- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Ben gece kullanıyorum yatmadan önce demir hapı sanırım bu. Eczacıya sordum aç karna içemiyorum çünkü. Önemli değil yatmadan da içebilirsin dedi. 2 saat önce çay kahve tüketme yeterli dedi. O yüzden sıkıntı çekmiyorum çok şükür. Etkisini azaltıyor mu bilemiyorum ama yapacak bişey yok mide bulantısı felan çekemem şahsenaranızda bunu kullanan var mı kızlar, son günlerde sabah içtiğimde midemi bulandırıyor arada bir de karın ağrısı yapıyor ama geçiyordu. Bugün çok çokk kötüyüm. Karnım taş gibi oldu hala ağrım var. Yan etkisinde mide karın ağrısı falan yazıyor ama ilk defa bu kadar kötü oldum. Napıcam bilmiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Aynen kuzum zaten yenidoğana kısa kol olmaz anne karnındaki sıcaklıktan cıbıl cıbıl giyerse vucut noluyo der üşürlerİçine atlet gibi giydiririm diye bazı zibinlari kısa kollu aldım ama kıyafet olarak hep uzun kollu bendekiler de yine de ilk doğdukları zaman çok sıcak olmaz bence uzun kol+ yelek falan destekleriz gibi geliyor
Ben alalı 3 ay oldu ilk aldığım kutu hala kurumamış kutuyu ters çevirip koydum stok yapıcam diye açtım içinden bir tane gayet normal ıslak mendildi hiç kurumamıştıKızlar kurumaz mı acaba ya daha doğuma 3 ay var ya. Ben başta pamuk kullanıcam ama dışarıda ıslak mendil kullanırım dedim ama erken gibi geldi kurursa diye.
Bizim yazımız ekime kadar devam ediyorAynen kuzum zaten yenidoğana kısa kol olmaz anne karnındaki sıcaklıktan cıbıl cıbıl giyerse vucut noluyo der üşürler2 aylıkken falan belki anca giyilir oda zaten temmuza ağustosa falan geliyor heralde sonra zaten geri uzun koldan devam diye düşünüyorum
Normal kuzum normal benimde artık uykularım bölünüyor saga dön sola dön rahat yok artık
Var canım herşey yolunda Allahın izniyleBende aynısından aldım, aslında ultra air istiyodum intte kalmamıştı alamadım. Yumşar hemen ya 1 ay sonra verirsen tutmayabilir doğunca hemen ver canım
İyi ozaman ya ben erken düşünmüşüm kızlarım erken dönünce. Daha vakit var ozaman inşaAllah
ben hep koli koli alıyorum canım kızıma 3 aydan fazla bekliyor kurumuyor yan koyuyorum benKızlar kurumaz mı acaba ya daha doğuma 3 ay var ya. Ben başta pamuk kullanıcam ama dışarıda ıslak mendil kullanırım dedim ama erken gibi geldi kurursa diye.
Bebekler ortalama 48-51 cm arası doğuyor canım yani illa net öyle olcak diye değil ama 58cm de doğan duymadım yani. Hadi çok değil bi tık uzun olsa 55cm doğan da duymadımSon aldığım kasketli olanı fotoğraf çekimine almıştım yenidoğan hastane çıkışı diye geçiyo bugün geldi 58 cm 0-3 ay yazıyo etiketinde sinir oluyorum hastanede tam giymesin mi yavrucaklar şimdi iade etsem bi dert etmesem bi dert
Benim de ayaklar aşağıda hep kasıklarımı tekmeliyor ama bu haftalarda normalmiş öyle durması doktor öyle demişti.Kızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım
Başak burcu musun merak ettimKızlar ben de elimdeki malzemelerin listesini cikarttim, sizce yeterli mi bunlar. Artık çok bakmıyorum ben kıyafet durumuna yaz için şort takımı falan aldım ama yenidoğan için en azından Haziran temmuza kadar bu kadarı kurtarır mı az mı sizce?
Yukselenim başakBenim de ayaklar aşağıda hep kasıklarımı tekmeliyor ama bu haftalarda normalmiş öyle durması doktor öyle demişti.
