2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
6 Şubat en geç kargoya verilmesi gereken tarihti daha önce de deterjan almıştım burdan adres yanlış diyip iptal ettiler saçma bir şekilde
Hepsiburada asistanıyla görüştün mü iptal etsen aldığın ürünlerin indirim zamanı da geçti iptal etmesen muhtemelen onlar farklı bi manayla iptal etcek yada karışıklığa mı geldi acaba

Bende doğuma yakın çağırıp dip bucak yaptırayım halıları filan da yıkamaya vercem koltuklar yıkanacak ay iş çok.
Ama memnun kalmana sevindim demekki düzgün iş yapıyolar
Evet ya memnun kaldım 2 sefer de. HEr yeri kontrol ettim atladıkları bir şey var mı diye. Zaten kendileri de ısrarla diyor, şayet bir şey göümüzden kaçtıysa lütfen bizi mutlaka uyarın hemen halledelim orayı da diyorlar.

2 kişi olması da iyi daha çabuk biter bitirdikleri odaya şöyle bi bakıp incelemek yeterli olur heralde muhtemelen kalmıyordur pek gözden atlanan yer

Hepsiburada asistanıyla görüştün mü iptal etsen aldığın ürünlerin indirim zamanı da geçti iptal etmesen muhtemelen onlar farklı bi manayla iptal etcek yada karışıklığa mı geldi acaba
Valla bilmiyorum mesaj attım ne zaman kargoya verilir diye de aciliyetini ilettim dedi dün muhtemelen iptal ederler ümidim kalmadı indirim geçti geçmese yine neyse dicem

Gri çok güzel bi renk seçeneğiymiş hiç aklıma gelmemişti neden alma diyorlar ki bir sebebi mi var ? Saten gibi olana bayıldım çok şık bence
Yok beyaz olsun daha güzel duruyor diye düşünüyorlar. Ay sordum fiyatı 895 adı lohusa olunca fiyat da uçuyor. Bulurum belki benzerini

Bu temizlik için bizim de apartmana şirketten geliyor ablalar çok güzel iş yapıyor beğeniyorum onlara sorcam. Nisanda güzelce dip bucak çok iyi olacak

Valla bilmiyorum mesaj attım ne zaman kargoya verilir diye de aciliyetini ilettim dedi dün muhtemelen iptal ederler ümidim kalmadı indirim geçti geçmese yine neyse dicem
Ne almıştın canım belki şubatın kalan günlerinde yine indirime girer bazen yapıyolar onu
Yok beyaz olsun daha güzel duruyor diye düşünüyorlar. Ay sordum fiyatı 895 adı lohusa olunca fiyat da uçuyor. Bulurum belki benzerini
ben 1500-2500 fiyatları duyunca Buda iyi geldi ama trendyolda 600kusur du galiba oda iyi daha uygun. Ay kızlar isim yazılı hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyomusunuz güvenilir instagram sayfası varmı
Harika ürünüm eksik gelmiş de çek tanimladilar, öyle büyük de bir mebla değil kargo falan ugrasmiyim bı ara uğrayıp istediğimi alayım dedim
Pazar günü güzel şeylerde indirim var. Avent alcam ben bide unibaby ıslak mendil kızıma +12 bebişe yenidoğan birer koli alayım diyorum. Aynı zamanda tüm tekstil ürünlerinde indirim var takım zıbın lastikli çarşaf bişeyler bakarım. Pazar müsaitsen sende bi bak istersen

Kanguru almıştım bir de ecowell şampuan ben 11ini bekliyorum ıslak mendil stoklamak için inşallah kurumaz ya sadece su olduğundan

Islak pamuğa bakıyorum ben de kendi markasınin olan ama indirim olmadı bir türlü pazar bakayım yine teşekkür ederim canım

Kanguru almıştım bir de ecowell şampuan ben 11ini bekliyorum ıslak mendil stoklamak için inşallah kurumaz ya sadece su olduğundan
Baby me mi alacaksın canım? Bende unibaby alcam 11imi bekliyorum. Yan veya kapak aşağıda muhafaza edince kurumuyor gerçi ben unibaby denedim ama baby me de öyledir umarım

Islak pamuğa bakıyorum ben de kendi markasınin olan ama indirim olmadı bir türlü pazar bakayım yine teşekkür ederim canım
Kızlar 11inde baby me toz leke çıkarıcı geliyor kesinlikle stoklamanızı tavsiye ederim güzel çıkarıyor spreyli olanlardan daha iyi. Ağız mendilleri genelde çıkmıyor süt lekesi kalıyor ben uğraşıp çıkmayınca sinirden çöpe çok attım o ağız mendillerinden başta sonra keşfettim. Şimdide kızımın kıyafetlerde salçalı yağlı yemek lekesini bile çıkarıyor. Leğene koyuyorum biraz leke çıkarıcı döküp kaynar su döküyorum bi kaç saat bekletip makineye atıyorum tertemiz oluyor

Kızlar böyle sizin aldıklarınızı görünce kendimi hiçbirşey almıyorum gibi hissediyorum şu ana kadar daha sadece bez şampuan pişik kremi 3 tanede tulum aldım daha da bişe almadım, emzik alıcam bi bide 1 tane hatane çıkışı alacam, dahada almıcam kızlarımdan kalan küvet var onada ihtiyacım yok.
Biberonum yok. İlk kızımdan kalan chicco var ona uç almam lazım ama 2. Kızımda mesela hiç ihtiyaç duymadım biberona hiç kullanmadı. O yüzden onuda bebişim doğunca ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm.

Leke çıkarıcı bende alim diyodum 11inde emzik almaya gidecem onuda alayım iyi ki dedin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…