- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
34 e kadar zamanı varmış kuzum biraz daha umursamayabilirmişizAa ben doğum pozisyonu için daha zamanları var diye kafasınin hala yukarida olmasını umursamamistimm. İnşallah dönerler
Oo harika daha 1 buçuk ayımız var en azından34 e kadar zamanı varmış kuzum biraz daha umursamayabilirmişiz
Yeterli bence kuzumKızlar ben de elimdeki malzemelerin listesini cikarttim, sizce yeterli mi bunlar. Artık çok bakmıyorum ben kıyafet durumuna yaz için şort takımı falan aldım ama yenidoğan için en azından Haziran temmuza kadar bu kadarı kurtarır mı az mı sizce?
Bence gayet iyi ya bide mevsim geçişi olduğu için tam olarak ne eksik ne fazla insan bilemiyor gerekirse yeniden alınır. Bide yaz gelecek kurutma makinesi olmasa bile çabuk kurur çamaşırlar. Yıkar yıkar gene giydirilir ben öyle düşünüyorumKızlar ben de elimdeki malzemelerin listesini cikarttim, sizce yeterli mi bunlar. Artık çok bakmıyorum ben kıyafet durumuna yaz için şort takımı falan aldım ama yenidoğan için en azından Haziran temmuza kadar bu kadarı kurtarır mı az mı sizce?
Evet evet mevsim kafamı karistiyor benim de yazık yavrucaklar pismesin bı de sonraBence gayet iyi ya bide mevsim geçişi olduğu için tam olarak ne eksik ne fazla insan bilemiyor gerekirse yeniden alınır. Bide yaz gelecek kurutma makinesi olmasa bile çabuk kurur çamaşırlar. Yıkar yıkar gene giydirilir ben öyle düşünüyorum
Eşim çalışıyor okulda ikisi beraber ndan bulaştı bu ise memlekete gittim maske taktığım halde ve sadece iki gün kaldığım halde bulaştı hiç bilmiyorum kiCanım çalışıyor musun hastalık nerden geliyo boyle
Bende öyle düşündüm havayı kestiremiyor insan kısa kol almadım henüz hep uzun kol var onları da almadım gerçi geldi kuzenlerinin kıyafetleri.Evet evet mevsim kafamı karistiyor benim de yazık yavrucaklar pismesin bı de sonramayısı geçiririz en azından havaya ve bebişin kilosuna göre o zaman ekstra alırım bir şeyler dedim
Ay bende dün bu emziğin aynısından aldım çok tatlıBilmiyorum kiaman enfeksiyon yapmasın da
Eki Görüntüle 3385876
Kızlar emzik geldi ama bana uc kısmı sert geldi emdikce bebek yumusacak mi yani yenidogan için bana sert geldi o yüzden çocuk 1 ay olunca vs damak durumuna göre veririm gibi nasıl oluyo bu işler sert bence
benimde hala aşağıları tekmeliyor canım ama zaten daha normal değil mi 26 dayız. Bundan sonra dönme bekleniyor geçen üniversite hastanesindeki kontrolde doktor stajyere 26 dan önce bebeğin duruş şeklini söylemiyoruz ondan sonra dönmeye başlıyorlar filan demişti biyandan beni muayene ederken biyandan eğitim veriyorduKızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım
Hayır bitane yenidoğan hastane çıkışı al gerisini yani zıbınları 0-3 ay al bence bol bol uzun süre giysin. Ama bu aldığın hastane çıkışları ilk gün büyük durur 0-3 ay ya resim filan çekilecek diye dedimYani yenidoğan çıtçıtlı zıbın alıcam bolca askılı kısa kollu uzun kollu hepsinden yenidoğan mı alıym doğru mu anlıyorum
İçine atlet gibi giydiririm diye bazı zibinlari kısa kollu aldım ama kıyafet olarak hep uzun kollu bendekiler de yine de ilk doğdukları zaman çok sıcak olmaz bence uzun kol+ yelek falan destekleriz gibi geliyorBende öyle düşündüm havayı kestiremiyor insan kısa kol almadım henüz hep uzun kol var onları da almadım gerçi geldi kuzenlerinin kıyafetleri.
