2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ok
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu duruma
Benim ilk doğumumda ve ikinci doğumumda kv bir hafta geldi kaldı ,arada annem geldi,aynı memleket te yaşadığımız için çok fazla kalmadılar ve bence en iyisi oldu, sezeryan lı olduğum için bikaç gün birinin yanımda olması gerekiyor ama sonra kalırsa sıkıntı bence,çünkü ben şahsen evimde başka biri olunca daha huzursuz oluyorum sürekli onun rahatsız olmaması için uğraşmaya çalışıyorum bu da beni çok yoruyor.Çocukla iletişimi bi şekilde öğreniyorsunuz zaten kimseye ihtiyaç yok bence , zaten benim çocuklar ilk haftalarda gündüz uyuyup gece uyanıyorlrdı gece de eşim biz bakarız annemler uyanmasın derdi biz bakardık yine.sadece ilk bikaç banyosunu tek başıma yaptıramadım o zaman annem yada kv geldi ,geri kalan herşeyi öğrene öğrene yaptık ...
Canım 2 bucuk yıldır gecıyoruz emın ol evımızde ılk bu hafta kaldık o kadar zor kı anltamam caresız hıssedıyorum kendımı yetersız hsısedıyorum
İlk zamanlar bizden de sürekli gitmemizi isterlerdi ama çocuklardan sonra pek istemiyorlar ,yani çoluk çocuktan sonra eskisi kadar gitmezsin inşallah..çünkü çok zor bir durum az çok bende yaşadım..

Ayy su hastane mevzusu da benı gerıyor herkes neden acıbademe gıtmıyorsun dıye baskı yapıyor doktorumu sevıyorum tecrubelı bı hekım nıye gıdeyım dıyorum of of

Insallh canım tek umudum o yonde bakalım bu hafta gıtmedık esımde anlayısla karsıladı haftaya ne dıyecek

Kızlar şeker yüklemesi yapilacakti sali günü. Doktoruma ac mi gelmem lazim dedim kontrolde karar veririz dedi niye acaba
İki hafta sonra bana da yapılacak . Doktor aç gelirsin demişti.
Bazı doktorlar yapmayabiliyor belki durumunuza göre karar verecektir. Benim gebeliğim ikiz, ikizlerde seker problemi olabiliyor bide suları biraz fazlaymış o yüzden yapmamız gerekiyor dedi. Su fazlalığından dolayı şekerden şüphelendi

Yaaa senin ikiz mi demek maşallah ya gruptaki kızlara doktorlari aç gelin demiş bana böyle dediği için şaşırdım.. hımm anladım canım inşallah sonuçların temiz çıkar

Ben de duruma bakcam usenmezsem ayiririm millet benim de umrumda değil açıkçası. Biz de ayrı odaya geçeceğiz gibi duruyor çocuğun yatağı bizim odada olunca mecbur

Kızlar dün bebişimin odası geldi temizledik lavanta keseleri koydum ama ağır mobilya kokusu var hayla bu nasıl gidicek
Sürekli havalanır açık bırak pencereyi uzun sürüyor galiba kızlar öyle diyordu ben de geç mi kaldım odada diye panik oluyorum 10 gün içinde halledeceğim

Kızlar dün bebişimin odası geldi temizledik lavanta keseleri koydum ama ağır mobilya kokusu var hayla bu nasıl gidicek
Hayırlı olsun canım malesef gıtmıyor bı sure bol bol havalandır daha doğuma var ılk gunku gıbı kalmaz

Sürekli havalanır açık bırak pencereyi uzun sürüyor galiba kızlar öyle diyordu ben de geç mi kaldım odada diye panik oluyorum 10 gün içinde halledeceğim
Bende doğuma 1 ay kala alıcam bende aynı telas ıcındeyım gec mı dıye

Biz de otel tatili düşünüyoruz 3 aylık olacak ortalama emzirmek felan nasıl olur acaba havuzdan çıkınca sürekli girip çıkmak da lazım

Bizim bebek odası normalde benim giyinme odamdı onları yatak odasına almak, atılacakları ayıklamak vs çok zamanımı aldı bütün eve el attık gibi bir şey oldu.
Hala bitmedi ama yetişir zaten direkt kendi odasında uyumayacak ya sürekli havalanırırak arındırırız havalar da ısınır

Gec olabilir. Bazı yerler teslimat süresini 40-50 gün olarak bile verebiliyor. Ben beşiklere karar verdim bi tanesini aldım da ama dolap için bakınıyorduk sadece 4 kapılı dolaba 50 gün teslimat süremiz diyen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…