım diyecek birisi olması bile o an çok rahatlatır bizi. Bakalım nasıl olcak ben de bilemiyorum süreçleri
Yalancıktan ağrı çıkar gitme kusar gibi yap 2 3 hafta bu şekilde oyalayabilir misin acabaCanım mevzu ustunluk kurma mevzusu ben anladım ama ben artık cok yoruluyorum dayanamıyorum eşimde bunu goruyor arada kalıyor bu hafta gıtmedık haftaya sankı mecbur gıbıyız
Canım ya bende senın gıbı dusunuyorum bızı dusunseler asıl ıhtıyacımız sımdı var benım evın durum hıc ıc acıcı değil bayadır temızlenmeyen yerler var benımde takıntılı oldugumu bıldıklerı hakde gelmıyorlar yarın bebek oluncada benım ısımı gormeye gelmeyecekler kı bebegı sevmeye gelecekler benım kayınvalıdem gelecek sonra annem gelır dıye dusunuyorum da sankı ben onlara hızmet edecekmısım gıbı bı hıs var ıcımde kahvaltısı aksam yemegı esımle kendım olsam gecıstırırız dısardan yerız buzluktan yerız kendı alanlarımız oldugu ıcın hergun tuvalet banyo yıkanmaz falan fılan yanıBen hala o kafadayım gerçekten herkes gelip gitsin bebeğimle tek başıma kalıyim diyorum ama çevremdeki insanlara baktığımda yorgunluktan ölüyorlar hani biri baksada 1 saat fazla uyusam diyorlar.. Ya en basiti ya benim yetiştirmek istediğim şekilde davranmazlarsa diyorum.. ya da onları üzmekten de korkuyorum o lohusalikta bir şeye sinir olup patlarsam vs diye
Aslında hep böyle olmalıyız kımseye kendımızı ezdırmemelıyız aman neyse dememelıyızKesinlikle bence de önce tek olduğumuz için umursamıyorduk şimdi bebişin iyiliğini de düşünüyoruz
Bende öyle bir devlet bir özel gideyim diyorum ama özele henüz karar veremedim. Medicana da doktorunuz kim aceba. Aslında 25.500 ne kadar uygunmuş bu sene kaç olacak allah bilir.Canım ben Medicana ya gidiyorum özel sağlık sigortam var ama gebelik teminatım yok. 1500 tl muayene ücreti veriyorum kasım 2023 te 25.500 demişlerdi doğum ücreti. Ama fiyatlar güncellendi tabi şuan nekadar bilmiyorum sormadım henüz. Aynı zamanda Ege üniversitesine de ayda bir kontrole gidiyorum her ihtimale karşı orda da kaydım olsun diye. Aylık rutin kan ve idrar tetkiklerini Ege Üniversitesinde yaptırıp doktoruma sonucu gösteriyorum.
Ay ama bu ne zamana kadar böyle sürecek canım artık bebek de geliyor. Siz artık çekirdek ailesiniz öyle paldır küldür orda kalamazsınız. Benim kayınbaba da istiyor haftasınu kalmamızı ama bebekten dolayı ben artık eşime söyledim rahat uzanamıyorum vs. Ayrıca rahat uzansam bile ne o öyle ya insanın bir haftasonu var onu da onlarla mı geçirelimSorma canım sorma resmen psıkolojık baskı yapıyorlar bu hafta gıtmedık esım yalan soyledı ısyerıne gıdıcem dıye sen dusun birsey desem kavga çıkıyor
Kesinlikle canım. Annem hep şey derdi bana işte ben bekarken hep suskundum vur başıma al ekmeğimi. Çocuk olduktan sonra açıldım dişlerim çıktı insanların beni ezmesine izin vermedim derdi. Gerçekten de çocukla beraber yükleniyor o koruma içgüdüsüyle birlikteAslında hep böyle olmalıyız kımseye kendımızı ezdırmemelıyız aman neyse dememelıyız
Bizim evde de tek wc var ve klozet şahsen benim her girdiğimde çamaşır suyuyla temizlemem lazım kim uğraşacak onla.. geçen kvdeyim bana klozete gir rahat et klozete gir vs dedi yok alaturka iyi dedim ağrım ola ola yaptım 3 gün sonra demez mi bende enfeksiyon var tövbe yarabbim sinir olmada ne yap....Canım ya bende senın gıbı dusunuyorum bızı dusunseler asıl ıhtıyacımız sımdı var benım evın durum hıc ıc acıcı değil bayadır temızlenmeyen yerler var benımde takıntılı oldugumu bıldıklerı hakde gelmıyorlar yarın bebek oluncada benım ısımı gormeye gelmeyecekler kı bebegı sevmeye gelecekler benım kayınvalıdem gelecek sonra annem gelır dıye dusunuyorum da sankı ben onlara hızmet edecekmısım gıbı bı hıs var ıcımde kahvaltısı aksam yemegı esımle kendım olsam gecıstırırız dısardan yerız buzluktan yerız kendı alanlarımız oldugu ıcın hergun tuvalet banyo yıkanmaz falan fılan yanı
Canım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorumAy ama bu ne zamana kadar böyle sürecek canım artık bebek de geliyor. Siz artık çekirdek ailesiniz öyle paldır küldür orda kalamazsınız. Benim kayınbaba da istiyor haftasınu kalmamızı ama bebekten dolayı ben artık eşime söyledim rahat uzanamıyorum vs. Ayrıca rahat uzansam bile ne o öyle ya insanın bir haftasonu var onu da onlarla mı geçirelimtamam onlarla da vakit geçirmek gerekiyor ama her haftasonu da olmaz yahu ben oğlumu evlendirince haftasınu sürekli gelmesini istemem onun da ayrı hayatı ailesi olacak çocukları olacak ne o öyle ya
Geliyorlar biz de gidiyoruz, o dediğim lohusa olduğum zamanlardi. Bu dogumda ne olur bilmiyorum. Bir de ben mesafemi hep koruyorum kendisine de söylüyorum inşallah gelip kalmaz ama kaldıramam benEee şimdi gelmiyor mu
Anne kız ilişkinizi bilmiyorum ama bence sana söyleyecek olsa direkt söyler gibi geliyoama hormonlar bizi ele geçirmiş gerçekten
Bende gelirler diye düşünüyordum tam tersiseninkiler kaç saat uzaklıkta.. aynen canım kvler gelse Bende senin gibi yapacaktım sallıyorum annem ilk 1 hafta kalacaksa diğer hafta onlar gelsin hem daha rahat olur herkes için bende toparlanmis olurum diye düşünmüştüm..
