2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlaaar siz emzik vericek misiniz bebişlere ? Ya ben emzik almak istemiyorum.Kimisi ver diyor kimisi ilk 1ay sonra ver diyor kimisi de gerek yok diyor.Ben kararımı veremedim emzik almaktan korkuyorum resmen Damak yapısını bozar mı ,meme reddi yapar mı hadi verdim diyelim sonra bıraktırmakta zorlanır mıyım? Var mı benim gibi kafası karışmış anneler

Ben de aventin 125 ml cam olanı aldım ebebekten. Başka da almadım ne kadar lazım olucak bilemedim şimdiden eğer lazım olursa bu biberon idare etsin sonra gerekirse alırım diye düşündüm
Evet doğru söylüyorsun aslında canım sonradan ihtiyaç olursa o zaman bakılır

Bizimki de öyle oldu maaş bugün yatınca öğrendik öncesinde söylenmiyor asla. İnşallah kuzum ya teşekkür ederim
İnşallah canım inşallah aşırı saçma hem terfi alması hem herkesten az alması vaktinde yap işte insan gibi illa gerecek bu özel sektör insanı

Ben vermeyi düşünmüyorum çok zorlanırsam öyle düşüncem bir de bıraktırması var çalıştığım yerde birinin kızı 5-6 yaşında hala ağzında emzikle geziyordu

Olmuştur canım diyet kek gibi düşün afiyet olsun şimdiden Eğer beğenmezsen ikiye böl arasına pastacı kreması koy onlar yağlı oluyor belki öyle dengelersin tadını
Sağol canim tavsiyen icin bende begenmesem bir cozum yolu arayacaktim ilk defa kalıptan düzgün çıkan kekim oldu garip bi şekilde tadı da dediğin gibi olmuş diyet kek gibi ama beğendim yagdan tasarruf etmek isteyenler bir şans verebilir

Canım ben ilk vermicem ama emzik aldım duruma göre vericem kimi zaman vermicem tabi çocuğa bunu uygulayabilirsem

İlk defa gircem.ama bende 32. Haftada gorunuyor.paket programimda..bu haftasonu baglanacakmiyim bilmiyorum acikcasi:)
Ayyy sıklaşıyor ozaman işte 30-32-34 gider o demekki iki haftada bire düştün sağlıkla gelsin minnoş
25+5 te 919 grama yapılı dedi benim doktor ayol nesi yapılı nerdeee. Yapılı bebek istiyorsa seninkini görsün maşallah senin bebiş cidden yapılı boyu kaçmış
Ayy aklıma yatacak gibi bu fikir bende öyle canım tipim müsait olursa tabi o ecel terleriyle çekincem
sen akımı başlat peşinden ilk yapacak olan benim

Kanıma girmeeee bak zaten bakisiyorum tacimlatam erkek anasi taci kombini

Kızlar sabahtan beri geçmeyen gaz sancım var mideme kramp giriyor karnım ağrıyor ben bu gazı nasıl geçircem resmen gaz sıkışması yaşıyorum

Kanıma girmeeee bak zaten bakisiyorum tacimlatam erkek anasi taci kombiniEki Görüntüle 3384026
Ay evet cidden öyleymiş yakışır ama bak valide sultan gibi gezersin benim düğün üstünden 5bucuk sene geçti tacımda bi kaç taş düşmüş yerine getirebilirsem onu kullanırım yoksa yeni alırım böyle seninkine benziyor bi tık ucu sivri sadece akım mood

Hem yağdan tasarruf yapıp hem kalıptan düzgün çıkartmak da zor canım zoru başarmışsın boşver aklıma bi de sos geldi olmadı çikolata sos falan da yapabilirsin üstüne

Kızlar sabahtan beri geçmeyen gaz sancım var mideme kramp giriyor karnım ağrıyor ben bu gazı nasıl geçircem resmen gaz sıkışması yaşıyorum
Karnını ovsan acaba bir şey olur mu çocuğa bilemedim de başıma gelmeyince
Öfff seninki daha iddialı ama komikligine kendimde durması için böyle bi şey yapabilirim

Hem yağdan tasarruf yapıp hem kalıptan düzgün çıkartmak da zor canım zoru başarmışsın boşver aklıma bi de sos geldi olmadı çikolata sos falan da yapabilirsin üstüne
Evet normalde çıkmaz o kaliptan 1 su bardağı süt kullandigimda 1 çay bardagindan bir parmak eksik yağ koyuyordum yapisiyordu şimdi normal çıktı yani bende yapisacak vs diye dertlenmistim bosuna sağol canım

Canım normalde dizlerini kırarak dirsekleri kırmadan yerde dursan (doggy gibimsi) poponu da ileri geri yaparsan gaz çıkar ama hamileyken bilemedim gobusun yerçekimine karşı havada kalmış olacak

Canım sıcak su torbası yapıp ayaklarına koy bence gaza çok iyi geliyor
Denedim canım sabahtan beri ölcem o dereceyim midem sırtım belim karnım heryerim ağrıyoru. Tam iyice artıyor kramp giriyor o an geğiriyorum geçiyor sonra yine başlıyor
Karnını ovsan acaba bir şey olur mu çocuğa bilemedim de başıma gelmeyince

Öfff seninki daha iddialı ama komikligine kendimde durması için böyle bi şey yapabilirim
ovdum canım az geğiriyorum ama değişmiyor. Doktora yazdım magnezyum diasporal al bağırsaklarını düzenler 3 gün de süt ürünü hiç tüketme demiş aldım geldim şimdi içiyorum inşallah düzelir

Vallahi aynı şeyi düşündüm sırf buraya resim atmadık yanımda mı götürsem diye

Canım normalde dizlerini kırarak dirsekleri kırmadan yerde dursan (doggy gibimsi) poponu da ileri geri yaparsan gaz çıkar ama hamileyken bilemedim gobusun yerçekimine karşı havada kalmış olacak
Olabilir canım bunu denemedim geğiriyorum ama alttan çıkmıyor gaz ona yardımcı olursa bu hareket iyi olur valla bi deneyebilirim

Aslan burcu musun ki merak ettim
İyi yapmışsın canım insallah düzelir daha fazla seni rahatsız etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…