2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah. Benim randevumu da bugüne aldı doktor. 5 te gidicem bakalım benim oğlum nasılmış, ablası da gelecek kontrole çok heyecanlı.
Benim doktorum da kilo takıntılı. 2 ayda 5 kilo aldım bebekte aldıysa diyetisyen diyebilir ya da diyet uygulatabilir. Tombik sevmiyor

Hahahahahaha erkek bebişler bir tık daha büyük oluyorlar az olmasın da fazla fazla olsun maşallah oğluşuna yaa

Geçmiş olsun kuzum benim ya çok hassas oluyorlar o zaman mustela nasıl en nemlendiricili hangisi acaba ben de ondan alayım bari

Süper bebeğim geçmiş olsunn :)
Sağol canım hep iyi şeyler duyalım hepimiz inşallah
Yok yok o kadar gulmedik hatta eşim beklentim çok yüksekti daha çok gülerim sanmıştım dedi kocaya ben de sinir oldum en azından zor bir şey onu gördü diye mutlu oldum
aynen yorumlardan beklentiyi baya yüksek tutmuşuz bi hüsrana uğradık neyseki seninkinde işe yaramış durum
Aaay masallah minnosa çok sevindim canım
sağol canım seninde bu hafta dimi kontrol
Aslında al bastı yada al karası Türk mitolojinde olsn bir şey. O yüzden yeni doğum yapan kadına kırmızı takarlar ve mutlaka yaşlı bir kadın yanında dursun derler.
ay evet duymuştum hatta çeşitli şeyler filan anlatılmıştı onunla alakalı aman düşünmeyelim de gelmesin de bize ben malum erken doğurmuştum ilk 1 hafta yanımda insan vardı sonra tektim akşam filan da Allah’a şükür bi sıkıntı yaşamadım yaşamayalım da

Kaç haftalık oldu
Maşallah bebişr
25+4 bugün canım
Ben demiştim 900 bekliyorum diyeee valla ben de özellikle sormuştum tombik mi diye yoo normal demişti aynı gün iki farklı doktor. Seninki zayıf seviyosa demek hadi gözün aydın canım gördün minnoşunu
kızım 25+4 te tam 844 grammış ama erkek biraz daha yapılı da oluyor zaten haftasına göre bana da normal geldi yani

Hahahahah sus sus her gün bi doz izmir sevdası aşılıyosun bana çıkıp gelcem eni sonu gidersem yazcam hemen
Böyle böyle işlicem seni
Oyy maşallah doğru tahmin etmişiz bak 900 ü görürsün demiştik yalnız boyu da baya uzun maşallah erkekimize
Topiğimizde 3500 altında doğuran kalmasın ele avuca gelsin bebişler
Evet boy 1 hafta önde gibi geldi bana da kilo normal ama. maşallah etlenmiş te yanaklar artık ultrason resimleri de daha bi güzel çıkıyor. Aminnn inşallah güzel kilolarda doğuralım hepimiz

Ay ablası görünce napcak merak ettim bizede haber ver
Benim doktorun benden umudu kesik kilo filan sormuyor da alır başını gider nasıl olsa bu diyor galiba
Hahahahahaha erkek bebişler bir tık daha büyük oluyorlar az olmasın da fazla fazla olsun maşallah oğluşuna yaa
sağol canım aynen az olmasın da az biraz büyük olsun erkek yapısı bencede. Renkli ultrasonda aynı kızıma benziyor bi tek köfte dudaklı kızım ince dudaklı
Geçmiş olsun kuzum benim ya çok hassas oluyorlar o zaman mustela nasıl en nemlendiricili hangisi acaba ben de ondan alayım bari
mustela daha iyi gibi geldi bana sebamedden. Birer tane al bence stok yapma fazla alıp her bebeğin cildide bir olmuyor malum. Doğup kullanınca bi sıkıntı yaşamazsan ona göre stok yaparsın canım

ahahah bayılıyorum hafızana evet bu hafta ama şu sıralar hiç zamanım yok belki haftaya alırım randevuyu :)
aa sana şeyi sorucaktım medela biberon hakkında bi bilgin var mı ?

ahahah bayılıyorum hafızana evet bu hafta ama şu sıralar hiç zamanım yok belki haftaya alırım randevuyu :)
aa sana şeyi sorucaktım medela biberon hakkında bi bilgin var mı ?
Yok canım hiç kullanmadım ama yarık damak doğan bebeklerde daha çok tercih edildiğini duymuştum

Ahahahhaa okumus adam tabi yapılı demiş benimki iri dedi

Hindistan cevizi yağıda öneriyorlar am bende kararsızım. Geçen babyicon diye markaya denk geldim. Onu araştırıyorum
Ben çevremde losyon kullanan çok görmedim belki ondan bilemiyorum
Mm zten her gün kullanmakta bana pek doğru gelmiyor ama tabi
Hiç bilmiyorum Bebeklerin cilt tipleri nasıl oluyor ne gerektiriyor. Neyse onu zaman gelince bakıp ona göre alırım olmazsa şimdi dursun

Evet evet 3 gün kaldı çok heyecanlıyımmm

Frambuazli olsa ben de aynı şeyi söylerdim benim için tek kötü yanı elmalı olmasiydi

Ben losyon sipariş ettim yağ da favorilerimde duruyor yağı hiç almasam da oluyor mu yani masaj falan yapmak istesem

Ben losyon sipariş ettim yağ da favorilerimde duruyor yağı hiç almasam da oluyor mu yani masaj falan yapmak istesem
Ben masajı hep losyonla yaptım. 3 yaşında bir sıkıntı olmadı cildinde. mustelanın losyonunu kullandım uzun bir süre. sonra minoris, şimdi de ecowell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…