Amin canım evet 4 agustos benimde emin ol ben erken dogururum en fazla 36 benimkiler aceleciCanım emin ol rahat olur birde sen kamera almıştın gece uyanıp bakarsın veya ilk 2 3 gün zor olsada 4.gun alışır bebisin.. bazen kuralları onların iyiliği için biz koymak zorundayız yoksa Allah korusun yani o pozisyonda gorecegine 3 gün ağlasın derim
Sağol canımhadi bakalım ne olacak senle galiba sat günlerimiz aynıydı ne zaman dogurcaz bakalım zamanında olsun kolay olsun da insan merak ediyor
Benim eşimde sürekli beni ihmal ediyorsun hep kadınlar kulübündesin diye trip atıyorEşim kimle konuşuyorsun sabahtandır diyorMayıs anneleri grubumla sohbet ediyoruz diyorum. Mayıs babaları grubu yok mu bende gelim diyor hahahahaha
Ben de hasta olunca saplık ocağına gitmiştim. Doktor öksürük şurubu verdi. Bitkisel bazı şeyleri kullanamıyoruz.Kızlar ben çok kötü hasta oldum gribim ve öksürürken ciğerlerim açıyor resmen napabilirim geçmesi için
Amin inşallah canımAmin canım evet 4 agustos benimde emin ol ben erken dogururum en fazla 36 benimkiler acelecibirde erkek bebekler kızlara göre biraz daha fazla duruyor hayırla saglıkla gelsinler inşallah
Aynı şekilde 1 haftadır hastayım ve bu 1 hafta burnumdan geldi resmen nabzım 150 ye kadar cikti 5 tane serum 2 tane parol verdiler ona ragmen ateşim asla düşmedi 3 gun boyunca oturarak uyudum nefes darlığından resmen 1 haftada toplasan 24 saat anca uyumusmdur. Zature başlangıcı olabilecegini soyledi doktor augmentin 1000 lik verdi doktor açıkçası cok üzüldüm antibiyotik aldgim icin ama diger turlu zature olursam cocuk daha cok zarar gorcek diye aldm iyi ki de almışım asla diger turlu o enfeksiyonu atamazdim parol aldım bolca cunku atesim yukselmemesi lazimdi sonra gogus doktoru oksuruk surubu ve balgam sokucu verdi oksuruk surbunu kullanmak istemedim ilk cok oksurtup sonra azaltyor balgam sökücü NAC600 onu aliyorum hala öksürük var gece uyutmuyor ama bunun bir surec oldgunu ve 1 hafta sonra hatrlamayacagımi surekli kendime hatirlatiyorum nobet sekeri var o bi tık rahatlattı ayva suyu ictim o da biraz da olsa rahatlatti arastirdim bunlar cok alinmadgi surece gebelikte zararli değilKızlar ben çok kötü hasta oldum gribim ve öksürürken ciğerlerim açıyor resmen napabilirim geçmesi için
Evet var. Denedim ama olmadı.Bir adet iphone bir adet de airpods pro lazım var mı o varsa canlı dinlemeyi açtelefonun alt kısmını karnına koy sesler geliyor zaten
Bu yanlış değil bu arada. Yurtdışında çoğunlukla yeni doğan bebekler bile kendi odalarında yatırılır. Bizim kültürümüzde niyeyse kadın ayıplanıp yadırganıyor bebeğini odasında yatırmayı düşündüğü için. Eğer işler yolunda giderse ben de 7- 8 aylık olduğunda kendi odasına geçirmeyi planlıyorum. 1 yaşından sonra hele zorlaşıyormuş baya şey okudum mantıklı geldi.Canım cinsel hayatın eşler arasında çok önemli olduğunu söylüyor uzmanlar. Eşlerin birbirine tahammül seviyeleri olsun vs cinselliğe bağlanıyor. Mesela uzun süre ara verilince tahammül edemiyor daha sinir oluyormussun eşine karşi. Sadece haz değil dediğin gibi aranda ruhsal bir doyum bir bağ oluyor. Cinsellik olmayınca ev arkadaşı gibi bir durum oluyor. Başlarda bize de yasaktı epeyi zor gelmişti o dönem bana, benim de çok yanımda tutasim yok ama kim hemen ayircam dese ayiramiyor ben de o yüzden yorum yapamadım şu zaman ayırırım diye ama mümkün olduğunca erken ayırmak istiyorum. Biz anne babadan önce karı kocaydik bunu rafa kaldırmak istemiyorum. Çocuğum elbette benim canım ciğerim ama sonuçta yaptığım tek şey diğer odada uyuması en azından kendi ruh sağlığı icin
Bence onlar kanka olmuş başka açıklaması yokBen beş yaşıma gelene kadar 3. Kardeşim oldu ya yuh artık beş yaş gerçekten
Evet sanki erkenden ayirinca sokağa atılıyor gibi bı algi var yapılan tek şey çocuğun kendi odasına geçmesi. Annem sana zor olur gece uyan emzir diye dedi ayırmaya ayirirsin zaten dedi. Bakcam ben de duruma göre artık dediğin gibi 1 yaş olmadan ayırmak en güzeli sonrası zorlayıcı olabilirBu yanlış değil bu arada. Yurtdışında çoğunlukla yeni doğan bebekler bile kendi odalarında yatırılır. Bizim kültürümüzde niyeyse kadın ayıplanıp yadırganıyor bebeğini odasında yatırmayı düşündüğü için. Eğer işler yolunda giderse ben de 7- 8 aylık olduğunda kendi odasına geçirmeyi planlıyorum. 1 yaşından sonra hele zorlaşıyormuş baya şey okudum mantıklı geldi.
