AhahahahBugün kontrolümüz vardı25+3 teyiz, 858 gr 29 cm olmuş dedi doktor çok şükür bir sıkıntı yok. Hep kasıklarımda hissediyorum dedim, dik duruyormuş seninki gibi @ozgeeeee1 başı yukarıda ayakları aşağıdaymış o yüzden hep kasığıma tekme atıyormuş bu aylarda normalmiş öyle durması.
Günde 20 dk yürüyüş yap dedi bir de tatlı yeme dedi hızlı kilo aldığım içinkalsiyuma ağırlık ver canın tatlı çekince süt yoğurt tüket dedi. Ekmeği de tahıllı tüket dedi. Annemdeyken 10 gün boyunca hamur işinin dibine vurduğumu söylemedim tabi
Ya yıkadın mı hiç onu salıyor mu acaba kendiniPufy ipler var onla örebilirsin çok hızlı örülüyor. Birde görünüşü de çok hoş.
3 tane yaptım benbirini kendime ikisini de kardeşime verdim
Aynen valla benimki motif motif bir de tek tek ör ör bitmiyorAy bende başlamıştım hala sürünüyor elime alamıyorum ki bitireyimneyse son sırayı yapıyorum sonra birleştirip yanlarını geçcem altına da astar dikilecek çok işi var daha
Sağol canım benimde genel olarak e bebekteki içime sinmemisti şu torpuleyenler varya onlardan almayı düşünüyorum tırnak makasinda ama tarakta keçi kılı gibi olan mı yoksa normal tarak mi daha iyi olur bilemedim.. havlu olarakta ilk başta o havlular neden zor oluyo bebek çok küçük olduguu için miCanım e bebekte satılan tarak törpü tırnak makası ateş ölçer vs setler oluyor ya çantalı ondan almıştım ben. Tırnak makası iyi güzel çıktı ucu tutmalı uzun olunca rahat kavrıyorsun klasik bizlerin kullandığı tırnak makası kavramıyor çocuğun elini de tutmaya çalışırken zor oluyor. Ama tarak filan çok dökülüyor kılları. Sadece bendeki sette mi sıkıntı dedim ama genel olarak kim aldıysa taraktan memnun değil. O yüzden o setleri tavsiye etmem.
Banyo lifi bi sürü bişeyler aldım en iyisi düz yumuşak aldığım sünger oldu diğerler vücudunu filan çiziyor yenidoğana uygun değil üstünde yenidoğan yazsada.
Banyo havlusu da bi tane müslin kundaklı aldım iki de pamuklu almıştım onlarda başlıklı kundaklı. Başta bornoz kullanımı zor oluyor en iyisi kundaklı havlular. Şuan kızıma küçük geliyor bornoz kullanıyorum ama ilk dönem diğer havlular iyi. Müslin olanıda denizde evde heryerde kullanıyorum çok amaçlı kullanılıyor suyunu alıyorum iyi çekiyor hala kullanıyorum müslini yani tavsiye ederim
Evet ya pilates o kadar rahatlatıyor ki ben kürtajdan sonra psikolojik olarak çok zorlandım , pilatese gidince hem beden hem ruhen çok rahatladımCanım pilates ya da yogaya başlamayı düşündün mü? Ruhsal olarak inan çok iyi gelir yakınlarında varsa baslamani öneririm hem doğuma yardımcı olur hem senin zihnini bosaltmana yardımcı olur. Bu dönemlerde hormonlardan ötürü sanırım fazla düşünüyoruz her şeyi
ŞansınaPembe değil canım beyaz geldi
Bende pembe diye heveslenmiştim
Kızımda 25+4 te 844 müş. Oğlan bi tık fazla olsa gene 800kusur diye düşündüm ama inşallah 900 olurBen senden de 900 bekliyorum çünkü bizimki errrkek
E 6 bitiyor malum artık ayda 1 kiloya yakın alırlarSeninki geçer 800 ü erkek yaayy bir kiloya yaklaştılar çok şükür ya. Doktor bu haftadan sonra kilo alımı hızlanacak daha hızlı büyüyecek dedi
Evet benzer gidiyoruz ölçümlerde benim kız senin oğlanı takip ediyor biraz geriden daha doğrusu
Eve geldim şimdi baklava ile bakışıyoruz o dururken ben nasıl gidip de yoğurt yiyeyim dimi ama
aynen aynen sıra sıra yapıyorum inşallah bitiririz doğurmadanAynen valla benimki motif motif bir de tek tek ör ör bitmiyor
Gerçekten kafa dağıtmak için birebir insana bir iç huzur geliyor spor yapınca da daha dinç daha mutlu hissediyorsunEvet ya pilates o kadar rahatlatıyor ki ben kürtajdan sonra psikolojik olarak çok zorlandım , pilatese gidince hem beden hem ruhen çok rahatladım
Evet canım bornozu giydiremiyorsun malum kolları sarkıyor filan. Kullanılır ama kundak havlular daha kolay oluyor kullanım açısından. Törpüleyenler de güzel onlardan da alabilirsin ben saplı tırnak makası kullanıyorum başından beri şimdi bebişe de ayrı alcam. Yumuşak kıllı tarak iyi olur baş kemiği daha malum kapanmamış oluyor aşırı hassas kafaları. Bitane de konak tarağı almanı öneririm arada lazım oluyor başı konak oluncaSağol canım benimde genel olarak e bebekteki içime sinmemisti şu torpuleyenler varya onlardan almayı düşünüyorum tırnak makasinda ama tarakta keçi kılı gibi olan mı yoksa normal tarak mi daha iyi olur bilemedim.. havlu olarakta ilk başta o havlular neden zor oluyo bebek çok küçük olduguu için mi
