2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa benim de ilk fotosu çok güzel gülümsüyor ben de onu çerçeveletmeyi düşünüyorum bakalım bı daha verecek mi:)

Benim çoğunlukla hareketli ve epeyi sert vuruyor bazen. Bebeklerin karakteri anne karnında oluşurmus, Banu çiftçinin kitabında da bebek çok hareketliyse doğduktan sonra da hareketli olabileceği yazıyor evet hissetmek çok güzel de doğduktan sonrası için tırstım

Ben yarın bakcam canım netten değil de direk gidip alcam ne bulursam şansıma artık inşallah düzgün bişeyler bulurum. Alıp kenarı koymak istiyorum bi gecelik iki pijama
Aynen bende alayımda dursun istiyorum. Netten bak bak bulamadım. Aetık bende mağaza gezeceğim mecburen

Yaa maşallah
Bende perşembe gideceğim. Siz böyle şeyler yazdıkça günler geçmiyor resmen

Ayyy sinirlerim çok bozuldu gerçekten benim oğlanın bence çıkmaya niyeti var erkenden gelişip anne karninda dışarı çıkmak istiyor başka açıklaması çok bu durumun
Ay onların o süt kokusuna ölünür yaaa bak sen böyle diyince bende heveslendim
Yaaa o kadar mı güzel o süt kokusu insallah banada Allah o kokuyu nasip eder hatta buradaki bütün annelere

Yaa benim de ilk fotosu çok güzel gülümsüyor ben de onu çerçeveletmeyi düşünüyorum bakalım bı daha verecek mi:)
Yaa ne güzel gulumsemisbenimkinin suratı asık desen değil normal duruyor desen degil çünkü 10.15teki randevuya 10da orda oldum 11de beni aldılar nasıl bi şanssa inşallah verir

Benimkide hareketliymis baya ama ben hissetmiyorum çok sanslisin keşke bende hissetsem.. eyvahhh bizi çok kosturtcaklar desene ben yarın yine gidicem bu arada şeker yüklemesi yapılacak

Aynen bende alayımda dursun istiyorum. Netten bak bak bulamadım. Aetık bende mağaza gezeceğim mecburen
Bide benim beden Allah versin aldı başını gidiyor şuan neyim kaç bedenim ne alcam bilmiyorum bari görerek alayım dedim
anne ben önden gidiyorum şaka yaptım tam haftamdayım yok yok önden gideyim çabuk büyüyeyim de kavuşayım filan diyor içerde heralde bizim bile beyin devreleri yandı seni düşünemiyorum

Hemde nasıl güzel mis kokusu içine çektikçe huzur doluyor insana. 50 cm boyu var ama dünyada cenneti yaşıyor hissi veriyor kucağına aldığında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen nerde varsa bizde dahil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Hah bende tam olarak o konudan dolayı kararsızım. Bi şey deniyorum m oluyor. Bi şey deniyorum xl olmuyor. Lcw dan uzun elbise tarzında vardı günlük kullanmaya ondan aldım. Şimdi dar oluyor. O zaman hiç olmaz

Yaa ne güzel gulumsemisbenimkinin suratı asık desen değil normal duruyor desen degil çünkü 10.15teki randevuya 10da orda oldum 11de beni aldılar nasıl bi şanssa inşallah verir
Hahahah kızmıştır belki seninki niye annemi bekletiyosunuz diye aay ben de bu sefer erkenden aldım inş çok beklemem özledim yavrukusumu

Ayy evet benimki herkesin beynini yaktı bugün doktor dedi ki cinsiyetini ne biliyorsunuz dedi allahim dedim nolur kız deme dedim içimden çünkü hep erkek kıyafeti aldim erkek dediniz dedim evet erkek dedi ama o anki heyecanımı siz düşünün birde 13 kilo aldığım için diyetisyene git dedi....
Ahh ahh amin inşallah canım

Benimkide hareketliymis baya ama ben hissetmiyorum çok sanslisin keşke bende hissetsem.. eyvahhh bizi çok kosturtcaklar desene ben yarın yine gidicem bu arada şeker yüklemesi yapılacak
Sabahları artık soluma yatmaktan bacağım çürüyor uyanınca bı sırt üstü yatayim diyorum beyefendi rahatsiz oluyor galiba çok fena vuruyor video çektim 2 dk içinde 3 defa yakaladım karnimi şunu fark ettim daha az hareketli ve huzurlu olduğum zaman daha çok vuruyor. Çok hareketli bir gün gecirdiysem zaten hissetmiyorum o gün pek ya da stresliysem uzgunsem daha az hareketli. Her gece tuvalete kalkıp geri yatağa döndüğümde vuruyor kesin, geceleri uyumayı pek sevmiyor galiba
Aay 75lik olandan mi? 2 saat bekliyosun tek sıkıntısı o, biz civardaki marketleri vs gezmistik bime gelen çocuk seylerine falan bakmıştım zaman geçsin diye öyle öyle oyun matı, zıbın falan topladım hep bimlerden bana su serbest ama icmemeni öneririm bulantı yapabilir demişti zaman geçtikçe içim bı tuhaf oldu ( elmaliydi zaten elmalı iceceklerden normalde de hoşlanmam ) su hiç içmedim kötü olurum diye. Market gezerken zaman geçmiş zaten

Aay bana radyolog direkt kız demişti algilayamamistim

Kizlar gece uykusuzluklara başladi mi sizde ? Ben toplasan günde 4 saat uyuymaiyorum . 1 saat uyuyup bir saat dalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…