Ne çok konuşmuşsunuz kızlar 10-12 sayfa birikmiş çok önemli bir şey yoktur umarım ebebek indirimlerinde önemli bir şey varsa beni de etiketleyin kaçırmayayım
Ne çok konuşmuşsunuz kızlar 10-12 sayfa birikmiş çok önemli bir şey yoktur umarım ebebek indirimlerinde önemli bir şey varsa beni de etiketleyin kaçırmayayım
Bizde gitmeyi düşünüyoruz açıkçası korkuyorm da nasil bir bebis olcak bilmyorm belki gazli olcak uykusuz olcak o zaman tatil zor olabilr cok dusunmemek lazım ama cok sıcak zamana denk getirmezsek sıcak çarpması sorunu olmaz Eylül gibi düşündük biz hem 4 aya yakin oluyor hem de havalar biraz normale doner bakalm ne olcak
Ayy kızlar bende şimdiden stresliyim benim kv öyle bir konusuyor ki aylarca kalacak gibi..aynı şehirde yaşıyoruz ama sürekli bizde kalacağını dillendiriiyor kimseyi kırmak istemiyorum benim anneme bile tahammülüm olmuyor bazen o yüzden annem ara ara gelirim desteğe dedi inşallah kv de bi şekilde ara ara gelir dünyanın en sabırsız ve stresli insanıyım ne bi yere gitmeye tahammülüm var ne de evime gelen yatılı birine çünkü evime müdahale olunca özgürlüğüm kısıtlanmış özel hayatım ortada gibi hissediyorum
Bir şekilde eşine söylet benşm kv kızının doğumundan sonra 6 ay kalmış aslında kendisi iyidir ama 1 hafta bile dursa rahat edemiyorum ben şimdiden söylüyorum eşime yalnız kalmak istiyorum ikimiz bakalım diye
Kv nasıl insan birde anne-baba-bebek 3lusunun sağlanması gerekiyor.. babaların baba olduğunu anlaması için babaninda çok görev yapması gerekiyor en basiti bebrgin gazını çıkarmak gibi gerçekten insanlar yardım edicem diye daha çok zarar veriyorlar sen iyileşince herkesin evlerine dağılması gerek ben bu süreci de 1 hafta veya 10 gün olarak görüyorum
Aynen katılıyorum benim kv gelmişti 1 haftalığına eşim evde annesi varken çorapları bile ortaya çıkarmayı adet edindi evde biri varken çocuğa da bakacağını düşünmüyorum iki sever gider en fazla o yüzden anne baba olarak bakmak daha iyi bence bebeğe de alışılması açısından
Bizde gitmeyi düşünüyoruz açıkçası korkuyorm da nasil bir bebis olcak bilmyorm belki gazli olcak uykusuz olcak o zaman tatil zor olabilr cok dusunmemek lazım ama cok sıcak zamana denk getirmezsek sıcak çarpması sorunu olmaz Eylül gibi düşündük biz hem 4 aya yakin oluyor hem de havalar biraz normale doner bakalm ne olcak
Umarım gazlı olmaz benim de sıkıntım o tatili de şimdiden almayı düşünüyorduk o zaman gelince çok pahalı oluyor oteller ama gidenlerin yorumlarına bakınca en rahat ettiğimiz tatildi vs diyorlar bebek sürekli uyuduğu için
Canım ben gümüş kapak aldım vücudum hassas olduğu için gümusun hızlı iyileştirme özelliğini denicem birde nemli tutup çatlamasıni onluyormus o yüzden aldim
Çok kullanışlı oluyor mu bunlar bende dün 10 lu olandan aldım şimdi herşeyin fazlasını alıp gereksiz gelirse diye tam emin olamıyorum tecrübesizlikten de
Canım ben gümüş kapak aldım vücudum hassas olduğu için gümusun hızlı iyileştirme özelliğini denicem birde nemli tutup çatlamasıni onluyormus o yüzden aldim
Bende arkadaşımdan göğüs kalkanı önerisi aldım gümüş kapak çok gereksiz pahalı gördüğünü söyledi. Bende onu deneyeyim dddimde ekstra yumuşak olan mı iyi olur sert olan mı bilemedim hiç gidipte görme durumu da olmayınca
Bende arkadaşımdan göğüs kalkanı önerisi aldım gümüş kapak çok gereksiz pahalı gördüğünü söyledi. Bende onu deneyeyim dddimde ekstra yumuşak olan mı iyi olur sert olan mı bilemedim hiç gidipte görme durumu da olmayınca
Gogus kalkaninda da rahat olmuyormus diye okudum birde ona krem vs sürmek gerekecek şimdi bu süt akinca gümüş kapağın içinde duracak nemli tutacak diye ben gümüş kapak aldım
Gogus kalkaninda da rahat olmuyormus diye okudum birde ona krem vs sürmek gerekecek şimdi bu süt akinca gümüş kapağın içinde duracak nemli tutacak diye ben gümüş kapak aldım
Göğüs kalkanında da birikme içinmiş yani özelliği ama sızdırma sorunu yaşayanda çok fazla 40
Dk bir boşaltmak gerekiyormuş.
Arkadaşım dışarı çıkarken bunu kullanıyordum bide göğüs pedi koyuyordum çok rahat ediyordum dedi ama bilemiyorum. İşte sertlik olayından emin olamadım. Sert olan daha mı iyi
Olur ekstra yumuşak olan mı bilmiyorum
Göğüs kalkanında da birikme içinmiş yani özelliği ama sızdırma sorunu yaşayanda çok fazla 40
Dk bir boşaltmak gerekiyormuş.
Arkadaşım dışarı çıkarken bunu kullanıyordum bide göğüs pedi koyuyordum çok rahat ediyordum dedi ama bilemiyorum. İşte sertlik olayından emin olamadım. Sert olan daha mı iyi
Olur ekstra yumuşak olan mı bilmiyorum
Evet duş almak gerek mutlaka. Ama inanın ek gıda oncesi tatil güzel oluyor yoksa ne yedircem derdi oluyor. Ben denize girmiştim hep duş alıp emzirdim. Sıkıntı yaşamamıştım.
Umarım gazlı olmaz benim de sıkıntım o tatili de şimdiden almayı düşünüyorduk o zaman gelince çok pahalı oluyor oteller ama gidenlerin yorumlarına bakınca en rahat ettiğimiz tatildi vs diyorlar bebek sürekli uyuduğu için
3 4 aylıkken en rahat tatili geçirecegine emin olabilirsin canım. Özel araçla gidecekseniz çok rahat sürekli uyuyor zaten. Tatilde de bebek oldugu için rahat ediyorsun ayaklandıgı zaman daha sıkıntı. Biz 4 aylıkken gitmiştik çokda rahat ettim
Biz de ağustos gibi bodruma gitmeyi düşünüyoruz 3 buçuk aylık olacak biraz tedirginim açıkçası nasıl olucak diye ilk bebekli tatilimiz . Kalabalık gitmek bence de güzel olur bizim çoğu arkadaşımızın bebesi yok tekiz
Cnm biz yalnız gitmiştik. Tek tek denize havuza giriyorduk. 1 imiz bebekle ilgileniyor uyusa bile yalnız birakamiyorduk. Ama arkadaslar olunca mutlaka denize havuza girmeyen oluyor bebek ağlasa seslenir sana iyi olur.
Gümüş kapak, alt açma örtüsü bir de baby me'nin jelli göğüs pedi vardı onlardan aldım canım ben, baktım kargo bedava olmuyor diş kaşıyıcı falan attım sepete kargo bedava olsun diye 1000 liralık alisveris oldu