2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de duruma bakcam usenmezsem ayiririm millet benim de umrumda değil açıkçası. Biz de ayrı odaya geçeceğiz gibi duruyor çocuğun yatağı bizim odada olunca mecbur
Canım sen hamur marka alt açma minderi mi almıştın çantası mı? Ben ikisini de alacağım da güzel mi beğendin mi

Gümüş kapakları doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başlanması yazıyor. 1-2 saat kullanmayla başlayıp arttırın diyorlar. Kullanırken kreme falan gerek yokmuş.
Bunu yazarken göğüsüm sızladı

Insallah canım bende aynı umıtteyım bakalım o zamanlar gelınce yavas gecıyor dıyorlar en azından bunlarla ugrasırız

Biz de ağustos gibi bodruma gitmeyi düşünüyoruz 3 buçuk aylık olacak biraz tedirginim açıkçası nasıl olucak diye ilk bebekli tatilimiz . Kalabalık gitmek bence de güzel olur bizim çoğu arkadaşımızın bebesi yok tekiz

Eklentiler

• IMG_9678.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9677.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_9676.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar durmadan enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotik alin gebelikte antibiyotik aldiniz mi ?

Kizlar durmadan enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotik alin gebelikte antibiyotik aldiniz mi ?
Canım ben hıc bırakmadan kullanıyorum ama antibiyotik cınsı farklıymıs doktor bısey olmaz diyor vucudum enfeksıyon urettıği için mecburum

Canım pofuduktan mı alayım süper inceden mi sen sanki inceyi mi önermiştin gulumsebebek
Evet canım ben ikisini de kullandım pofuduğun içinde pamuk var bi tık yumuşak olması için süper ince içi pamuksuz düz ve daha az yer kaplıyor. Sonuçta serilen zemin sertse ikiside sert oluyor farkı pek yok aslında yani. Bende birazdan mağazadan alcam süper ince olanından hazır indirimdeyken bugün

Kızlar dün bebişimin odası geldi temizledik lavanta keseleri koydum ama ağır mobilya kokusu var hayla bu nasıl gidicek
Canım e bebek cif in zemin ve dolap filan silmek için jeli var. Ben ondan alıp silip yine de günlerce de açık bırakıp havalandırmıştım. Bi incele istersen

Ben de iki kere aldım bir tane de kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım. Doktorun verdiyse bir şey olmaz inşallah canım zaten ilk üç aylık zamanda ilaç kullanımı bir tık daha zararlı oluyor o dönemi de atlattık inşallah bir şey olmaz enfeksiyon bebek için daha çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…