2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu ürün alınabilir mi ? Deepend bitmiştw Buda iyi midir sizce ince deyince biraz tedirgin oldum bide lohusa pedi var almalı mıyım

*Tarak
*Banyo havlusu
*Banyo lifi
*Tırnak makası olarak ne aldınız kızlar?
Ben banyo havlusu özdilek aldım içinde kesesi lif için vardı set şeklinde ama ayrı lifi oluyor mu bebeklerin hiç bakmadım bilmiyorum tırnak makası da ilk zamanlar için törpü almayı düşünüyorum tırnağını keserken çok derinden kesersem ya da etine felan gelirse diye

Kızlar özellikle tecrübeli anneler size bir sorum olacaktı, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım ama çoğu sarı leke olmuş. Aslında düzgünce hurçta duruyordu ama 6 sene beklediği için mi oldu bilemiyorum. Arkadaşlarım bu lekeler doğal deterjan ile geçmez domol ya da kosla dök sonra normal deterjan ile yıka sonra da bir tur doğal deterjanla yıkarsın durularsın dediler ama bebişe bir zararı olur mu sizce? Baya da kıyafet var hiç giyilmemiş olanlar bile var kullanmasam desem boşa gidecek yazık olacak

Kıyamam okurken canım yandı inşallah öyle hata yapmayiz

Öyle bir girdaba girdik ki çıkamayız
Büyüdükçe de artacak bir girdap

Geçmiş olsun canım.

Kız kardeşimde bana verdi kıyafetleri. Bazılarında süt ve ek gıda lekeleri vardı. Linkini koyduğum üründen aldım. Sıcak suyla bir gece bekletiyorsun. Hiç biley kalmıyor. İlerki zamanlarda da kullanışlı. Yorumlara da bakarsan görürsün fotoğraf atmışlar.

The Elite Home Doğal ve Vegan Sertifikalı Leke Çıkarıcı Çamaşır Suyu Tozu 1 Kg*2

Şimdi bebislere bu leke çıkarıciyi mi kullanmamiz gerekiyor

Kızlar kusura bakmayın çok şey soruyorum ama 70×110 park yatak için uygun pamuklu nevresim takımı var mı bildiginiz

Teşekkür ederim

Oglusuma pembe kedili olan çarşaftan alma istediğini nasıl silebilirim çöl guzelmis ama nevresim olarak arattigim için mi bulamiyorum acaba çok güzelmiş canım güle güle kullan

Canım bende kızımın tüm kıyafetlerinde bunu kullanıyorum. E bebekteki Sprey şeklinde olanlar hiç bir işe yaramıyor. Kosla da kokuyu ciddi bırakıyor sonra bi tur yıkamak fayda etmiyor 2-3 tur yıkamak lazım koku baya yoğun kalıyor. Ben bunu özellikle kirli bölgelere serpiyorum üstüne kaynar su döküyorum bi kaç saat tutup makineye atıyorum temizlenmiş çıkıyor fiyatta ucuz denemekte fayda var
Toz Leke Çıkarıcı
baby me Toz Leke Çıkarıcı - ebebek

Kızlar kusura bakmayın çok şey soruyorum ama 70×110 park yatak için uygun pamuklu nevresim takımı var mı bildiginiz
Aslında park yatak için nevresim takımına da pek gerek yok canım. Lastikli müslin çarşaf 2-3 tane yeterli olur. Yastık zaten kullanmıcak yastık kılıfına ihtiyaç yok. Örtü ilk başta kullanırmısın yada uyku tulumu mu giydirirsin bilemedim ama kullansan bile nevresim içine geçirecek kalınlıkta bişey kullanmazsın battaniye gibi. Malum yaz mevsimi. Nevresim takımına çok aciliyetin yok gibi yine sen bilirsin tabi almışken alayım dersen

Canım o sandık lekesi bence doğal deterjanla dene eğer cıkarmazsa onları denersın

Evet aslında dediğin de mantıklı geldi baya ben almışken tam olsun diyordum da bulamazsam dediğin gibi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…