Kızlar başıma aldığım belaya bakın işin içinden çıkamıyorum annemlerle 2 günlüğüne bi tatile çıkacaktık eşim annesini aramoş o da bende geleyim demiş annem katiyen istemiyor anlaşamıyorlar bende öyle ama gelecekmiş eşim de tamam demiş napabilirim akıl verin lütfen
Yapacak pek bişey yok gibi canım ya iki anneyi de götürceniz yada ikisini de iptal edip eşinle başbaşa gitceksiniz. En iyi ihtimalle de eşini ikna edebilirsen annesini arayıp bu sefer kv mi götüreyim bidahakine seni götürürüm derse tatlılıkla sen işin içinden sıyrılmış olursun ama eşin bunu söylemeye ikna olur mu
Canım burda öyle gezecek bebek mağazası pek yok olanlar butik şeklinde onları bitirdim doktorum fazla yürümemi yasaklamıştı eşim beni arabayla bi noktaya bıraktı ben ordan yüncü terzi falan gezdim tek kafama göre o bile iyi geldi
Oh iyi yapmışsın en azından sana iyi gelebilecek şeyler yapıp alışveriş yapmışsın bebek mağazası olmasada olur. Böyle böyle dışarı çıktıkça üstündeki o sıkıntılı hal durumunu da minimuma düşürürsün
Uykusuzluk insanı çok etkiliyor hayatım bence onu düzeltmeye çalış önce
Havalar da kapalı olunca insanın ruhu sıkılıyor biraz ama azıcık daha sabret güneşli günler yakında
Evet uykusuzluğu çözmem lazım, bu akşam da misafir odasında deneyeceğim belki mekan değişikliği iyi gelir
Minişlerimiz hayatımıza güneş gibi doğacaklar
Anlıyorum seni canım inan çoğumuzun yaşadığı duygular bunlar, sen elinden geldiğince dışarı çıkmaya çalış tek başına bile olsa iyi geliyor insana. Ben de soğuğu karı sevmiyorum o konuda bir şey diyemem ama dışarıda yemek yemek kahve içmek bile yetiyor bazen. Eşini kısıtladığını da düşünme yani hamile olunca her aktivite yapılmıyor haliyle o da uyum sağlamak zorunda neticede
Burdaki tek aktivitem dışarda yemek yemek ve bi şeyler içmek Elimden geldiğince yapıyorum bugün öğleden sonra dışardaydım hep uykusuz ve enerjiğim düne göre daha iyiyim
Yapacak pek bişey yok gibi canım ya iki anneyi de götürceniz yada ikisini de iptal edip eşinle başbaşa gitceksiniz. En iyi ihtimalle de eşini ikna edebilirsen annesini arayıp bu sefer kv mi götüreyim bidahakine seni götürürüm derse tatlılıkla sen işin içinden sıyrılmış olursun ama eşin bunu söylemeye ikna olur mu
Kızlar başıma aldığım belaya bakın işin içinden çıkamıyorum annemlerle 2 günlüğüne bi tatile çıkacaktık eşim annesini aramoş o da bende geleyim demiş annem katiyen istemiyor anlaşamıyorlar bende öyle ama gelecekmiş eşim de tamam demiş napabilirim akıl verin lütfen
Kızlar mesajıma verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim çok güzel moral oldu bana içimde tuttuklarımı dışarı vurmakta iyi geldi sanırım. Bugün dışarı çıktım dönüşte bi komşumla tanıştım öğretmenmiş o da, numaralarımızı aldık kahve içmek için. Yardıma gelen abla kolunu çatlatmış babası da ameliyat olacakmış süresiz ara verdik başımın çaresine bakacağım bir süre belki evde tek kalmakta iyi gelir yavaş yavaş ev işi yemek falan yaparım zaman geçer. Bebiş doğduğunda bu abla bakacaktı, şimdilik o kısım kocaman bi soru işareti ama kafama takmıyorum resmen akışa bıraktığımda işler daha yolunda gidiyor. Güzel düşünelim güzel hissedelim hayat bize gerçekten böyle yapınca güzellikler sunuyor yeni kapılar açıyor