Kısa koluda duruma göre alırım dedim
Aynen mantıklı bende aynı şeyi düşünüyorum herşey elimizin altında netten gene alınır. Şimdi kullanılmayacak bişeye hiç gerek yokEvet evet mevsim kafamı karistiyor benim de yazık yavrucaklar pismesin bı de sonramayısı geçiririz en azından havaya ve bebişin kilosuna göre o zaman ekstra alırım bir şeyler dedim
Bende aynısından aldım, aslında ultra air istiyodum intte kalmamıştı alamadım. Yumşar hemen ya 1 ay sonra verirsen tutmayabilir doğunca hemen ver canımBilmiyorum kiaman enfeksiyon yapmasın da
Eki Görüntüle 3385876
Kızlar emzik geldi ama bana uc kısmı sert geldi emdikce bebek yumusacak mi yani yenidogan için bana sert geldi o yüzden çocuk 1 ay olunca vs damak durumuna göre veririm gibi nasıl oluyo bu işler sert bence
İyi ozaman ya ben erken düşünmüşüm kızlarım erken dönünce. Daha vakit var ozaman inşaAllahAy bende dün bu emziğin aynısından aldım çok tatlıyok canım öyle sert değil yumuşuyor bide bebek emdikçe. Zaten o yüzden sık değiştirmek gerekiyor emziği
benimde hala aşağıları tekmeliyor canım ama zaten daha normal değil mi 26 dayız. Bundan sonra dönme bekleniyor geçen üniversite hastanesindeki kontrolde doktor stajyere 26 dan önce bebeğin duruş şeklini söylemiyoruz ondan sonra dönmeye başlıyorlar filan demişti biyandan beni muayene ederken biyandan eğitim veriyordu
Evet biliyorum işte o bile yük gibi geliyor bana, üşengeçlik seviyemZaten oturduğun yerden oluyor canımçişini yapıyor gibi yapıp kasip bırakıyorsun orayı. Hamilelikte oluyor mu bilmiyorum bakmak lazım ben yapıyordum ama bazen hamile olduğumu unutuyorum
Ay kuzum ben de aynı tedirginliği yaşamıştım hatırlarsan, benim sadece tetanoz aşısıydı direkt kendi buzdolabından çıkardı yaptı ama ben keşke baksaydım acaba başka aşı mıydı diye gerilmiştim çünkü benim 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kızarıklık oluştu ve kabarmıştı.Aay kızlar bunu size anlatmadan gecemicem ya içimde kalir. Konu bebiş olunca psikopata bagliyorum onu anladım. Başta çok kafama takılmıştı da eşim rahatlattı sonra yoktur öyle bir şey diye. Düşününce bana da saçma geliyor ama size de anlatcam
Bugün ben aşı olmaya gittim sağlık ocagina ebe dr'a yönlendirdi. Kendi doktorumun recetesini gösterdim. Doktor tamam vurabilirsin bunu karma aşı bu sıkıntı yok dedi. Asi odasına giderken kutunun fotosunu çek istersen ben sisteme girmek için alacağım kutuyu bizde yok bu aşı dedi biraz daha yürüdük ne kadara aldın aşıyı falan dedi. ( Bu arada alacak olanlar için 650 TL asi) buz kupuyle birlikte vermişti eczane ben de o şekilde soğuk tutarak götürdüm. Aşıyla ilgili konuştuk işte bebek doğunca da böyle karma aşı yapılıyor bu şimdilik seni de korumak için yapılan asi falan dedi.Ben montumu çıkartıp hazirlanirken ebe aşıyı hazırlıyordu. Oturdum sandalyeye kolumu siyirdim bebeğin kalp atışlarını da dinleyelim mi dedi olur dinleyelim dedim aşıdan sonra dinleyeceğiz sanıyorum ama aşıyı küçük dolap gibi