2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım zaten herseyı ben bılırım havasında ve butun hayatları o cocuga göre şekil almıs durumda onun psıkolojısı ıcın kendı ve esının psıkolojısınden vaz gecmıs durumda evde tv yok cocuk uyuyuna kadar telefonla ugrasmak yok cocugun uyku vaktınde asla dısarda olmuyorlar bıze oturmaya gelıyorlar aynı lojmanın ıcındeyız tam muhabbet saracak hoop 9 da gerı gıdıyorlar yemek saatı var gecıktırmıyorlar falan fılan ay ben oyle olamam herhalde cok rahat bı ınsanım

Eltin çok zeki tehlikeli kadınmış sezmis önceden küsmüş kurtulmus
Canım eltim salak o zaten ankarada onunda kendı aılesı kayserıde her tatılde her ızın gununde hop kayserıdeler sen dusun eltımın kusme nedenı de maddı durum kendıne ev ıstedı hanım efendi

İlk 6 ay nasıldır bilmiyorum güzel bir araştırmamız lazım canım. Benim dediğim travmalar erken cinsel yönelim, cinsellige düşkünlük vs gibi travmalar belki bilmediğimiz başka başka sorunlar da ortaya çıkartıyordur. Hiç ses çıkartmadan örtünün altında yapmak gerekecek bu durumda diye düşünüyorum ama kendi karı-koca hayatımız da etkilensin istemiyorum açıkçası. Yani hiç tehlikeye atmadan ya bebisi ayircam ya da biz ayrı bir odada oluruz

Bence kapatılmıs o defter ay cok ayrıntı verıcem de 6 aydır esımle mecburıyetten yakınlasamıyoruz ınsan esını ıstıyormus yanı olay cınsel haz değilmiş o yasadıgın yakınlasma bedensel değil ruhsal bır durummus bu yuzden kızımı da cok fazla yanımda tutmuycam insallah

Ay o ne öyle ya ben de öyle bir hayatı düşünüyorum kadının da kendi hayatı var canım eşiyle birlikte vakit geçirmeleri için özel alan özel zaman olması gerekiyor. Ben çocuğa göre şekil alırım ama tüm hayatımı çocuğa göre de şekillendiremem ya o ne öyle bitkisel hayatı anlattın gibi insanlar robotlaşmış resmen

Ayy bide bana akıl verıyor bayadır da görüşmüyorum canımı sıkıyor sunu yıyon mu bunu ıcıyon mu sunu yeme bunu ye sunu aldın mı bu marka al zıkkımın koku yanı

Canım eltim salak o zaten ankarada onunda kendı aılesı kayserıde her tatılde her ızın gununde hop kayserıdeler sen dusun eltımın kusme nedenı de maddı durum kendıne ev ıstedı hanım efendi
Heee anladım çok garip ya bizim iznimiz bitmesine normalde 4 gun daha vardı eşimle sıkıldık evimize geri döndük gerçekten eşinin de artık sıkılması mi gerekiyor anlamadım gitmemesi icin
Evet zaten 2 katlı evin canım artık bebegin olmadığı bir yerde olur ama 6 ay ideal 6aydan sonra ayırırım şimdi bi arkadasim anlatti çocugu 4 yaşında gece o iş olurken uyanmış anne siz napiyorsunuz demiş o olaydan sonra çocuklarına oda takımına bakıyorlardi ve çocuk bizden ayrılmak istemiyor diyo eee o kadar 4 sene çocuk napsin en ideali 6 ay hatta gece 1 veya 2 kere kalkiyorsa sadece o zamandan itibaren ayırmak yoksa cocuklarada yazık ayrilamiyorlar bizede yazık esimizle aramız sogur

Kızlar ben çok kötü hasta oldum gribim ve öksürürken ciğerlerim açıyor resmen napabilirim geçmesi için
Ballı limonlu ılık su boğaz ağrın varsa dut cayı yoksa nane lımon bol bol pekmez lımon tabı sekerın yoksa bunlar canım geçmiş olsun

