2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim bel sırt ağrım çok fazla sizce bu fayda sağlayacak bi ürün mü? golden-snitch canım sen almıştın bundan yorumunu hatırlayamadım
Bende aldım canım. Bel ağrısına bi faydası yok ama göbeği iyi rahatlatıyor. Dönüşlerimi engelledi. Sırt üstü uyanmıyorum

Bikaç yaptırmayan duydum içime kuşku düştü ama haklısın herseyi eleştiriyo insanı şüpheye düşürüyo
Ben iki gebeligimde de yaptırdım canım hiç bi sorun yaşamadım bunda da bugün ikimciyi yaptırdım bence yapılması gerek ameliyatta ne ile karşılaşacagız bilemeyiz tabiki senin kararın kuzum

Kızlar e bebekte giyimde internete özel indirim var alışveriş yapan oldumu gayet uygun fiyatlar 10 saati kaldı ben seçmeye çalışıyorum şuan

En azından karnıma iyi gelir bi yerden rahatlarım o zaman sağol canımm
Küçük incecik olabilen bir yastık var bende dikdörtgen şeklinde o bütün gebeligimi kurtardi çok şükür ağrısız uyanıyorum karnımın alt kısmına koyuyorum onu üstüne doğru yatınca belim falanda ağrımiyor belki bi fikir olur

Kızlar benim bel sırt ağrım çok fazla sizce bu fayda sağlayacak bi ürün mü? golden-snitch canım sen almıştın bundan yorumunu hatırlayamadım
Ben bundan aldım ama pek memnun değilim açıkçası. Yani
Ben pek alışamadım benimle de ilgili olabilir. Arkadan önden baskı beni darladı. Daha çok sırt için kullanıyorum otururken bide yatarken bacak arasına karna destek gibi .

Hepinize bir sorum olacak e bebekten aldığınız ürünlerin iadesinde sorun yaşadınız mı hiç ? Geri gönderip para iadesi konusunda geçen aldığım zıbınlar felan hep indirime girmiş yeniden sipariş verip iade edeceğim elimdekileri ama ben hiç alışveriş yapmayınca tedirgin oldum sorun yaşar mıyım diye ?

gulumsebebek bebek şampuanı ecowell miydiii şimdi indirimde ona göre alayım
En temiz içerikli olan Ecowell mi şimdi ona göre alayım bende. Bide pişik kremini de öneriyor musunuz ?
Evet kızlar bende ecowell alıyorum kızıma ama fazla pahalı tabi trendyolda bile. Tavsiye ederim ecowell i
Vücut losyonu kullanılıyor muydu bebişlere ona göre ondan da alayım hazır indirimdeyken
Vücut losyonunu her banyodan sonra sürmeni tavsiye ederim canım çok çabuk kuruyor bebişlerin cildi
Eki Görüntüle 3382900
Ben bundan aldım dandini 2 diye geçiyor yorumları iyi doğunca öğreneceğim doğru tercih mi
bende de bundan var civilden almıştım kızıma. Pek sevemedi belki bu bebiş sever ama kullanışlı yani ben sevdim kızım sevmese de

Canım internetten değil ama mağazadan kızım doğmadan önce anne yanı beşiği alıp tam doksanıncı gün değişim yapmıştım onda bile sıkıntı yaşamadım. İade de şöyle iade ettiğin tutar kadar alışveriş fişi veriyor para iadesi yapmıyor. O fişi istediğin zaman istediğin şeyi alarak kullanıyorsun

Ay kızlar bugün büyük beklentiyle lohusa filmine gittim gitmez olaydım minik kıpırdamadı o derece diyim. Herşeyi okadar abartmışlar okadar aşırı kötü ki iyi yorumlara şaştım kaldım yani. En son al karısı mı al karası mı nedir o muhabbete girince eşim salondan çıkardı beni hamile kadına böyle şey izletilir mi bilinç altına işler diye filmi bitirmedik bile yani tam bir hayal kırıklığıydı gitmeyi düşünen varsa asla tavsiye etmem

Mağaza iadeleri bu şekilde oluyormuş yani
Netten aldım mağazadan iade çek veriyormuş mesela. Ama direk kargoya teslim edip iade edildiğinde de mi para iadesi olmuyor acaba öyleyse hiç kargoya uğraşmaya gerek olmaz direk gider fiş alırım bi şekilde artık e bebek müdavimi
Olacağız belli ki zaten

Valla hiç uğraşmayım diye ben internetten de alsam mağazaya gidip iade ettim oyüzden o kısmı bilmiyorum ama bence değişmez e bebek para iadesi yapmaz bence

Valla hiç uğraşmayım diye ben internetten de alsam mağazaya gidip iade ettim oyüzden o kısmı bilmiyorum ama bence değişmez e bebek para iadesi yapmaz bence
Anladım o zaman gidip çeke çevireceğiz o çekle netten de alışveriş oluyor anladığım kadarıyla teşekkürler

Losyon kullanılır mı bilememiştim alayım ondan da o zaman

Ben iki gebeligimde de yaptırdım canım hiç bi sorun yaşamadım bunda da bugün ikimciyi yaptırdım bence yapılması gerek ameliyatta ne ile karşılaşacagız bilemeyiz tabiki senin kararın kuzum
Haklısın canım sende büyüttün masallah demekki herseye de kulak asmamam lazım

Losyon kullanılır mı bilememiştim alayım ondan da o zaman
Canım yaşamlarının ilk 2 senesi bebekler kendi vücut yağ dengelerini sağlayamıyolarmış oyüzden her banyo sonrası losyonlayıp giydirmek gerekiyor kuruluğu yok etmek için. Yazın uyku rutini olarak hergün banyo yaptırıp losyonluyodum. Eylül sonu gibi göğüsü filan kaşınmaya başladı doktora söyledim inceledi kuruluk var dedi hergün banyoyu bırak havalar güzel gitsede artık hergün banyo olmaz dedi. Kremlemeyi unutma dedi ki hep yapıyodum ona rağmen kurudu. Tenine değen zıbınları vs içten de ütüle dedi. Birde temiz yerden deniz suyu alın onunla sil dedi. Eşim tekneyle açılıp denizin ortasından su aldı filan baya uğraştık yani. Bu sene yine aynı durum oldu şuan haftada bir yıkıyorum. İnşallah seneye bitmiş olur bu sıkıntımız. Kremlemesem hepten kaşınacaktı demekki. Birde ben sebamed kullanıyodum pikmenti düşük yeterli değil. Mustela aldım kızıma bu kış mustelaya geçtim

Aa biz de bütün arkadaşlarla gidecektik güleriz diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…