2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar Merhaba nasılsınız bebişler için ıslak mendil konusunda neye karar verdiniz veya kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı önerisi olan
Ben temizleme pamuğu aldım başta kendim ıslatıp silmeyi düşünüyorum. Kaka da yıkanır zaten popişi. Sonraki zamanda da cildin durumuna göre ama burda su ve pamuktan oluşanı önermişti arkadaşlar. Baby me nin.

İnşaAllah canım
Benim kızlar daha hareketliydi ya oğlum çok hareketi değil belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor sadece sizinde öyle mi
Evet canım belli saatleri var birde çok acikirsam hareket etmiyor yemek yedikten sonra veya biraz uzandigimda hareket ediyor ha eşimin sesini duyduğunda da hareket ediyor

Evet canım belli saatleri var birde çok acikirsam hareket etmiyor yemek yedikten sonra veya biraz uzandigimda hareket ediyor ha eşimin sesini duyduğunda da hareket ediyor
Yaa babasını çok mu sevecek minnak eşinde mutlu oluyodur öyle olunca.
Benimkide büyük ablası karnıma dokunca kıpırdıyo hep . Küçük ablasında hiç oynamıyor

Evet haklısın canım teşekkür ederim

Bak setler böyle hastane çıkışı diye geçiyo 2 tane daha var. Ama bedenleri 0-3 ay yani hem alt üst takım hem hastane çıkışı kategorisine koyabiliriz
Ah şimdi anladım olayı bence bitane 5li yada 10lu yenidoğan hastane çıkışı al canım. Çünkü bunların içine de zıbın vs gerekecek tam yenidoğan sette hepsi takım oluyor zaten. Bitane öyle alıp iki takım da bunlardan koysan hastane çantasına yeter bence gerisini alt üst takım kategorisine al bunları zaten 0-3 ay almışsın iyide yapmışsın uzun süre giyer. Zıbınları az askılı zıbında al takımların çıtçıtlı değil içine giydirirsin ilk dönem yoksa kucağa filan alınca beli açılacak. Biraz tek alt tek üst kısa uzun kollu zıbın aldın mı yeter. Bu takımları da hastaneye gezmeye dışarı filan çıkarırken giydirirsin zaten takımları alma amacımız o

Kızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım
Benimki sürekli farklı yerleri tekmeliyor cumartesi ağrım oldu kemiğim ağrıyordu resmen acaba döndü mü ye düşündüm ben de şuanda altları tekmeliyor ama bilemedim midemin orda ve alt tarafta hissediyorum bugün tekmeleri

Yani yenidoğan çıtçıtlı zıbın alıcam bolca askılı kısa kollu uzun kollu hepsinden yenidoğan mı alıym doğru mu anlıyorum

Aa ben doğum pozisyonu için daha zamanları var diye kafasınin hala yukarida olmasını umursamamistimm. İnşallah dönerler

İnşaAllah canım
Benim kızlar daha hareketliydi ya oğlum çok hareketi değil belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor sadece sizinde öyle mi
Benimki hareket edince hareket etmiyor arabada giderken felan sallandığı için mi artık hiç hareket etmiyor dün baya korktum bu yüzden sonra dedim eşime dur en yakın petrolde öyle olunca hareket etti kocam da sen kafayı yemişsin uyuyan çocuğu uyandırıyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…