Yok canım fermuarlı çıkarılıp yıkanıyor kusunca nasıl temizlicez yatağı yoksaKızlar reflü yatağımız da geldiiebebek Şubat indirimlerinden aldım açıkçası beklediğimden iyi geldi ben sanırım beklentimi çok düşük tuttum
Böyle tasima çantası olması çok hoşuma gitti, gittiğimiz yerlere götürmek istesek kirlenmeyecek miisss gibitemizliğini nasıl yapacağım diye düşünüyordum ama fermuarliymis kılıfı çıkartıp yikabiliyoruz. Kafasını koyacağımız kısmı delikli delikli yapmışlar boğulma onleyiciymis, muhtemelen kustugu zaman falan deliklerden iniyor aşağıya. Gövdesini tutan kısım sabit sanıyordum ben ama cirtliymis çok hoşuma gitti boyuna-kilosuna göre ayarlayabilecek olmak. Kaydırmaz bariyeri de aynı şekilde cırtlı. Bence tam f/p ürünü gibi geldi bana ben her şeyi üstünde sabit yikanamayan bir şey düşünmüştüm taşıma çantasıni da görünce bı mutlu oldum nasıl düşük tuttuysam beklentiyi
Tamam sağol canimEvet canım bornozu giydiremiyorsun malum kolları sarkıyor filan. Kullanılır ama kundak havlular daha kolay oluyor kullanım açısından. Törpüleyenler de güzel onlardan da alabilirsin ben saplı tırnak makası kullanıyorum başından beri şimdi bebişe de ayrı alcam. Yumuşak kıllı tarak iyi olur baş kemiği daha malum kapanmamış oluyor aşırı hassas kafaları. Bitane de konak tarağı almanı öneririm arada lazım oluyor başı konak olunca
Ne kadara aldın canimKızlar reflü yatağımız da geldiiebebek Şubat indirimlerinden aldım açıkçası beklediğimden iyi geldi ben sanırım beklentimi çok düşük tuttum
Böyle tasima çantası olması çok hoşuma gitti, gittiğimiz yerlere götürmek istesek kirlenmeyecek miisss gibitemizliğini nasıl yapacağım diye düşünüyordum ama fermuarliymis kılıfı çıkartıp yikabiliyoruz. Kafasını koyacağımız kısmı delikli delikli yapmışlar boğulma onleyiciymis, muhtemelen kustugu zaman falan deliklerden iniyor aşağıya. Gövdesini tutan kısım sabit sanıyordum ben ama cirtliymis çok hoşuma gitti boyuna-kilosuna göre ayarlayabilecek olmak. Kaydırmaz bariyeri de aynı şekilde cırtlı. Bence tam f/p ürünü gibi geldi bana ben her şeyi üstünde sabit yikanamayan bir şey düşünmüştüm taşıma çantasıni da görünce bı mutlu oldum nasıl düşük tuttuysam beklentiyi
Aay hiç düşünmedim kusunca yıkamayıYok canım fermuarlı çıkarılıp yıkanıyor kusunca nasıl temizlicez yatağı yoksabide bunda yatmaya alışınca beşik taşımak zorunda da kalmıyorsun bunu yatağı olarak görüyor zaten gittiğin yere bunu taşımak daha kolay oluyor yine yer yadırgamadan uyuyabiliyor ozaman ayrıca yatakta aranıza bunu koyup yatır bebişi gece babası da ilgilensin hep anne hep anne olmuyor bu yatakta olunca da çocuğu ezermiyiz sıkıntısı da olmuyor ay hadi güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim. Üstünde bebişinin yatacağı günleri görmen yakın sağlıkla gelsin
376 vade farksız garantiye 5 taksit yaptı canımNe kadara aldın canim
Sağol canim yine artmış fiyatı baya376 vade farksız garantiye 5 taksit yaptı canım
Evet canım ben öyle kullanmıştım park yatağın içine normal süngerini koyup üstüne reflü yatağını koyup öyle yatırmıştım yine aynı yaparım. Bebeğin yatış yüksekliğide yeterli oluyor zaten tutunup kalkma durumları olmadığı için yüksek olur sarkar vs durumları da olmuyorAay hiç düşünmedim kusunca yıkamayıbenim ilk hedef pistir bu şimdi bebisi nasıl yatircam yikamam lazımdı bunu yine yatağının üzerine mi koymaliyiz pekii, şimdi park yatağı var üzerine sünger yatak üzerine bu mu koyuluyor aay evet arada film izlemek icin koltuğun birisi yatak oluyor, yatak yapmıştık yine aay dedim bebisimiz doğunca uzansak şöyle yanımıza da onu yatirsak sevsek diye hayal kurmuştum şu an bu park yatak tam dediğin gibi aramıza alıp yatırıp sevmelik, amiiiin inşallah canımm çok heyecanlıyım o günler için sağlıkla hepimiz görelim insallaaah
Şubat indiriminin 2. Günüydü sanırım canım burada sormuştum hattaSağol canim yine artmış fiyatı baya
Harika o zaman, alt kata anakucagini koyarım demiştim ama park yatakta alisirsa taşıması da kolay koltuğu açar yatırırım yatağaEvet canım ben öyle kullanmıştım park yatağın içine normal süngerini koyup üstüne reflü yatağını koyup öyle yatırmıştım yine aynı yaparım. Bebeğin yatış yüksekliğide yeterli oluyor zaten tutunup kalkma durumları olmadığı için yüksek olur sarkar vs durumları da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?