- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet özel ama devlet gibi sıra bekliyorsun ben de ona sinir oluyorumOh valla rica minnet ne güzel de orda bekleyene saygısı olsun bin kere teşekkür etmenin ne anlamı var orda tepki göstersen kavga çıkar bu seferde..
Off evet bu insanlar napiyo gerçekten bilmiyorum öyle boş muhabbet yapanda çok tutup bebeğini göstermeye gelen de var saygıları yok kendilerinin orda beklediğini ne zaman unutmuşlar.. birde doğum olsa sıra birikse anlarım doğumda yoktu hiçbir şey yok niye böyle anlamıyorum özele gidiyoruz hadi maksimum yarım saat beklersin ama benim 45 dk 1 saatleri buluyor bekleme sürem ki bu randevu saatinden sonra saydiklarim birde önceden gidiyorumbaya beklemiş oluyorum
Peki sonra kiloyu verebildin miBen ilk kızımda 25 kg aldım
10 kilosu hemen gitti ama 15 kilo kaldı canım onu diyetle verdim.Peki sonra kiloyu verebildin midoğumdan çıkınca kaç kilosu gitti
Ayy keşke bende de 10 15 kilo kalsa işte ben cok zayiftim ya o yüzden kalmasını istiyorum yoksa sağlığımı etkileyecek olsa vermek isterdim bende.. ama bu sefer iyi gitmişsin canım bu zamana kadar 4.5 kilo çok iyi bir rakam bence helal olsun.. insallah doğumdan sonrada zaten emzirme olsun bol su içmek derken karbonhidrat az tuketirsin verirsin diye düşünüyorum10 kilosu hemen gitti ama 15 kilo kaldı canım onu diyetle verdim.
2. Kızımda 16 kg aldım onda 6 7 kgsu gitti sonra biraz verdim geri aldım derken 86 ile işte 3. Hamile kaldımşuan 4.5 kg aldım 90 oldum bende diyetisyene gidicem 100 görmek istemiyorum 95 le doğurayım istiyorum da bakalım inşaAllah düzenli beslenirim
Benimde montum olmuyordu.Ay benim bi elbisem vardı altı kloş geniş kesim geçen giymiştim tam dizde duruyordu 3 hafta sonra denedim tepeme çıkmış göbek güzel topluyor havayaşimdi yeni kıyafette almıyorum montlarımın bile önü kapanmıyor neyseki izmirdeyim alemdürüst soğuk yok diye almıyorum ama pijama gecelik filan güvenemedim illa bi üstüme tutcam
Bak korktuğum başa gelmiş ayyy büyüyünce sümüğünü bile yedim diye anlatırsınSerum fizyolojik ve şırınga ile temizleyebilirsin
Ben ilk hamilelikte iki doz olmuştum bir sıkıntı olmadı, bunda da tek doz yeterli dediler
Benim oğlum emzik tutmamıştı, avent soothie vardı o zamanlar ondan almıştım. Kızıma da ultra air aldım yorumlara bakıp, civilde 250 ₺ydi ikilisi indirimli geldi tabi e bebekte kaça düşecek bilmiyorum. Kızım tutar inşallah emziği, büyük rahatlık diyor herkes. Oğlum beni emzik yapmıştı
Ayy bir kez benim ağzıma girdi yaa nasıl becerdim bilmiyorum resmen hüpletmişim sonra tükürdüm hemen. Anayız ama sümük de yemeyelim yani
Ben suwenden aldım canım gecelik ve pijama takımı, öyle süslü lohusa takımlarından değil ama beğendim ben.
Ay benim oğlum da karnımda acayip hareketliydi gerçekten de doğunca da hareketli oldu, hiç unutmam eve geldik 2 günlüktü reflü yatağında yatıyordu park yatağın içinde, emzirdim koydum sonra tekrar emzirmeye kalktığımda tepine tepine reflü yatağından kaymış gitmiş park yatağın ucuna sıkışmışçok korkmuştum. Senin reflü yatağı ayaklıydı dimi iyi yapmışsın öyle alarak
Şimdi kızım o kadar hareketli değil sanki geceleri vuruyor genelde. Bakalım doğunca nasıl olacak
Ayy onlar gelmez işte. Nolur ki onlarda gelseAmann maşallah canım umarım böyle devam eder. Annem ilk çocukta hep derdi bişey olunca çok düşünme, dillendirme diyegerçi 2-3 gün magnezyum içmemiştim onun da etkisi olmuştur belki
En iyisi hiç aklımıza getirmeyelimmbaksana düşündüğümüz önümüze geliyor. Keşke ev araba düşününce de böyle hemen gelse
Ahahah bende seni yalnız bırakmam canım gelirim her türlüü
Süwen mağazaya gittim. Ama yoktu. Nette de beden bulamadımSerum fizyolojik ve şırınga ile temizleyebilirsin
Ben ilk hamilelikte iki doz olmuştum bir sıkıntı olmadı, bunda da tek doz yeterli dediler
Benim oğlum emzik tutmamıştı, avent soothie vardı o zamanlar ondan almıştım. Kızıma da ultra air aldım yorumlara bakıp, civilde 250 ₺ydi ikilisi indirimli geldi tabi e bebekte kaça düşecek bilmiyorum. Kızım tutar inşallah emziği, büyük rahatlık diyor herkes. Oğlum beni emzik yapmıştı
Ayy bir kez benim ağzıma girdi yaa nasıl becerdim bilmiyorum resmen hüpletmişim sonra tükürdüm hemen. Anayız ama sümük de yemeyelim yani
Ben suwenden aldım canım gecelik ve pijama takımı, öyle süslü lohusa takımlarından değil ama beğendim ben.
