2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bebek yağını takip ediyordum zaten temiz içerikli diye pişik kremi de öyle sanırım aldım ben de bir tane teşekkürler canım

Kızlar bu tetanoz aşısı yüzünden beni çok korkuttular ilk dozu oldum ama canan karatayda acıklama yapmış yaptırmasaydım dedim etrafınızda yaptıranlar var mı önceden beri
Bende sadece tek doz olacağım biraz sonra ne demişki canan karatay sizde tek doz olun olmadı içiniz rahat eder bnde korkuyorum ondan tek doz olacağım

10 şubattan başlar mı acaba ya
Diğerleri hep öyle başladı.
Başlar 10 Şubat akşamı canım. 10 şubatta da primalarda indirim vardı stok bitmezse hem bezi hem emzik ve biberonu alırım 10 Şubat skşamı
Zaten çok az emiyodu zor olmadı inşaAllah oğlumda erken bırakır. Damaklı başta vermen lazım yoksa değişik geliyor bazı bebelere
evet kızımda öyle oldu atıyor istemiyor. Aslında geçen akşam eşim inat edip emziksiz uyuttu uyuyabiliyor sanırım ben hazır değil diye hissediyordum hala. Damaklı önerin varmı? Ben denemek için ucuzlardan almıştım düzgün damaklı emzik arıyorum

Ooo bunu kesin almalısın. Bende keçeden olanları varya ondan var. Bez ıslak mendil pişik kremi burun aspiratörü ateş ölçerler gerekli vitaminleri calpol filan ne varsa topladı çok kullanışlı.

Eklentiler

• IMG_8294.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 66
Hehe utandım

Bide kızlar serum fizyolojik ile burun temizleme önerilmiyor ama mukusu yumuşatıp aspiratörle çekmek için az sıkmak gerekiyor tek kullanımlık flakorn da alınabilir ama onların uçları da ince sert yada serum şeklinde olanlardan alacaksanız da şu enjektörü öneririm. Bebeğin burnunu acıtmıyor silikon başlığı sayesinde

Eklentiler

• IMG_8296.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 62
Aslında tam 40 hafta diye düşünürsek benim 17 mayıs senin 18 olman gerek orda bi karıştımışız galiba ikimiz de
Bi ince karışığız boşver zaten illa bu tarihlerde de doğurmayız. benim aslında 6 Mayıs yarın doktor kabul ederse 29 Nisan olacak. Oyüzden çok önemli değil

Bi ince karışığız boşver zaten illa bu tarihlerde de doğurmayız. benim aslında 6 Mayıs yarın doktor kabul ederse 29 Nisan olacak. Oyüzden çok önemli değil
Canım neden 1 hafta daha erkene çekilecek.
Benim de perşembe randevum bende konuşucam doğum tarihini planlı sezaryen sonuçta.

Ne okudum ben diye ekrana bakıyorum deminden beri. Ben baya baya fransızmışım bu anne dili ve edebiyatına

Canım neden 1 hafta daha erkene çekilecek.
Benim de perşembe randevum bende konuşucam doğum tarihini planlı sezaryen sonuçta.
Canım 29 nisanda 37+2 oluyor. Doktor kabul ederse o tarihi istiyoruz kızımın da doğum tarihi o. İkisinin aynı gün olsun diye

Canım 29 nisanda 37+2 oluyor. Doktor kabul ederse o tarihi istiyoruz kızımın da doğum tarihi o. İkisinin aynı gün olsun diye
Aaa ne güzelmiş. İyi denk geliyor.
Benim donmuş embriyo 1 hafta önden gidiyor. Hala tam haftamdan emin olamıyorum. Ama tahmini mayıs ayı ilk haftası diyorum. Nisana çeker mi bilemiyorum.
Pek bi hazırlıkta yapmadım. perşembe netleşirse başlarım hazırlığa. Kızın kıyafetlerine bakıcam neler kullanılabilir diye. Bir de mevsim tutmuyor bizim kız şubat doğumlu. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…