Başak burcu musun merak ettimçok düzenli yazmışsın da
Bagisikliligin düşük o zaman canımEşim çalışıyor okulda ikisi beraber ndan bulaştı bu ise memlekete gittim maske taktığım halde ve sadece iki gün kaldığım halde bulaştı hiç bilmiyorum ki
İyi o zaman bari çünkü bana sert gelmistiAy bende dün bu emziğin aynısından aldım çok tatlıyok canım öyle sert değil yumuşuyor bide bebek emdikçe. Zaten o yüzden sık değiştirmek gerekiyor emziği
benimde hala aşağıları tekmeliyor canım ama zaten daha normal değil mi 26 dayız. Bundan sonra dönme bekleniyor geçen üniversite hastanesindeki kontrolde doktor stajyere 26 dan önce bebeğin duruş şeklini söylemiyoruz ondan sonra dönmeye başlıyorlar filan demişti biyandan beni muayene ederken biyandan eğitim veriyordu
Senin ilk ilacın bu muyduuusakın bunu içme çabuk bırak!!! Bu işte benim baştaki ilaç sakın bakkk
bu hamilelere gore degil hamilelere göre olan demir ilacını al.. Ben bunun yüzünden doktor değiştirdim.. en sonunda canım kusturuyo direkt bırak içme sakın
Bu ilacı çıkaranın Allah belasını napmasin sağlam insanı da hasta ediyor canım bu arkadaşıma verdim o da ilk içmesine mahvetti
Keşke sadece mide bulantısı olsaBen gece kullanıyorum yatmadan önce demir hapı sanırım bu. Eczacıya sordum aç karna içemiyorum çünkü. Önemli değil yatmadan da içebilirsin dedi. 2 saat önce çay kahve tüketme yeterli dedi. O yüzden sıkıntı çekmiyorum çok şükür. Etkisini azaltıyor mu bilemiyorum ama yapacak bişey yok mide bulantısı felan çekemem şahsen
Sen birde Antalya’da olunca mecbur klimada illa duracak yine uzun kollu da alırsın bence birde şu müslin örtüleri kullanırız onlar üşüdükçeEvet evet mevsim kafamı karistiyor benim de yazık yavrucaklar pismesin bı de sonramayısı geçiririz en azından havaya ve bebişin kilosuna göre o zaman ekstra alırım bir şeyler dedim
Ay bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canımaranızda bunu kullanan var mı kızlar, son günlerde sabah içtiğimde midemi bulandırıyor arada bir de karın ağrısı yapıyor ama geçiyordu. Bugün çok çokk kötüyüm. Karnım taş gibi oldu hala ağrım var. Yan etkisinde mide karın ağrısı falan yazıyor ama ilk defa bu kadar kötü oldum. Napıcam bilmiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Kız sen gebe okuluna da mı gidiyorsun maşallah yaEvet biliyorum işte o bile yük gibi geliyor bana, üşengeçlik seviyemhamileyken de oluyormuş canım gebelik okulunda dediler işte başla şimdiden diye.
Ay kuzum ben de aynı tedirginliği yaşamıştım hatırlarsan, benim sadece tetanoz aşısıydı direkt kendi buzdolabından çıkardı yaptı ama ben keşke baksaydım acaba başka aşı mıydı diye gerilmiştim çünkü benim 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kızarıklık oluştu ve kabarmıştı.
Ama seninki doğrudur bence anlamıştır dışarıdan gelen kutunun farklı olduğunu biliyordur yani sıkma canını. Paranoyak değilsin hepimize oluyor demek istedim
Ferrum rahat bir ilaç gerçekten yan etkisi hiç olmadı bende en başından beri alıyorumAy bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım
Aay evet bir de o klima mevzusu var kısa kollu olsa dahi üstüne muslin örtülür herhalde hiç bilemedim ben de valla napcazSen birde Antalya’da olunca mecbur klimada illa duracak yine uzun kollu da alırsın bence birde şu müslin örtüleri kullanırız onlar üşüdükçe
Ben Şuan doğal alıyorum ama buradaki annelerimiz hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyordu..Senin ilk ilacın bu muyduuuinanmıyorum hemde kaç kutu içtim ben bundan o kadar kötüyüm ki bugün anlatamam hala düzelmedim hala geçmedi etkisi bir daha içmicem kesinlikle beni mahvetti yemek bile yiyemedim sabahtan beri . Şimdi ne kullanıyorsun canım
Bende aynı ben içemeyince arkadaşıma verdim gebe değil o hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyormuş saçına cildine vs iyi geliyor diye her neyse bi kere içmesinde bile mahvetmis onu ben iyi dayanmisim o zaman demiştim o dönemAy bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım
Canım benim madem bu kadar kötü ediyordu ilaç seni niye değiştirme yoluna gitmeden keşke daha önce sorsaydın ya çok üzüldüm şuanKeşke sadece mide bulantısı olsabugün hem bulantı, hem hazımsızlık hem mide yanması ekşimesi, hem karın ağrısı .. resmen kıvranıyorum hele karın ağrısı çokk kötü bi ağrısı var karnım taş gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?