2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet duş almak gerek mutlaka. Ama inanın ek gıda oncesi tatil güzel oluyor yoksa ne yedircem derdi oluyor. Ben denize girmiştim hep duş alıp emzirdim. Sıkıntı yaşamamıştım.
İki saatte bir duş al ıslak ıslak tekrar giyin çıkar nasıl olur acaba ama her güzelliğin de bir zorluğu var

İki saatte bir duş al ıslak ıslak tekrar giyin çıkar nasıl olur acaba ama her güzelliğin de bir zorluğu var
Ben kapalı değilim duş alırım emzirme örtüsü ile emziririm. Geçen sene kapalı arkadaşım emziriyordu o da duş alıp örtü altında rahatça emzirmisti. Hem 3 aylık olacaklar emzirme arasi biraz açılır.
Hiç dert etme şimdiden hallolur her şey

Mantıklı hiç aklıma gelmedi emzirme örtüsü öyle yapayım sorunlu bebek olmazsa

Peki 2.5 3 aylık bebekle 15 saat yol sizce akıl işi mi yazın düğün olacak onca yol gel git sersefil olurum gibi geliyor ama siz uyuyan bebek olunca rahat dediiiniz için biraz bi rahatlama geldi ek gıda derdi olmadığı için. Acaba çok etkileniyor mı yoldan bebekler puset içinde. Bel omuz rahatı konusunda özellikle.

Hepsiburada ebebek satıcısı uygulamada yaptığı indirimin aynısını orda da yapıyor canım. Ben premium üyelik almıştım kargo bedava ordan aldım alt açma örtüsünü bugün aynı fiyata

Bende alıyorum ama sankı alınacak bırsey yokmus gıbı davranıyorum bılgısız gıbi
İlk sayfada liste paylaştılar ya canım. Bende oradan baktım neyim eksik diye ona göre alıyorum.
Önümüzdeki hafta bebek arabası ve çöp kocası alacağım büyükler bitecek

Bu ay kızıma çalıştım resmen. Al al bitmiyor ihtiyaçları
Daha da alınacaklar var.
Ben de liste yapmıştım her aldığımın yanına + koyuyorum ama hala aldıklarım almadıklarımdan daha az al al bitmiyor bu zıpırların ihtiyaçları aldıklarımızın çoğu da maksimum 3-5 ay kullanılacak şeyler bir de yani asla bitmeyecek bir bir listenin içindeyiz

Kızlar doktorum normal doğum için her şeyin ideal göründüğünü söyleyip duruyordu. Ben de normal doğum istiyordum açıkçası. Son kontrolümde çok çabuk yorulduğumdan bahsettim doktoruma hamilelikten kaynaklanabileceğini ama yine de bir kardiyolojiye görünmemi önerdi. Kardiyolojiye gittim ve kalp rahatsızlığım çıktı normalde çok önemli bir şey olmadığını söyledi kardiyolog ama kesinlikle normal doğum önermedi ıkınmanın bana sorun yaşatacağından bahsetti. O yüzden sezeryan olacağım şimdiden belli oldu. Başka hiçbir belirtim yoktu. Tesadüfen öğrenmiş oldum diyebilirim. En ufak bir şikayetinizi bile doktorunuza mutlak iletin hamileliğe bağlayıp önemsememezlik yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…