- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Pusete taktığın zaman bi fotoğrafını atar mısın yakından alıp almamak da kararsız kaldım puset zamanı yaza gelecek diye sıcakta bunalmasın dedim deEvet canım geldi müslim diyordu ama muslim değil müslimden sert bi kumaşı var ama tok duruyor sevdım 150 liraya yeterli diye düşündüm normalde daha pahalı
Çok teşekkür ederim tayin durumlarını bizde sık sık yaşıyoruz o kadar iyi anlıyorum ki zaten toplanma yerleşme ayrı sıkıntı stresAy Allah yardımcın olsun tayin zamanı evdeydim bir iki ay zulüm gibiydi tanıdık felan da yoktu burda sürekli eşimi darlıyordum beni gezdir diye valla evde kalmak çok zor insan yapacak bir şey de bulamıyor ki
Keşke bebişin adını da yazsalarKızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
Yok yok bunalmaz canım ince puseti daha almadım da kaldırdık cıkardığımda sıze fotografını atayımPusete taktığın zaman bi fotoğrafını atar mısın yakından alıp almamak da kararsız kaldım puset zamanı yaza gelecek diye sıcakta bunalmasın dedim de
Örgü mantıklı aslında ama bir süre sonra o da sıkıyor battaniye başlamıştım ben de 2 ay olduÇok teşekkür ederim tayin durumlarını bizde sık sık yaşıyoruz o kadar iyi anlıyorum ki zaten toplanma yerleşme ayrı sıkıntı stres
Bende örgü örüyorum işte kolum ağrımaya başladı sürekli örmekten, ispanyolcaya merakım var aslında öğreneyim ne güzel fırsat diyorum kafam almıyor sanki hiç bi şeyi. Fiziki şeyleri de yapamıyorum zaten eğilemiyorum göbeğim pek izin vermiyor. Konforlu hobi arayışındayım
Canım pilates ya da yogaya başlamayı düşündün mü? Ruhsal olarak inan çok iyi gelir yakınlarında varsa baslamani öneririm hem doğuma yardımcı olur hem senin zihnini bosaltmana yardımcı olur. Bu dönemlerde hormonlardan ötürü sanırım fazla düşünüyoruz her şeyiKızlar ben uzun zamandır buralarda yoktum mesajlarınızında bir çoğunu kaçırdım okuyabildiklerimi okudum ama daha okumamam gereken 9 sayfa varken sizle dertleşmek istedim. Ben uzun zamandır geceleri uyuyamıyorum. Sırtım inanılmaz ağrıyor bebiş çok fazla top gibi olup sertleşiyor canım acıyor geriliyor sonra seğirme gibi oluyor. Uykum ne kadar gelirse gelsin uykuya dalamıyorum aslında bi sorun yok gibi hayatımda yardıma ablada geliyor günlük durumum riskliydi yeni yeni toparladım ama bu karnımda ki hareketlilik duygu durumları. Yarın yardımcı ablayla ne yapacağız, bunu niye böyle yapmadı şunu şöyle yapmasını söylesem mi vs. Gibi sürekli sorular var kafamda geceleri. Aslında çok açık sözlüyümdür tatlılıkla söylerim her şeyi ama bi şeyi bi kez söylerim tekrar söylemekten rahatsız oluyorum. Geceleri eşimin horlamasına taktım bir de başımı çok ağrıtıyor, önceden de bu kadar horluyor muydu bilmiyorum ama çok gıcığım. Eşimin bir de nöbetleri üst üste geldi arkadaşlarım tatilde memleketlere gitti resmen iki gecedir depresyona gireceğimi hissediyorum girmemek için kendimi tutuyorum arkadaşlarımı falan arıyorum bunaldım depresyona giricem galiba diye biraz onlarls konuşup rahatlayıp sonra tekrar örgü örmeye devam ediyorum. İngilizce öğretmeniyim yabancı dizilere bayılırdım hepsi anlamsız geliyor. Geçen gün eşim samet demiyormuş ben osman diyorum aynı kişiye dedi adı samet, düzeltiyorum hala osman diyorsun ne alakabahsettiği kişi bir de kuzeni tanışmıştım daha önce de. Bana bi şeyler oluyor. Günde 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Arkadaşlarımla bugün bi kaç saat görüştüm ondan da keyif almadım hatta buluştuktan sonra daha da boşluğa düştüm. Sürekli şükrediyorum sağlığımız yerinde diye ama mental olarak çöküyorum sanırım. Öneriniz var mı bana?
İyi olduğuna çok sevindim canımGüzel kızlarrr Merhabaaamerak etmeyin hamdolsun bi sorun yok burdayım. Son günlerde hiç kendimde değildim , malum bebiş büyüyor previadan dolayı aşağıya bi baskı, ağrı var ve doğru düzgün dışarı çıkmıyorum bunaldım evde, hayatım saçma bi döngüye girdii inanın ne ara sabah oluyo ne ara akşam oluyor artık kestiremiyorum sömestrdan dolayı kızım da evde olunca zaman nasıl geçti anlamadım. Dünden beri mesajları okuyayım bişey atlamayayım dedim ama son bikaç sayfayı okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir ?
