- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay şu aralar aşırı gazım ve çok kaçırıyorum inşallah duymuyordur tutamıyorum çünküKızlar size bir şey sorcam eşinizin yanında hiç osturdunuz mu
Bende öyle ya 4 sene ne güzel dayanmistim ben istemeden kaçıyor ve duyuyorAay şu aralar aşırı gazım ve çok kaçırıyorum inşallah duymuyordur tutamıyorum çünkü
Allah iyiliğini versin8 senelik evliyim daha hiç olmadı, uyurken artık bilemiyorum uyuduğum için mesul değilim
Hangi uygulama buEki Görüntüle 3385255 7.ay kelimesi çok garip geliyo kızlar inşallah saglikli şekilde kucağımıza alirizmelegim can ayy 7.aya girmişiz haberim yok
Happy momHangi uygulama bu
Ahahahah geçen hafta benim başıma geldi bu. Artık g.tüme güvenmiyorum. Herkesin yanında ve her yerde olabilecek bir hale geldi bu durum.Bende öyle ya 4 sene ne güzel dayanmistim ben istemeden kaçıyor ve duyuyor
benim bu aralar kaçıyor o kadar emeğime yazık diyorum istemeden olsada utanıyorum
Yapacak bir şey yok anne olmak kolay değilAhahahah geçen hafta benim başıma geldi bu. Artık g.tüme güvenmiyorum. Herkesin yanında ve her yerde olabilecek bir hale geldi bu durum.
Bu arada acı bir gerçek daha var. 2 arkadaşım sezaryen oldular ve doğum sonrasında asıl hiç tutamıyormuşsun. Zaten yapmanı bekliyor doktorlar ancak artık o odada kim varsa herkes duyacak. Beni asıl onun stresi bastı.
Artık g.tume güvenmiyorum kısmında kahkaha attimAhahahah geçen hafta benim başıma geldi bu. Artık g.tüme güvenmiyorum. Herkesin yanında ve her yerde olabilecek bir hale geldi bu durum.
Bu arada acı bir gerçek daha var. 2 arkadaşım sezaryen oldular ve doğum sonrasında asıl hiç tutamıyormuşsun. Zaten yapmanı bekliyor doktorlar ancak artık o odada kim varsa herkes duyacak. Beni asıl onun stresi bastı.
Evet kuzum evet 7. Aydayız artık çok şükür. burda arka arkaya ilk dogum yapan kişilerden olacagız galibaAyyy bizim doğum tarihlerimizde aynıymış. Bugün eşimle konuştuk dedi biz 2 aydır 6. Aydayız nasıl oluyor?Bende daha önce yanlış hesaplamışım o yüzden öyle demiştim ama yine yanlış hesaplamışım sabah söyleyim de mutlu olsun bari
Sorma ya araba alıyorduk bir zamanlarKız 21 mi yuh ya daha 3-4 yıl önce Şahin araba bu fiyattı yaben o kadar veremem anam bebek arabasına
kizlar uyku probleminiz oluyor mu benim yarim saate bir uykum bölünüyor tam uyuyamiyorum . Sabaha kadar bir o oda bir bu oda geziyorum normal mi
Saten değilde kumaşın adı aklıma gelmedi şimdi geçen bitane aldım beden de yoktu ay bi sardı vücudumu heryer meydanda bol da alsam saran kumaş ben bunu giymem dedim iadeLohusa takımları bakıyorum da ben hep böyle saten sanırım genelde ya ben pentinin pijama takımını götürsem çok rahat ederim gibi düşünüyorum ay birde kendimi o lohusa takımının içinde hayal edemiyorum çok komikped alırım ben de sanırım zaten bebekten önce paket paket almıştım bebek düşünmüyoruz diye