Aay kızlar kendimi o kadar yorgun halsiz hissediyorum ki bir şey yapasim gelmiyor geçtiğimiz haftalarda bebeğim güzelce beslensin diye çeşit çeşit yemek yapan ben bugün mutfağa gitmeye bile usenir hale geldi sanki tüm kemiklerim kırılıyor, aşırı çalışmışım fiziksel bir iş yapmisim da yorgunluğu var sanki. İçimden bir şey yapmak gelmiyor
Yemek yaparken sevdiğin dizilerden yada eğlenceli videolardan açsan yada sevdiğin birini de arayabilirsin konuşurken zaman çok hızlı geçiyor ve iş bitiyor. Mesela bende çamaşır katlamayı hiç sevmem kuzenimi ararım konuşurken bitiverir
Kızlar mesajıma verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim çok güzel moral oldu bana içimde tuttuklarımı dışarı vurmakta iyi geldi sanırım. Bugün dışarı çıktım dönüşte bi komşumla tanıştım öğretmenmiş o da, numaralarımızı aldık kahve içmek için. Yardıma gelen abla kolunu çatlatmış babası da ameliyat olacakmış süresiz ara verdik başımın çaresine bakacağım bir süre belki evde tek kalmakta iyi gelir yavaş yavaş ev işi yemek falan yaparım zaman geçer. Bebiş doğduğunda bu abla bakacaktı, şimdilik o kısım kocaman bi soru işareti ama kafama takmıyorum resmen akışa bıraktığımda işler daha yolunda gidiyor. Güzel düşünelim güzel hissedelim hayat bize gerçekten böyle yapınca güzellikler sunuyor yeni kapılar açıyor
Yalnız değilsin bende öyleyim yatmak için fırsat arıyorum resmen ama ne mümkün zorla mutfağa girdim 2 tane yavrum yemek bekliyor onlar olmasa full yatacam o dereceyim
Hamilelikten önce reformer pilates ve yoga yapıyordum aslında ama durumum riskli olunca hiç yapmadım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var doktoruma soracağım ne önereceğini. Belim tutuk açmam yavaştan açmam gerekiyor
Oh iyi yapmışsın en azından sana iyi gelebilecek şeyler yapıp alışveriş yapmışsın bebek mağazası olmasada olur. Böyle böyle dışarı çıktıkça üstündeki o sıkıntılı hal durumunu da minimuma düşürürsün
Öyle canım iki günde bir markete gidip peynir reyonlarında takılıyorum içeriklerini falan inceliyorum kendime bi iş buluyorum aslında ama dün size yazarken ki ruh halim gerçekten çok farklıydı kıskacın içinde gibiydim ama sizlerin cevapları anlaşıldığımı hissettirdikçe rahatladım
Yemek yaparken sevdiğin dizilerden yada eğlenceli videolardan açsan yada sevdiğin birini de arayabilirsin konuşurken zaman çok hızlı geçiyor ve iş bitiyor. Mesela bende çamaşır katlamayı hiç sevmem kuzenimi ararım konuşurken bitiverir
Annemle konuştum ama boş boş ev dolandım yine evi toplamadim mutfak çok fena durumda hiç toplayasim yok ya bugün de böyle olsun dedim yarın inşallah enerjim gelir, sabah kahvaltı bile hazirlayasim gelmedi karnım aç canım istemiyor sırf yemiş olmak için yedim inşallah hasta olmam ondan da şüpheleniyorum
Tüm hafta sonu disaridaydik aslında acaba diyorum ki o fazla mi geldi bana çarptı temiz hava sosyallik falan hasta mi olcam acaba vücut alarm mi veriyor anlamadım
Tüm hafta sonu disaridaydik aslında acaba diyorum ki o fazla mi geldi bana çarptı temiz hava sosyallik falan hasta mi olcam acaba vücut alarm mi veriyor anlamadım