2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yaa bı de ne diyebilirsin ki empati kuruyorum eşim hamile sürekli gaz hali ne diyim yanii seni gidi hınzır seniiiğğ asla durmuyorsun maşallah falan
Hahahah ben hiç durmadan geğiriyorum ama gerçekten hiç durmadan yani. Hatta durum öyle bi hal aldı ki misafirlikte orda burda eşime beni uyar farkında olmadan geğirirsem diyorum okadar hayatımın normal bi parçası haline geldi çünkü başta bebek değil kurbağa mı büyütüyorsun içerde filan diyodu şimdi bi kaç gün annemde kalıyorum mesela eve dönüce geğirmemi duyup işte yeniden başlıyoruz özlemişim diyor alıştılar artık ne desinler
yok valla kalıcı olmuyor bi kaç aya eski haline dönüyor
Şimdi bile öyleyiz gözüm her yerde bebek mağazası arıyor
güzel geliyor insana bitanecik zıbında alsam illa gircem bende mağazaya

Evet canım bende doğuma kadar yine biraz biraz alırım doğumdan sonra bakalım zaten evin karşısında e bebek var ne lazım olsa hemen alınır ya

Galiba benim çocuumun kıyafeti yok şu çıtçıtlı olayını asla çözememişim listenin saçmalığına bakın. Ben ne alayım ne ekleyeyim bu listeye heeelppp

Eklentiler

• IMG_5108.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 54
Hamilelikte de oluyor diye biliyorum canım sen yine de bir bak istersen, çişini yap bırak yapıyormuş gibi orayı kasıp bırakacaksın sadece bir zarari yoktur sanırım ama tam emin olmak için bir bak sen yine de
Ay çişini yap bırak yapıyormuş gibi ne kız öyle yapıyor gibi yapsam direk çiş yaparım ben ay ben artık çok fenayım demin kusarken azıcık da çiş geldi

Hamilelik çok komik bişi bence

O yağ kesin niolidir heryerde bir nioli yağı bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…