2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benimki de osturmam için beni teşvik ediyo rahatlarsın bende çekinme nolcak sanki diyo ben ilk defa yanlışlıkla yaptığımda sandalyeyi hareket ettirdim sandı anlamadı 2.sinde de çok sevindi ohh be sonunda duydum diyo

Hamilelikte de oluyor diye biliyorum canım sen yine de bir bak istersen, çişini yap bırak yapıyormuş gibi orayı kasıp bırakacaksın sadece bir zarari yoktur sanırım ama tam emin olmak için bir bak sen yine de
Derdime neyse ben küçüklükten beri yapıyordum sonra unutup başlayıp yine yapıyordum derken bu yaşıma kadar geldim bence işe yaramış birde gebelikte de benim daraldı bunu eşimde farketti neden oldu anlamadım sizin eşleriniz böyle bir şey dedi mi bilmiyorum ama çok garip yani

Nasıl dogurcaz ya biz
Sana bir şey diyim mi bence kas hakimiyeti az buçuk olduğu için çabuk doğururuz gibi ama dün bi video izledim yorumlarda kadının biri şey diyordu ilk çocuğunda yürüyüş yapmış, ikincisinde yapmamış ve arada 1.5 saatlik doğurma farkı olmuş.. yürüyüş yapın yazıyordu.. birde son bir ay kala her gün hurma yemek doğumu kolaylastiriyormus birde o bölgeye bir yağla masaj yapiyorlarmis o da açılmayı kolaylastiriyomus da o yağı unuttum yapcaz artık hepsini

Ben bide normal doğurmadığım için genişlemez sanıyordum da o öyle değilmiş
Ben de günlük aldım takım birkaç da süslü var 15 yapayım o zaman ben ya da lazım oldukça alırım olmadı
Zaten bebiş toplu ve uzun olursa Yenidoğanlar kısa kullanılır özellikle zıbın ve patikli tulumlar. Mecbur 3 aya dönersin ozamana kadar da yeni daha bi sürü şey alırsın zaten artık dışarı çıkınca bebek mağazasına uğramadan dönmeyiz

Aay kızlar bunu size anlatmadan gecemicem ya içimde kalir. Konu bebiş olunca psikopata bagliyorum onu anladım. Başta çok kafama takılmıştı da eşim rahatlattı sonra yoktur öyle bir şey diye. Düşününce bana da saçma geliyor ama size de anlatcam
Bugün ben aşı olmaya gittim sağlık ocagina ebe dr'a yönlendirdi. Kendi doktorumun recetesini gösterdim. Doktor tamam vurabilirsin bunu karma aşı bu sıkıntı yok dedi. Asi odasına giderken kutunun fotosunu çek istersen ben sisteme girmek için alacağım kutuyu bizde yok bu aşı dedi biraz daha yürüdük ne kadara aldın aşıyı falan dedi. ( Bu arada alacak olanlar için 650 TL asi) buz kupuyle birlikte vermişti eczane ben de o şekilde soğuk tutarak götürdüm. Aşıyla ilgili konuştuk işte bebek doğunca da böyle karma aşı yapılıyor bu şimdilik seni de korumak için yapılan asi falan dedi.Ben montumu çıkartıp hazirlanirken ebe aşıyı hazırlıyordu. Oturdum sandalyeye kolumu siyirdim bebeğin kalp atışlarını da dinleyelim mi dedi olur dinleyelim dedim aşıdan sonra dinleyeceğiz sanıyorum ama aşıyı küçük dolap gibi kutuya koydu bana da bak burada sadece senin aşın var başka bir aşı yok dedi gelip bak istersen dedi. Ben de bakmadım açıkçası güvensizlik gibi olmasın diye. Yani samimiyetimiz ilerledi abla falan diyorum artık. Sonra gittik kalp atışı kilo vs derken tekrar döndük odaya. Kutu yok diye panik oldu sana mı verdim falan dedi yok dedim sen almıştın ya aklına geldi sonra. Sonra aşıyı vurdu. Çıkınca acaba baksa mıydım kutuya tek benim asim mi vardı diye dedim ama baksam ve tek benim aşim olsa ne farklı asi vuracak olan enjektore ben hazırlanırken farklı bir şey çekebilir. Ee neden aşıyı vurmadan koydu kutuya da biz kalp atışı dinlemeye gittik diyorum eşim de belki oda sıcaklığında olmasın biraz daha soğusun diye öyle yapmistir diyor. Yani sonra düşündüm bana neden farklı bir aşı yapsin benimkini napcak karaborsaya mi atacak böyle düşüncelerle kendimi yedim ve hormonlardan mi bilmiyorum kendimi psikopat gibi hissettim konu bebis olmasa bu kadar dusunmezdim herhalde. Bir de benim bünye çok mu sağlam anlamadım hiç aşı olmamış gibiyim

Benim genel olarak arka arkaya değilse ilişki dar oluyor gebelikte de zorlandık bebek var kapılar kapandı artık diye dalgaya vurmustum

Aay benim doktorum da günde yarım saat yürüyüş dedi, yengem de aynı şekilde kanala girmesi için yurumen lazım falan dedi o zorlandı epeyi yürümesine rağmen, ben de düzene oturtmak istiyorum artık

