Maşallah. Benim randevumu da bugüne aldı doktor. 5 te gidicem bakalım benim oğlum nasılmış, ablası da gelecek kontrole çok heyecanlı.Kızlar kontrolden çıktım şimdi 919 gram olmuş bebişim 34cm. Herşey yolunda şükür. Doktor 37+2 de doğuma sıcak baktı tabi herşey yolunda gidersekilosu içinde bu haftalarda 750-800kusur bekleriz bu biraz yapılı dedi ama kadınlar kulübünde bizim topikte hep bebişler bu aralıkta sensin yapılı diyemedim
Canım nerden aldın bunu güzelmişBen bundan aldım canım
Hahahahahaha erkek bebişler bir tık daha büyük oluyorlar az olmasın da fazla fazla olsunKızlar kontrolden çıktım şimdi 919 gram olmuş bebişim 34cm. Herşey yolunda şükür. Doktor 37+2 de doğuma sıcak baktı tabi herşey yolunda gidersekilosu içinde bu haftalarda 750-800kusur bekleriz bu biraz yapılı dedi ama kadınlar kulübünde bizim topikte hep bebişler bu aralıkta sensin yapılı diyemedim
Mamma Smile Cotton Sallanır Ãç Kademeli Ana KucaÄı ( Oyuncak Aparatı Ve Seyahat Ãantası ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Benim aldığım rengi şu an yok ama diğerleri var canımCanım nerden aldın bunu güzelmiş
Geçmiş olsunCanım yaşamlarının ilk 2 senesi bebekler kendi vücut yağ dengelerini sağlayamıyolarmış oyüzden her banyo sonrası losyonlayıp giydirmek gerekiyor kuruluğu yok etmek için. Yazın uyku rutini olarak hergün banyo yaptırıp losyonluyodum. Eylül sonu gibi göğüsü filan kaşınmaya başladı doktora söyledim inceledi kuruluk var dedi hergün banyoyu bırak havalar güzel gitsede artık hergün banyo olmaz dedi. Kremlemeyi unutma dedi ki hep yapıyodum ona rağmen kurudu. Tenine değen zıbınları vs içten de ütüle dedi. Birde temiz yerden deniz suyu alın onunla sil dedi. Eşim tekneyle açılıp denizin ortasından su aldı filan baya uğraştık yani. Bu sene yine aynı durum oldu şuan haftada bir yıkıyorum. İnşallah seneye bitmiş olur bu sıkıntımız. Kremlemesem hepten kaşınacaktı demekki. Birde ben sebamed kullanıyodum pikmenti düşük yeterli değil. Mustela aldım kızıma bu kış mustelaya geçtim
Sağol canım hep iyi şeyler duyalım hepimiz inşallahSüper bebeğim geçmiş olsunn :)
aynen yorumlardan beklentiyi baya yüksek tutmuşuz bi hüsrana uğradıkYok yok o kadar gulmedik hatta eşim beklentim çok yüksekti daha çok gülerim sanmıştım dedikocaya ben de sinir oldum en azından zor bir şey onu gördü diye mutlu oldum
sağol canım seninde bu hafta dimi kontrolAaay masallah minnosa çok sevindim canım
ay evet duymuştum hatta çeşitli şeyler filan anlatılmıştı onunla alakalı aman düşünmeyelim de gelmesin de bizeAslında al bastı yada al karası Türk mitolojinde olsn bir şey. O yüzden yeni doğum yapan kadına kırmızı takarlar ve mutlaka yaşlı bir kadın yanında dursun derler.
25+4 bugün canımKaç haftalık oldu
Maşallah bebişr
kızım 25+4 te tam 844 grammış ama erkek biraz daha yapılı da oluyor zaten haftasına göre bana da normal geldi yaniBen demiştim 900 bekliyorum diyeeevalla ben de özellikle sormuştum tombik mi diye yoo normal demişti aynı gün iki farklı doktor. Seninki zayıf seviyosa demek hadi gözün aydın canım gördün minnoşunu
Böyle böyle işlicem seniHahahahah sus sus her gün bi doz izmir sevdası aşılıyosun bana çıkıp gelcem eni sonugidersem yazcam hemen
Evet boy 1 hafta önde gibi geldi bana da kilo normal ama. maşallah etlenmiş te yanaklar artık ultrason resimleri de daha bi güzel çıkıyor. Aminnn inşallah güzel kilolarda doğuralım hepimizOyy maşallah doğru tahmin etmişiz bak 900 ü görürsün demiştikyalnız boyu da baya uzun maşallah erkekimize
Topiğimizde 3500 altında doğuran kalmasınele avuca gelsin bebişler
Ay ablası görünce napcak merak ettim bizede haber verMaşallah. Benim randevumu da bugüne aldı doktor. 5 te gidicem bakalım benim oğlum nasılmış, ablası da gelecek kontrole çok heyecanlı.
