2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kaç ml almayı önerirsiniz acaba geçen de indirimdeydi hatta baya bitti internet satışı olan çoğu ürün sadece mağazaya gidip alabileceğiz sanırım. Ben karar verene kadar kaçırdım. Cam mı plastik mi olmasına bide ml ine karar veremedim geniş dar ağız diyordu bide çok farkediyor mu onu da anlamadım

Benimki philips kardeşimde nuk kullanıyor. 330 ml aldım. Başlarda vermek istemiyorum. İnş vermek zorunda kalmayız

Ay bızde uzerıne yün yatak yapılır o yuzden normal bı yatak alıcam hem daha sağlıklı dıye dusunuyorum onun ıcınde farketmez herhalde
Evet daha sağlıklı canım öyle bi düşüncen varsa yatak almana da gerek yok 70x110 desen bebegin yatağına 3 4 yaşına kadar anca kullanacak o zaman büyük yatak aldiginizda içine yatağını öyle de alabilirsiniz aslında.. Sen bilirsin yinede için nasıl rahat edecekse

Kız konu nasıl bana geldi yine hahahah uzun zamandır trip atmıyorum size canınız mı sıkıldı
Hoşuma gidiyor senin triplerin tatlı oluyor uzatmayıp yine dönüp dolaşıp barışman filan
Aventtekini cam alcam ben. Aslında cam en sağlıklısı malum. Avent biberonunu 120ml alırım dr browns olanını bi tık büyük alırım diye düşündüm. 2-3 aylıkken 120ml yetmez tek seferlik beslenmeye. İlk aldığım da Dr browns 1 numara bile yoğun akışlı gelmişti çocuğun ağzına fazla akıyor tolere edemiyor oyüzden en iyisi dar ağız almak hem çekmek için biraz uğraşır kolaya kaçmaz hemde ileriki dönem uç değiştirilip uzun süre kullanılabilir. Biberonu ters çevirince kendi akmıcak damla damla. Bebek çekince gelecek en iyisi öyle ilk aylar için

Cam ağır mı olur diye bilememiştim ama dediğinize göre ilk aşamada da avent değil de browns kullanmak daha mantıklı değil mi o zaman siz brown sonraki aşama için alıyorsunuz sanırım yani aventin ilk aşamada ki bebeğe kullanımı nasıl bilmiyorum da brown damla damla dediğiniz için

merhaba oncelikle cok gecmis olsun ne probleminiz cikti acaba tam olarak biliyormusunuz ismini? benimde dogustan mitral kapak acikligi var kalp doktorum turkiyede burda hic gitmedim sadece burada kadin dogum doktoruma soyledim ama bir problem olmaz dedi normal dogum icin ama ben yine de korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…