Denedim canım sabahtan beri ölcem o dereceyim midem sırtım belim karnım heryerim ağrıyoru. Tam iyice artıyor kramp giriyor o an geğiriyorum geçiyor sonra yine başlıyor
ovdum canım az geğiriyorum ama değişmiyor. Doktora yazdım magnezyum diasporal al bağırsaklarını düzenler 3 gün de süt ürünü hiç tüketme demiş aldım geldim şimdi içiyorum inşallah düzelir
Vallahi aynı şeyi düşündüm sırf buraya resim atmadık yanımda mı götürsem diye
Vallahi anlamadım bende sabahtan beri çekiyorum hafifledi magnezyumdan sonra. İçerde öyle bir çalışma var ki bebek tekmesi mi bağırsak hareketi mi algılamak güç
Suyuyla ilgili bişey demedi kendi doktorum özel o devlette yaptır öyle gel dedi ona da haftaya gideceğim detaylo olarak o bakıyor. Bugün gittiğim doktor sadece kilo ve haftasını söyledi.
Aile yapılı değil ama anlamadım ki cihazdan da değişiklik gösteriyor olabilir belki
Kızlaaar siz emzik vericek misiniz bebişlere ? Ya ben emzik almak istemiyorum.Kimisi ver diyor kimisi ilk 1ay sonra ver diyor kimisi de gerek yok diyor.Ben kararımı veremedim emzik almaktan korkuyorum resmen Damak yapısını bozar mı ,meme reddi yapar mı hadi verdim diyelim sonra bıraktırmakta zorlanır mıyım? Var mı benim gibi kafası karışmış anneler
Vallahi anlamadım bende sabahtan beri çekiyorum hafifledi magnezyumdan sonra. İçerde öyle bir çalışma var ki bebek tekmesi mi bağırsak hareketi mi algılamak güç
İkisi de belki de Bazen hareketleri de çok olunca karın geriliyor gibi oluyor.Senin bebiş nasıl hareketli mi benimki şu aralar beni uykudan uyandırıyor sabah 6.30 da kalktım karnımda noluyor diye
İkisi de belki de Bazen hareketleri de çok olunca karın geriliyor gibi oluyor.Senin bebiş nasıl hareketli mi benimki şu aralar beni uykudan uyandırıyor sabah 6.30 da kalktım karnımda noluyor diye
boyunu demedi doktor ölçülerinin olduğu ultrason sonucu da yoktu devlete gitmiştim bugün birtane görüntü verdi gece rüyamda görsem korkarım chucky gibi bizim çocuk :))) haftaya kendi doktoruma gideceğim orda daha net öğrenirim artık
boyunu demedi doktor ölçülerinin olduğu ultrason sonucu da yoktu devlete gitmiştim bugün birtane görüntü verdi gece rüyamda görsem korkarım chucky gibi bizim çocuk :))) haftaya kendi doktoruma gideceğim orda daha net öğrenirim artık
Cihazdan cihaza çok değişiyor cidden. Bizim burda devlet hastanesi cihazları eski burda haftaya kendi doktorum ne diyecek bakalım onun cihazı çok iyi
Devlet hastanesi yine de ultrason kağıdı verdiyse ne alâ. Çoğu kâğıt bitti diyip vermiyor benim doktor bana ölçümlerinin olduğu kağıt vermiyor onu farkettim şimdi verdiği ultrason fotoğraf ve kağıtlarında ölçümler yok hiç
Yarın çıkcam bugünde çıktım ama arabaya binmedim yürüyeyim bağırsaklar çalışsın dedim ama fayda etmedi canım. Magnezyum krampları hafifletti ara ara vuruyor şimdi
Kızlar benim battaniye bitiyor sonunda. Şimdi şeritleri birleştiriyorum sonra etrafını döncem anneme de altına astar diktircem daha işi var ama zor kısım bitti
Yarın çıkcam bugünde çıktım ama arabaya binmedim yürüyeyim bağırsaklar çalışsın dedim ama fayda etmedi canım. Magnezyum krampları hafifletti ara ara vuruyor şimdi
Canım benım bastan berı en büyük problemım gazdan dolayı karnım taş gıbı oluyor bebek kasılıyor zannedıyorum korkuyorum kolay yoluda yokkı yemeklere az bısey kımyon katıyorum artık ne yapayım
Canım benım bastan berı en büyük problemım gazdan dolayı karnım taş gıbı oluyor bebek kasılıyor zannedıyorum korkuyorum kolay yoluda yokkı yemeklere az bısey kımyon katıyorum artık ne yapayım
Bende yoğurta kimyon kattım yedim geğirtti ama krampları hafifletmedi. İnsan farkediyor cidden kramp girince geğirme hissi geliyor sonra hafifliyor ama yine başa dönüyor. Ay bu gaz sıkışmasından insanlar hastanelik oluyor vallahi cidden çok zor ya heryerime vurdu ağrısı sırtım belim boşluklarım bide sen başından beri çekiyormuşsun Allah yardımcın olsun cidden tüm gün mahvetti beni
Ay 3-4 hafta önce tartılmıştım malum ben zaten yüksek kiloda olduğumdan sık tartılmıyorum psikolojim bozuluyor ben hala 3 hafta önceki kilomdayım. Hatırlayanlar olacaktır @golden-snitch seninle filanda konuşmuştuk dimi 1 ay oldu mu olmamıştır galiba hatırlayamıyorum kilom aynı çıkıyor nasıl oldu bu iş mutlu olmadım desem yalan olur