2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Galiba benim çocuumun kıyafeti yok şu çıtçıtlı olayını asla çözememişim listenin saçmalığına bakın. Ben ne alayım ne ekleyeyim bu listeye heeelppp
5 tane hastane çıkışı mı o kısım ne orayı anlayamadım 5 set mi aldın naptın 0-3 ay ne oradaki ozaman kafamda deli sorular senin bebişin sonraki aylarda giyecek oldukları ilk dönem giyecek olduklarından fazla. Tamam hızlı büyüyorlar filan da 3-6 ay da çok büyük olur. Biraz 0-3 ay yüklen sen zıbın takım tek alt vs olarak

Bende oda yapıyorum kızlar bebeğe dolap şifonyer büyüyen beşik ekstra yuvalı 8 bin tlye aldık Koçtaş’tan ihtiyacı olan varsa bakabilir

Ay evet ya bazen markete giderken oraya da uğruyorum indirimli şeyler uygun şeyler gördükçe alıyorum iyi oluyor valla
Ay hayallerimi yaşıyorsun markete giderken bide e bebek turu yapmayan da ne bileyim kargo vs de uğraşmazsın sen günde 3 öğün git gel indirim kovala oh ne güzel

Bak setler böyle hastane çıkışı diye geçiyo 2 tane daha var. Ama bedenleri 0-3 ay yani hem alt üst takım hem hastane çıkışı kategorisine koyabiliriz

Eklentiler

• IMG_4714_Original.webp
    115,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4608_Original.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5096.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 50
O yağ kesin niolidir heryerde bir nioli yağı bu aralar
Bilmiyorum ki aman enfeksiyon yapmasın da

Kızlar emzik geldi ama bana uc kısmı sert geldi emdikce bebek yumusacak mi yani yenidogan için bana sert geldi o yüzden çocuk 1 ay olunca vs damak durumuna göre veririm gibi nasıl oluyo bu işler sert bence

Kız napck aşıyı kan uyuşmazlık iğnesi mi oldun kuzum? 28. Haftada yapılıyor bende olucam eşim 0+ ben Arh- . Oda ecza deposundan buz küpüyle veriliyor

İyi bak ne güzel alışmış eksikliğini bile hissetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…