2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
tabiki daha rahatsın kendi evinde. Evini istediğin zaman temizle istemezsen hiç temizleme kural kanun herşey senin isteğinle kendi evinde. İstersen hiç birşey yapma otur tv karşısında ayaklarını uzat. Ama kayınvalidenin evinde maalesef kendi odan bile olsa tv açıp uzanamazsın misafir gelince kendi odana çekilemezsin kendi istediğin menemeni bile yapamazsin. O gün yemek neyse onu yemek zorundasın. Kayınvaliden her işi o yapıyor olsa bile yine rahat edemezsin ona yük olduğunu düşünürsün rahatsız olursun vicdan yaparsın. Ay inşallah çözüm yolu bulursun ya bebeğin de olacak artık onun sağlığı için gidemezsin artık yeni doğan bebek ay Allah korusun gitsen herkes kayınvalidene gelecekler bebeği görecekler kalabalık olsa Allah korusun biraz büyüse dişi ağrıyacak ateşi olacak orda yaygara çıkaracak bebek de kendi yatağını kendi evini ister. Abimler beş dakika oturuyor bizim evde bebekler durmuyorlar hemen apar topar gidiyorlar hatta annem yeter artık gidin bebekleriniz durmuyor diyor .

Al benden de o kadar geçen yıla kadar ben de aynı yatakta yatardım ama iki gün annemi göreyim diye gittim sanki bambaşka bir yerdeyim gibi geldi hemen geri döndüm annemle de Özlemimi giderdim yeter artık dedim insanın kendi yatağı düzeni gerçekten bambaşka bir şey ya

Canım bence siz olan yapın arkadaşlarınızla vs. bu haftasonu arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz. Bu haftasonu alışverişe gideceğiz vs diye. Gitmek istemediğiniz gün de beyaz yalan uydurursunuz arkadaşlarla çıkacağız diyerek böyle böyle gelmemenize alisirlar bence

Ay hiç bilmiyorum ama o kadar sakin o kadar relax umursamaz o kadar duygusuz ki tüm erkekler mi böyle ama artık komiğime gidiyor çok gülüyorum ona
Gerçekten kafa rahatlığı.. Bunun bir formülü yok mu acaba bize de verseler ben hep diyorum çok komiksin diye
Vay be Allah sabrını vermiş gerçekten inşallah bu çocuğunda her şey daha rahat daha kolay güzel olur senin için gerçekten iyi bir eşe denk gelmek çok önemli sende sanslilardanmissin Allah mutluluğunuzu bozmasin
Kesinlikle bak o kadar güzel bir konuşma ki bu ama tabi karşındaki kişiye de bağlı bu yapacağı konuşma
Oyle bi dönem oluyor ki insan bencillesiyor aman diyorsun hep ben kendimden ödün vermişim ben uzulmusum ben yipranmisim eşine anlatabilirsin üzülme artık diye her hafta gitmesekte ayda 1 gideriz de sonra 2 ayda bir 3 ayda bir derken normal düzene sokarsın gerçekten ama iyi sabirliymissin ben olsam cildirirdim ve işin kötü kısmı kayinbaba ve kvye surat asardım sert konuşurdum gerçekten sabrına hayran kaldim
Benim annem bizi 6 aylıkken ayırmış şey diyo o zaman gece 1 kere acikiyorsunuz zaten onunda hep belli saati oluyo veya agliyordunuz ben size bir şeyler yedirip uyutuyordum ama bana çok mantıklı geliyor bende 6 ay olunca veya gece kalkma şeyi 1 veya 2ye inince odaları ayircam..
Çocuğu başka yere yatirirken uyanır birde canım insanın sehveti kaçmaz mi onu bunu dusunurken

Kız nereli kayınvaliden bu kadar baskıcı olunur mu hiç mi demiyorlar ya yazık bunlar kadın hamile karnı burnunda biraz başbaşa kalsınlar evlerinde dinlensinler. Allah Allah eşin tek çocuk mu canım

