2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa biz de bütün arkadaşlarla gidecektik güleriz diye düşünmüştüm
Yani öyle yorumlar varki şöyle salon gülmekten kırıldı böyle gözümden yaş geldi diye bende büyük beklentiyle gitmiştim yani ilk çocuğuna hamile olan dahi aşırı abartı olduğunu anlar bizim ikinci belki ondan bukadar saçma geldi. Filmde abartı olur da bukadar da olmaz be

Vücut losyonu yerine zeytinyağı kullanmak uygun olur mu bebeklerde. ? Ben vücut losyonlarına pek güvenmiyorum ya içerik olarak temiz gelmiyorlar. Tecrübeli annişler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Vücut losyonu yerine zeytinyağı kullanmak uygun olur mu bebeklerde. ? Ben vücut losyonlarına pek güvenmiyorum ya içerik olarak temiz gelmiyorlar. Tecrübeli annişler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hindistan cevizi yağıda öneriyorlar am bende kararsızım. Geçen babyicon diye markaya denk geldim. Onu araştırıyorum

Aay ben de aksine iyi ki gittik dedim çünkü eşimin bilinçaltına lohusalıgin zor olduğu işlendi direkt çıktığımızda istersen bakiciyi direkt doğumdan itibaren tutabiliriz dedi

Onu da denedim olmadı bu da son çarem bakalım deliksiz uyumak mümkün olacak mı bana

Bakalım ben memnun kalıcam mı inşallah bende işe yarar

Aaaa. Okuduğum ilk olumsuz yorum. Ve şu anda ben de beğenmicem gidersem emin oldum

Bebeklere sürekli yağ kullanmak çok iyi değil gözeneklerini tıkayabilir. Losyon ve yağ dönüşümlü kullanabilirsin.
Ben hep losyon kullandım. Başka bir tanıdığım yağ kullandı hep, bebeğin cildi sivilce gibi oldu bıraktı sonra ama düzelmesi için epey uğraştı.

Aay ben de aksine iyi ki gittik dedim çünkü eşimin bilinçaltına lohusalıgin zor olduğu işlendi direkt çıktığımızda istersen bakiciyi direkt doğumdan itibaren tutabiliriz dedi
Cidden gözünüzden yaş gele gele güldünüz mü ya millet hep öyle yazmış ama bende niye mimik oynamadı anlamadım ilk bebeği bekliyo olunca en azından belki lohusa zorluğunu anlamıştır ama yaşarken aşırı saçma gelcek üstelik filmdeki kocaya sinir olmam da cabası
Aaaa. Okuduğum ilk olumsuz yorum. Ve şu anda ben de beğenmicem gidersem emin oldum
bende böyle beklemiyordum vallahi yıkıldım gidersen yorumunu çok merak ediyorum

Beni de yıktın ne umutlarım vardı zalımın gızı. Sen beğenmediysen ben de beğenmem öyle bi hissim var sana karşı

Kızlar kontrolden çıktım şimdi 919 gram olmuş bebişim 34cm. Herşey yolunda şükür. Doktor 37+2 de doğuma sıcak baktı tabi herşey yolunda giderse kilosu içinde bu haftalarda 750-800kusur bekleriz bu biraz yapılı dedi ama kadınlar kulübünde bizim topikte hep bebişler bu aralıkta sensin yapılı diyemedim

Beni de yıktın ne umutlarım vardı zalımın gızı. Sen beğenmediysen ben de beğenmem öyle bi hissim var sana karşı
Hahahaha ayyy çok merak ettim nolur git bi izle ne yorum yapcan vallahi keşke aynı şehirde olsaydık seninle birlikte tekrar giderdim ne yorum yapcan diye merakımdan

Süper bebeğim geçmiş olsunn :)

Yok yok o kadar gulmedik hatta eşim beklentim çok yüksekti daha çok gülerim sanmıştım dedi kocaya ben de sinir oldum en azından zor bir şey onu gördü diye mutlu oldum

Aaay masallah minnosa çok sevindim canım

Aslında al bastı yada al karası Türk mitolojinde olsn bir şey. O yüzden yeni doğum yapan kadına kırmızı takarlar ve mutlaka yaşlı bir kadın yanında dursun derler.

Kaç haftalık oldu
Maşallah bebişr

Ben demiştim 900 bekliyorum diyeee valla ben de özellikle sormuştum tombik mi diye yoo normal demişti aynı gün iki farklı doktor. Seninki zayıf seviyosa demek hadi gözün aydın canım gördün minnoşunu

Oyy maşallah doğru tahmin etmişiz bak 900 ü görürsün demiştik yalnız boyu da baya uzun maşallah erkekimize
Topiğimizde 3500 altında doğuran kalmasın ele avuca gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…