2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kontrolün 10unda mıydı canım? Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaAllah
Bekleyebilirsem bi sıkıntı olmazsa ayın 15 i normalde canım. Bu hafta sabahları tekrar kusmalarım başladı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı kanım yine çok düşmüş büyük ihtimal kan serumu takılacak yine. Haftaya çarşam ba perşembe giderim inşallah senindemi 15 şubattı kontrol canım

Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi

Merhaba canım memnun kaldığın şirket hangisiydi acaba?

Benim çok olunca evde yürüyordum sonra yan yatıp masaj yapıyordum karnıma öyle rahatlıyordum gerçekten çok zor bir keresinde mideme vurdu ağrısı

Tok karna 93 gördüm gece
Toku düşünme aç karnına tartıl psikolojin bozulur
Oyy çok tatlı maşallah yeteneklisin baya
Teşekkür ederim canım valla zor oldu ama oldu
gulumsebebek çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ben puffy ipten bile örmeye cesaret edemedim
Valla bende bi cesaret kalkışmıştım baya elimde süründü çocuk olunca daha zor yapılıyormuş
Ay ne güzel olmuş benimki de buna benziyor darısı bana
seninkini merak ettim bitir hadi de at
Harika olmuuus eline emeğine sağlık
sağol canım hatıra kalır inşallah

Cok sıkıntı Allah yardımcın olsun canım benım bagırsaklarımda var gaz onunda ayrı bı agrısı oluyor bence hamılelık herkeste farklı gozlemlenıyor
Magnezyum akşam iyi geldi bana etkisi geçince yine başladı yavaş yavaş. Şimdilik iyiyim umarım bugün artık tekrar olmaz. Sen magnezyum kullanıyomusun
Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi
medusaa nın 32 den sonra çağıracak galiba dün öyle diyodu. Her doktor farklı riskte olmazsa inşallah 30-32 o civarlarda 2 haftada bire düşüyor genelde

Benim çok olunca evde yürüyordum sonra yan yatıp masaj yapıyordum karnıma öyle rahatlıyordum gerçekten çok zor bir keresinde mideme vurdu ağrısı
Bende dün baya yürüdüm masaj yaptım baya uzandım da uzanınca biraz rahatladım ama ayakta hemen kramp girmeye başladı. Bir gün mü sürmüştü senin? İnşallah bugün tekrarlamaz ya

Aay kalır tabii harikaa güzel günlerde kullansin minikkuşun

İnstagramda lohusa dükkanı var canım güvenilir mi bilmiyorum araştıracağım şu ikisinden birini alcam artık dert oldu bana pijama gulumsebebek bak sen de istersen. Gri alma diyor bizimkiler farklı renkler de var ama rahata benziyor. İncili taaacımı da taktım mı yeter

Eklentiler

• Screenshot_20240209_105616_com.instagram.android_edit_81025584523573.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20240209_105629_com.instagram.android_edit_81015911738157.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 54
Evet canım hergün içiyorum düzenli ama gene de gaz problemım var

Çok sağol canım konuşayım. Peki sen detaylı mı çalışmıştın onlarla yani genel olarak nasıllardı?
Detaylıdan ne kastediyorsun anlamadım. 2 defa eve gelpi temizlik yaptılar ikisinde de memnun kladım.

Hepsiburada ebebekten alışveriş yapan var mı? Ebebekten aldıklarım bana geldi hepsiburadadakiler kargoya bile verilmedi kaç gün geçti üstünden

Yani detaylı temizlik mi daha gündelik temizlik mi diye sormak istemiştim. Teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Hee baya detaylı yaptılar valla. Ben daha önce hiç temizlikçi çağırmmaıştım. HEr yeri sildilip düpürüp pırıl pırıl temizlediler ama mesela mutfak dolabı içlerini temizlemediler. Detaydan kastın oysa. Ne bilim tv sehpası içini boşaltıp temizlemediler. Dış yüzeydeki her şeyi temizlediler. Cam silme, mutfak, banyo tuvalt, kapılar falan.

Çok teşekkür ederim görüşeyim o halde sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…