- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Evett indirim vardı ama dün mü bugün mü tam hatırlamıyorum normale gçre baya uygunduBaby me marka olan
5 tane hastane çıkışı mı o kısım ne orayı anlayamadım 5 set mi aldın naptın 0-3 ay ne oradaki ozaman kafamda deli sorularGaliba benim çocuumun kıyafeti yokşu çıtçıtlı olayını asla çözememişim listenin saçmalığına bakın. Ben ne alayım ne ekleyeyim bu listeye heeelppp
Teşekkür ettim kuzumEvett indirim vardı ama dün mü bugün mü tam hatırlamıyorum normale gçre baya uygundu
Ay evet ya bazen markete giderken oraya da uğruyorum indirimli şeyler uygun şeyler gördükçe alıyorum iyi oluyor vallaEvin karşısında e bebek mi varrrr? Allahım bazılarımız çok şanslı
Eskiden dalin kokmayan bebeğe bebek denmiyordu ya ah o dalin. hala çok severim kokusunu ama kullanmamİyi barinerde o mis gibi dalin kokusu
Ay hayallerimi yaşıyorsun markete giderken bide e bebek turu yapmayan da ne bileyimAy evet ya bazen markete giderken oraya da uğruyorum indirimli şeyler uygun şeyler gördükçe alıyorum iyi oluyor valla
Kız 5 hastane çıkışı almışın nasıl kıyafeti yokGaliba benim çocuumun kıyafeti yokşu çıtçıtlı olayını asla çözememişim listenin saçmalığına bakın. Ben ne alayım ne ekleyeyim bu listeye heeelppp
Aynen öyle güzel oluyor vallaAy hayallerimi yaşıyorsun markete giderken bide e bebek turu yapmayan da ne bileyimkargo vs de uğraşmazsın sen günde 3 öğün git gel indirim kovala oh ne güzel
Benim doktorun bana şeker yüklemesi yapmadı açlık şekerine ve tokluk şekerine bakmam yeterli dediŞeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız?
Evet ya hala burnumda kokusuEskiden dalin kokmayan bebeğe bebek denmiyordu ya ah o dalin. hala çok severim kokusunu ama kullanmam
Bak setler böyle hastane çıkışı diye geçiyo 2 tane daha var. Ama bedenleri 0-3 ay5 tane hastane çıkışı mı o kısım ne orayı anlayamadım 5 set mi aldın naptın 0-3 ay ne oradaki ozaman kafamda deli sorularsenin bebişin sonraki aylarda giyecek oldukları ilk dönem giyecek olduklarından fazla. Tamam hızlı büyüyorlar filan da 3-6 ay da çok büyük olur. Biraz 0-3 ay yüklen sen zıbın takım tek alt vs olarak
Bilmiyorum kiO yağ kesin niolidir heryerde bir nioli yağı bu aralar
Bizimki yapacak ama acaba erken mi ya bilemedim haftaya mı gitsemBenim doktorun bana şeker yüklemesi yapmadı açlık şekerine ve tokluk şekerine bakmam yeterli dedi
Evde hep takım takım mı geziyo bu uşaklar bilmiyorum ki ben yeter miKız 5 hastane çıkışı almışın nasıl kıyafeti yok
Aay gidebilecek kadar tutabilsem keşkeHahahahahah benim de gaz oluyor maalesef ben diğer odaya gidiyorum
Kız napck aşıyıAay kızlar bunu size anlatmadan gecemicem ya içimde kalir. Konu bebiş olunca psikopata bagliyorum onu anladım. Başta çok kafama takılmıştı da eşim rahatlattı sonra yoktur öyle bir şey diye. Düşününce bana da saçma geliyor ama size de anlatcam
Bugün ben aşı olmaya gittim sağlık ocagina ebe dr'a yönlendirdi. Kendi doktorumun recetesini gösterdim. Doktor tamam vurabilirsin bunu karma aşı bu sıkıntı yok dedi. Asi odasına giderken kutunun fotosunu çek istersen ben sisteme girmek için alacağım kutuyu bizde yok bu aşı dedi biraz daha yürüdük ne kadara aldın aşıyı falan dedi. ( Bu arada alacak olanlar için 650 TL asi) buz kupuyle birlikte vermişti eczane ben de o şekilde soğuk tutarak götürdüm. Aşıyla ilgili konuştuk işte bebek doğunca da böyle karma aşı yapılıyor bu şimdilik seni de korumak için yapılan asi falan dedi.Ben montumu çıkartıp hazirlanirken ebe aşıyı hazırlıyordu. Oturdum sandalyeye kolumu siyirdim bebeğin kalp atışlarını da dinleyelim mi dedi olur dinleyelim dedim aşıdan sonra dinleyeceğiz sanıyorum ama aşıyı küçük dolap gibi kutuya koydu bana da bak burada sadece senin aşın var başka bir aşı yok dedi gelip bak istersen dedi. Ben de bakmadım açıkçası güvensizlik gibi olmasın diye. Yani samimiyetimiz ilerledi abla falan diyorum artık. Sonra gittik kalp atışı kilo vs derken tekrar döndük odaya. Kutu yok diye panik oldu sana mı verdim falan dedi yok dedim sen almıştın ya aklına geldi sonra. Sonra aşıyı vurdu. Çıkınca acaba baksa mıydım kutuya tek benim asim mi vardı diye dedim ama baksam ve tek benim aşim olsa ne farklı asi vuracak olan enjektore ben hazırlanırken farklı bir şey çekebilir. Ee neden aşıyı vurmadan koydu kutuya da biz kalp atışı dinlemeye gittik diyorum eşim de belki oda sıcaklığında olmasın biraz daha soğusun diye öyle yapmistir diyor. Yani sonra düşündüm bana neden farklı bir aşı yapsin benimkini napcak karaborsaya mi atacakböyle düşüncelerle kendimi yedim ve hormonlardan mi bilmiyorum kendimi psikopat gibi hissettim konu bebis olmasa bu kadar dusunmezdim herhalde. Bir de benim bünye çok mu sağlam anlamadım hiç aşı olmamış gibiyim
İyi bak ne güzel alışmış eksikliğini bile hissetmişHahahah ben hiç durmadan geğiriyorum ama gerçekten hiç durmadan yani. Hatta durum öyle bi hal aldı ki misafirlikte orda burda eşime beni uyar farkında olmadan geğirirsem diyorum okadar hayatımın normal bi parçası haline geldi çünkübaşta bebek değil kurbağa mı büyütüyorsun içerde filan diyodu şimdi bi kaç gün annemde kalıyorum mesela eve dönüce geğirmemi duyup işte yeniden başlıyoruz özlemişim diyor alıştılar artık ne desinler
yok valla kalıcı olmuyor bi kaç aya eski haline dönüyor
güzel geliyor insana bitanecik zıbında alsam illa gircem bende mağazaya
Ben 26 dayım bir sıkıntı görse yapacaktı hemen şeker yüklemesi aç gittim o yüzden sen kaçtasınBizimki yapacak ama acaba erken mi ya bilemedim haftaya mı gitsem
Temiz içerik olanlar yazıyor ya Instagram'da falan oradan bakılıp alınabilir sanki, ben sade su olsun başta sonra da bakarım ıslak mendile dedimEvet aslında bu tarz da mantıklı bende sleepy ve baby turco arasında kaldım da ne kararsız şeyler miş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?