- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Ayy teşekkür ederim mutlu oldumBoy kurtarıyo işte gayet iyi görünüyosun
Ben 76 ile hamile kaldım nerelere gidem
Spor yapmayı da hiç sevmiyorum bunu da spor gibi görüyorum demekAslında aklına geldikçe sıkıp bıraksan su içmek gibi görev edinsen kendineböyle fiziksel ugrastiracak bir şey olsa ben de yapmazdım inan, ben bile yapiyosam herkes yapar
anam buda fit hamile grubunda
Ay gerçekten mi yaa sevindim valla ben kendimi yarım dünya olarak görüyordumHiç 77 gibi değilsiniz maşallahbende 25+1 deyim. 6 kilo aldım 64 kiloyum şuan boyumda baya var yani 1.73 sizin gibi oldu sanki göbüşüm iç karın meselesi burda devreye giriyor sanırım
İşine yarayan olursa mutlu olurum canım burda baya fikirlerden kaydedip hazırladım el birliğiyle halletmiş olduk
Kendi listemle karşılaştırıp eksiğim varsa güncellicem hemenİşine yarayan olursa mutlu olurum canım burda baya fikirlerden kaydedip hazırladım el birliğiyle halletmiş olduk
Geçen haftaya göre bile herşey bu hafta elli yüz lira oynamış ya biz dün alışveriş yaptık büyükleri alalım en azından dedik. Bebek arabası da bir araştıralım dedik henüz hiç bakmadık bir dursun dediğimiz herşeyin fiyatı gittikçe uçuyorÖyle valla3 ay oldu olmadı baya zamlanmış
Yeni doğan kalın yelek hırka aldın mı hiç canım. Mayıs ayında ne olur hava yaKızlar bu hafta alışverişe başladım gerçek manasıyla ben. Şuan
9 tane zıbın askılı ve kısa kollu
6 tane beyaz zıbın
4 tane tek alt
4 tane takım
9 çorabı var
İleriki aylar için daha çok var kıyafeti var da ilk dönem için yetersiz bu adetler tabi özellikle takım almam lazım. Tamamını 0-3 ay aldım. Şuan yenidoğan olarak sadece hastane çıkış setleri var diğerleri hep 3 ay. O sebeple de askılı kısa kollu daha çok.
Biz o konuyu aştık artıkKızlar size bir şey sorcam eşinizin yanında hiç osturdunuz mu
Benim geğirme olmuyor tüm gaz altta o da durmuyor maşallahAy dikkatli olsak ne fayda çıkan çıkıyor geneeşinde duymuştur bıyık altından gülmüştür de ne güzel sana bişey dememiş bende uyurken böyle yüz yüze gelmişiz baya yakın geğirdim kendi geğirmeme uyandım oda uyandı gözümü bi açtım burun burunayız adamın resmen ağzına geğirdim hemen yumdum geri gözümü uyuyorum sonuçta aman napalım ya savunmamız da çok açık hamileyiz biz alttan da kaçar üstten de hormonlarımız tavan bikere yani
anam buda fit hamile grubunda
Hamilelikte de oluyor diye biliyorum canım sen yine de bir bak istersen, çişini yap bırak yapıyormuş gibi orayı kasıp bırakacaksın sadece bir zarari yoktur sanırım ama tam emin olmak için bir bak sen yine deKegel egzersizlerine şimdi başlayabilir miyiz canım ben hiç bilmiyorum
Zaten oturduğun yerden oluyor canımAyy teşekkür ederim mutlu oldum
Ben de bu hızla 85 leri görecek gibiyim neyse bebişler doğsun da zayıflarız bir şekilde artık
Spor yapmayı da hiç sevmiyorum bunu da spor gibi görüyorum demekaklıma geldikçe yapayım bari boş oturacağıma
Ay gerçekten mi yaa sevindim valla ben kendimi yarım dünya olarak görüyordumbenim boyum 170, siz daha uzun ve zayıfsınız maşallah darısı doğumdan sonra başıma diyeyim
Eldiven hiç almadım canım sadece hastane çıkış setinde var ben eldiven pek kullanmıyorum bi ilk bi kaç gün kullanırım emzirirken filan sana dokunması temas önemli . Bere de hep takımlarının içinde var 3lü takım üst zıbın şeklinde alt ve bere.Yeni doğan kalın yelek hırka aldın mı hiç canım. Mayıs ayında ne olur hava yabende az çok senin gibi aldım da 9 çift çorabı yok daha az 4-5 çift vardır eldiveni de beresi de 3-4 çift bir 3-4 daha almam lazım
Kaçarsa da hiç bozuntuya verme ses koltuktan gelmiş gibi filan yap bişey derse de noldu ki o nerden çıktı deBenim geğirme olmuyor tüm gaz altta o da durmuyor maşallaheşim bir şey gösterecek telefondan yanına eğiliyorum hemen geliyor toparlaniyorum kaçmasın diye
Aynen öyle dün aldığımız her şeyde bugün kârdayızGeçen haftaya göre bile herşey bu hafta elli yüz lira oynamış ya biz dün alışveriş yaptık büyükleri alalım en azından dedik. Bebek arabası da bir araştıralım dedik henüz hiç bakmadık bir dursun dediğimiz herşeyin fiyatı gittikçe uçuyor
Ben de bunları aldım şimdilik ama zıbın az galibaKızlar bu hafta alışverişe başladım gerçek manasıyla ben. Şuan
9 tane zıbın askılı ve kısa kollu
6 tane beyaz zıbın
4 tane tek alt
4 tane takım
9 çorabı var
İleriki aylar için daha çok var kıyafeti var da ilk dönem için yetersiz bu adetler tabi özellikle takım almam lazım. Tamamını 0-3 ay aldım. Şuan yenidoğan olarak sadece hastane çıkış setleri var diğerleri hep 3 ay. O sebeple de askılı kısa kollu daha çok.