Hemşire de takıntı olabilir çünkü sürekli bak istersen bak oraya koydum vs tarzında şeyler demiş.. Sadece ben şimdi aşımı olmak istiyorum asidan sonra dinleriz derdim sanki acelesi var kalp atışı dinlemenin orda senin bir suçun yokta hemşirede anormallik var yani degisigime gitti ama ben olsam bende suphelenirdim.. geçen medstarin oradaydık bi kadın önümüzde arabayı park etti giderken sürekli arkasını dönüp arabasına baktı eşimde dedi ki niye bakıp duruyo arabaya bu dedi dedim takıntılı kapattim mi kapatmadim mi diye bakıp duruyo dedim bazı insanlarda gariplik var belki o tarz bir şey olabilir hemsirede
Ama açılma olduğu için olması normalde kalıcı bir şey olmasın yeter
Benim genel olarak arka arkaya değilse ilişki dar oluyor gebelikte de zorlandık bebek var kapılar kapandı artık diye dalgaya vurmustum
Aynısını bende demiştim hatta sanki ilk defa yapiyo gibi olmuştuk bi tanesinde
Aay benim doktorum da günde yarım saat yürüyüş dedi, yengem de aynı şekilde kanala girmesi için yurumen lazım falan dedi o zorlandı epeyi yürümesine rağmen, ben de düzene oturtmak istiyorum artık
Evrt canım düzene oturt bebeğinin de sağlıklı domasi için birde son 2 hafta veya 1 hafta kala merdiven çıkıp inmeyi doktor oneriyormus

Aay o takintililik bende de var kapıyı kontrol ederim mesela emin olmazsam balkondan çıkar kilitleme düğmesine başarım akşam da eşime söylerim ben bugün arabayı kullandım gelirken kapısına bir bakar mısın diye evde fişleri çekerken sesli soyluyorum kendime çektim diye çünkü benim de takıntım var ebe de öyle olunca iki takıntılı birbirimizi bulduk galiba o an algilayamadim gel bı kalp atisimizi dinleyelim dedi ya direkt gittim ben de ne bileyim eşim de aşının soğuması için yapmıştır diyor. Konu bebiş olunca biraz panikledim galiba şimdi de tekme attı yavrukusum iyi olduğunu biliyorum en azından
Evet evet bizim de öyle oldu belki ekstra daralmıştır bilmiyorum ama gebelik öncesi de araya zaman girdiyse dar olduğunu hatırlıyorum
Aay merdiven çıkmak bana çok zor geliyor ya evde bile bir daha inip cikmiyim diye elime dolduruyorum her şeyi geçenlerde böyle sisemi kırdım her şeyi tasiyamadim

O takıntılı ruh hali bende de vardı ama geçti evlendikten sonra o yüzden anlayabiliyorum insanları dediğin gibi iki takıntılı birbirinizi bulmussunuz o bogmacali olan 650 tl dimi.. maşallah çok tatlılar hemen iyiyim diyip tekme atiyorlar canım öyle yapma eline doldurma spor olsun benim apartmanda daha asansor yapılmadı ve hamileligimin başından beri hemen hemen her gün merdiven inip çıkıyorum 4 5 kat birde mağazalarda da hep yenidogani üst kata koyuyorlar ayar oluyorum birde orda çıkıyorum.. geçen ozdilege gittik defactoda üst kata bu sefer kendim için merdivenden yukarı çıktım magaza içinde gerçekten ben seni ve kendimi nasıl dogurcagimi çok merak ediyorum..

Şimdi bile öyleyiz gözüm her yerde bebek mağazası arıyor

Evet canım boğmaca, tetanoz, difteriydi galiba bir de. Evet ya minnoslar bizim apartmanda da yok ya bir alt katta tikaniyorum ben de bizim kata çok zor cikiyorum canım sen yine bir hareket ediyorsun ya bu hareketsizlikle sezeryan olcam daha dikkat edeyim dedim eşimle yuruyuse çıkarız akşamları dedim kış geldi tekrar

Kızlar Merhaba nasılsınız bebişler için ıslak mendil konusunda neye karar verdiniz veya kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı önerisi olan

Sorma ya bugünkü hava ne böyle az önce bi yağmur yağıyordu tvnin sinyali kesildi
İyiymiş canım o da az buçuk hareket yapıyordur ciğerlerini açiyordur.. Sağlıklı olsun da gerisi hallolur

Kızlar Merhaba nasılsınız bebişler için ıslak mendil konusunda neye karar verdiniz veya kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı önerisi olan
Sleppynin disi pembe ve mavi olan ıslak mendilini aldim ben ikisini de denicem hangisini severse ondan devam edicem ama stok yaptım bebis begenmezse ben kullanirim

Sorma ya bugünkü hava ne böyle az önce bi yağmur yağıyordu tvnin sinyali kesildi
İyiymiş canım o da az buçuk hareket yapıyordur ciğerlerini açiyordur.. Sağlıklı olsun da gerisi hallolur
Ben de bu bahaneyle yuriyim asi olmaya dedim eve girdim yağmur bastırdı Allah'ın sevgili kuluymusum inşallah sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…