2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız napck aşıyı kan uyuşmazlık iğnesi mi oldun kuzum? 28. Haftada yapılıyor bende olucam eşim 0+ ben Arh- . Oda ecza deposundan buz küpüyle veriliyor
Bizde de var kan uyuşmazlığı nasıl oluyor o süreç araştıramadım daha hastane de mi aşı oluyor sağlık ocağında mı test alacaklar mı aşıdan önce

Galiba benim çocuumun kıyafeti yok şu çıtçıtlı olayını asla çözememişim listenin saçmalığına bakın. Ben ne alayım ne ekleyeyim bu listeye heeelppp
Kuzum ilk 2 ay yetecek kıyafeti var ama sonrası için yok. Bide hastane çıkışları extra minik oluyor hepsi hastane çıkışı mı 1-3 olarak geçenler oluyor onlardan da var mı?

Kız napck aşıyı kan uyuşmazlık iğnesi mi oldun kuzum? 28. Haftada yapılıyor bende olucam eşim 0+ ben Arh- . Oda ecza deposundan buz küpüyle veriliyor
Aaay dimi napsin asiyi ama çok saçma her şey arka arkaya gelince böyle kafamda psikopat gibi kurdum hayır canım karma aşı bu, ben tetanoz olmamıştım 3lü olan aşıyı yazdı doktorum onu oldum

Kızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım

Kuzum ilk 2 ay yetecek kıyafeti var ama sonrası için yok. Bide hastane çıkışları extra minik oluyor hepsi hastane çıkışı mı 1-3 olarak geçenler oluyor onlardan da var mı?
Aldığımız hastane çıkışlarının içinde hep 0-3 yazıyo kuzum biraz büyük yani tam yenidoğan değil. Çıtçıtlı ve alt pijama yeterli değil sanki dimi?

Kızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım
Benim değişiyor aşağı tekmelidigi zaman döndüğünü anlıyorum, genelde sağ sol karnımı tekmeliyor. Son kontrolümde çapraz duruyordu karnımın sağ üst tarafında kafası varmış sol alt karnıma doğru da ayakları varmis, akşamında yan döndü galiba çünkü sol aşağı değil ortaya doğru hissetmeye baslamistim

Benimde sağ tarafta kafası sol alta doğru ayakları var gibi hissediyorum. En son gittiğimde sağ alttaydı kafası bidahaki gitmeye doğum pozisyonunu alır heralde diyodum. Ama almadı daha sanırım. Kızlarım biri 25. Diğeri 27de almıştı pozisyonunu. Büyüdükçe dönmeleri zorlaşıyor inşaAllah dönerler baş aşağı

Daha vakit varmış doğum pozisyonuna gecmesine 34.haftaya kadar dert etme canım.. 34e kadar bir dönme olmazsa da artık yavaş yavaş endiselenebiliriz ama yine 36 37ye kadar vakit varmış

Daha vakit varmış doğum pozisyonuna gecmesine 34.haftaya kadar dert etme canım.. 34e kadar bir dönme olmazsa da artık yavaş yavaş endiselenebiliriz ama yine 36 37ye kadar vakit varmış
Benim kızlar erken dönünce buda döner diye düşünüyodum ama normalde vakti varsa düşünmeyim daha ozaman

Benim kızlar erken dönünce buda döner diye düşünüyodum ama normalde vakti varsa düşünmeyim daha ozaman
Düşünme canım hatta kafası agirlastikca yer çekiminden ötürü kafası aşağıya dönüyormuş artık doğum pozisyonuna geçiyormuş daha vaktimiz var inşallah dönerler

Düşünme canım hatta kafası agirlastikca yer çekiminden ötürü kafası aşağıya dönüyormuş artık doğum pozisyonuna geçiyormuş daha vaktimiz var inşallah dönerler
İnşaAllah canım
Benim kızlar daha hareketliydi ya oğlum çok hareketi değil belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor sadece sizinde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…