2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Normal doğum da olsa sezaryen de olsa eskisi gibi olmuyor kızlar, eski haline dönüyor diyen yeterince dikkat etmiyordur normal doğumda daha fazla deforme oluyor tabi. Ben birçok arkadaşıma sordum herkes aynı şeyi söylüyor, tabi kimisi de yaşa bağlıyor yaş ilerledikçe de genişliyormuş. 20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda da bir olmuyor neticede.
Ben bir normal doğum daha yaparsam sonrasında genital estetik de olurum diye düşünüyorum bir arkadaşım oldu baya memnun kaldı, 3 normal doğumu vardı onun da çok genişledi diyordu.

Ya kegel egzersizi falan ise yaramiyor mu ben lise yillarimdan beri aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum, ilişkide bile bu fark ediyor yani regl vs ara verdiğimizde mesela ara uzadığı için çok çok sıkı oluyor, uzun süre yapmadığımız belli oluyor diyeyim doğumdan sonra da böyle olur mu ki egzersizle diyorum, lütfen olsun

Faydası olur bence canım düzenli yapılınca gebelik okulunda da şimdiden başla kegel egzersizine dediler ama ben üşeniyorum hiç düzenli yapamadım o yüzden faydasını da görmedim güzel bir alışkanlık seninki

Aslında aklına geldikçe sıkıp bıraksan su içmek gibi görev edinsen kendine böyle fiziksel ugrastiracak bir şey olsa ben de yapmazdım inan, ben bile yapiyosam herkes yapar

Ay dikkatli olsak ne fayda çıkan çıkıyor gene eşinde duymuştur bıyık altından gülmüştür de ne güzel sana bişey dememiş bende uyurken böyle yüz yüze gelmişiz baya yakın geğirdim kendi geğirmeme uyandım oda uyandı gözümü bi açtım burun burunayız adamın resmen ağzına geğirdim hemen yumdum geri gözümü uyuyorum sonuçta aman napalım ya savunmamız da çok açık hamileyiz biz alttan da kaçar üstten de hormonlarımız tavan bikere yani
26+3 güncellemesi gelsin o zaman
anam buda fit hamile grubunda

Ay bir an önce doğuralım sağlıkla bebişleri alalım da lazermiş estetikmiş ne varsa artık

Bende daha almadım doğuma yakın alayım dedim şimdi doğuma kadar kaç kilo alırım çok tahmin edemiyorum

Yarim saat yatip uyaniyorum biyolojik saat gibi olmuş . Sonra tekrar dalmasi tekrar kalkmasi saatler sürüyor

Bende daha almadım doğuma yakın alayım dedim şimdi doğuma kadar kaç kilo alırım çok tahmin edemiyorum
Ben 2xl 3xl filan arıyorum aşağısı kurtarmaz beni
Yarim saat yatip uyaniyorum biyolojik saat gibi olmuş . Sonra tekrar dalmasi tekrar kalkmasi saatler sürüyor
bende uyanınca kalkmadan telefonla oynuyorum orda bişeyler okurken tekrar gözlerim kapanıyor yoksa uyku yok yani

Ayyy ben bi de zamanında vajinusmus tedavisi oldum biraz tırsıyorum normal doğumdan
Vulvam bozulursa ben de ameliyat olurum kaç yaşında kadınlar geliyordu merkeze estetik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…