2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
kızlar merhaba gebelikte burun tıkanıklığı ile uğrasıyorum kbb doktoruna gittim. hap ve sprey verdi. kendi kadın doğum doktorum kullanma dedi. alerjik rinit var. ne yapacagımı sasırdım geceleri yatarken oluyor gün içinde bir şey yok. özellikle sol tarafıma yatamıyorum hemen tıkanıyor. aynı durumu yasayan ve önerisi olanlardan bekliyorum yorumları

Buhar makinesi kullanabilirsin. Bana iyi geliyor. Peteklerim içinede alimünyum kap koydum. İçlerinide okilüptüs yapı damlattım. Açılmasını sağlıyor. Buhar makinesinin içine de koyabilirsin

İnşallah canım okul açıldı ya girerim artık iyiki varsınız kız siiiiz küser miyimm hiç ara araa böyle buhrana girip çıkıyorum ben evden çıkamıyorum madem 3 buçuk aya uykusuz geceler yorgun günler yaşayacağım aklıma gelince izlemek istediğim dizi ve filmleri izleyip okumak istediklerimi okuyup kendime yöneldim birazda
İyi olduğuna çok sevindim canım
Çok teşekkür ederim canım

Aman valla tamda küsecekler gitti kalanlar küsmez artık atışır devam ederiz filan derken ihtimalde vermedim ama girip çıkıp yazmayınca da bi acaba mı dedik

Aynısını yaşıyorum geceler haram oldu artık hele son iki gecedir hem tıkanıklık hem tükürüğümün genzime kaçmasıyla boğulacak gibi öksürükle uyanıyorum ne kadar kullanmayım desemde burun spreyini kullanıyorum arada da kendime hava veriyorum serum fizyolojik koyup içine yatmadan duş ta alıyorum ama hepsi geçici çözüm oluyor

Avent kolik bebeğe olmuyor mu

Aman valla tamda küsecekler gitti kalanlar küsmez artık atışır devam ederiz filan derken ihtimalde vermedim ama girip çıkıp yazmayınca da bi acaba mı dedik
Ahahaha tam da okumadığım 244242. sayfayı okumaya çalışırken denk gelmişsiniz demekki biriyle tartışırsakta o gidecek şekerim buralar bizim küsen de haber versin valla sonra olay çıkıyo kim gitti niye gitti diye

Aay kızlar kendimi o kadar yorgun halsiz hissediyorum ki bir şey yapasim gelmiyor geçtiğimiz haftalarda bebeğim güzelce beslensin diye çeşit çeşit yemek yapan ben bugün mutfağa gitmeye bile usenir hale geldi sanki tüm kemiklerim kırılıyor, aşırı çalışmışım fiziksel bir iş yapmisim da yorgunluğu var sanki. İçimden bir şey yapmak gelmiyor

Alla alla usuttun mu acaba canın bir şeye sıkılmıssa belki o yüzden de olabilir canım benim o yazdığın durum o tarz durumlarda oluyo :/

Alla alla usuttun mu acaba canın bir şeye sıkılmıssa belki o yüzden de olabilir canım benim o yazdığın durum o tarz durumlarda oluyo :/
Bilmiyorum ki dikkat ediyorum aslında usumemeye, sıkı sıkı giyiniyorum. Genel olarak bir yorulmuş hissediyorum bir molaya ihtiyacim varmış gibi hissediyorum işten izin alsam akşama kadar yatıp daha çok canımı sıkcam kesin daha kötü olcam niye böyle oldum bilemedim ya tüm enerjim tükenmiş sanki

Hormonların seni ele geçirmesine izin verme.. eşinle gez dışarıda sevdiğiniz yer varsa oraya gidin bi öyle dene belki iyi gelir

Yalnız değilsin bende öyleyim yatmak için fırsat arıyorum resmen ama ne mümkün zorla mutfağa girdim 2 tane yavrum yemek bekliyor onlar olmasa full yatacam o dereceyim

Avent kolik bebeğe olmuyor mu
Muhtemelen aventtede kolik bebekler için uygun biberon vardır canım ama kolik diyince akla Dr browns geliyor
trip konusunda O ozgeeeee1 gibi olmak lazım tek geçerim

Kesinlikle cesursavasci ya katılıyorum. Hormonların seni ele geçirmesine izin verme mental çöküşe girme

Kızlar başıma aldığım belaya bakın işin içinden çıkamıyorum annemlerle 2 günlüğüne bi tatile çıkacaktık eşim annesini aramoş o da bende geleyim demiş annem katiyen istemiyor anlaşamıyorlar bende öyle ama gelecekmiş eşim de tamam demiş napabilirim akıl verin lütfen

Hamilelikten önce reformer pilates ve yoga yapıyordum aslında ama durumum riskli olunca hiç yapmadım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var doktoruma soracağım ne önereceğini. Belim tutuk açmam yavaştan açmam gerekiyor

Canım burda öyle gezecek bebek mağazası pek yok olanlar butik şeklinde onları bitirdim doktorum fazla yürümemi yasaklamıştı eşim beni arabayla bi noktaya bıraktı ben ordan yüncü terzi falan gezdim tek kafama göre o bile iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…