Bekleyebilirsem bi sıkıntı olmazsa ayın 15 i normalde canım. Bu hafta sabahları tekrar kusmalarım başladı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı kanım yine çok düşmüş büyük ihtimal kan serumu takılacak yine. Haftaya çarşam ba perşembe giderim inşallah senindemi 15 şubattı kontrol canım
Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi
Ben de eve bir yardımcı bulabilsem çok iyi olacak. Yani ayda 1 gelse bile yetecek. Ancak bulamadım izmir de güvenebileceğim birini. Normalde eve çağırdığım şirket vardı temizlik için. Muhteşem yapıyorlardı her yeri. 1 günlük ücret 2000TL diyince çağıramadım çok geldi.
Bende yoğurta kimyon kattım yedim geğirtti ama krampları hafifletmedi. İnsan farkediyor cidden kramp girince geğirme hissi geliyor sonra hafifliyor ama yine başa dönüyor. Ay bu gaz sıkışmasından insanlar hastanelik oluyor vallahi cidden çok zor ya heryerime vurdu ağrısı sırtım belim boşluklarım bide sen başından beri çekiyormuşsun Allah yardımcın olsun cidden tüm gün mahvetti beni
Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi
Bende dün baya yürüdüm masaj yaptım baya uzandım da uzanınca biraz rahatladım ama ayakta hemen kramp girmeye başladı. Bir gün mü sürmüştü senin? İnşallah bugün tekrarlamaz ya
Bende dün baya yürüdüm masaj yaptım baya uzandım da uzanınca biraz rahatladım ama ayakta hemen kramp girmeye başladı. Bir gün mü sürmüştü senin? İnşallah bugün tekrarlamaz ya
İnstagramda lohusa dükkanı var canım güvenilir mi bilmiyorum araştıracağım şu ikisinden birini alcam artık dert oldu bana pijama gulumsebebek
bak sen de istersen. Gri alma diyor bizimkiler farklı renkler de var ama rahata benziyor. İncili taaacımı da taktım mı yeter
Hee baya detaylı yaptılar valla. Ben daha önce hiç temizlikçi çağırmmaıştım. HEr yeri sildilip düpürüp pırıl pırıl temizlediler ama mesela mutfak dolabı içlerini temizlemediler. Detaydan kastın oysa. Ne bilim tv sehpası içini boşaltıp temizlemediler. Dış yüzeydeki her şeyi temizlediler. Cam silme, mutfak, banyo tuvalt, kapılar falan.
Hee baya detaylı yaptılar valla. Ben daha önce hiç temizlikçi çağırmmaıştım. HEr yeri sildilip düpürüp pırıl pırıl temizlediler ama mesela mutfak dolabı içlerini temizlemediler. Detaydan kastın oysa. Ne bilim tv sehpası içini boşaltıp temizlemediler. Dış yüzeydeki her şeyi temizlediler. Cam silme, mutfak, banyo tuvalt, kapılar falan.