2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de henüz 23.hafta olmasına rağmen çok sert tekmeleri ve çok hareketli. Görümcem de öyleymiş kayınvalidem utanırmış hep karnını saklarmış birinin yanında tekmeler dışardan belli oluyormuş.
Gerçekten anne karnında nasılsa devamı da benzer gidiyor

Benim bu gün 25+1 oldu daha 2 3 gündür sert vurmalara geçti öncesinde çok naifti oğluşum böyle mi olacak ki diyodum, 2 gündür maç yapıyor içerde sanırım

Benim bu gün 25+1 oldu daha 2 3 gündür sert vurmalara geçti öncesinde çok naifti oğluşum böyle mi olacak ki diyodum, 2 gündür maç yapıyor içerde sanırım
Ben uyurken tekmesiyle sıçrıyorum sakin ol ne oldu uyuyorum diye konuşup seviyorum ama yok yani takla falan atmayı öğrendi galiba içerde

Benim burada da gebelik okulu var. Ama çalıştığım için eğitimlerine gidemiyorum. Her ay arayıp soruyorlar. Bişey olursa sorunuz olursa ulaşında diyorlar.

Benide az önce aradılar il sağlık mudurlugundenmis sma testi sonucunuz ne çıkmıştı diye gerçekten sistemlerinde nasıl goremiyorlar anlamıyorum

Benim de öyle ya bazen oturup telefonda takiliyorum kolum karnımın üzerinde mesela kolum zıplıyor resmen. Eşim iki battaniye bir peluş pijama üzerinden sarılırken fark etti o nasıl bir tekmeydi diye. Bazen epeyi sert vuruyor. Hareketli olmasını seviyorum aslında oyun oynuyoruz resmen ben bastiriyorum o cevap veriyor ama doğumdan sonra o hareketlilik korkutuyor beni çocuğun peşinde kosturmaktan en azından zayıf anne olurum diye pollyannacilik oynuyorum

Ben gittiğimde kilo sormuyor neden acaba ilk başta sordu sonra hiç sormadı saldı beni heralde
Benim doktor da öyle. Başta bi sordu 90 diyince baktı bu zaten alır başını gider uğraşmaya gerek yok dedi galiba
100 kırmızı çizgim 99 la bitirmeyi planlıyorum
bizim bebişler aynı gidiyor başta ikimizde hareketini dahi zor hissediyorduk şimdi maşallah tekme tokat ne varsa dalıyor yol yapım çalışması mı yapıyor içerde nedir
Denemek istemiyorum şu uyuz muhabbetinden zaten dediğin gibi seneyim bende
aynen en basiti o oluyor

golden-snitch ben 10 kilo aldım şimdiye kadar şu an 77 oldum 80 i görmemeyi istemiştim ama imkansız gibi. Max 85 te bitiririm inşallah
Ya ben yavaş yavaş gidiyordum bir anda yarım kilo alınca 1 haftada moralim bozuldu uygulama da bundan sonra haftada yarım kilo alacaksanız demiş vücudum robot gibi uymuş o yazılana hemen almış yarım kilo ben 64ten yukarisini görmemiştim geçen çok yemiştim gece yatmadan tartıldım 71i gördüm insan bı tuhaf oluyor öyle görünce 70i görmek psikolojik olarak beni biraz zorlicak gibi uzun süre 69 da kalırım inş

Sırf o yüzden zaten bu zamana kadar bişey alamadığımı farkettim zaten

Kızlar bu tetanoz aşısı yüzünden beni çok korkuttular ilk dozu oldum ama canan karatayda acıklama yapmış yaptırmasaydım dedim etrafınızda yaptıranlar var mı önceden beri
Ben yaptım canım Canan karatayın eleştirmediği hiç bir bilim dalı kalmadı annem yengem hepsi yaptırdı şimdiye kadar yaptırmayan doğum yapmış birini duymadım

Maşallah canım çok şükür bir kiloları geçti artık bebişler

Kızlarım merhaba civilde indirim var avent in emziğini 230 a cam biberon ise 350 e aldım bi bakın isterseniz ihtiyacınız olan ürünler vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…