Pufy ipler var onla örebilirsin çok hızlı örülüyor. Birde görünüşü de çok hoş.Örgü mantıklı aslında ama bir süre sonra o da sıkıyor battaniye başlamıştım ben de 2 ay oldubu hızla gidersem doğum sonrası bitecek işin zor Allah yardımcın olsun
Biberonlu yada fiyonklu alırdım daha sadeKızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
ay o günü birlik farklı yere gitmek bile nasıl güzel iyi gelir. Mümkün olduğunca git canım haftaiçi eşin çalışırken de bebek mağazaları gez lohusa takımları bak alışveriş yap. Evde kalma. Hem haftalar geçmiyor gibi gelir hem dön dolaş ev insanı negatif etkilerEşimin çalışma şartları uygun olsa aslında gerçekten çok çok iyi olurdu. Bu aralar çok yoğun günü birlik gideceğiz cumartesi akşam gelip yine çalışacak. Pazartesi de doktor kontrolü için yine ile gideceğiz orda da akşama kadar gezeriz bu aralar bu fikre tutunuyorum bana iyi gelecek inanıyorum. Bu akşam mesela 4.30da uyudum 7.40da wc için kalktım sonra uyuyamadım kalktım kahvaltı yaptım ve örgü örmeye başladım. Saat 10.30 oldu uykum var ama yatamıyorum. Sırtım da karnımda bel çukurumda kasıklarımda sürekli ağrı hissediyorum. Bunlarda mı gerginlikten oluyor psikolojik mi bilemiyorum. Gidip yatmak istemiyorum bugün gün içerisinde, akşam gidip yatacağım erkenden. Madem erken uyanıyorum erkenden yatmayı deneyeceğim.
Ay bende başlamıştım hala sürünüyor elime alamıyorum ki bitireyimÖrgü mantıklı aslında ama bir süre sonra o da sıkıyor battaniye başlamıştım ben de 2 ay oldubu hızla gidersem doğum sonrası bitecek işin zor Allah yardımcın olsun
Ay senle aramızda 1 gün var demekki benimkide o kilolarda maşallah büyümüşBugün kontrolümüz vardı25+3 teyiz, 858 gr 29 cm olmuş dedi doktor çok şükür bir sıkıntı yok. Hep kasıklarımda hissediyorum dedim, dik duruyormuş seninki gibi O ozgeeeee1 başı yukarıda ayakları aşağıdaymış o yüzden hep kasığıma tekme atıyormuş bu aylarda normalmiş öyle durması.
Günde 20 dk yürüyüş yap dedi bir de tatlı yeme dedi hızlı kilo aldığım içinkalsiyuma ağırlık ver canın tatlı çekince süt yoğurt tüket dedi. Ekmeği de tahıllı tüket dedi. Annemdeyken 10 gün boyunca hamur işinin dibine vurduğumu söylemedim tabi
Yaaa çok sevindimBugün kontrolümüz vardı25+3 teyiz, 858 gr 29 cm olmuş dedi doktor çok şükür bir sıkıntı yok. Hep kasıklarımda hissediyorum dedim, dik duruyormuş seninki gibi O ozgeeeee1 başı yukarıda ayakları aşağıdaymış o yüzden hep kasığıma tekme atıyormuş bu aylarda normalmiş öyle durması.
Günde 20 dk yürüyüş yap dedi bir de tatlı yeme dedi hızlı kilo aldığım içinkalsiyuma ağırlık ver canın tatlı çekince süt yoğurt tüket dedi. Ekmeği de tahıllı tüket dedi. Annemdeyken 10 gün boyunca hamur işinin dibine vurduğumu söylemedim tabi
Ben senden de 900 bekliyorum çünkü bizimki errrkekAy senle aramızda 1 gün var demekki benimkide o kilolarda maşallah büyümüşbenimde çarşamba randevum bende 800 kusurlu bekliyorum
Canım düzleri de var öyle alıp ismi kendin ne yakıştırabilirsin bende bi öyle düşünmüştüm gelince tadıp mutlaka yazarımKeşke bebişin adını da yazsalarBen kalpli olan erkek çocuklu ve nazar boncukluyu beğendim. Acaba nasıl çikolataların tadı tazeliği. Gelince denerseniz bilgi verir misin canım bende bi çikolatacı arayışındayım.
