- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Ay geçmiş olsun çok kötü bir illet bu bende doktora gitmek istemiyorum ilaç falan verir diye kullanmak istemiyorum ama böyle de geçecek gibi değilAynı şekilde 1 haftadır hastayım ve bu 1 hafta burnumdan geldi resmen nabzım 150 ye kadar cikti 5 tane serum 2 tane parol verdiler ona ragmen ateşim asla düşmedi 3 gun boyunca oturarak uyudum nefes darlığından resmen 1 haftada toplasan 24 saat anca uyumusmdur. Zature başlangıcı olabilecegini soyledi doktor augmentin 1000 lik verdi doktor açıkçası cok üzüldüm antibiyotik aldgim icin ama diger turlu zature olursam cocuk daha cok zarar gorcek diye aldm iyi ki de almışım asla diger turlu o enfeksiyonu atamazdim parol aldım bolca cunku atesim yukselmemesi lazimdi sonra gogus doktoru oksuruk surubu ve balgam sokucu verdi oksuruk surbunu kullanmak istemedim ilk cok oksurtup sonra azaltyor balgam sökücü NAC600 onu aliyorum hala öksürük var gece uyutmuyor ama bunun bir surec oldgunu ve 1 hafta sonra hatrlamayacagımi surekli kendime hatirlatiyorum nobet sekeri var o bi tık rahatlattı ayva suyu ictim o da biraz da olsa rahatlatti arastirdim bunlar cok alinmadgi surece gebelikte zararli değil
Canım bende iki hafta nane limon bal zencefil ile direndim en son olmadı gittim doktora, enfeksiyon ilerlemiş acil antibiyotik başladı enfeksiyon bebek için daha kötü dedi doktor beş günde iyileştimAy geçmiş olsun çok kötü bir illet bu bende doktora gitmek istemiyorum ilaç falan verir diye kullanmak istemiyorum ama böyle de geçecek gibi değil
Ben 2 set aldım 2 sette gorumcem almış..Kızlar 11 li hastane çıkış setinden kaç tane alayım? Beşli 7 li 11 li vardı. Hangisinden kaç tane alayım
Ay niye ki bana aç gel dedi üç aylık şekerime baktı ailede de şeker yok geçen aya göre bir kilo tek almıştım yükleme yapmadı bana. Acaba sana da mı duruma göre yükleme yapmayacakKızlar şeker yüklemesi yapilacakti sali günü. Doktoruma ac mi gelmem lazim dedim kontrolde karar veririz dediniye acaba
Canımmm o kadar doğru yazmısın ki artık benımde net ve ınatcı olmam gerekıyorAynen vallahi alışcaz hepimiz tümden yapacak bişey yok
boğma şimdi kendini düzeni öyle oturtup öyle götürmeye çalışıyorlar tamamen baskıyla. Yani bütün hafta çalış haftasonu bize gelin gezmek tozmak tatil arkadaşlarla vakit geçirme olmasın hep bize gelinartık olan olmuş bu düzen böyle oturmuş ama hiç bişey bitmedi herşey yeni başlıyor yeni düzen yükleniyor bebiş olunca zaten başta küçüktü şöyleydi böyleydi lohusalıktı gitmezsin bebekten sonra dizginleri çok sıkı tutman lazım yine boyun eğersen önünü alamazsın. Her hafta gitmek zorunda olmadığınızı hepsi kabul edecek başta gerekirse huzursuzluk yaşansın en sonunda senin dediğin olmalı yoksa seni anlayabiliyorum bu hayat böyle geçmez çok rahatsız edici durum
Galiba anlamadım ki normalde şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra gel bebegin iri dedi.. şimdi böyle yazmış demek ki bir kere daha bakıp öyle karar verecekAy niye ki bana aç gel dedi üç aylık şekerime baktı ailede de şeker yok geçen aya göre bir kilo tek almıştım yükleme yapmadı bana. Acaba sana da mı duruma göre yükleme yapmayacak
