2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay kalır tabii harikaa güzel günlerde kullansin minikkuşun
Aminnn canım
Birkaç gün sürdü ikinci gün kalın atlet giymiştim sıcak iyi geldi hafif oldu sonra azalarak bitti.
ben bugün iyi gibiyim inşallah geçmiştir
şu gri beyaz dantelli olan penye galiba bana da penye lazım öbür kumaş sarıyor vücudu ya benim bütün ne var ne yok ortada oluyor tef gibi de geriliyor alt taraf bende bakayım güvenilirdir inşallah ya burdan alırım yada trendyoldaki o attığım gecelikli takımı alırım. Ya bende beyaz düşünmüyorum ben beyazı temiz tutamam zaten huyumdur gri mavi lacivert siyah o tonlar bana iyi bende taç almıcam inciliyi dün iyi hatırlattın valla onu takarım yeter

Evet canım hergün içiyorum düzenli ama gene de gaz problemım var
Hayırlısıyla vakti gelseydi de sağlıkla doğursaydık
Hepsiburada ebebekten alışveriş yapan var mı? Ebebekten aldıklarım bana geldi hepsiburadadakiler kargoya bile verilmedi kaç gün geçti üstünden
canım e ebebek artık 4 iş gününe çıkardı kargo süresini aşırı yoğunluk var malum şubat indirimleri. Hepsiburada da kaç iş günü gösteriyor aldığın ürünlerin kargolanması? Geç gelir ebebekten aldıklarımız artık

Ay sende İzmirdeydin dimi şirkette izmirdedir bende bakayım attığın linke. Ben bana gelen abladan memnun değilim bide böyle olunca yüzgöz olunuyor en iyisi şirketten gelmeleri. Kaç para verdin canım sen ? Mutfak dolabı içlerini de istesek ekstra ücretle yaparlar mı acaba doğuma yakın mesela.
Bana gelen abla sağolsun çok bırakıyor kirli yer aspiratörü ellememiş bile sözde mutfağı komple sarıgüç filan temizledi

Hadi ya tüh niye başladı ki kusma, enfeksiyonla ilgisi varmıdır.
Bende 16sında gidicem inşaAllah

Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi
Benim doktorum bana 1 ay sonra gel dedi canım 30-31.haftaya denk geliyo.. Hani bende 2 haftada bir der diye düşündüm kendi dedi 1 ay sonra gel diye

Gri çok güzel bi renk seçeneğiymiş hiç aklıma gelmemişti neden alma diyorlar ki bir sebebi mi var ? Saten gibi olana bayıldım çok şık bence

Ben en son yazın aramıştım 2000TL di şimdi kaç olmuştur kim bilir. Mart sonu Nisan başı gibi çağıracağım.

2 kişi geliyor birlikte temizliyorlar. Bilmiyorum ara sor, belki ekstra ücretle yapıyorlardır canım. Ben 2 temizlikten de çok memnun kaldım.

Kızlar ben bugün 28+0'ım bu haftaki imzamda da dr'un artık 2 haftada bir cagiracagi yazıyor. Normalde 32'den itibaren sanıyordum ama 28'den itibaren mi
Uygulama değil dr demesi lazım canım ben kızlarımda 34. Haftadan sonra 2 haftada bi gitmeye başlamıştım. Bundada bi terslik olmazsa öyle yapacağım

6 Şubat en geç kargoya verilmesi gereken tarihti daha önce de deterjan almıştım burdan adres yanlış diyip iptal ettiler saçma bir şekilde

Bende doğuma yakın çağırıp dip bucak yaptırayım halıları filan da yıkamaya vercem koltuklar yıkanacak ay iş çok.
Ama memnun kalmana sevindim demekki düzgün iş yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…