Benim doktorum da kilo takıntılı. 2 ayda 5 kilo aldım bebekte aldıysa diyetisyen diyebilir ya da diyet uygulatabilir. Tombik sevmiyor
sağol canım aynen az olmasın da az biraz büyük olsun erkek yapısı bencede. Renkli ultrasonda aynı kızıma benziyor bi tek köfte dudaklı kızım ince dudaklıHahahahahaha erkek bebişler bir tık daha büyük oluyorlar az olmasın da fazla fazla olsunmaşallah oğluşuna yaa
mustela daha iyi gibi geldi bana sebamedden. Birer tane al bence stok yapma fazla alıp her bebeğin cildide bir olmuyor malum. Doğup kullanınca bi sıkıntı yaşamazsan ona göre stok yaparsın canımGeçmiş olsunkuzum benim ya çok hassas oluyorlar o zaman mustela nasıl en nemlendiricili hangisi acaba ben de ondan alayım bari
ahahah bayılıyorum hafızana evet bu hafta ama şu sıralar hiç zamanım yok belki haftaya alırım randevuyu :)Sağol canım hep iyi şeyler duyalım hepimiz inşallah
aynen yorumlardan beklentiyi baya yüksek tutmuşuz bi hüsrana uğradıkneyseki seninkinde işe yaramış durum
sağol canım seninde bu hafta dimi kontrol
ay evet duymuştum hatta çeşitli şeyler filan anlatılmıştı onunla alakalı aman düşünmeyelim de gelmesin de bizeben malum erken doğurmuştum ilk 1 hafta yanımda insan vardı sonra tektim akşam filan da Allah’a şükür bi sıkıntı yaşamadım yaşamayalım da
Yok canım hiç kullanmadım ama yarık damak doğan bebeklerde daha çok tercih edildiğini duymuştumahahah bayılıyorum hafızana evet bu hafta ama şu sıralar hiç zamanım yok belki haftaya alırım randevuyu :)
aa sana şeyi sorucaktım medela biberon hakkında bi bilgin var mı ?
Ahahahhaa okumus adam tabi yapılı demiş benimki iri dediKızlar kontrolden çıktım şimdi 919 gram olmuş bebişim 34cm. Herşey yolunda şükür. Doktor 37+2 de doğuma sıcak baktı tabi herşey yolunda gidersekilosu içinde bu haftalarda 750-800kusur bekleriz bu biraz yapılı dedi ama kadınlar kulübünde bizim topikte hep bebişler bu aralıkta sensin yapılı diyemedim
Ben çevremde losyon kullanan çok görmedim belki ondan bilemiyorumHindistan cevizi yağıda öneriyorlar am bende kararsızım. Geçen babyicon diye markaya denk geldim. Onu araştırıyorum
Mm zten her gün kullanmakta bana pek doğru gelmiyor ama tabiBebeklere sürekli yağ kullanmak çok iyi değil gözeneklerini tıkayabilir. Losyon ve yağ dönüşümlü kullanabilirsin.
Ben hep losyon kullandım. Başka bir tanıdığım yağ kullandı hep, bebeğin cildi sivilce gibi oldu bıraktı sonra ama düzelmesi için epey uğraştı.
Evet evet 3 gün kaldı çok heyecanlıyımmmSağol canım hep iyi şeyler duyalım hepimiz inşallah
aynen yorumlardan beklentiyi baya yüksek tutmuşuz bi hüsrana uğradıkneyseki seninkinde işe yaramış durum
sağol canım seninde bu hafta dimi kontrol
ay evet duymuştum hatta çeşitli şeyler filan anlatılmıştı onunla alakalı aman düşünmeyelim de gelmesin de bizeben malum erken doğurmuştum ilk 1 hafta yanımda insan vardı sonra tektim akşam filan da Allah’a şükür bi sıkıntı yaşamadım yaşamayalım da
Frambuazli olsa ben de aynı şeyi söylerdimKızlar bende şeker yuklemesinden çıktım. Benim için çok kolaydı neden derseniz ben redbull ve elmalı soda çok severim bildiğiniz elmalı soda desen değil redbull desen değil 4 dk da içeceği bitirdim..İlk açlık kan şekerim 72 çıktı şimdi diğer 2 sonucumu 4 gözle bekliyorum
Ben losyon sipariş ettim yağ da favorilerimde duruyor yağı hiç almasam da oluyor mu yani masaj falan yapmak istesemBebeklere sürekli yağ kullanmak çok iyi değil gözeneklerini tıkayabilir. Losyon ve yağ dönüşümlü kullanabilirsin.
Ben hep losyon kullandım. Başka bir tanıdığım yağ kullandı hep, bebeğin cildi sivilce gibi oldu bıraktı sonra ama düzelmesi için epey uğraştı.
Sağol hayatım ben lansinohun gögüs pompasını almıştım onun içinde biberon var o yetmez mi acaba extra almak zorunda mıyım onu düşünüyorumYok canım hiç kullanmadım ama yarık damak doğan bebeklerde daha çok tercih edildiğini duymuştum
Offf çok güzel olurdu öyle olsaydı birde az daha soğuk olsaydiFrambuazli olsa ben de aynı şeyi söylerdimbenim için tek kötü yanı elmalı olmasiydi
Sağol hayatım ben lansinohun gögüs pompasını almıştım onun içinde biberon var o yetmez mi acaba extra almak zorunda mıyım onu düşünüyorumYok canım hiç kullanmadım ama yarık damak doğan bebeklerde daha çok tercih edildiğini duymuştum
Ben masajı hep losyonla yaptım. 3 yaşında bir sıkıntı olmadı cildinde. mustelanın losyonunu kullandım uzun bir süre. sonra minoris, şimdi de ecowell.Ben losyon sipariş ettim yağ da favorilerimde duruyor yağı hiç almasam da oluyor mu yani masaj falan yapmak istesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?