kutuya koydu bana da bak burada sadece senin aşın var başka bir aşı yok dedi gelip bak istersen dedi. Ben de bakmadım açıkçası güvensizlik gibi olmasın diye. Yani samimiyetimiz ilerledi abla falan diyorum artık. Sonra gittik kalp atışı kilo vs derken tekrar döndük odaya. Kutu yok diye panik oldu sana mı verdim falan dedi yok dedim sen almıştın ya aklına geldi sonra. Sonra aşıyı vurdu. Çıkınca acaba baksa mıydım kutuya tek benim asim mi vardı diye dedim ama baksam ve tek benim aşim olsa ne farklı asi vuracak olan enjektore ben hazırlanırken farklı bir şey çekebilir. Ee neden aşıyı vurmadan koydu kutuya da biz kalp atışı dinlemeye gittik diyorum eşim de belki oda sıcaklığında olmasın biraz daha soğusun diye öyle yapmistir diyor. Yani sonra düşündüm bana neden farklı bir aşı yapsin benimkini napcak karaborsaya mi atacakböyle düşüncelerle kendimi yedim ve hormonlardan mi bilmiyorum kendimi psikopat gibi hissettim konu bebis olmasa bu kadar dusunmezdim herhalde. Bir de benim bünye çok mu sağlam anlamadım hiç aşı olmamış gibiyim
Unibaby yenidoğan aldım canım 0-6 ay. Bazı arkadaşlar da baby me aldılar burda
Kızlar kurumaz mı acaba ya daha doğuma 3 ay var ya. Ben başta pamuk kullanıcam ama dışarıda ıslak mendil kullanırım dedim ama erken gibi geldi kurursa diye.Ebebeğin ıslak pamuk mendilini aldım ben kokusu güzel olmasa da en azından içeriği temiz baya stokladım
Aaa harika o zaman hepimiz yapalım dogumlarimiz da rahat olsunEvet biliyorum işte o bile yük gibi geliyor bana, üşengeçlik seviyemhamileyken de oluyormuş canım gebelik okulunda dediler işte başla şimdiden diye.
Ay kuzum ben de aynı tedirginliği yaşamıştım hatırlarsan, benim sadece tetanoz aşısıydı direkt kendi buzdolabından çıkardı yaptı ama ben keşke baksaydım acaba başka aşı mıydı diye gerilmiştim çünkü benim 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kızarıklık oluştu ve kabarmıştı.
Ama seninki doğrudur bence anlamıştır dışarıdan gelen kutunun farklı olduğunu biliyordur yani sıkma canını. Paranoyak değilsin hepimize oluyor demek istedim
sakın bunu içme çabuk bırak!!! Bu işte benim baştaki ilaç sakın bakkkaranızda bunu kullanan var mı kızlar, son günlerde sabah içtiğimde midemi bulandırıyor arada bir de karın ağrısı yapıyor ama geçiyordu. Bugün çok çokk kötüyüm. Karnım taş gibi oldu hala ağrım var. Yan etkisinde mide karın ağrısı falan yazıyor ama ilk defa bu kadar kötü oldum. Napıcam bilmiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Son aldığım kasketli olanı fotoğraf çekimine almıştım yenidoğan hastane çıkışı diye geçiyo bugün geldi 58 cm 0-3 ay yazıyo etiketinde sinir oluyorum hastanede tam giymesin mi yavrucaklar şimdi iade etsem bi dert etmesem bi dertHayır bitane yenidoğan hastane çıkışı al gerisini yani zıbınları 0-3 ay al bence bol bol uzun süre giysin. Ama bu aldığın hastane çıkışları ilk gün büyük durur 0-3 ay ya resim filan çekilecek diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?