- 25 Mayıs 2023
- 4.578
- 8.629
- 88
Hahahahahah benim de gaz oluyor maalesef ben diğer odaya gidiyorumAay koku yok Allah'tan ya yoksa çok sıkıntıydıkokusuz ama sürekli bir gaz hali eşim de yazık asla bozuntuya vermiyor bence
Mavi olan bio natural olan mı kuzumSleppynin disi pembe ve mavi olan ıslak mendilini aldim ben ikisini de denicem hangisini severse ondan devam edicem ama stok yaptım bebis begenmezse ben kullanirim
Hahahah ben hiç durmadan geğiriyorum ama gerçekten hiç durmadan yani. Hatta durum öyle bi hal aldı ki misafirlikte orda burda eşime beni uyar farkında olmadan geğirirsem diyorum okadar hayatımın normal bi parçası haline geldi çünküYaa bı de ne diyebilirsin kiempati kuruyorum eşim hamile sürekli gaz hali ne diyim yanii seni gidi hınzır seniiiğğ asla durmuyorsun maşallah falan
yok valla kalıcı olmuyor bi kaç aya eski haline dönüyorHemşire de takıntı olabilir çünkü sürekli bak istersen bak oraya koydum vs tarzında şeyler demiş.. Sadece ben şimdi aşımı olmak istiyorum asidan sonra dinleriz derdim sanki acelesi var kalp atışı dinlemenin orda senin bir suçun yokta hemşirede anormallik var yani degisigime gitti ama ben olsam bende suphelenirdim.. geçen medstarin oradaydık bi kadın önümüzde arabayı park etti giderken sürekli arkasını dönüp arabasına baktı eşimde dedi ki niye bakıp duruyo arabaya bu dedi dedim takıntılı kapattim mi kapatmadim mi diye bakıp duruyo dedimbazı insanlarda gariplik var belki o tarz bir şey olabilir hemsirede
Ama açılma olduğu için olması normalde kalıcı bir şey olmasın yeter
Aynısını bende demiştim hatta sanki ilk defa yapiyo gibi olmuştuk bi tanesinde
Evrt canım düzene oturt bebeğinin de sağlıklı domasi için birde son 2 hafta veya 1 hafta kala merdiven çıkıp inmeyi doktor oneriyormus
güzel geliyor insana bitanecik zıbında alsam illa gircem bende mağazayaŞimdi bile öyleyiz gözüm her yerde bebek mağazası arıyor
Evet aslında bu tarz da mantıklı bende sleepy ve baby turco arasında kaldım da ne kararsız şeyler miş yaEbebekten ıslak pamuk aldım yenidoğan dönemi için, sonrası için bakarım dedim
Evet canım bende doğuma kadar yine biraz biraz alırım doğumdan sonra bakalım zaten evin karşısında e bebek var ne lazım olsa hemen alınır yaEldiven hiç almadım canım sadece hastane çıkış setinde var ben eldiven pek kullanmıyorum bi ilk bi kaç gün kullanırım emzirirken filan sana dokunması temas önemli . Bere de hep takımlarının içinde var 3lü takım üst zıbın şeklinde alt ve bere.
Yelek bitane var biraz kalın bi kaç tane de penye alırım. Bide annem örüyor yelek bolca tabi onlarda yün. Hava durumuna göre ya yün yeleklerden giydiririm yada penye yelek. Onlarında yenidoğan olması gerekmiyor yelek hep giyer zaten. E dışarı çıkarken filan da battaniyeye sarılacak zaten. Bizim bebişler tam mevsim geçişine denk geliyor ne alacağımızı şaşırıyoruz ya
Unibaby yenidoğan aldım canım 0-6 ay. Bazı arkadaşlar da baby me aldılar burdaKızlar Merhaba nasılsınız bebişler için ıslak mendil konusunda neye karar verdiniz veya kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı önerisi olan
Hay maşallah canımBen de bu bahaneyle yuriyim asi olmaya dedim eve girdim yağmur bastırdı Allah'ın sevgili kuluymusuminşallah sağlıkla gelsinler
Evet canımMavi olan bio natural olan mı kuzum
Ebebeğin ıslak pamuk mendilini aldım ben kokusu güzel olmasa da en azından içeriği temiz baya stokladımKızlar Merhaba nasılsınız bebişler için ıslak mendil konusunda neye karar verdiniz veya kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı önerisi olan