Ayy nasıl guzel cevaplar vermişin gıcık oluyorum o tıplereBenim bir arkadaşım da bana böyle öneriler veriyordu hani ben sorsam neyse tamam ama kendi kendine illa şunu bu marka şunu surdan al biraz emir gibi algıladım. En son bebek bezi şundan al dedi bende dedim ki ben muşamba kullanacam boklu boklu elimde yıkıycam dedim güldüm bozuldu. Bir kere de hastaneme laf etti şu hastaneye git bence dedi orası gittiğin hastane küçük dedi. Bende dedim evde leğende doğurcam hem suda doğum kordonumu da dişimle keserim dedim O günden beridir bana en ufak bir öneride bulunmuyor
Evet canım kendini kullandirtma.. Benim kv yönetebilse beni yonetecekti..baktı yonetemedi ayırmaya çalıştı iftirayla(nişanliyken) o da yemedi.. kuduruyo şuan.. kiskancligindan mi her neyse bebeğimizi kendi kardeşlerine bile söylemedi başta biz konuşurken telde bebegin lafını bile acmiyordu vs vs alıştı şimdi soruyor vs ipler senin elinde olsunCanımmm o kadar doğru yazmısın ki artık benımde net ve ınatcı olmam gerekıyor
Bi arkadaşımın ilkokula giden kazık gibi iki çocuğu var anne bi çocukla başka odada baba diğer çocukla başka odada yatıyormuş hala. İnanılır gibi değil yıllardır böyleymiş düzenleri. Duyunca şok olmuştuk. Nerde kaldı eş yakınlığı bi yatağa girmeden olur mu. Olay sadece cinsellikte değil gece sarılıp yatmadan eşler birbirinden soğumaz mı çok garip gerçektenAy cok doğru bencede anne karnında bıle hısseden bebekelr dogunca nasıl hissetmesin benım pdrcı bı arkadasım var 2 bucuk yaşındaki oğlunu besıgınde bıle degıl aralarında yatırıyorlarmıs neymıs efendım 5 yasına kadar yalnız uyumaması gerekiyormuş annesıne babasına duygusal aclığı olurmus ayy cınlerım tepeme geldı bunu duyunca ne aclığı soramadım da esı vardı sız bırbırınıze sarılmıyormusunuz dıye dıgerını hıc soramam da
biz ayrı odada oluyoruz geneldeİlk 6 ay nasıldır bilmiyorum güzel bir araştırmamız lazım canım. Benim dediğim travmalar erken cinsel yönelim, cinsellige düşkünlük vs gibi travmalar belki bilmediğimiz başka başka sorunlar da ortaya çıkartıyordur. Hiç ses çıkartmadan örtünün altında yapmak gerekecek bu durumda diye düşünüyorum ama kendi karı-koca hayatımız da etkilensin istemiyorum açıkçası. Yani hiç tehlikeye atmadan ya bebisi ayircam ya da biz ayrı bir odada oluruz
bende annenin kafasındayım. Millet umrumda değil kime ne derim de zor oluyor anneye ya kalk yat üfEvet sanki erkenden ayirinca sokağa atılıyor gibi bı algi var yapılan tek şey çocuğun kendi odasına geçmesi. Annem sana zor olur gece uyan emzir diye dedi ayırmaya ayirirsin zaten dedi. Bakcam ben de duruma göre artık dediğin gibi 1 yaş olmadan ayırmak en güzeli sonrası zorlayıcı olabilir
4 aylık bebeğin 10da gece uykusuna geçmesi çok geç bi saat değil miAynı odada da olsak gece uyancam yerimden kalkçam, yattığım yerden mememi sıkıp çocuğun ağzına süt fışkırtmıcam sonuçta. Bir de şöyle bir şey var. 4-5 aydan itibaren gece uykuları baya uzuyor. 2 arkadaşımın da bebesi 4. aydan itibaren gece 10-11 de yatıp sabah 6-7-8 de kalkıyorlamrış. Gerçi onalr hem emzirme hem mama ile gidiyor ve yatarken mama veriyorlar çocuk tok uzun süre uyuyor.