Ben krem de alıcam göğüs ucu yarası doğumdan da zor diyorlar krem de alıp doğumdan önce başlayıp yumuşatıcam amazonda da aynı fiyattı o yüzden krem almadım ben şuan tek gümüş kapak aldımYa ben de göğüs kremi alsam mı dedim hatta gümüş kapağı da doğumdan sonra alırım belki dedim de yorumlara bakınca gümüş kapak alınca kreme gerek yok demisler. Acaba indirimdeyken alsam mı ben de dedim çok kararsızım
3 aylık bebekle ben de planlıyorum Ağustos sonu gibiBen 1 aylık bebekle 8 saat yol gitmiştim annemlere mart ayında. Hatta sütüm azdı, mama veriyordum. O kadar iyi geldi ki annemlere gitmek sütüm artti mama vermedim o günden sonra. Bu seferde 3 aylık bebekle tatile gitmeyi planlıyorum.. öncesinde mutlaka yine annemlere giderim
Aynen vallahi alışcaz hepimiz tümden yapacak bişey yokHahahHhhahah yok yok sen eşinden ayrılma bırak anlaşamazlarsa onların problemiartık ablası da sabretmeyi öğrenecek anası alışsın boşver sen hayatı öğrensin biraz
boğma şimdi kendini düzeni öyle oturtup öyle götürmeye çalışıyorlar tamamen baskıyla. Yani bütün hafta çalış haftasonu bize gelin gezmek tozmak tatil arkadaşlarla vakit geçirme olmasın hep bize gelinEn ıyısını yapmısın ayy artık zorlanıyorum bende daralıyorum kac ağladım bu yuzden hakıle kalınca cok sukur esımınde işlerinın yogun oldugu doneme denk geldik gıdemedık rahattım sımdı gene eskı duzene gecmek ıstıyorlar kayınbabam bu konuda benı sınır edıyor bır hafta oncesınden esımı sıkıstırıyor bunaldım
Ben de ondan aldım o saf gümüşmüş sanırımCanım geç gördüm ama 999 olanı aldım. Araştırdım başka markalarda da aynı şeyleri demişler bu indirime giriyor en azından
Aa nedenEvet var. Denedim ama olmadı.
Yok bebeğim işe yaramadı denedim, oradan oraya koydum durdum olmadı. Dış sesi algılıyor, karın içimi değilAa nedenkarnının etrafında yer değiştirseydin kalbinin olduğu yeri bulmak için
Dışarda ses olmaması lazım az ses olsa da geliyor sessiz yerde yapıyorum benYok bebeğim işe yaramadı denedim, oradan oraya koydum durdum olmadı. Dış sesi algılıyor, karın içimi değil
Aynı odada da olsak gece uyancam yerimden kalkçam, yattığım yerden mememi sıkıp çocuğun ağzına süt fışkırtmıcam sonuçta. Bir de şöyle bir şey var. 4-5 aydan itibaren gece uykuları baya uzuyor. 2 arkadaşımın da bebesi 4. aydan itibaren gece 10-11 de yatıp sabah 6-7-8 de kalkıyorlamrış. Gerçi onalr hem emzirme hem mama ile gidiyor ve yatarken mama veriyorlar çocuk tok uzun süre uyuyor.Evet sanki erkenden ayirinca sokağa atılıyor gibi bı algi var yapılan tek şey çocuğun kendi odasına geçmesi. Annem sana zor olur gece uyan emzir diye dedi ayırmaya ayirirsin zaten dedi. Bakcam ben de duruma göre artık dediğin gibi 1 yaş olmadan ayırmak en güzeli sonrası zorlayıcı olabilir
Sadece gümüş kapak yetiyor diyorlar. İçine süt aktığı için nemli kalıyormuş zatenBen krem de alıcam göğüs ucu yarası doğumdan da zor diyorlar krem de alıp doğumdan önce başlayıp yumuşatıcam amazonda da aynı fiyattı o yüzden krem almadım ben şuan tek gümüş kapak aldım
Benim de hedefim 1 yıl olmadan ayırabilmek henüz odasını hazırlamadik bizimle ne kadar kalır belli olmadığı için ama karı koca kimliğimizden de tamamen sıyrılmak istemiyorum çocuğumun da psikolojisini bozmak istemiyorum en iyisi zamanı gelince odasına gitmesiAynı odada da olsak gece uyancam yerimden kalkçam, yattığım yerden mememi sıkıp çocuğun ağzına süt fışkırtmıcam sonuçta. Bir de şöyle bir şey var. 4-5 aydan itibaren gece uykuları baya uzuyor. 2 arkadaşımın da bebesi 4. aydan itibaren gece 10-11 de yatıp sabah 6-7-8 de kalkıyorlamrış. Gerçi onalr hem emzirme hem mama ile gidiyor ve yatarken mama veriyorlar çocuk tok uzun süre uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?