- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Bana gereksiz geliyor kısa süre sonra zaten ihtiyaç kalmayacak bu sefer de nereye koysam derdi. Tabi tercih edenler de varKızlar babynest setlerden alacak mısınız kullanışlı olur mu
Sağol kuzum alıyorum ben de şimdiEvet canım ben ikisini de kullandım pofuduğun içinde pamuk var bi tık yumuşak olması için süper ince içi pamuksuz düz ve daha az yer kaplıyor. Sonuçta serilen zemin sertse ikiside sert oluyor farkı pek yok aslında yani. Bende birazdan mağazadan alcam süper ince olanından hazır indirimdeyken bugün
Doğal yolla dut kurusunu kaynatıyorlar gebeler canım bir sende araştır istersen birde grupta sanırımYa bende de bakteri çıkmış tahlil vermiştim. Benzer durum yaşayan oldu mu? Tehlikeli mi çok korktum haftaiçi gideceğim kontrole doktora soracağım tabi de doğal yolla nasıl atabilirim acaba?
Sağol canım dut alayım. Ben de sirke tuvalette de kullanıyorum, eşimle bile ayırdım tuvaleti falan o kadar dikkat ediyorum ofDoğal yolla dut kurusunu kaynatıyorlar gebeler canım bir sende araştır istersen birde grupta sanırımcesursavasci içtiği suya da sirke koyuyordu yanlış hatırlamıyorsam
Cnm senin burnunda kanama filan oluyor muydu ? Makineden sonra rahatlama oldu muSiz sanki bi marka paylaşmiştiniz link atabilir misiniz ?
P Pembepilates bana da gereksiz geliyor canım yayıntıBana gereksiz geliyor kısa süre sonra zaten ihtiyaç kalmayacak bu sefer de nereye koysam derdi. Tabi tercih edenler de var
küsmemiştir ama ne olduğunu bende çok merak ediyorum bayadır yokgenc-anne nerede kızlar ya hiç yazmıyor küstü mü noldu ya
Bende 2 defa aldım. Zimaks vermişti. Birde monurol verdi. Daha çok o geçirdi gibi geldi.Kizlar durmadan enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotik alin gebelikte antibiyotik aldiniz mi ?
Bende geçen baharda oldu. Kanama da oluyordu burnumda. Sürekli tıkanıktı. Buhar makinesi aldık. Çok işe yaradı şimdide kullanıyorum. İçine de okilüptüs yağı damlatıyorum. Hatta peteklere aliminyum kap koydum. Onların içinede okilüptüs yağı ve su koyuyorum. Nem azalmasın diye.Cnm senin burnunda kanama filan oluyor muydu ? Makineden sonra rahatlama oldu mugolden-snitch
Ayy kızlar bende şimdiden stresliyim benim kv öyle bir konusuyor ki aylarca kalacak gibi..aynı şehirde yaşıyoruz ama sürekli bizde kalacağını dillendiriiyor kimseyi kırmak istemiyorum benim anneme bile tahammülüm olmuyor bazen o yüzden annem ara ara gelirim desteğe dedi inşallah kv de bi şekilde ara ara gelir dünyanın en sabırsız ve stresli insanıyım ne bi yere gitmeye tahammülüm var ne de evime gelen yatılı birine çünkü evime müdahale olunca özgürlüğüm kısıtlanmış özel hayatım ortada gibi hissediyorumOk
Benim ilk doğumumda ve ikinci doğumumda kv bir hafta geldi kaldı ,arada annem geldi,aynı memleket te yaşadığımız için çok fazla kalmadılar ve bence en iyisi oldu, sezeryan lı olduğum için bikaç gün birinin yanımda olması gerekiyor ama sonra kalırsa sıkıntı bence,çünkü ben şahsen evimde başka biri olunca daha huzursuz oluyorum sürekli onun rahatsız olmaması için uğraşmaya çalışıyorum bu da beni çok yoruyor.Çocukla iletişimi bi şekilde öğreniyorsunuz zaten kimseye ihtiyaç yok bence , zaten benim çocuklar ilk haftalarda gündüz uyuyup gece uyanıyorlrdı gece de eşim biz bakarız annemler uyanmasın derdi biz bakardık yine.sadece ilk bikaç banyosunu tek başıma yaptıramadım o zaman annem yada kv geldi ,geri kalan herşeyi öğrene öğrene yaptık ...
İlk zamanlar bizden de sürekli gitmemizi isterlerdi ama çocuklardan sonra pek istemiyorlar ,yani çoluk çocuktan sonra eskisi kadar gitmezsin inşallah..çünkü çok zor bir durum az çok bende yaşadım..
