2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar anakucağı ne aldınız? Ben elektrikli almaya karar verdim elele var ama alan deneyen var mı? E bebektekileri pek beğenemedim canlı olarak gördüm, bebek içine çok gömülecek gibi duruyor

Bende sadece tek doz olacağım biraz sonra ne demişki canan karatay sizde tek doz olun olmadı içiniz rahat eder bnde korkuyorum ondan tek doz olacağım
Otizm tehlikesi diyo bişey diyo cidden sinirleniyorum herseye bisey söylüyo.bakalım tek dozla kalmak bi sıkıntı yaratmıyosa yaptırmam ama herkes yaptırıyo

Yani hamile doktorlar da yaptırıyor.bir etkisi olsa yaptırmazlar diye düşünüyorum.Allah korusun hepsini.

Yani hamile doktorlar da yaptırıyor.bir etkisi olsa yaptırmazlar diye düşünüyorum.Allah korusun hepsini.
Normal bebeklik aşıları için de otizm yapıyor diyorlar ama aşısız olmak bana riskli geliyor ilk çocuğumda tüm aşılarını yaptırdım kendim de olmam gereken aşıları oldum, Allah korusun hepimizi.

Amin canım vesvese yapmayalım kendimize Allah a emanetler

Kızlar anakucağı ne aldınız? Ben elektrikli almaya karar verdim elele var ama alan deneyen var mı? E bebektekileri pek beğenemedim canlı olarak gördüm, bebek içine çok gömülecek gibi duruyor
Bizim arkadaş almıştı daha doğum yapmadı ama başka bi bebiş yatırmıştı içine yenidoğan değildi 3 aylık felan gayet rahattı

Ben bundan aldım canım

Eklentiler

• IMG_4992_Original.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 54

Ben bundan aldım dandini 2 diye geçiyor yorumları iyi doğunca öğreneceğim doğru tercih mi

Aort damarımda genişlik varmış kapakçıklarda da kelebeğe benzer bir şey oluyormuş 3 kanatlı gibi o bende 2 taneymiş. O etkilemez ama aort genişliği ıkınmayla büyüyebilir o yüzden önermiyorum dedi

Elele dormire 2 aldım ben canım. Özelliklerini sevdim. Bebisi uyutmadigim için bilemiyorum tabii şu an ama yorumlarda herkes memnun olduğunu söylemiş

Otizm tehlikesi diyo bişey diyo cidden sinirleniyorum herseye bisey söylüyo.bakalım tek dozla kalmak bi sıkıntı yaratmıyosa yaptırmam ama herkes yaptırıyo
Ben kedi çizdiği için bir doz tetanoz oldum hamileliğin basinda. Sağlık ocağında ebe geçtiğimiz ay kontrole çağırmıştı kana bakalım diye. Tetanozu boğmacali olandan olmak istediğim için 28. Haftayı bekleyecegimi, hamileliğin basinda da tek doz olduğumu söyledim. Tek doz o kadar koruyuculuk saglamaz sen yine bu süreçte dikkat et çivi va dedi

Kızlar benim bel sırt ağrım çok fazla sizce bu fayda sağlayacak bi ürün mü? golden-snitch canım sen almıştın bundan yorumunu hatırlayamadım

Eklentiler

• IMG_5090.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
Boğmacalı olanın farkı ne peki? Hatırlıyorum seni kedi çizdiğini canım yaptırdığın iyi oldu

Kızlar benim bel sırt ağrım çok fazla sizce bu fayda sağlayacak bi ürün mü? golden-snitch canım sen almıştın bundan yorumunu hatırlayamadım
Bel ağrıma iyi geldi desem yalan olur canım, sadece eşim arkamdan desteklerse belime oturuyor, gece o sırtını döndügu zaman belime denk gelmiyor. Sağa dönmemi engelledi yani bilinçli olarak saga donebiliyorum ama sırt üstü uyaniyorum bazı geceler onu engellemedi. Karnına destek olması çok güzel bir şey geçenlerde nevresim değiştirince yatağa koymayı unutmuşum direkt eksikliğini hissettim kalkıp aldım. Annemlerde kalmistim bir kaç gün yine eksik geldi kırlent gibi yastıklarla yapmaya çalıştım aynı şey olmadı. Karnımı desteklemesi hoşuma gidiyor ama bel konusunda ağrılarını dindirir diyemem açıkçası

Boğmacalı olanın farkı ne peki? Hatırlıyorum seni kedi çizdiğini canım yaptırdığın iyi oldu
Boğmacali olanda 3 tane var sanırım tetanoz boğmaca bir şey daha vardı hatırlayamadım bu 3 hastalığa karşı koruyor. Doktorum onu yaptırmami söyledi bu hafta gidince söyleyip recetemi alcam

Belimi destekleyeceğini bilsem daha içime sinerek alırdım ya ama karnım da öne düşüyo artık ağırlaştı yatarken ağrıyo ona iyi gelmesi de bi şey tabi.. fiyatı baya uygun alcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…