Dua edıyorum sogusun diye bakalım

Canım cinsel hayatın eşler arasında çok önemli olduğunu söylüyor uzmanlar. Eşlerin birbirine tahammül seviyeleri olsun vs cinselliğe bağlanıyor. Mesela uzun süre ara verilince tahammül edemiyor daha sinir oluyormussun eşine karşi. Sadece haz değil dediğin gibi aranda ruhsal bir doyum bir bağ oluyor. Cinsellik olmayınca ev arkadaşı gibi bir durum oluyor. Başlarda bize de yasaktı epeyi zor gelmişti o dönem bana, benim de çok yanımda tutasim yok ama kim hemen ayircam dese ayiramiyor ben de o yüzden yorum yapamadım şu zaman ayırırım diye ama mümkün olduğunca erken ayırmak istiyorum. Biz anne babadan önce karı kocaydik bunu rafa kaldırmak istemiyorum. Çocuğum elbette benim canım ciğerim ama sonuçta yaptığım tek şey diğer odada uyuması en azından kendi ruh sağlığı icin

İnşallah bende büyük konusmuyorumdur inşallah ayıabılırım bebeğimde buna musade eder ınsallah

Aay en korktuğum şey işte çocuğun o şekilde görmesi o çocuk yıllar sonra hatırlayacak bunu mesela. Ben de 6 ay kalsın yanımda istiyorum. O süreçte başka odaya gideriz belki biz de yinr gönlüm razı değil aynı odada olmaya 6 aydan sonra da inşallah ayırabiliriz o zaman içimiz de rahat olur

Canım emin ol rahat olur birde sen kamera almıştın gece uyanıp bakarsın veya ilk 2 3 gün zor olsada 4.gun alışır bebisin.. bazen kuralları onların iyiliği için biz koymak zorundayız yoksa Allah korusun yani o pozisyonda gorecegine 3 gün ağlasın derim
Kuzum inan bogazlı biride degilim ay çok yiyimde sütüm çok olsun demedim hiç. Ne yersen ye suyu çok içersen sütün oluyor zaten
Sağol canım hadi bakalım ne olacak senle galiba sat günlerimiz aynıydı ne zaman dogurcaz bakalım zamanında olsun kolay olsun da insan merak ediyor

Evet evet ben de biz bebeğe göre degil bebek bize göre yaşasın kafasindayim inşallah basarabilriz

Ben beş yaşıma gelene kadar 3. Kardeşim oldu ya yuh artık beş yaş gerçekten

Kızlar ben çok kötü hasta oldum gribim ve öksürürken ciğerlerim açıyor resmen napabilirim geçmesi için
Canım eğer şekerin yoksa pekmez tereyağı ısıt boğazı yumuşatır ve öksürüğe iyi geliyor benim doktorum bana ıhlamur kaynat demişti ilaç vermedi maalesef sadece bitkisel şurup verdi onda da çok zorlanırsan kullan dedi. Ama benimki çok ağır değildi sadece burun akıntısı baş ağrısı böyle halsizlik vardı. Belki enfeksiyon çoktur istersen yarın acilden baktır enfeksiyonuna ciğerim acıyor diyorsun çünkü Allah korusun ciğerlere inmesin

Ayy bide bana akıl verıyor bayadır da görüşmüyorum canımı sıkıyor sunu yıyon mu bunu ıcıyon mu sunu yeme bunu ye sunu aldın mı bu marka al zıkkımın koku yanı
Benim bir arkadaşım da bana böyle öneriler veriyordu hani ben sorsam neyse tamam ama kendi kendine illa şunu bu marka şunu surdan al biraz emir gibi algıladım. En son bebek bezi şundan al dedi bende dedim ki ben muşamba kullanacam boklu boklu elimde yıkıycam dedim güldüm bozuldu. Bir kere de hastaneme laf etti şu hastaneye git bence dedi orası gittiğin hastane küçük dedi. Bende dedim evde leğende doğurcam hem suda doğum kordonumu da dişimle keserim dedim O günden beridir bana en ufak bir öneride bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…