Aay koku yok Allah'tan ya yoksa çok sıkıntıydıKaçarsa da hiç bozuntuya verme ses koltuktan gelmiş gibi filan yap bişey derse de noldu ki o nerden çıktı deama koku olursa ona yapacak bişey yok
Bence zıbınları iyi canım yenidoğan ve 3 ay kullanırsın zaten gözüne az gelirse en fazla 15 e tamamlasan yeter şimdilik. ilk dönemi geçirdikten sonra alınır yine. Takımlarıda dışarı çıkarken yada 40 gezmesinde filan güzel güzel giydiririm diye 3 ay büyük olsun biraz diye ondan bol olsun istiyorumBen de bunları aldım şimdilik ama zıbın az galiba
İyi bari canım şimdi yok lazerle daratma vs tarzı şeyler bende görüyordum üzülüyordum birde değişecek vücudum diye çok sevindim şuanSaten değilde kumaşın adı aklıma gelmedi şimdi geçen bitane aldım beden de yoktu ay bi sardı vücudumu heryer meydanda bol da alsam saran kumaş ben bunu giymem dedim iadepenye aldım bitane o iyi ama bide gecelikli istiyorum fotoğraflık onuda trendyoldan alcam
canım benimde genişlemişti ama eski haline döndü. Ki biliyorsun ben sezaryen oldum. Önemli olan bebeğin çıkması değil o sancıyı ve açılmayı yaşamak. İlk hastaneye gittiğimde 4cm açılmam vardı sonra arttı saatlerce sancı çektim durdurmaya çalıştılar bebekte makat gelişli hala malum. Sonra sezaryen oldum ama 1bucuk 2 ay sonra ilişkide farkettik ki genişlemiş. Ama eski haline döndü tekrar o genişleme gitti.
Ayyy hadi inşallah ben hastaneye giderken mutlaka yazarımEvet kuzum evet 7. Aydayız artık çok şükür. burda arka arkaya ilk dogum yapan kişilerden olacagız galiba
Ayy içim bu tuhaf olduAman ihtiyaç olmasın da Dr brownslardan birini zaten kızıma almıştım diğeri büyük onu en fazla su biberonu yaparım benim kızım pipetli biberon filan istememişti şimdide dümdüz bardaktan içiyor en fazla bebişe de o biberonda su veririm bi süre. Bi Avent elimde patlarsa patlar onuda ihtiyacı olan birine veririm dedim
Depend pratikte okadar çok gelmedi benim kanama. Bünyeden bünyeye değişiyor galiba koca paketten 3 tane kullanmıştım sonra onu da verdim birine. Herşeyi dağıtmasaymışım iyiymiş
Allah o acıların hissiyatını unutturuyomuş ki tekrar doğum yapabilesin. Yaşadıkların aklında kalıyor tabiki süreç ama o acı aklından siliniyormart annelerinde doğum yapan kadının da karnına bastırmışlar öyle bişeyler yazmıştı geçen. Bende bastırdılar mı hatırlamıyorum
Ben de günlük aldım takım birkaç da süslü varBence zıbınları iyi canım yenidoğan ve 3 ay kullanırsın zaten gözüne az gelirse en fazla 15 e tamamlasan yeter şimdilik. ilk dönemi geçirdikten sonra alınır yine. Takımlarıda dışarı çıkarken yada 40 gezmesinde filan güzel güzel giydiririm diye 3 ay büyük olsun biraz diye ondan bol olsun istiyorum
Benimde aynı oluyoYa kegel egzersizi falan ise yaramiyor muben lise yillarimdan beri aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum, ilişkide bile bu fark ediyor yani regl vs ara verdiğimizde mesela ara uzadığı için çok çok sıkı oluyor, uzun süre yapmadığımız belli oluyor diyeyim doğumdan sonra da böyle olur mu ki egzersizle diyorum, lütfen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?