2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım geldi müslim diyordu ama muslim değil müslimden sert bi kumaşı var ama tok duruyor sevdım 150 liraya yeterli diye düşündüm normalde daha pahalı
Pusete taktığın zaman bi fotoğrafını atar mısın yakından alıp almamak da kararsız kaldım puset zamanı yaza gelecek diye sıcakta bunalmasın dedim de

Ay Allah yardımcın olsun tayin zamanı evdeydim bir iki ay zulüm gibiydi tanıdık felan da yoktu burda sürekli eşimi darlıyordum beni gezdir diye valla evde kalmak çok zor insan yapacak bir şey de bulamıyor ki
Çok teşekkür ederim tayin durumlarını bizde sık sık yaşıyoruz o kadar iyi anlıyorum ki zaten toplanma yerleşme ayrı sıkıntı stres
Bende örgü örüyorum işte kolum ağrımaya başladı sürekli örmekten, ispanyolcaya merakım var aslında öğreneyim ne güzel fırsat diyorum kafam almıyor sanki hiç bi şeyi. Fiziki şeyleri de yapamıyorum zaten eğilemiyorum göbeğim pek izin vermiyor. Konforlu hobi arayışındayım

Kızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
Keşke bebişin adını da yazsalar Ben kalpli olan erkek çocuklu ve nazar boncukluyu beğendim. Acaba nasıl çikolataların tadı tazeliği. Gelince denerseniz bilgi verir misin canım bende bi çikolatacı arayışındayım.

Pusete taktığın zaman bi fotoğrafını atar mısın yakından alıp almamak da kararsız kaldım puset zamanı yaza gelecek diye sıcakta bunalmasın dedim de
Yok yok bunalmaz canım ince puseti daha almadım da kaldırdık cıkardığımda sıze fotografını atayım

Örgü mantıklı aslında ama bir süre sonra o da sıkıyor battaniye başlamıştım ben de 2 ay oldu bu hızla gidersem doğum sonrası bitecek işin zor Allah yardımcın olsun

Canım pilates ya da yogaya başlamayı düşündün mü? Ruhsal olarak inan çok iyi gelir yakınlarında varsa baslamani öneririm hem doğuma yardımcı olur hem senin zihnini bosaltmana yardımcı olur. Bu dönemlerde hormonlardan ötürü sanırım fazla düşünüyoruz her şeyi

İyi olduğuna çok sevindim canım

Örgü mantıklı aslında ama bir süre sonra o da sıkıyor battaniye başlamıştım ben de 2 ay oldu bu hızla gidersem doğum sonrası bitecek işin zor Allah yardımcın olsun
Pufy ipler var onla örebilirsin çok hızlı örülüyor. Birde görünüşü de çok hoş.
3 tane yaptım ben birini kendime ikisini de kardeşime verdim

Kızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
Biberonlu yada fiyonklu alırdım daha sade
ay o günü birlik farklı yere gitmek bile nasıl güzel iyi gelir. Mümkün olduğunca git canım haftaiçi eşin çalışırken de bebek mağazaları gez lohusa takımları bak alışveriş yap. Evde kalma. Hem haftalar geçmiyor gibi gelir hem dön dolaş ev insanı negatif etkiler

Bugün kontrolümüz vardı 25+3 teyiz, 858 gr 29 cm olmuş dedi doktor çok şükür bir sıkıntı yok. Hep kasıklarımda hissediyorum dedim, dik duruyormuş seninki gibi O ozgeeeee1 başı yukarıda ayakları aşağıdaymış o yüzden hep kasığıma tekme atıyormuş bu aylarda normalmiş öyle durması.
Günde 20 dk yürüyüş yap dedi bir de tatlı yeme dedi hızlı kilo aldığım için kalsiyuma ağırlık ver canın tatlı çekince süt yoğurt tüket dedi. Ekmeği de tahıllı tüket dedi. Annemdeyken 10 gün boyunca hamur işinin dibine vurduğumu söylemedim tabi

Ay bende başlamıştım hala sürünüyor elime alamıyorum ki bitireyim neyse son sırayı yapıyorum sonra birleştirip yanlarını geçcem altına da astar dikilecek çok işi var daha

Ay senle aramızda 1 gün var demekki benimkide o kilolarda maşallah büyümüş benimde çarşamba randevum bende 800 kusurlu bekliyorum

Yaaa çok sevindim ölçümlerimiz de hemen hemen aynı gidiyo pozisyonu da canımız tatlı isteyince süt yoğurt nası kesecekmiş acaba çok konuşmasın bu doktorlar ya ajsjsj benimki de kilo alımın çok önden gidiyo diyetisyenle görüş istersen dedi ama bunu 6 haftalıkken beri söylüyo takmış diyetisyene de kiloma da, umrumda değil gıcık kadın

Canım düzleri de var öyle alıp ismi kendin ne yakıştırabilirsin bende bi öyle düşünmüştüm gelince tadıp mutlaka yazarım

Ay senle aramızda 1 gün var demekki benimkide o kilolarda maşallah büyümüş benimde çarşamba randevum bende 800 kusurlu bekliyorum
Seninki geçer 800 ü erkek ya ayy bir kiloya yaklaştılar çok şükür ya. Doktor bu haftadan sonra kilo alımı hızlanacak daha hızlı büyüyecek dedi
Evet benzer gidiyoruz ölçümlerde benim kız senin oğlanı takip ediyor biraz geriden daha doğrusu
Eve geldim şimdi baklava ile bakışıyoruz o dururken ben nasıl gidip de yoğurt yiyeyim dimi ama

Uykusuzluk insanı çok etkiliyor hayatım bence onu düzeltmeye çalış önce
Havalar da kapalı olunca insanın ruhu sıkılıyor biraz ama azıcık daha sabret güneşli günler yakında

Anlıyorum seni canım inan çoğumuzun yaşadığı duygular bunlar, sen elinden geldiğince dışarı çıkmaya çalış tek başına bile olsa iyi geliyor insana. Ben de soğuğu karı sevmiyorum o konuda bir şey diyemem ama dışarıda yemek yemek kahve içmek bile yetiyor bazen. Eşini kısıtladığını da düşünme yani hamile olunca her aktivite yapılmıyor haliyle o da uyum sağlamak zorunda neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…