2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Gerçekten yaa Allah allah canım çok şaşırdım ya 75 veya 100 yapsa kurtulmustun dediğin gibi.. neyse artık inşallah çevresinde gezilecek yerler vardır benim şansıma vardı bebek mobilyalsrina baktimzaman çok hızlı gecti

Günlerimiz çok yakınmış ben öleyim o zaman :)) ben de bugün şeker yükleme için gittim. 24+5 im. Bebek de 26+5 1050 gr çıktı. 2 hafta önde, İri bebek yapılı dedi doktor şeker sonuçlarımı bekliyorum şimdi.

Evet aynıymışız. inşallah sizin sonuçlarınız güzel çıkar.

26+4 iken bebeğim 1077 gramdi.. benimkide benim bebise iri diyo sekerim gayet güzel çıktı öyle dedi

Kızlarım biberon olarak ne tercih ederseniz hepsi burada da avent biberonları baya düşüyor ben 125 ml cam aldım ama 260 ml de pp biberon mu alsam yoksa direk 330 ml mi alsam fikri olan var mı

Aile mi yapılı sizde ondan mı acaba? Bir de suyu nasıldı o da fazla mı

Bak oda mantıklı hatta tamda şu dantelli lohusa takımlarına da uyar ee kolay değil çocuk doğuruyoruz bende fotoğraf çekilirken istiyorum bazılarını taçlı bazılarını taçsız çekilirim hatıra kalır diye
Kaynana gıybeti mi dersin, görümce mi, koca mı ben doktorumu bile çekiştirmiştim yani ona kadar uzanıyor
hep aynıyız hep Mart annelerinde gündem kocalar. Demek haftalar ilerledikçe kaynanadan kocaya yoğun bir geçiş oluyor daha çok göze batıyorlarsa demekki

26+4 iken bebeğim 1077 gramdi.. benimkide benim bebise iri diyo sekerim gayet güzel çıktı öyle dedi
Evet aynıymışız. inşallah sizin sonuçlarınız güzel çıkar.
benim şeker yüksek çıkmadı çok şükür ilki 68 sonra 107 ve 112 çıktı doktorumla görüşmedim daha.
Mayıs ayında iri bebişler geliyor diyelim amaann :)))

Aile mi yapılı sizde ondan mı acaba? Bir de suyu nasıldı o da fazla mı
Suyuyla ilgili bişey demedi kendi doktorum özel o devlette yaptır öyle gel dedi ona da haftaya gideceğim detaylo olarak o bakıyor. Bugün gittiğim doktor sadece kilo ve haftasını söyledi.
Aile yapılı değil ama anlamadım ki cihazdan da değişiklik gösteriyor olabilir belki

Ayy aklıma yatacak gibi bu fikir bende öyle canım tipim müsait olursa tabi o ecel terleriyle çekincem

Kızlar kek yapmak istedim çok iştahlı istahli içine yağ koymayı unutmuşum ayy nasıl kendime kızdım daha firinda pismesine yakın farkettim hatamı bu hamilelik niye böyle yapiyo anlamıyorum..
Tek tesellim inşallah güzel olmuştur

Kızlarım biberon olarak ne tercih ederseniz hepsi burada da avent biberonları baya düşüyor ben 125 ml cam aldım ama 260 ml de pp biberon mu alsam yoksa direk 330 ml mi alsam fikri olan var mı
Ben de aventin 125 ml cam olanı aldım ebebekten. Başka da almadım ne kadar lazım olucak bilemedim şimdiden eğer lazım olursa bu biberon idare etsin sonra gerekirse alırım diye düşündüm

Olmuştur canım diyet kek gibi düşün afiyet olsun şimdiden Eğer beğenmezsen ikiye böl arasına pastacı kreması koy onlar yağlı oluyor belki öyle dengelersin tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…