2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay geçmiş olsun çok kötü bir illet bu bende doktora gitmek istemiyorum ilaç falan verir diye kullanmak istemiyorum ama böyle de geçecek gibi değil

Kızlar 11 li hastane çıkış setinden kaç tane alayım? Beşli 7 li 11 li vardı. Hangisinden kaç tane alayım

Ay geçmiş olsun çok kötü bir illet bu bende doktora gitmek istemiyorum ilaç falan verir diye kullanmak istemiyorum ama böyle de geçecek gibi değil
Canım bende iki hafta nane limon bal zencefil ile direndim en son olmadı gittim doktora, enfeksiyon ilerlemiş acil antibiyotik başladı enfeksiyon bebek için daha kötü dedi doktor beş günde iyileştim

Kızlar şeker yüklemesi yapilacakti sali günü. Doktoruma ac mi gelmem lazim dedim kontrolde karar veririz dedi niye acaba

Kızlar şeker yüklemesi yapilacakti sali günü. Doktoruma ac mi gelmem lazim dedim kontrolde karar veririz dedi niye acaba
Ay niye ki bana aç gel dedi üç aylık şekerime baktı ailede de şeker yok geçen aya göre bir kilo tek almıştım yükleme yapmadı bana. Acaba sana da mı duruma göre yükleme yapmayacak

Canımmm o kadar doğru yazmısın ki artık benımde net ve ınatcı olmam gerekıyor

Ay niye ki bana aç gel dedi üç aylık şekerime baktı ailede de şeker yok geçen aya göre bir kilo tek almıştım yükleme yapmadı bana. Acaba sana da mı duruma göre yükleme yapmayacak
Galiba anlamadım ki normalde şeker yüklemesi yapalım 3 hafta sonra gel bebegin iri dedi.. şimdi böyle yazmış demek ki bir kere daha bakıp öyle karar verecek

Ayy nasıl guzel cevaplar vermişin gıcık oluyorum o tıplere

Evet canım kendini kullandirtma.. Benim kv yönetebilse beni yonetecekti..baktı yonetemedi ayırmaya çalıştı iftirayla(nişanliyken) o da yemedi.. kuduruyo şuan.. kiskancligindan mi her neyse bebeğimizi kendi kardeşlerine bile söylemedi başta biz konuşurken telde bebegin lafını bile acmiyordu vs vs alıştı şimdi soruyor vs ipler senin elinde olsun

Bi arkadaşımın ilkokula giden kazık gibi iki çocuğu var anne bi çocukla başka odada baba diğer çocukla başka odada yatıyormuş hala. İnanılır gibi değil yıllardır böyleymiş düzenleri. Duyunca şok olmuştuk. Nerde kaldı eş yakınlığı bi yatağa girmeden olur mu. Olay sadece cinsellikte değil gece sarılıp yatmadan eşler birbirinden soğumaz mı çok garip gerçekten
biz ayrı odada oluyoruz genelde
bende annenin kafasındayım. Millet umrumda değil kime ne derim de zor oluyor anneye ya kalk yat üf
4 aylık bebeğin 10da gece uykusuna geçmesi çok geç bi saat değil mi

E her bebek farklı. Yaşanılanla okunanlar da aynı şey olmuyor. Bazen uyutmaya çalışıyorsun uyumuyo bebekler.

Ayy nasıl guzel cevaplar vermişin gıcık oluyorum o tıplere
Yani aldığım şeyleri küçümsedi oda yapmayacam hemen büyüyünce odasını yapacaktım ona bile laf etti işte en son gittiğim hastaneyi küçümsedi vallaha az bile söyledim başkası olaydı saçını başını yolardı

Bak keyfini huzurunu kaçır demiyorum ama aşağı yukarı durumlarımız aynı olduğu için yazıyorum. Gerekirse evde huzurun kaçacak biraz çünkü eşler anlamıyor yada anlamak istemiyor hadi gidelim illa gidelim filan. Ben bi kaç kez sen gitmek istiyorsan gidebilirsin ben gelmiyorum dedim gitmedim. Başta tatlı dille iknaya çalıştı sonra kızdı bağırdı. Ölsem de gitmicem dedim o kararlılığı bende görünce tek gitti. Normalde birlikte gidince saatlerce dururuz kendi gidince 45dk duruyor en fazla.
Şimdi artık ağırlaştın şu dönemi kendini anlatarak geçirirsin eşin anlayış gösterir tartışmaya gerek kalmaz. Aynı zamanda da alıştırmaya başlamış olursun hem eşini hem ailesini yavaştan. Doğumdan sonrada bi süre daha öyle gider sonra da net olursun gerekirse tartışırsın biraz. Öyle öyle alışırlar yeni düzen kurulmuş olur. Biraz zamana yaymak lazım

E her bebek farklı. Yaşanılanla okunanlar da aynı şey olmuyor. Bazen uyutmaya çalışıyorsun uyumuyo bebekler.
Tabi canım benim kızımda bazen 12 yi buluyor yatması uyumuyor saatlerce uğraşıyorum. Ben senin yazdığını rutin sandım yani rutin olarak o saatte yatıyor sandım ondan öyle söyledim canım

İnşallah bende yapabılırım canım

3 aylık bebekle ben de planlıyorum Ağustos sonu gibi ama herkes çok küçük olacak sıcak çarpar vs diyor nasıl olur acaba ya
Kızım 4,5 aylikti 3. seyahatine çıktığında 8-9 saatten aşağı olmuyordu yolculuğumuz. Temmuzda antalyadaydik 4,5 aylıkken sonra da aydında.
Koruruz sanki sıcak güneşe bırakacak halimiz yok. Tabi bebekle surekli gezmeli bir tatil zor olabilir. Ben otel tatili planlıyorum. Akşamları geziyorduk. Bebek uyuyordu pusette bizde rahatça geziyorduk.
Agustos sonu gibi Antalya planı yapıyoruz bizde otel tatili 3 aile gidicez kalabalık gitmek iyi oluyor bebekle. 7 cocuk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…