- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Çoğu kişi genişliyor diyo demek ki yanlış bilgiymis o zaman insanlar öyle mi hissediyor ki.. çünkü ben hamileyken daha çok hissediyorum ordaki kılcal damarlar hassas olduğu için bu hamilelik kalkınca eskisi gibi hissedemeyince öyle bi yanılgı mi olacak acababugün gece gece 2 şeyi merak ettim
kadın yorumlarda da işte sezeryana kaydırdılar insanları sırf vajinal estetiğe hasta alabilmek için işte 40 günde vajina eski halini alıyor vs vs demiş. Bilemedim şimdi normal kesisiz doğum yapmış birine danışmak lazım ama maalesef o kadar az ki kesisiz vajinal doğuran
Aaaa bu da zayıf. Gidin kız burdan ajsjsj26+3 güncellemesi gelsin o zaman
77 kilo oldum kızAaaa bu da zayıf. Gidin kız burdan ajsjsj
Ya kegel egzersizi falan ise yaramiyor muNormal doğum da olsa sezaryen de olsa eskisi gibi olmuyor kızlar, eski haline dönüyor diyen yeterince dikkat etmiyordurnormal doğumda daha fazla deforme oluyor tabi. Ben birçok arkadaşıma sordum herkes aynı şeyi söylüyor, tabi kimisi de yaşa bağlıyor yaş ilerledikçe de genişliyormuş. 20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda da bir olmuyor neticede.
Ben bir normal doğum daha yaparsam sonrasında genital estetik de olurum diye düşünüyorumbir arkadaşım oldu baya memnun kaldı, 3 normal doğumu vardı onun da çok genişledi diyordu.
Çok tatliş olmuuuş26+3 güncellemesi gelsin o zaman
Faydası olur bence canım düzenli yapılıncaYa kegel egzersizi falan ise yaramiyor muben lise yillarimdan beri aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum, ilişkide bile bu fark ediyor yani regl vs ara verdiğimizde mesela ara uzadığı için çok çok sıkı oluyor, uzun süre yapmadığımız belli oluyor diyeyim doğumdan sonra da böyle olur mu ki egzersizle diyorum, lütfen olsun
Boy kurtarıyo işte gayet iyi görünüyosun77 kilo oldum kızyine de zayıf gördüğün için tişikkirlerr
Aslında aklına geldikçe sıkıp bıraksan su içmek gibi görev edinsen kendineFaydası olur bence canım düzenli yapılıncagebelik okulunda da şimdiden başla kegel egzersizine dediler ama ben üşeniyorum hiç düzenli yapamadım o yüzden faydasını da görmedim güzel bir alışkanlık seninki
Ay dikkatli olsak ne fayda çıkan çıkıyor geneAay ben bu konuda çok dikkatliydim yaeşim de aynı şekilde yani hiç duymadım yanımda falan. Geçenlerde sabah uyandım bi karnım nasıl ağrıyor dayanamıyorum kaçtı benim yine tabii yatakta dönüyordum ki bir baktım eşim telefonla oynuyor asla uyanmamis uykusunda kaçırmış moda büründüm onun haricinde de hep yanında kaçar hale geldi de duymayacagini umuyorum ama emin de değilim hep oof ya karnım çok ağrıyor şu ara çok gaz problemim var falan diyorum
anam buda fit hamile grubunda26+3 güncellemesi gelsin o zaman
Hiç 77 gibi değilsiniz maşallah77 kilo oldum kızyine de zayıf gördüğün için tişikkirlerr
Ay bir an önce doğuralım sağlıkla bebişleri alalım da lazermiş estetikmiş ne varsa artıkNormal doğum da olsa sezaryen de olsa eskisi gibi olmuyor kızlar, eski haline dönüyor diyen yeterince dikkat etmiyordurnormal doğumda daha fazla deforme oluyor tabi. Ben birçok arkadaşıma sordum herkes aynı şeyi söylüyor, tabi kimisi de yaşa bağlıyor yaş ilerledikçe de genişliyormuş. 20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda da bir olmuyor neticede.
Ben bir normal doğum daha yaparsam sonrasında genital estetik de olurum diye düşünüyorumbir arkadaşım oldu baya memnun kaldı, 3 normal doğumu vardı onun da çok genişledi diyordu.
Bende daha almadım doğuma yakın alayım dedim şimdi doğuma kadar kaç kilo alırım çok tahmin edemiyorumSaten değilde kumaşın adı aklıma gelmedi şimdi geçen bitane aldım beden de yoktu ay bi sardı vücudumu heryer meydanda bol da alsam saran kumaş ben bunu giymem dedim iadepenye aldım bitane o iyi ama bide gecelikli istiyorum fotoğraflık onuda trendyoldan alcam
canım benimde genişlemişti ama eski haline döndü. Ki biliyorsun ben sezaryen oldum. Önemli olan bebeğin çıkması değil o sancıyı ve açılmayı yaşamak. İlk hastaneye gittiğimde 4cm açılmam vardı sonra arttı saatlerce sancı çektim durdurmaya çalıştılar bebekte makat gelişli hala malum. Sonra sezaryen oldum ama 1bucuk 2 ay sonra ilişkide farkettik ki genişlemiş. Ama eski haline döndü tekrar o genişleme gitti.
Kegel egzersizlerine şimdi başlayabilir miyiz canım ben hiç bilmiyorumAslında aklına geldikçe sıkıp bıraksan su içmek gibi görev edinsen kendineböyle fiziksel ugrastiracak bir şey olsa ben de yapmazdım inan, ben bile yapiyosam herkes yapar
13 de çok ya.Sorma ya araba alıyorduk bir zamanlarben 9a almıştım 13 şuan galiba
Yarim saat yatip uyaniyorum biyolojik saat gibi olmuş . Sonra tekrar dalmasi tekrar kalkmasi saatler sürüyorCanım uyku problemin burun tıkanıklığı filan mı rahat yatamamaktan mı? Bende oluyor bazen çok fazla ama şu sıralar uyuyorum da sürekli uyanıp uyuyorum çok bölünüyor uykum ama kalkıp gezmiyorum. Yatmadan önceleri ılık duş almayı denesen duş almak güzel rahatlatıyor uyutuyor
Ben 2xl 3xl filan arıyorum aşağısı kurtarmaz beniBende daha almadım doğuma yakın alayım dedim şimdi doğuma kadar kaç kilo alırım çok tahmin edemiyorum
bende uyanınca kalkmadan telefonla oynuyorum orda bişeyler okurken tekrar gözlerim kapanıyor yoksa uyku yok yaniYarim saat yatip uyaniyorum biyolojik saat gibi olmuş . Sonra tekrar dalmasi tekrar kalkmasi saatler sürüyor
Ayyy ben bi de zamanında vajinusmus tedavisi oldum biraz tırsıyorum normal doğumdanNormal doğum da olsa sezaryen de olsa eskisi gibi olmuyor kızlar, eski haline dönüyor diyen yeterince dikkat etmiyordurnormal doğumda daha fazla deforme oluyor tabi. Ben birçok arkadaşıma sordum herkes aynı şeyi söylüyor, tabi kimisi de yaşa bağlıyor yaş ilerledikçe de genişliyormuş. 20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda da bir olmuyor neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?