2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şubat indiriminin 2. Günüydü sanırım canım burada sormuştum hatta gulumsebebek yeterli o diyince aldım ben de hazır indirim de var beğendim de epeyi
İyi yapmışsın canım 600 tl mi ne olmuş yalan olmasin sordugunu hatırlıyorum
Bu arada lohusa pedi olarak neyi nasıl hangi marka alacaksın fikrin var mi

Yine yoğurt da yeriz tabi ama onun yeri ayrı bunun yeri ayrı, göm gitsin kız şekerin de yok

25+1’de iki farklı doktora gittim işte ben birinde 900 birinde 880 çıktı seninki de o civarlar olur diye tahmin ediyorum

Evet evet o gün de 600den düşmüştü, yine indirim olur bence görürsem haber ederim hep depend söyleniyor, o aklıma kazınmış henüz bakmadım ama marka vs

Harika o zaman, alt kata anakucagini koyarım demiştim ama park yatakta alisirsa taşıması da kolay koltuğu açar yatırırım yatağa
Bak nasıl organize etcem alt kat üst kat diyordun şimdiden planların hazır bile uygularken daha da kolaylaşır deneme yanılmayla halledersin

Yine ebebekte baby plus markasının var canım reflü yatağı şu an 350 tl belki o da indirime girer diye bekliyorum ben onu alıcam

Güle güle kullan canım, ben de alıcaktım ama o gün unuttum. inşallah sonraki haftalarda tekrar düşer fiyatı. Sen kiraz çekirdekli mi aldın yoksa diğerini mi?

Güle güle kullan canım, ben de alıcaktım ama o gün unuttum. inşallah sonraki haftalarda tekrar düşer fiyatı. Sen kiraz çekirdekli mi aldın yoksa diğerini mi?
Teşekkür ederim canım Düz olanı aldım canım, kiraz çekirdeklinin yorumlarına baktım bir işe yaramadigi söylenmiş o yüzden almadım. Bir de bir tanidigimiz kiraz çekirdeği vereceğim size falan demişt. Gereksiz geldi yorumları da olumsuz olunca, ben de düz aldım. İndirime düşer bence de daha

Şuan ilk şubatın ilk 15 gün indirim listesi yayınlanmış yakında kalan günlerin indirim listesi de yayınlanır bazen aynı ürünlerde ikinci kez indirim veriliyor bencede yine düşebilir fiyatı

Ben şimdi 7 ve 8 şubatı bekliyorum. 7 şubatta ecowell şampuan alcam 8 şubatta da Dr browns biberonundan. Avent kullanırım gerekli halde diye düşünüyorum ama her ihtimalde kolik olması durumuna karşı bitane de kolik biberonu alayım dursun dedim hazır indirime gidiyorken. Gerek olmazsa da sonra içindeki yeşil şeyi çıkarır su meyvesuyu biberonu filan yaparım

Kızlar ben normalde Chicco'nun fırça&konak taragi setini alacaktım. Ebebekte baktım yumusak gözüküyordu fırça. İndirimi bekliyordum hatta. Yorumlara baktığımda hiç memnun kalmamışlar, fırça çok kötü kokuyormus hatta yıkayıp kullanan var ama kokusu geçmemiş hala. Bir de fırça hep tüylerini dönüyormuş bebeğin saçında hep kalıyormuş fırçanın kilları. Öneriniz var mı ona bakayım?

Benim dediğim sette de öyle hep kılları dökülüyor sinir bozucu ve kullanışsız. Bende önerilere açığım

Bende civilden almıştım. Ama açmadım. Eve gidince bakayım. Normalse tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…