2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Boy kurtarıyo işte gayet iyi görünüyosun
Ben 76 ile hamile kaldım nerelere gidem
Ayy teşekkür ederim mutlu oldum
Ben de bu hızla 85 leri görecek gibiyim neyse bebişler doğsun da zayıflarız bir şekilde artık
Aslında aklına geldikçe sıkıp bıraksan su içmek gibi görev edinsen kendine böyle fiziksel ugrastiracak bir şey olsa ben de yapmazdım inan, ben bile yapiyosam herkes yapar
Spor yapmayı da hiç sevmiyorum bunu da spor gibi görüyorum demek aklıma geldikçe yapayım bari boş oturacağıma
anam buda fit hamile grubunda

Hiç 77 gibi değilsiniz maşallah bende 25+1 deyim. 6 kilo aldım 64 kiloyum şuan boyumda baya var yani 1.73 sizin gibi oldu sanki göbüşüm iç karın meselesi burda devreye giriyor sanırım
Ay gerçekten mi yaa sevindim valla ben kendimi yarım dünya olarak görüyordum benim boyum 170, siz daha uzun ve zayıfsınız maşallah darısı doğumdan sonra başıma diyeyim

Kızlar bu hafta alışverişe başladım gerçek manasıyla ben. Şuan
9 tane zıbın askılı ve kısa kollu
6 tane beyaz zıbın
4 tane tek alt
4 tane takım
9 çorabı var
İleriki aylar için daha çok var kıyafeti var da ilk dönem için yetersiz bu adetler tabi özellikle takım almam lazım. Tamamını 0-3 ay aldım. Şuan yenidoğan olarak sadece hastane çıkış setleri var diğerleri hep 3 ay. O sebeple de askılı kısa kollu daha çok.

Öyle valla 3 ay oldu olmadı baya zamlanmış
Geçen haftaya göre bile herşey bu hafta elli yüz lira oynamış ya biz dün alışveriş yaptık büyükleri alalım en azından dedik. Bebek arabası da bir araştıralım dedik henüz hiç bakmadık bir dursun dediğimiz herşeyin fiyatı gittikçe uçuyor

Yeni doğan kalın yelek hırka aldın mı hiç canım. Mayıs ayında ne olur hava ya bende az çok senin gibi aldım da 9 çift çorabı yok daha az 4-5 çift vardır eldiveni de beresi de 3-4 çift bir 3-4 daha almam lazım

Kızlar size bir şey sorcam eşinizin yanında hiç osturdunuz mu
Biz o konuyu aştık artık gebelik başında kalkıp gidiyordum odadan baktım olacak gibi değil sonra aniden tv sesini açma, o anda öksürme, bağırarak bir şey sorma şeklinde bir süre kamufle etmeye çalıştım.
Ama hepsinde duydu dalga geçe geçe artık ben de alıştım
Uykuda olunca bile duyuyor
ne yapayım anlayış gösterecek bir süre.

Benim geğirme olmuyor tüm gaz altta o da durmuyor maşallah eşim bir şey gösterecek telefondan yanına eğiliyorum hemen geliyor toparlaniyorum kaçmasın diye

Kegel egzersizlerine şimdi başlayabilir miyiz canım ben hiç bilmiyorum
Hamilelikte de oluyor diye biliyorum canım sen yine de bir bak istersen, çişini yap bırak yapıyormuş gibi orayı kasıp bırakacaksın sadece bir zarari yoktur sanırım ama tam emin olmak için bir bak sen yine de

Zaten oturduğun yerden oluyor canım çişini yapıyor gibi yapıp kasip bırakıyorsun orayı. Hamilelikte oluyor mu bilmiyorum bakmak lazım ben yapıyordum ama bazen hamile olduğumu unutuyorum

Eldiven hiç almadım canım sadece hastane çıkış setinde var ben eldiven pek kullanmıyorum bi ilk bi kaç gün kullanırım emzirirken filan sana dokunması temas önemli . Bere de hep takımlarının içinde var 3lü takım üst zıbın şeklinde alt ve bere.
Yelek bitane var biraz kalın bi kaç tane de penye alırım. Bide annem örüyor yelek bolca tabi onlarda yün. Hava durumuna göre ya yün yeleklerden giydiririm yada penye yelek. Onlarında yenidoğan olması gerekmiyor yelek hep giyer zaten. E dışarı çıkarken filan da battaniyeye sarılacak zaten. Bizim bebişler tam mevsim geçişine denk geliyor ne alacağımızı şaşırıyoruz ya

Benim geğirme olmuyor tüm gaz altta o da durmuyor maşallah eşim bir şey gösterecek telefondan yanına eğiliyorum hemen geliyor toparlaniyorum kaçmasın diye
Kaçarsa da hiç bozuntuya verme ses koltuktan gelmiş gibi filan yap bişey derse de noldu ki o nerden çıktı de ama koku olursa ona yapacak bişey yok

Aynen öyle dün aldığımız her şeyde bugün kârdayız

Ben de bunları aldım şimdilik ama zıbın az galiba

Eklentiler

• IMG_4643.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Kaçarsa da hiç bozuntuya verme ses koltuktan gelmiş gibi filan yap bişey derse de noldu ki o nerden çıktı de ama koku olursa ona yapacak bişey yok
Aay koku yok Allah'tan ya yoksa çok sıkıntıydı kokusuz ama sürekli bir gaz hali eşim de yazık asla bozuntuya vermiyor bence

Ben de bunları aldım şimdilik ama zıbın az galiba
Bence zıbınları iyi canım yenidoğan ve 3 ay kullanırsın zaten gözüne az gelirse en fazla 15 e tamamlasan yeter şimdilik. ilk dönemi geçirdikten sonra alınır yine. Takımlarıda dışarı çıkarken yada 40 gezmesinde filan güzel güzel giydiririm diye 3 ay büyük olsun biraz diye ondan bol olsun istiyorum

İyi bari canım şimdi yok lazerle daratma vs tarzı şeyler bende görüyordum üzülüyordum birde değişecek vücudum diye çok sevindim şuan
Evet kuzum evet 7. Aydayız artık çok şükür. burda arka arkaya ilk dogum yapan kişilerden olacagız galiba
Ayyy hadi inşallah ben hastaneye giderken mutlaka yazarım
Ayy içim bu tuhaf oldu

Ben de günlük aldım takım birkaç da süslü var 15 yapayım o zaman ben ya da lazım oldukça alırım olmadı

Benimde aynı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…