Canım sende hata en başta nasıl izin verdin bu durumaCanım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorum
Masallah canım en güzeli düşüncelerini rahat bir şekilde soyleyebilmek.. seni tanıyorsa ve inat biri değilse kalmaz gibiGeliyorlar biz de gidiyoruz, o dediğim lohusa olduğum zamanlardi. Bu dogumda ne olur bilmiyorum. Bir de ben mesafemi hep koruyorum kendisine de söylüyorum inşallah gelip kalmaz ama kaldıramam ben
Ya ben de göğüs kremi alsam mı dedim hatta gümüş kapağı da doğumdan sonra alırım belki dedim de yorumlara bakınca gümüş kapak alınca kreme gerek yok demisler. Acaba indirimdeyken alsam mı ben de dedim çok kararsızımreyreyhannn hangisini almayı düşünüyorsunn
Bende kurbana deniz tatili planlıyorumBen 1 aylık bebekle 8 saat yol gitmiştim annemlere mart ayında. Hatta sütüm azdı, mama veriyordum. O kadar iyi geldi ki annemlere gitmek sütüm artti mama vermedim o günden sonra. Bu seferde 3 aylık bebekle tatile gitmeyi planlıyorum.. öncesinde mutlaka yine annemlere giderim
Valla bebekler kitaplarda yazılana göre olmuyor herzamanHerkes farklı bir şey söylüyor kimisi iki yaş kimisi bir yaş. Bende alışsın diye bir diye düşünüyorum ama senin gibi gönlüm razı olmaz benim de
bunu başta benimkiler de yapıyordu kv filan kalmalı değil ama sanki her haftasonu gitmek zorundayız gibi gitmeyince arıyorlardı mahsus filan. İnadına özellikle pazarları gitmiyorum. Öğrendiler pazarları ben gezerim ne misafir kabul ederim ne onlara giderim. Artık şanslarını zorlamıyorlarCanım mevzu ustunluk kurma mevzusu ben anladım ama ben artık cok yoruluyorum dayanamıyorum eşimde bunu goruyor arada kalıyor bu hafta gıtmedık haftaya sankı mecbur gıbıyız
Ay ciddi misin sen 2 buçuk yıl birde kız helal olsun sana vallahi sendeki sabır da yani maşallahCanım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorum
Abim hem iki yaşındaki yeğenimle hem de yeni bebekle aynı odada yatıyor odada iki beşik varBende kurbana deniz tatili planlıyorum
Valla bebekler kitaplarda yazılana göre olmuyor herzamanbi süre daha aynı odada kalırız gibi geliyor o ara iyice gece uykusu oturur sonra odasına geçiririm acelem yok bazen gece korkuyor uykusunda ozamanda yanımıza alıyorum
bunu başta benimkiler de yapıyordu kv filan kalmalı değil ama sanki her haftasonu gitmek zorundayız gibi gitmeyince arıyorlardı mahsus filan. İnadına özellikle pazarları gitmiyorum. Öğrendiler pazarları ben gezerim ne misafir kabul ederim ne onlara giderim. Artık şanslarını zorlamıyorlar
Yok o konuda sen haklısın zaten.golden-snitch mesela kafama bir şey takıldı mi takılıyor benimde en basiti kayinvalidemler gelemeyecekmis tamam iyi bir şey çünkü karışmaz etmez.. ama insan niye gelemez ki hiçbir şey yok ortada gelemeyecek.. acaba bir yerde bir kusur mu ettim diyorum ama işte kayinbabam kurbanda gelin diyo kimse kusura bakmasın hiçte bana gelmeyene gidemem diyorum bende böyle böyle kendimce kavga ediyorum sinir oluyorum ya.. küçücük bebegi yola çıkaracak belki bende sezaryen olcam iyi olmayacağım 7 8 saatlik yola çıkaracak niye bunu dusunemiyor diyorum banada insanların dusuncesizligi batiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?