İnşallah çok uzak bir yere çıkar sizinde çok mutlu olacağınız yere onlarda orda çatlasın

Canım doğumdan sonrasını konustuk allahtan kv de esımlede evımde kalıcam zaten bazı seyler değişmeli değişmek zorunda karsımdakı ınsanlar benı gerçekten zorlayan cınsten psıjolojık baskı uyguluyorlar her hafta bır bahane bulunur mu buluyorlar kayınbabam çiftcilik yapıyor herseyle esım ılgılenıyor orası da ayrı uzun hıkaye bıze bır ev vermısler bız evlenmeden kaynıma vermemısler falan fılan ama durum cok farklı kazanılan para zaten esımın hakkı suan sankı mecbur o ısı yapmak zorunda gıbı haftasonu da cıftcılık yapıyor anlıycagınız ev vermısler ya mınnet meselesı halınde ayy kızlar valla gozlerım doluyor yazdıkca bazı seylerı sıneye cekemıyorum cekebıldıgım kadar cektım

Ben de 6 aylıkken ayırmak istiyorum ama etrafıma bakıyorum kimse ayiramiyor bu çocukları anlamadım mesela o 6 ay ne yapcaz başka odaya mi gitcez yani ben bebekken hiç sorun olmaz diye düşünüyordum 4-5 aylık bebek hiç bir şey anlamaz diye ama uzmanlar kesinlikle karşı. Ay evet valla çocuk ağladı diyip hemen karı-koca moddan anne-baba mod'a

Kız nereli kayınvaliden bu kadar baskıcı olunur mu hiç mi demiyorlar ya yazık bunlar kadın hamile karnı burnunda biraz başbaşa kalsınlar evlerinde dinlensinler. Allah Allah eşin tek çocuk mu canım
Kayseriliyiz canım eşim tek cocuk değil ama tek cocuk gıbı bı abısı var eltım ben evlendı evlenelı küs hıc gorusmuyorlar bızde oyle bız onların maskotu gıbı neymıs kayınbabam bızı ozluyormus ay cıldırcam ozledım dıye cocuk gıbı arıyor artık o arayınca kacıyorum sınırlenmemek ıcın emınım bu hafta arayıp ozledık gelecekmısınız dıyecekler

Canım emın ol cok farklı bı durumdayız arkadaslarla bıseylerde yapsak orda kalıyoruz cuma ıs cıkısı hop gidiyoruz pazar aksam donuyoruz esım o kadar ustte cıkıyor kı alısverıse de ordan gıdıyoruz gezmeyedr bız bırlıkte yaşıyoruz ben kendımı kandırıyor gibiyim dua edıyorum bebek olunca bazı seyler degısır ınsallah

Kesinlikle haklısın benim de bu kanayan yaram. Maalesef bende hatırlıyorum bayağı bir travma oldu sonrasında bende küçükken bunlar ne yapıyor salaklar mı derdim onlar da benim anlayacağımı hatırlayacağımı tahmin etmiyorlardı zaten onlar da 17 18 yaşlarında evlendiler kendileri de çocuktu zaten ama bende travma oldu biraz aklım başıma gelince fen bilimleri dersinde anladım ne yaptıklarını onlar da ben duymam uyuyorum küçüğüm sandılar heralde ay hiç bilmiyorum nasıl yapacaz ama benim gibi bu konuda travmalı bir çocuk büyütmeyin ama ben iki yaşımda olan şeyleri hatırlıyorum abim benden 2 yaş büyük o hiç hatırlamaz ama ben herşeyi hatırlıyorum. 2 yaş diyip basite almayın herşeyi an be an anlıyorlar büyüyünce hatırlıyorlar