Çok sağol canım bakayım bi onadaCanım e bebek cif in zemin ve dolap filan silmek için jeli var. Ben ondan alıp silip yine de günlerce de açık bırakıp havalandırmıştım. Bi incele istersen
Ahaa benden bir tane dahaAyy kızlar bende şimdiden stresliyim benim kv öyle bir konusuyor ki aylarca kalacak gibi..aynı şehirde yaşıyoruz ama sürekli bizde kalacağını dillendiriiyor kimseyi kırmak istemiyorum benim anneme bile tahammülüm olmuyor bazen o yüzden annem ara ara gelirim desteğe dedi inşallah kv de bi şekilde ara ara gelir dünyanın en sabırsız ve stresli insanıyım ne bi yere gitmeye tahammülüm var ne de evime gelen yatılı birine çünkü evime müdahale olunca özgürlüğüm kısıtlanmış özel hayatım ortada gibi hissediyorum
Ben açık açık demiştim. Evimin düzenine karışılmasını istemiyorum diye. Hem anneme hemde kvye dedim. İkisi birlik olup üstüme geliyorAyy kızlar bende şimdiden stresliyim benim kv öyle bir konusuyor ki aylarca kalacak gibi..aynı şehirde yaşıyoruz ama sürekli bizde kalacağını dillendiriiyor kimseyi kırmak istemiyorum benim anneme bile tahammülüm olmuyor bazen o yüzden annem ara ara gelirim desteğe dedi inşallah kv de bi şekilde ara ara gelir dünyanın en sabırsız ve stresli insanıyım ne bi yere gitmeye tahammülüm var ne de evime gelen yatılı birine çünkü evime müdahale olunca özgürlüğüm kısıtlanmış özel hayatım ortada gibi hissediyorum
Ben gebelikten önce koyuyordum gebeyken bilmiyorum zararı var mı ama genital bölgesini sirkeli suyla her wcden sonra silsin phı duzenliyorDoğal yolla dut kurusunu kaynatıyorlar gebeler canım bir sende araştır istersen birde grupta sanırımcesursavasci içtiği suya da sirke koyuyordu yanlış hatırlamıyorsam
Kv nasıl insan birde anne-baba-bebek 3lusunun sağlanması gerekiyor.. babaların baba olduğunu anlaması için babaninda çok görev yapması gerekiyor en basiti bebrgin gazını çıkarmak gibi gerçekten insanlar yardım edicem diye daha çok zarar veriyorlar sen iyileşince herkesin evlerine dağılması gerek ben bu süreci de 1 hafta veya 10 gün olarak görüyorumAyy kızlar bende şimdiden stresliyim benim kv öyle bir konusuyor ki aylarca kalacak gibi..aynı şehirde yaşıyoruz ama sürekli bizde kalacağını dillendiriiyor kimseyi kırmak istemiyorum benim anneme bile tahammülüm olmuyor bazen o yüzden annem ara ara gelirim desteğe dedi inşallah kv de bi şekilde ara ara gelir dünyanın en sabırsız ve stresli insanıyım ne bi yere gitmeye tahammülüm var ne de evime gelen yatılı birine çünkü evime müdahale olunca özgürlüğüm kısıtlanmış özel hayatım ortada gibi hissediyorum
Eşinin teyzesine ne oluyorsaAhaa benden bir tane dahaeşine söyle o uygun dille söylesin yada laf arasında annem de arada gelecek gerek yok zaten abartmaya falan de.
Ben de benzer durumdayım eşimin teyzesi geleyim 40 ı çıkana kadar dedi ben o sırada kalp krizi geçirmiş gibi hissettim ama eşim halletti
Kızlar normalde evime gelip gitmezler aslında çünkü ben hep mesefalı durdum ama şimdi iki çocuğu nasıl idare edeceksin ben hallederim havasında o yetmez gibi görümcemin çocuklarına da bakıyor.. onlarda muhtemelen bizde olacak ben de diyorum ki ilk hafta kalsın ama ondan sonra ben artık hallederim muhabbetine girerim uygun bir dilleBen açık açık demiştim. Evimin düzenine karışılmasını istemiyorum diye. Hem anneme hemde kvye dedim. İkisi birlik olup üstüme geliyor
Biz deneyimliyiz diyorlar. Bende dedim ben zaten deneyiminizden yararlanmak isteyince size sorarım. Ona göre aklıma yatarsa yaparım dedim. O gün biraz alındılar ama Sonra hak verdiler. Açık konuşmak ortadaki her şeyi kaldırıyor. Bence sende konuşabilirsin
Kesinlikle eşime hep bu şekilde anlatıyorum ben annenle ya da annemle rahat edemem sen izin alıp yanımda ol diyorum eşim annemler olunca evde dahi durmak istemiyor kendi annesi de benim annemde olsaKv nasıl insan birde anne-baba-bebek 3lusunun sağlanması gerekiyor.. babaların baba olduğunu anlaması için babaninda çok görev yapması gerekiyor en basiti bebrgin gazını çıkarmak gibi gerçekten insanlar yardım edicem diye daha çok zarar veriyorlar sen iyileşince herkesin evlerine dağılması gerek ben bu süreci de 1 hafta veya 10 gün olarak görüyorum
Kendi durmak istemiyor senin üzerine saliyorKesinlikle eşime hep bu şekilde anlatıyorum ben annenle ya da annemle rahat edemem sen izin alıp yanımda ol diyorum eşim annemler olunca evde dahi durmak istemiyor kendi annesi de benim annemde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?