2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Allah Allah niye böyle olmuşsun ki inşallah doktorun verdiği ilaç etki eder bir an önce

Allah Allah niye böyle olmuşsun ki inşallah doktorun verdiği ilaç etki eder bir an önce
Vallahi anlamadım bende sabahtan beri çekiyorum hafifledi magnezyumdan sonra. İçerde öyle bir çalışma var ki bebek tekmesi mi bağırsak hareketi mi algılamak güç

Bence de cihaz çok etkiliyor bana da yapılı bir bebek dedi bugün gittim. suyun fazla değilse sorun değil.

Ben biberon ve emzik almayacağım en kötü ihtimalle kaşık kullanırım. Alıştırmak istemiyorum

Vallahi anlamadım bende sabahtan beri çekiyorum hafifledi magnezyumdan sonra. İçerde öyle bir çalışma var ki bebek tekmesi mi bağırsak hareketi mi algılamak güç
İkisi de belki de Bazen hareketleri de çok olunca karın geriliyor gibi oluyor.Senin bebiş nasıl hareketli mi benimki şu aralar beni uykudan uyandırıyor sabah 6.30 da kalktım karnımda noluyor diye

Bence de cihaz çok etkiliyor bana da yapılı bir bebek dedi bugün gittim. suyun fazla değilse sorun değil.
Aaa hiç söylemiyon kontrole gittim diye yada söyledin de benmi görmedim acaba nekadar olmuş büyümüş mü bebiş
İkisi de belki de Bazen hareketleri de çok olunca karın geriliyor gibi oluyor.Senin bebiş nasıl hareketli mi benimki şu aralar beni uykudan uyandırıyor sabah 6.30 da kalktım karnımda noluyor diye
vallahi nasıl bir uykuya dalıyosam uykudan uyandırmıyor da genel olarak hareketli tekme tokat dalıyor içerde

boyunu demedi doktor ölçülerinin olduğu ultrason sonucu da yoktu devlete gitmiştim bugün birtane görüntü verdi gece rüyamda görsem korkarım chucky gibi bizim çocuk :))) haftaya kendi doktoruma gideceğim orda daha net öğrenirim artık
Cihazdan cihaza çok değişiyor cidden. Bizim burda devlet hastanesi cihazları eski burda haftaya kendi doktorum ne diyecek bakalım onun cihazı çok iyi

Devlet hastanesi yine de ultrason kağıdı verdiyse ne alâ. Çoğu kâğıt bitti diyip vermiyor benim doktor bana ölçümlerinin olduğu kağıt vermiyor onu farkettim şimdi verdiği ultrason fotoğraf ve kağıtlarında ölçümler yok hiç

Bugün gittim canım 650 g. olmuş 23+3 şuan. Şükür yolunda yarın da detaylı içib gideceğim. Büyümüş valla fındıkım

Canım bunun en ıyı yolu araba ile bıyerlere gıtmek en az yarım saat eve gelınce acayip rahatlatıyor
Yarın çıkcam bugünde çıktım ama arabaya binmedim yürüyeyim bağırsaklar çalışsın dedim ama fayda etmedi canım. Magnezyum krampları hafifletti ara ara vuruyor şimdi

Yarın çıkcam bugünde çıktım ama arabaya binmedim yürüyeyim bağırsaklar çalışsın dedim ama fayda etmedi canım. Magnezyum krampları hafifletti ara ara vuruyor şimdi
Canım benım bastan berı en büyük problemım gazdan dolayı karnım taş gıbı oluyor bebek kasılıyor zannedıyorum korkuyorum kolay yoluda yokkı yemeklere az bısey kımyon katıyorum artık ne yapayım

Bende yoğurta kimyon kattım yedim geğirtti ama krampları hafifletmedi. İnsan farkediyor cidden kramp girince geğirme hissi geliyor sonra hafifliyor ama yine başa dönüyor. Ay bu gaz sıkışmasından insanlar hastanelik oluyor vallahi cidden çok zor ya heryerime vurdu ağrısı sırtım belim boşluklarım bide sen başından beri çekiyormuşsun Allah yardımcın olsun cidden tüm gün mahvetti beni

Valla maşaAllah ben alıyorum yavaş yavaş 2 haftada 1 kilo yakın almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…