Seninki geçer 800 ü erkek yaAy senle aramızda 1 gün var demekki benimkide o kilolarda maşallah büyümüşbenimde çarşamba randevum bende 800 kusurlu bekliyorum
Evet benzer gidiyoruz ölçümlerde benim kız senin oğlanı takip ediyor biraz geriden daha doğrusuYaaa çok sevindimölçümlerimiz de hemen hemen aynı gidiyo pozisyonu da canımız tatlı isteyince süt yoğurt nası kesecekmiş acaba çok konuşmasın bu doktorlar ya ajsjsj benimki de kilo alımın çok önden gidiyo diyetisyenle görüş istersen dedi ama bunu 6 haftalıkken beri söylüyo takmış diyetisyene de kiloma da, umrumda değil gıcık kadın
Emzikli olan güzel sanki :)Kızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
Uykusuzluk insanı çok etkiliyor hayatım bence onu düzeltmeye çalış önceKızlar ben uzun zamandır buralarda yoktum mesajlarınızında bir çoğunu kaçırdım okuyabildiklerimi okudum ama daha okumamam gereken 9 sayfa varken sizle dertleşmek istedim. Ben uzun zamandır geceleri uyuyamıyorum. Sırtım inanılmaz ağrıyor bebiş çok fazla top gibi olup sertleşiyor canım acıyor geriliyor sonra seğirme gibi oluyor. Uykum ne kadar gelirse gelsin uykuya dalamıyorum aslında bi sorun yok gibi hayatımda yardıma ablada geliyor günlük durumum riskliydi yeni yeni toparladım ama bu karnımda ki hareketlilik duygu durumları. Yarın yardımcı ablayla ne yapacağız, bunu niye böyle yapmadı şunu şöyle yapmasını söylesem mi vs. Gibi sürekli sorular var kafamda geceleri. Aslında çok açık sözlüyümdür tatlılıkla söylerim her şeyi ama bi şeyi bi kez söylerim tekrar söylemekten rahatsız oluyorum. Geceleri eşimin horlamasına taktım bir de başımı çok ağrıtıyor, önceden de bu kadar horluyor muydu bilmiyorum ama çok gıcığım. Eşimin bir de nöbetleri üst üste geldi arkadaşlarım tatilde memleketlere gitti resmen iki gecedir depresyona gireceğimi hissediyorum girmemek için kendimi tutuyorum arkadaşlarımı falan arıyorum bunaldım depresyona giricem galiba diye biraz onlarls konuşup rahatlayıp sonra tekrar örgü örmeye devam ediyorum. İngilizce öğretmeniyim yabancı dizilere bayılırdım hepsi anlamsız geliyor. Geçen gün eşim samet demiyormuş ben osman diyorum aynı kişiye dedi adı samet, düzeltiyorum hala osman diyorsun ne alakabahsettiği kişi bir de kuzeni tanışmıştım daha önce de. Bana bi şeyler oluyor. Günde 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Arkadaşlarımla bugün bi kaç saat görüştüm ondan da keyif almadım hatta buluştuktan sonra daha da boşluğa düştüm. Sürekli şükrediyorum sağlığımız yerinde diye ama mental olarak çöküyorum sanırım. Öneriniz var mı bana?
Anlıyorum seni canım inan çoğumuzun yaşadığı duygular bunlar, sen elinden geldiğince dışarı çıkmaya çalış tek başına bile olsa iyi geliyor insana. Ben de soğuğu karı sevmiyorum o konuda bir şey diyemem ama dışarıda yemek yemek kahve içmek bile yetiyor bazen. Eşini kısıtladığını da düşünme yani hamile olunca her aktivite yapılmıyor haliyle o da uyum sağlamak zorunda neticedeSizle paylaşmayı bu yüzden çok seviyorum, yalnız olmadığımı bilmek bu duyguların bu akışta normal olduğunu bilmek bile iyi hissettiriyor. İlçe de yaşadığım için gidip bi kafeye otursam bile max yemek yiyip kalkıyorum. Dediğin gibi iş arkadaşlarım ilk zamanlar mesaj falan attılar durum riskli ailem yanımda diye gelmediler bile. Mesaj atıp buluşalım desem buluşurlar elbet ama çok samimi değilim canım samimi olmayan şeyler yapmayı bile istemiyor. Samimi olduğum arkadaşlarımda çok yoğun fırsat bulamıyoruz. Fırsat buluş bir araya gelsek bile kısıtlı süre oluyor o da bana yetmiyor yine boşluğa düşüyorum. Şu an yaptığım max aktivite eşimle çıkıp yemek yemek. Bu hafta sonu yakın bi yerlere gidip gezeceğiz. Eşim kayağa da gidelim arkadaşlarla sen tesiste oturursun diyor ama evde bile üşüyorum. Orda daha fazla üşütmekten korktuğumdan onu da istemiyorum. Böyle olunca da sanki eşimi sürekli kısıtlıyor gibi hissedip kötü hissediyorum. Eşime de bana da evde olmak iyi gelmiyor, gezmeyi seviyoruz
Ben bebeksiz olan ikisini de beğendim canımKızlar görümcem bebek için çikolata yaptıracakmış da model seçmemi istedi sizce hangisi güzel kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?