- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Ben banyo havlusu özdilek aldım içinde kesesi lif için vardı set şeklinde ama ayrı lifi oluyor mu bebeklerin hiç bakmadım bilmiyorum tırnak makası da ilk zamanlar için törpü almayı düşünüyorum tırnağını keserken çok derinden kesersem ya da etine felan gelirse diye*Tarak
*Banyo havlusu
*Banyo lifi
*Tırnak makası olarak ne aldınız kızlar?
Ama yerim çok tatliiBen bunlardan banyo havlusu aldım sadece, şunun puanı yüksekti yorumları da iyiydi yumuşak demişler
Tanem Home %100 Pamuk Fare Nakışlı Desenli Bebek Havlu Kundak 75x75cm - Fiyatı, Yorumları
Tanem Home %100 Pamuk Fare Nakışlı Desenli Bebek Havlu Kundak 75x75cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kıyamam okurken canım yandı inşallah öyle hata yapmayizBen banyo havlusu özdilek aldım içinde kesesi lif için vardı set şeklinde ama ayrı lifi oluyor mu bebeklerin hiç bakmadım bilmiyorum tırnak makası da ilk zamanlar için törpü almayı düşünüyorum tırnağını keserken çok derinden kesersem ya da etine felan gelirse diye
İnşallah ya benim ablam 3. Çocuk olmasına rağmen etini kesmişti kanatmıştı o yüzden kendime hiç güvenemiyorumKıyamam okurken canım yandı inşallah öyle hata yapmayiz
Öyle bir girdaba girdik ki çıkamayızBen de liste yapmıştım her aldığımın yanına + koyuyorum ama hala aldıklarım almadıklarımdan daha azal al bitmiyor bu zıpırların ihtiyaçları aldıklarımızın çoğu da maksimum 3-5 ay kullanılacak şeyler bir de yani asla bitmeyecek bir bir listenin içindeyiz
Kızlar doktorum normal doğum için her şeyin ideal göründüğünü söyleyip duruyordu. Ben de normal doğum istiyordum açıkçası. Son kontrolümde çok çabuk yorulduğumdan bahsettim doktoruma hamilelikten kaynaklanabileceğini ama yine de bir kardiyolojiye görünmemi önerdi. Kardiyolojiye gittim ve kalp rahatsızlığım çıktı normalde çok önemli bir şey olmadığını söyledi kardiyolog ama kesinlikle normal doğum önermedi ıkınmanın bana sorun yaşatacağından bahsetti. O yüzden sezeryan olacağım şimdiden belli oldu. Başka hiçbir belirtim yoktu. Tesadüfen öğrenmiş oldum diyebilirim. En ufak bir şikayetinizi bile doktorunuza mutlak iletinhamileliğe bağlayıp önemsememezlik yapmayın
Kız kardeşimde bana verdi kıyafetleri. Bazılarında süt ve ek gıda lekeleri vardı. Linkini koyduğum üründen aldım. Sıcak suyla bir gece bekletiyorsun. Hiç biley kalmıyor. İlerki zamanlarda da kullanışlı. Yorumlara da bakarsan görürsün fotoğraf atmışlar.Kızlar özellikle tecrübeli anneler size bir sorum olacaktı, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım ama çoğu sarı leke olmuş. Aslında düzgünce hurçta duruyordu ama 6 sene beklediği için mi oldu bilemiyorum. Arkadaşlarım bu lekeler doğal deterjan ile geçmez domol ya da kosla dök sonra normal deterjan ile yıka sonra da bir tur doğal deterjanla yıkarsın durularsın dediler ama bebişe bir zararı olur mu sizce? Baya da kıyafet var hiç giyilmemiş olanlar bile var kullanmasam desem boşa gidecek yazık olacak
Ayy içim kötü olduİnşallah ya benim ablam 3. Çocuk olmasına rağmen etini kesmişti kanatmıştı o yüzden kendime hiç güvenemiyorum
İnşallahAyy içim kötü olduinşallah başımıza gelmez yazık gunah
Şimdi bebislere bu leke çıkarıciyi mi kullanmamiz gerekiyorKız kardeşimde bana verdi kıyafetleri. Bazılarında süt ve ek gıda lekeleri vardı. Linkini koyduğum üründen aldım. Sıcak suyla bir gece bekletiyorsun. Hiç biley kalmıyor. İlerki zamanlarda da kullanışlı. Yorumlara da bakarsan görürsün fotoğraf atmışlar.
The Elite Home Doğal ve Vegan Sertifikalı Leke Çıkarıcı Çamaşır Suyu Tozu 1 Kg*2
Teşekkür ederimKız kardeşimde bana verdi kıyafetleri. Bazılarında süt ve ek gıda lekeleri vardı. Linkini koyduğum üründen aldım. Sıcak suyla bir gece bekletiyorsun. Hiç biley kalmıyor. İlerki zamanlarda da kullanışlı. Yorumlara da bakarsan görürsün fotoğraf atmışlar.
