2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet özel ama devlet gibi sıra bekliyorsun ben de ona sinir oluyorum bakalım bu haftasonu erken gidelim inşallah hemen alır

Peki sonra kiloyu verebildin midoğumdan çıkınca kaç kilosu gitti
10 kilosu hemen gitti ama 15 kilo kaldı canım onu diyetle verdim.
2. Kızımda 16 kg aldım onda 6 7 kgsu gitti sonra biraz verdim geri aldım derken 86 ile işte 3. Hamile kaldım şuan 4.5 kg aldım 90 oldum bende diyetisyene gidicem 100 görmek istemiyorum 95 le doğurayım istiyorum da bakalım inşaAllah düzenli beslenirim

Ayy keşke bende de 10 15 kilo kalsa işte ben cok zayiftim ya o yüzden kalmasını istiyorum yoksa sağlığımı etkileyecek olsa vermek isterdim bende.. ama bu sefer iyi gitmişsin canım bu zamana kadar 4.5 kilo çok iyi bir rakam bence helal olsun.. insallah doğumdan sonrada zaten emzirme olsun bol su içmek derken karbonhidrat az tuketirsin verirsin diye düşünüyorum

Benimde montum olmuyordu. hatta arkadaşım mont getirdi o da olmadı
Ama ben kayseride olunca mecburen aldım.
Kendime göre kıyafet alma göz kararımda gitti ki denemeden alamayacam

Bak korktuğum başa gelmiş ayyy büyüyünce sümüğünü bile yedim diye anlatırsın

Ayy onlar gelmez işte. Nolur ki onlarda gelse

Süwen mağazaya gittim. Ama yoktu. Nette de beden bulamadım

Çünkü kilolu hamile kaldım o yüzden az alıyorum yine birazda dikkat ediyorum tabi.
İnşaAllah 70 75 arası olmak istiyorum bol su az karnonhidrat dediğin gibi gider yavaş yavaş inşaAllah diye ümit ediyorum

13 kiloyuda nerene aldıysan yani ben 13 kilo alsam kapılardan geçemezdim

Bizim burda eğitimden sonra çok tatlı bir doğum sepeti de veriyorlar..çok güzel örme bir çanta içinde de bebek bezi, müslin , şampuan ,bir tane 5 li hastane çıkışı,pişik kremi ve
amigurumi bir bebek çıngırağı var..

Sende iyi fiyata almışsın e bebekte 340 tl 241 e filan düşüyor arada pek fark yok. Bende kızıma ultra air kullanıyorum oğlana da ondan alcam galiba

Benimde montum olmuyordu. hatta arkadaşım mont getirdi o da olmadı
Ama ben kayseride olunca mecburen aldım.
Kendime göre kıyafet alma göz kararımda gitti ki denemeden alamayacam
Şöyle bi üstüme tutuyorum bel kısmını belime tutuyorum belimi sarıyorsa tamamdır olur bu diyorum üstten bol bel tam oturuyor ozaman

Bir kaç ay önce beni de aradılar gelin ücretsiz eğitimimiz var diye ama saat olarak uymuyordu bana gidememistim :)

Aay kızlar ben geçen haftadan bu yana yarım kilo almışım Dr başta 70 demişti ben zaten 69.15 oldum su an 72ye çıkartmışti sonra ama ben 75i de gecicem sanki şu an 6 kilo oldu bile her hafta böyle yarım kilo alırsam 6 kilo daha alıyorum demek 75 oluyorum

Ben gittiğimde kilo sormuyor neden acaba ilk başta sordu sonra hiç sormadı saldı beni heralde

Boyun kaç kuzum? 12 kiloya kadar yolun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…