canım benimde genişlemişti ama eski haline döndü. Ki biliyorsun ben sezaryen oldum. Önemli olan bebeğin çıkması değil o sancıyı ve açılmayı yaşamak. İlk hastaneye gittiğimde 4cm açılmam vardı sonra arttı saatlerce sancı çektim durdurmaya çalıştılar bebekte makat gelişli hala malum. Sonra sezaryen oldum ama 1bucuk 2 ay sonra ilişkide farkettik ki genişlemiş. Ama eski haline döndü tekrar o genişleme gitti.Çoğu kişi genişliyor diyo demek ki yanlış bilgiymis o zaman insanlar öyle mi hissediyor ki.. çünkü ben hamileyken daha çok hissediyorum ordaki kılcal damarlar hassas olduğu için bu hamilelik kalkınca eskisi gibi hissedemeyince öyle bi yanılgı mi olacak acababugün gece gece 2 şeyi merak ettim
Aman ihtiyaç olmasın da Dr brownslardan birini zaten kızıma almıştım diğeri büyük onu en fazla su biberonu yaparım benim kızım pipetli biberon filan istememişti şimdide dümdüz bardaktan içiyor en fazla bebişe de o biberonda su veririm bi süre. Bi Avent elimde patlarsa patlar onuda ihtiyacı olan birine veririm dedimGüzel günlerde uyusun minikbiberonların hiçbirine ihtiyacın olmazsa görürüm seni
Aa evet şimdi hatırladım depend pratik oluyo diyolar ped kayıyo ediyo bi de onla uğraşmak zorunda kalmıyosun demişlerdi
Allah o acıların hissiyatını unutturuyomuş ki tekrar doğum yapabilesin. Yaşadıkların aklında kalıyor tabiki süreç ama o acı aklından siliniyorAyyy içim bir tuhaf oldu karna bastiriyolar diyinceben galiba 1.cocukta kalcak gibiyim sizin cesaretinize hayranım gercekten
Tutma tutma çıkartamamak ta kötü çünkü. Geçen tam bir gün gaz sıkışmasından öldüm yani.Aay şu aralar aşırı gazım ve çok kaçırıyorum inşallah duymuyordur tutamıyorum çünkü
ben dün mağazadan aldım baya da stokladım çok vardı daha internette bitti demişler burda ama bilemedim canım bi bakmam lazım. Baby me toz leke çıkarıcıBen bu leke çıkarıcı indirimini kaçırdım yagulumsebebek dediğin hangisiydi hala var mı acaba stokta
Canım uyku problemin burun tıkanıklığı filan mı rahat yatamamaktan mı? Bende oluyor bazen çok fazla ama şu sıralar uyuyorum da sürekli uyanıp uyuyorum çok bölünüyor uykum ama kalkıp gezmiyorum. Yatmadan önceleri ılık duş almayı denesen duş almak güzel rahatlatıyor uyutuyor
Bitmiş ya hay şansımaTutma tutma çıkartamamak ta kötü çünkü. Geçen tam bir gün gaz sıkışmasından öldüm yani.valla gözüne soka soka yapmıyorum ama kaçtığı oluyo arada napalım yani oda yapıyo sonuçta
ben dün mağazadan aldım baya da stokladım çok vardı daha internette bitti demişler burda ama bilemedim canım bi bakmam lazım. Baby me toz leke çıkarıcı
Aay ben bu konuda çok dikkatliydim yaTutma tutma çıkartamamak ta kötü çünkü. Geçen tam bir gün gaz sıkışmasından öldüm yani.valla gözüne soka soka yapmıyorum ama kaçtığı oluyo arada napalım yani oda yapıyo sonuçta
ben dün mağazadan aldım baya da stokladım çok vardı daha internette bitti demişler burda ama bilemedim canım bi bakmam lazım. Baby me toz leke çıkarıcı
Benim gece tuvaletinden sonra oluyor bir süre uyuyamiyorum ama kalkmiyorum yerimden, kalkarsam kacar çünkü biliyorum. Gözümü kapatıp tekrar uyumaya çalışıyorum olmuyorsa telefonla falan gözümü yoruyorum. Sen de istersen öyle yap ya da kitap okuyabilirsin gözlerin yorulunca bırakırsın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?