- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Yaaİnşallah canımben vermesine çok şaşırdım birde fındık burunlu bi foto vermiş bayıldım baş kosemede koyabilirim
Ben hamileliği sevemedim çünkü bakıyoruz ekranda bebek hareket ediyor ben hiçbir şey hissetmiyorum güçlü tekme atınca öyle hissediyorum pek bir şey anlayamıyorum sadece bu aralar oğlum dediğimde tepki veriyo o cok hoşuma gitmeye başladıevettt ya masallah kokusunu her şeyini çok ama çok merak ediyor insan
Benim çoğunlukla hareketli ve epeyi sert vuruyor bazen. Bebeklerin karakteri anne karnında oluşurmus, Banu çiftçinin kitabında da bebek çok hareketliyse doğduktan sonra da hareketli olabileceği yazıyorİnşallah canımben vermesine çok şaşırdım birde fındık burunlu bi foto vermiş bayıldım baş kosemede koyabilirim
Ben hamileliği sevemedim çünkü bakıyoruz ekranda bebek hareket ediyor ben hiçbir şey hissetmiyorum güçlü tekme atınca öyle hissediyorum pek bir şey anlayamıyorum sadece bu aralar oğlum dediğimde tepki veriyo o cok hoşuma gitmeye başladıevettt ya masallah kokusunu her şeyini çok ama çok merak ediyor insan
İkisi bir arada olursa aradan çıkarmak iyi olur. Görerek alırızYa gidip almak lazım ertesi günün indirimi de olmuşken ikisini bir aradan çıkarırız yada nette şansımıza ne kalırsa
Aynen bende alayımda dursun istiyorum. Netten bak bak bulamadım. Aetık bende mağaza gezeceğim mecburenBen yarın bakcam canım netten değil de direk gidip alcam ne bulursam şansıma artık inşallah düzgün bişeyler bulurum. Alıp kenarı koymak istiyorum bi gecelik iki pijama
Pantolonun beli ayarlanabilir olandan mı canım
Yaa maşallahKızlar hastaneden geliyorum.. doktor fotoğraf verdi ekstradançerçeve alıp odasına koycam.. bebeğim 26+4 günlük doktor bebek 1 hafta büyük çıkıyor iri dedi boyu 35.5 cm kilosu 1 kilo 77 gram o kadar güzel ki kavuşmak için can atıyorum baya şekillenmiş yüzü
Ayyy sinirlerim çok bozulduVe tam olarak hepsinin birebir doğru olması
valla temizse almaya değmez yani zaten kaç ay kullanacak bi süre sonra ayaklar taşmaya başlıyor zaten içine sığmıyor
maşallah canım gene bi hafta ileri gitti senin oğlanasla haftasını tam anlayamıcaz
YaaaAy onların o süt kokusuna ölünür yaaabak sen böyle diyince bende heveslendim
Evet canım ayarlanabiliyorPantolonun beli ayarlanabilir olandan mı canım
Yaa ne güzel gulumsemisYaabenim de ilk fotosu çok güzel gülümsüyor ben de onu çerçeveletmeyi düşünüyorum bakalım bı daha verecek mi:)
Benimkide hareketliymis baya ama ben hissetmiyorumBenim çoğunlukla hareketli ve epeyi sert vuruyor bazen. Bebeklerin karakteri anne karnında oluşurmus, Banu çiftçinin kitabında da bebek çok hareketliyse doğduktan sonra da hareketli olabileceği yazıyorevet hissetmek çok güzel de doğduktan sonrası için tırstım
Bide benim beden Allah versin aldı başını gidiyor şuan neyim kaç bedenim ne alcam bilmiyorum bari görerek alayım dedimAynen bende alayımda dursun istiyorum. Netten bak bak bulamadım. Aetık bende mağaza gezeceğim mecburen
anne ben önden gidiyorum şaka yaptım tam haftamdayım yok yok önden gideyim çabuk büyüyeyim de kavuşayım filan diyor içerde heraldeAyyy sinirlerim çok bozuldugerçekten benim oğlanın bence çıkmaya niyeti var erkenden gelişip anne karninda dışarı çıkmak istiyor başka açıklaması çok bu durumun
Yaaao kadar mı güzel o süt kokusu insallah banada Allah o kokuyu nasip eder hatta buradaki bütün annelere
Hah bende tam olarak o konudan dolayı kararsızım. Bi şey deniyorum m oluyor. Bi şey deniyorum xl olmuyor. Lcw dan uzun elbise tarzında vardı günlük kullanmaya ondan aldım. Şimdi dar oluyor. O zaman hiç olmazBide benim beden Allah versin aldı başını gidiyor şuan neyim kaç bedenim ne alcam bilmiyorum bari görerek alayım dedim
anne ben önden gidiyorum şaka yaptım tam haftamdayım yok yok önden gideyim çabuk büyüyeyim de kavuşayım filan diyor içerde heraldebizim bile beyin devreleri yandı seni düşünemiyorum
Hemde nasıl güzel mis kokusu içine çektikçe huzur doluyor insana. 50 cm boyu var ama dünyada cenneti yaşıyor hissi veriyor kucağına aldığındaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen nerde varsa bizde dahil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hahahah kızmıştır belki seninki niye annemi bekletiyosunuz diyeYaa ne güzel gulumsemisbenimkinin suratı asık desen değil normal duruyor desen degil çünkü 10.15teki randevuya 10da orda oldum 11de beni aldılar nasıl bi şanssa inşallah verir
Ayy evet benimki herkesin beynini yaktı bugün doktor dedi ki cinsiyetini ne biliyorsunuz dedi allahim dedim nolur kız deme dedim içimden çünkü hep erkek kıyafeti aldimBide benim beden Allah versin aldı başını gidiyor şuan neyim kaç bedenim ne alcam bilmiyorum bari görerek alayım dedim
anne ben önden gidiyorum şaka yaptım tam haftamdayım yok yok önden gideyim çabuk büyüyeyim de kavuşayım filan diyor içerde heraldebizim bile beyin devreleri yandı seni düşünemiyorum
Hemde nasıl güzel mis kokusu içine çektikçe huzur doluyor insana. 50 cm boyu var ama dünyada cenneti yaşıyor hissi veriyor kucağına aldığındaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen nerde varsa bizde dahil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım en azından gül beklerken pozitif ol benim çocuk mutsuzduHahahah kızmıştır belki seninki niye annemi bekletiyosunuz diyeaay ben de bu sefer erkenden aldım inş çok beklemem özledim yavrukusumu
Sabahları artık soluma yatmaktan bacağım çürüyorBenimkide hareketliymis baya ama ben hissetmiyorumçok sanslisin keşke bende hissetsem.. eyvahhh bizi çok kosturtcaklar desene ben yarın yine gidicem bu arada şeker yüklemesi yapılacak
Beklersek eğer muhtemelen eşim bu ne yaa randevulu bekliyoruz randevusuz bekliyoruz diye gribe girecek ben gulemicem o sıraİnşallah canım en azından gül beklerken pozitif ol benim çocuk mutsuzduamin insallah
Aay bana radyolog direkt kız demişti algilayamamistimAyy evet benimki herkesin beynini yaktı bugün doktor dedi ki cinsiyetini ne biliyorsunuz dedi allahim dedim nolur kız deme dedim içimden çünkü hep erkek kıyafeti aldimerkek dediniz dedim evet erkek dedi ama o anki heyecanımı siz düşünün birde 13 kilo aldığım için diyetisyene git dedi....
Ahh ahh amin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?