2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende öyle kırmızı filan değil de güzel bi taç istiyorum fotoğraflık. Adet yerini bulsun severm ben tacı güzel duruyor öyle gözünüze çarpan olursa bana da atın
Aay yok kafamda kırmızı canlanmadi zaten sade çiçekli böcekli bı şey canlandı tamamdır atarım:)

aaaa çok sağ ol kuzum e bebek ten nevresim takımı battaniye vs alan memnun kalan oldu mu kızlar
Ben aldım canım memnun da kaldım müslin yada penye battaniyeler filan güzel pamuklu. Nevresim değilde uyku seti almıştım o tam pamuklu değil basit bişey ama beşiğe görüntü olarak almıştım zaten çok önemsemedim onu

Bende müslin bakayım o zaman nevresim takımı 270 e geliyor %100 pamuk diyor

Bende müslin bakayım o zaman nevresim takımı 270 e geliyor %100 pamuk diyor
Aa ozaman nevresimlerde vardır pamuklu güzel benimki uyku seti basitti o
Benim incili taçlarım vardı onların takarım belki güzel duruyor aklında bulunsun
Ay iyi hatırlattın benimde vardı incili tacım kızım taburcu olurken takmıştım ismine bianen. Çok yaratıcıymışım belki onu takarım yine olmaz mı olur aslında

Herkese selam kızlar uzun bir süredir buralarda yoktum baya mesaj birikmiş zor olsa da hepsini okudum Geçen haftalarda önce eşim hastalandı uzak dursam da sonra ben şifayı kaptım maalesef.Üşüme titreme ateş eklem ağrıları vs şikayetlerle doktora gittim influenza olmuşum.Belirtiler geçti ama tam iyileşemedim hala burnum tıkalı geniz akıntım var.Salgın var bana bulaşmadan yırttım galiba diyordum ama yanılmışım Neyse siz dikkat edin kendinize umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir Bu arada detaylı ultrasonumuz yapılmıştı bebiş çok şükür sağlıklı ama benim böbreklerim de biraz genişleme varmış bol su iç dendi 30.haftada böbrek ultrasonu yapılacakmış bana.İlk başta kafama taktım moralimi bozdum biraz ama yapacak bir şey yok inşallah ilerlemez doğumdan sonra %90ı düzeliyormuş radyoloji doktoru öyle söyledi.Onun dışında cumartesi şeker yükleme testimiz yapılacak grupta sorun yaşayan yok sanırım bu konuda inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar

Geçmiş olsun canım benim ben de duymuştum hamilelikte böbreği genişleyenleri ama dediğin gibi doğum sonrası düzeliyormuş senin de düzelir inşallah kafana takma hiç

Kızlar sabah şeker yüklemesi için test verdim. yüksek çıktı. offf çok mutsuz oldum.50 g lik yapıldı. şimdi diyecek 100 lük yapalım. bugün bile kötü oldum. ver diyeti geç ama yok illa beni uğraştıracak.

Son düzenleme:
Kızlaaar sizde lohusa tacı alacakmısınız benim gibi takıkmısınız yoksa normalmisiniz öneri varmı?
Geçen bunun esprisini yaptım ben bizimkilere.. ben düğün tacimi takicam şehzade dogurcam kolay değil şehzade anası olmak dedim gülüyorlar yeni akım çıkarcam dedim herkes pırlantali tacını taksın dedim işin şakası bi yana taç takmayı sevmem ama takicam sadece fotoğraf cekinirken

Açlık kan şekerin sonra 1. Ve 2.saat değerleri kaç cikti

Açlık kan şekerin sonra 1. Ve 2.saat değerleri kaç cikti
Benim hoca cins biraz o tarz yaptırmadı. kahvaltı yaptım. 50 glik şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim. üst sınır 140 sonucum 157 çıktı. İşin kötüsü şimdi senin dediğin şekilde yaptırıcak 100 g lik. Ay bunda bile fena oldum, 100 mg lik bir de aç olucam off. öğleden sonra arar hoca bakalım. Diyetle kalsam keşke puff

İçeceği soğuk iç demişlerdi belki fayda eder o zaman çok mu yüksek çıktı neden 2. Yi yapıyor ki

İçeceği soğuk iç demişlerdi belki fayda eder o zaman çok mu yüksek çıktı neden 2. Yi yapıyor ki
İçeceği lab hazırladı verdi cnm. En düşük değerle yapıyor hoca ilk. Şimdi araştırıyorum da 140 ın üzerinde olursa 100 g la tekrarlanır test diyor. ilk kan 1.saat 2.saat ve 3.saatte test yapılır vs diye anlatıyor.
Benim değerim 157 çıktı.

Bana 75 mg yapıldı ama kahvaltı yaptığın halde bu testin yapılması çok yanlış değil mi ben şahsen şekerli şeyler tüketiyorum kahvaltıda test sonucu yanıltıcı cikabilirdi gerçekten madem öyle diyet versin ne ugrastiriyo veya başta aç gel 75 mg yapalım dese olay bitmişti

yok yanlış değil cnm. hafif kahvaltı yap şeker tüketme kahvaltıda dedi. 50 g lık olan için aç tok farketmiyormuş. Ama yaptır 100 lük ya da 75 lik tek seferde kurtulayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…