The Elite Home Doğal ve Vegan Sertifikalı Leke Çıkarıcı Çamaşır Suyu Tozu 1 Kg*2
Özellikle ek gıdadan sonra lekeler çıkmıyor. Ama bu ürün çok güzel çıkarıyor lekeleri.Şimdi bebislere bu leke çıkarıciyi mi kullanmamiz gerekiyor
Geçenlerde indirimdeydi bundan aldım. Kumaşı çok güzel. Pazen kumaş dediklerinden. Üstüne genelde battaniye örterim diye nevresim olmasına dikkat etmedim.Kızlar kusura bakmayın çok şey soruyorum ama 70×110 park yatak için uygun pamuklu nevresim takımı var mı bildiginiz
Oglusuma pembe kedili olan çarşaftan alma istediğini nasıl silebilirimGeçenlerde indirimdeydi bundan aldım. Kumaşı çok güzel. Pazen kumaş dediklerinden. Üstüne genelde battaniye örterim diye nevresim olmasına dikkat etmedim.
70X120 Flanel Fitted Çarşaf ve Yastık Kılıfı Set Unisex
Little Dreams 70X120 Flanel Fitted Çarşaf ve Yastık Kılıfı Set Unisex - ebebek
Canım bende kızımın tüm kıyafetlerinde bunu kullanıyorum. E bebekteki Sprey şeklinde olanlar hiç bir işe yaramıyor. Kosla da kokuyu ciddi bırakıyor sonra bi tur yıkamak fayda etmiyor 2-3 tur yıkamak lazım koku baya yoğun kalıyor. Ben bunu özellikle kirli bölgelere serpiyorum üstüne kaynar su döküyorum bi kaç saat tutup makineye atıyorum temizlenmiş çıkıyor fiyatta ucuz denemekte fayda varKızlar özellikle tecrübeli anneler size bir sorum olacaktı, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım ama çoğu sarı leke olmuş. Aslında düzgünce hurçta duruyordu ama 6 sene beklediği için mi oldu bilemiyorum. Arkadaşlarım bu lekeler doğal deterjan ile geçmez domol ya da kosla dök sonra normal deterjan ile yıka sonra da bir tur doğal deterjanla yıkarsın durularsın dediler ama bebişe bir zararı olur mu sizce? Baya da kıyafet var hiç giyilmemiş olanlar bile var kullanmasam desem boşa gidecek yazık olacak
Aslında park yatak için nevresim takımına da pek gerek yok canım. Lastikli müslin çarşaf 2-3 tane yeterli olur. Yastık zaten kullanmıcak yastık kılıfına ihtiyaç yok. Örtü ilk başta kullanırmısın yada uyku tulumu mu giydirirsin bilemedim ama kullansan bile nevresim içine geçirecek kalınlıkta bişey kullanmazsın battaniye gibi. Malum yaz mevsimi. Nevresim takımına çok aciliyetin yok gibi yine sen bilirsin tabi almışken alayım dersenKızlar kusura bakmayın çok şey soruyorum ama 70×110 park yatak için uygun pamuklu nevresim takımı var mı bildiginiz
Canım o sandık lekesi bence doğal deterjanla dene eğer cıkarmazsa onları denersınKızlar özellikle tecrübeli anneler size bir sorum olacaktı, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım ama çoğu sarı leke olmuş. Aslında düzgünce hurçta duruyordu ama 6 sene beklediği için mi oldu bilemiyorum. Arkadaşlarım bu lekeler doğal deterjan ile geçmez domol ya da kosla dök sonra normal deterjan ile yıka sonra da bir tur doğal deterjanla yıkarsın durularsın dediler ama bebişe bir zararı olur mu sizce? Baya da kıyafet var hiç giyilmemiş olanlar bile var kullanmasam desem boşa gidecek yazık olacak
Evet aslında dediğin de mantıklı geldi baya ben almışken tam olsun diyordum da bulamazsam dediğin gibi yapicamAslında park yatak için nevresim takımına da pek gerek yok canım. Lastikli müslin çarşaf 2-3 tane yeterli olur. Yastık zaten kullanmıcak yastık kılıfına ihtiyaç yok. Örtü ilk başta kullanırmısın yada uyku tulumu mu giydirirsin bilemedim ama kullansan bile nevresim içine geçirecek kalınlıkta bişey kullanmazsın battaniye gibi. Malum yaz mevsimi. Nevresim takımına çok aciliyetin yok gibi yine sen bilirsin tabi almışken alayım dersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?