Ay benim oğlum da karnımda acayip hareketliydi gerçekten de doğunca da hareketli oldu, hiç unutmam eve geldik 2 günlüktü reflü yatağında yatıyordu park yatağın içinde, emzirdim koydum sonra tekrar emzirmeye kalktığımda tepine tepine reflü yatağından kaymış gitmiş park yatağın ucuna sıkışmışçok korkmuştum. Senin reflü yatağı ayaklıydı dimi iyi yapmışsın öyle alarak
Şimdi kızım o kadar hareketli değil sanki geceleri vuruyor genelde. Bakalım doğunca nasıl olacak
Çünkü kilolu hamile kaldım o yüzden az alıyorumAyy keşke bende de 10 15 kilo kalsa işte ben cok zayiftim ya o yüzden kalmasını istiyorum yoksa sağlığımı etkileyecek olsa vermek isterdim bende.. ama bu sefer iyi gitmişsin canım bu zamana kadar 4.5 kilo çok iyi bir rakam bence helal olsun.. insallah doğumdan sonrada zaten emzirme olsun bol su içmek derken karbonhidrat az tuketirsin verirsin diye düşünüyorum
13 kiloyuda nerene aldıysan yani ben 13 kilo alsam kapılardan geçemezdimDedim ben halimden memnunum dedimhatta 13 kilo diyince hocanın gözleri bi açıldı çok şaşırdı dedim ama çok asiri zayiftim ma her türlü diyetisyene git bi danış dedi
Ayyy sorma cinsiyet degisseydi hayatımın şokunu yasardim
Bizim burda eğitimden sonra çok tatlı bir doğum sepeti de veriyorlar..çok güzel örme bir çanta içinde de bebek bezi, müslin , şampuan ,bir tane 5 li hastane çıkışı,pişik kremi veKızlar beni toplum sağlığı merkezinden aradılar gebelik eğitimi veriyorlarmış bugün oraya gittim. 3 ders olacakmış toplam, bugün beslenme hakkında doğum hakkında baya bilgi verdiler, 1.5 saat kadar sürdü, çok tatlı bir ebe vardı. Normal doğumu destekliyorlar ona göre bilgiler veriyorlar. Ayrıca orada ücretsiz psikolog diyetisyen fizyoterapist de varmış. Çıkınca psikoloğa da uğradım iyi oldu
Ben hiç bilmiyordum, sizin de yakınlarınızda varsa değerlendirebilirsiniz
Sende iyi fiyata almışsın e bebekte 340 tl 241 e filan düşüyor arada pek fark yok. Bende kızıma ultra air kullanıyorum oğlana da ondan alcam galibaSerum fizyolojik ve şırınga ile temizleyebilirsin
Şöyle bi üstüme tutuyorum bel kısmını belime tutuyorum belimi sarıyorsa tamamdır olur bu diyorumBenimde montum olmuyordu.hatta arkadaşım mont getirdi o da olmadı
Ama ben kayseride olunca mecburen aldım.
Kendime göre kıyafet alma göz kararımda gitti ki denemeden alamayacam
Bir kaç ay önce beni de aradılar gelin ücretsiz eğitimimiz var diye ama saat olarak uymuyordu bana gidememistim :)Kızlar beni toplum sağlığı merkezinden aradılar gebelik eğitimi veriyorlarmış bugün oraya gittim. 3 ders olacakmış toplam, bugün beslenme hakkında doğum hakkında baya bilgi verdiler, 1.5 saat kadar sürdü, çok tatlı bir ebe vardı. Normal doğumu destekliyorlar ona göre bilgiler veriyorlar. Ayrıca orada ücretsiz psikolog diyetisyen fizyoterapist de varmış. Çıkınca psikoloğa da uğradım iyi oldu
Ben hiç bilmiyordum, sizin de yakınlarınızda varsa değerlendirebilirsiniz
Ben gittiğimde kilo sormuyor neden acaba ilk başta sordu sonra hiç sormadı saldı beni heraldeAay kızlar ben geçen haftadan bu yana yarım kilo almışım Dr başta 70 demişti ben zaten 69.15 oldum su an72ye çıkartmışti sonra ama ben 75i de gecicem sanki şu an 6 kilo oldu bile her hafta böyle yarım kilo alırsam 6 kilo daha alıyorum demek 75 oluyorum
13 kiloyuda nerene aldıysan yani ben 13 kilo alsam kapılardan geçemezdim
100 olurduk13 kiloyuda nerene aldıysan yani ben 13 kilo alsam kapılardan geçemezdim
Cokk şanslısın ben 13 diyince diyetisyen dedi direkt şaşırdı bayaBen gittiğimde kilo sormuyor neden acaba ilk başta sordu sonra hiç sormadı saldı beni heralde
Boyun kaç kuzum? 12 kiloya kadar yolun varAay kızlar ben geçen haftadan bu yana yarım kilo almışım Dr başta 70 demişti ben zaten 69.15 oldum su an72ye çıkartmışti sonra ama ben 75i de gecicem sanki şu an 6 kilo oldu bile her hafta böyle yarım kilo alırsam 6 kilo daha alıyorum demek 75 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?