Canım benim ya aslında sen de zor durumdasın ama bakınca eşin senden daha zor bir durumda adam hafta içi zaten çalışıyor hafta sonu da çalışıyor ay birde o kadar yol o mazot git gel akaryakıt zaten uçmuş hadi parasını geçtim o yol yorgunluğu ertesi gün tekrar gel evine sabah tekrar iş senin işin zor ama eşinin daha bir zormuş ya Allah ikinize de yardım etsin canım benim konuşsan da boş karşına alıp kayınvalidene söylesen de boş maalesef. Ama inşallah bebek doğunca bebek istemez farklı yeri. Yeri değişince çok huzursuz oluyor bebekler inanılmaz ağlıyorlar anlıyorlar sanki başka yerde olduklarını. Sen canını sıkma bebekten sonra herşey düzelecek inşallah bak

Eşinin biraz bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor sanki olay senden tamamen çıkmış. Bebek olunca inşallah düzeni bozulmasın vs diye gitmeyelim der

O uzmanlar beni de incelesin bakayım direk yenidoğandan itibaren yasaklar ne yapıyorsanız ayrı odaya gidin bu ne travmalı çocuklar ya der hahahshdhhs

Aynen canım esımede yüklenıyorum daralıyorum sonra onunda uzerındekı baskıyı görüyorum çaresi bızım tayinin ya cok uzak bıyere çıkması maddı acıdan da bilmiyorum o konuyu salalı cok oldu

Yaa ben geçen böyle Twitterda da bir travma yazısı gördüm altında bir çok yorum vardı annesini babasını görüp travma yaşayan çocuklar hatirlamasan bile bilinçaltında hasar bırakiyormus. Çok üzgünüm böyle bir ana da tanıklık etmişsin işin içinden çıkamadım ben de ya farklı bir odaya gideriz vs diye düşünüyorum artık. Anlayamadigim insanlar kocaman çocuklarıyla nasıl kalıyorlar 2 yaştan buyuk çocuklar da hala yatak odasında olabiliyor cinsel hayat mı bitiyor ne oluyor

Eşinin biraz bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor sanki olay senden tamamen çıkmış. Bebek olunca inşallah düzeni bozulmasın vs diye gitmeyelim der
Bende eşime bağlıyorum bazı şeyleri bu yuzden de huzursuz oluyoruz sonra kıyamıyorum mutsuz gorunce bı bakıyorum hoop arabadayım ben gıtmıyorum dıye dırettıgım gunler eve gelıyor yalvarıyor beklıyorlar dıyor bıde ay kızlar valla cok doluyum cook bu hafta sukur evdeyız bakalım haftaya ne olcak

Aynen canım esımede yüklenıyorum daralıyorum sonra onunda uzerındekı baskıyı görüyorum çaresi bızım tayinin ya cok uzak bıyere çıkması maddı acıdan da bilmiyorum o konuyu salalı cok oldu
Ay sakın yüklenme eşine garibim o ne yapsın sen anlatınca tarafsız baktığımızda eşinin durumu senden de zor bir durum. Adam doğru düzgün dinlenemiyor bile kız vallahi iyi hastalanmıyor eşin bu kadar hergün çalışmaya iyi sesini etmiyor o da napsın annesi babası ne yapabilir ne diyebilir ki ya annesinden babasından olacak çocuk ya da mecbur susacak napsın inşallah çocuk olunca düzelir Allahın izniyle

O uzmanlar beni de incelesin bakayım direk yenidoğandan itibaren yasaklar ne yapıyorsanız ayrı odaya gidin bu ne travmalı çocuklar ya der hahahshdhhs
Aay bak travma olmuş ki hatirliyorsun benim en eski hatırladığım anım kardeşimin doğumu, 3 yaşındaydım. Ondan öncesi bı anı hatırlamıyorum sonrasi da 4-5 yaş yani hayatımızda olan bizde iz bırakan büyük olaylari hatırlıyoruz galiba

Bebise evde rutin olustur canım gidince çocuk rutini arar bak çocuk rahatsız oluyor der gitmezsiniz ya da gidince hiç bir şeye karışma hatta ver çocuğu baksınlar yorulurlar belki her hafta gelmenizi istemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…