Evin karşısında e bebek mi varrrr? Allahım bazılarımız çok şanslıEvet canım bende doğuma kadar yine biraz biraz alırım doğumdan sonra bakalım zaten evin karşısında e bebek var ne lazım olsa hemen alınır ya
İncia aldım onu da temiz içerikli diyePişik kremi hangi marka alacağız kızlar
Ay çişini yap bırak yapıyormuş gibi ne kız öyle yapıyor gibi yapsam direk çiş yaparım benHamilelikte de oluyor diye biliyorum canım sen yine de bir bak istersen, çişini yap bırak yapıyormuş gibi orayı kasıp bırakacaksın sadece bir zarari yoktur sanırım ama tam emin olmak için bir bak sen yine de
Kokmaması lazım zaten canım güzel koku ekstra içerik demek. İçeriği temiz ıslak mendiller kokmazEbebeğin ıslak pamuk mendilini aldım ben kokusu güzel olmasa da en azından içeriği temiz baya stokladım
Hamilelik çok komik bişi benceAay kızlar bunu size anlatmadan gecemicem ya içimde kalir. Konu bebiş olunca psikopata bagliyorum onu anladım. Başta çok kafama takılmıştı da eşim rahatlattı sonra yoktur öyle bir şey diye. Düşününce bana da saçma geliyor ama size de anlatcam
Bugün ben aşı olmaya gittim sağlık ocagina ebe dr'a yönlendirdi. Kendi doktorumun recetesini gösterdim. Doktor tamam vurabilirsin bunu karma aşı bu sıkıntı yok dedi. Asi odasına giderken kutunun fotosunu çek istersen ben sisteme girmek için alacağım kutuyu bizde yok bu aşı dedi biraz daha yürüdük ne kadara aldın aşıyı falan dedi. ( Bu arada alacak olanlar için 650 TL asi) buz kupuyle birlikte vermişti eczane ben de o şekilde soğuk tutarak götürdüm. Aşıyla ilgili konuştuk işte bebek doğunca da böyle karma aşı yapılıyor bu şimdilik seni de korumak için yapılan asi falan dedi.Ben montumu çıkartıp hazirlanirken ebe aşıyı hazırlıyordu. Oturdum sandalyeye kolumu siyirdim bebeğin kalp atışlarını da dinleyelim mi dedi olur dinleyelim dedim aşıdan sonra dinleyeceğiz sanıyorum ama aşıyı küçük dolap gibi kutuya koydu bana da bak burada sadece senin aşın var başka bir aşı yok dedi gelip bak istersen dedi. Ben de bakmadım açıkçası güvensizlik gibi olmasın diye. Yani samimiyetimiz ilerledi abla falan diyorum artık. Sonra gittik kalp atışı kilo vs derken tekrar döndük odaya. Kutu yok diye panik oldu sana mı verdim falan dedi yok dedim sen almıştın ya aklına geldi sonra. Sonra aşıyı vurdu. Çıkınca acaba baksa mıydım kutuya tek benim asim mi vardı diye dedim ama baksam ve tek benim aşim olsa ne farklı asi vuracak olan enjektore ben hazırlanırken farklı bir şey çekebilir. Ee neden aşıyı vurmadan koydu kutuya da biz kalp atışı dinlemeye gittik diyorum eşim de belki oda sıcaklığında olmasın biraz daha soğusun diye öyle yapmistir diyor. Yani sonra düşündüm bana neden farklı bir aşı yapsin benimkini napcak karaborsaya mi atacakböyle düşüncelerle kendimi yedim ve hormonlardan mi bilmiyorum kendimi psikopat gibi hissettim konu bebis olmasa bu kadar dusunmezdim herhalde. Bir de benim bünye çok mu sağlam anlamadım hiç aşı olmamış gibiyim
Baby me marka olanEbebeğin ıslak pamuk mendilini aldım ben kokusu güzel olmasa da en azından içeriği temiz baya stokladım
İyi bariKokmaması lazım zaten canım güzel koku ekstra içerik demek. İçeriği temiz ıslak mendiller kokmaz
O yağ kesin niolidir heryerde bir nioli yağı bu aralarSana bir şey diyim mi bence kas hakimiyeti az buçuk olduğu için çabuk doğururuz gibi ama dün bi video izledim yorumlarda kadının biri şey diyordu ilk çocuğunda yürüyüş yapmış, ikincisinde yapmamış ve arada 1.5 saatlik doğurma farkı olmuş.. yürüyüş yapın yazıyordu.. birde son bir ay kala her gün hurma yemek doğumu kolaylastiriyormusbirde o bölgeye bir yağla masaj yapiyorlarmis o da açılmayı kolaylastiriyomus da o yağı unuttum yapcaz artık hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?