E her bebek farklı. Yaşanılanla okunanlar da aynı şey olmuyor. Bazen uyutmaya çalışıyorsun uyumuyo bebekler.Bi arkadaşımın ilkokula giden kazık gibi iki çocuğu var anne bi çocukla başka odada baba diğer çocukla başka odada yatıyormuş hala. İnanılır gibi değil yıllardır böyleymiş düzenleri. Duyunca şok olmuştuk. Nerde kaldı eş yakınlığı bi yatağa girmeden olur mu. Olay sadece cinsellikte değil gece sarılıp yatmadan eşler birbirinden soğumaz mı çok garip gerçekten
biz ayrı odada oluyoruz genelde
bende annenin kafasındayım. Millet umrumda değil kime ne derim de zor oluyor anneye ya kalk yat üf
4 aylık bebeğin 10da gece uykusuna geçmesi çok geç bi saat değil mi
Yani aldığım şeyleri küçümsedi oda yapmayacam hemen büyüyünce odasını yapacaktım ona bile laf etti işte en son gittiğim hastaneyi küçümsedi vallaha az bile söyledim başkası olaydı saçını başını yolardıAyy nasıl guzel cevaplar vermişin gıcık oluyorum o tıplere
Bak keyfini huzurunu kaçır demiyorum ama aşağı yukarı durumlarımız aynı olduğu için yazıyorum. Gerekirse evde huzurun kaçacak biraz çünkü eşler anlamıyor yada anlamak istemiyor hadi gidelim illa gidelim filan. Ben bi kaç kez sen gitmek istiyorsan gidebilirsin ben gelmiyorum dedim gitmedim. Başta tatlı dille iknaya çalıştı sonra kızdı bağırdı. Ölsem de gitmicem dedim o kararlılığı bende görünce tek gitti. Normalde birlikte gidince saatlerce dururuz kendi gidince 45dk duruyor en fazla.Canımmm o kadar doğru yazmısın ki artık benımde net ve ınatcı olmam gerekıyor
Tabi canım benim kızımda bazen 12 yi buluyor yatması uyumuyor saatlerce uğraşıyorum. Ben senin yazdığını rutin sandım yani rutin olarak o saatte yatıyor sandım ondan öyle söyledim canımE her bebek farklı. Yaşanılanla okunanlar da aynı şey olmuyor. Bazen uyutmaya çalışıyorsun uyumuyo bebekler.
İnşallah bende yapabılırım canımEvet canım kendini kullandirtma.. Benim kv yönetebilse beni yonetecekti..baktı yonetemedi ayırmaya çalıştı iftirayla(nişanliyken) o da yemedi.. kuduruyo şuan.. kiskancligindan mi her neyse bebeğimizi kendi kardeşlerine bile söylemedi başta biz konuşurken telde bebegin lafını bile acmiyordu vs vs alıştı şimdi soruyor vs ipler senin elinde olsun
Olabilir o zaman ama ben korkuyorum ya krem yine başlarım 34 35. Hafta gibiSadece gümüş kapak yetiyor diyorlar. İçine süt aktığı için nemli kalıyormuş zaten
Babada gerek görmedi doktorumAy niye ki bana aç gel dedi üç aylık şekerime baktı ailede de şeker yok geçen aya göre bir kilo tek almıştım yükleme yapmadı bana. Acaba sana da mı duruma göre yükleme yapmayacak
Acaba ne olur ne olmaz aç mı gitsem dicem doktor siz tok gelin yazmışBabada gerek görmedi doktorum
Kızım 4,5 aylikti 3. seyahatine çıktığında 8-9 saatten aşağı olmuyordu yolculuğumuz. Temmuzda antalyadaydik 4,5 aylıkken sonra da aydında.3 aylık bebekle ben de planlıyorum Ağustos sonu gibiama herkes çok küçük olacak sıcak çarpar vs diyor nasıl olur acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?