2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben gece kullanıyorum yatmadan önce demir hapı sanırım bu. Eczacıya sordum aç karna içemiyorum çünkü. Önemli değil yatmadan da içebilirsin dedi. 2 saat önce çay kahve tüketme yeterli dedi. O yüzden sıkıntı çekmiyorum çok şükür. Etkisini azaltıyor mu bilemiyorum ama yapacak bişey yok mide bulantısı felan çekemem şahsen

İçine atlet gibi giydiririm diye bazı zibinlari kısa kollu aldım ama kıyafet olarak hep uzun kollu bendekiler de yine de ilk doğdukları zaman çok sıcak olmaz bence uzun kol+ yelek falan destekleriz gibi geliyor
Aynen kuzum zaten yenidoğana kısa kol olmaz anne karnındaki sıcaklıktan cıbıl cıbıl giyerse vucut noluyo der üşürler 2 aylıkken falan belki anca giyilir oda zaten temmuza ağustosa falan geliyor heralde sonra zaten geri uzun koldan devam diye düşünüyorum

Kızlar kurumaz mı acaba ya daha doğuma 3 ay var ya. Ben başta pamuk kullanıcam ama dışarıda ıslak mendil kullanırım dedim ama erken gibi geldi kurursa diye.
Ben alalı 3 ay oldu ilk aldığım kutu hala kurumamış kutuyu ters çevirip koydum stok yapıcam diye açtım içinden bir tane gayet normal ıslak mendildi hiç kurumamıştı

Bizim yazımız ekime kadar devam ediyor temmuzdan ekime kadar kısa kollu devam eder herhalde sonrasında yine neyden kaç tane almalıyız konuşuruz seneye için gördükçe yine kışlık eşofman altı falan almaya başladım 6 aylıktan itibaren giydirmeyi denerim en azından o zamanlar daha uzun bir süreç kasımdan Mart nisana kadar uzun şeyler giyebilir de şimdi yeni doğan süreçlerinde bahardan yaza geçiş olunca karıştı bizim işler

Var canım herşey yolunda Allahın izniyle
Kızlar kurumaz mı acaba ya daha doğuma 3 ay var ya. Ben başta pamuk kullanıcam ama dışarıda ıslak mendil kullanırım dedim ama erken gibi geldi kurursa diye.
ben hep koli koli alıyorum canım kızıma 3 aydan fazla bekliyor kurumuyor yan koyuyorum ben
Bebekler ortalama 48-51 cm arası doğuyor canım yani illa net öyle olcak diye değil ama 58cm de doğan duymadım yani. Hadi çok değil bi tık uzun olsa 55cm doğan da duymadım çok belli olur mu fotoğrafta bilemedim beyaz da çok güzel insanın içi de elvermez iade etmeye

Kızlar bebeleriniz nereyi tekmeliyor ? Benimki hala aşağıları tekmeliyo yan yatıyo sanırm. İnşaAllah döner doğum pozisyonuna, kontrolüm cuma günü bakalım
Benim de ayaklar aşağıda hep kasıklarımı tekmeliyor ama bu haftalarda normalmiş öyle durması doktor öyle demişti.
Başak burcu musun merak ettim çok düzenli yazmışsın da

İyi o zaman bari çünkü bana sert gelmisti

Senin ilk ilacın bu muyduuu inanmıyorum hemde kaç kutu içtim ben bundan o kadar kötüyüm ki bugün anlatamam hala düzelmedim hala geçmedi etkisi bir daha içmicem kesinlikle beni mahvetti yemek bile yiyemedim sabahtan beri . Şimdi ne kullanıyorsun canım

Keşke sadece mide bulantısı olsa bugün hem bulantı, hem hazımsızlık hem mide yanması ekşimesi, hem karın ağrısı .. resmen kıvranıyorum hele karın ağrısı çokk kötü bi ağrısı var karnım taş gibi oldu

Evet evet mevsim kafamı karistiyor benim de yazık yavrucaklar pismesin bı de sonra mayısı geçiririz en azından havaya ve bebişin kilosuna göre o zaman ekstra alırım bir şeyler dedim
Sen birde Antalya’da olunca mecbur klimada illa duracak yine uzun kollu da alırsın bence birde şu müslin örtüleri kullanırız onlar üşüdükçe

Ay bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
Kız sen gebe okuluna da mı gidiyorsun maşallah ya bizim ilk gebeliğimiz sanki önceden doğum yapmışım gibi umursamıyorum ya keşke bende bir eğitime felan katılabilsem yeminle cahil geldim cahil gitcem

Ay bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım
Ferrum rahat bir ilaç gerçekten yan etkisi hiç olmadı bende en başından beri alıyorum

Sen birde Antalya’da olunca mecbur klimada illa duracak yine uzun kollu da alırsın bence birde şu müslin örtüleri kullanırız onlar üşüdükçe
Aay evet bir de o klima mevzusu var kısa kollu olsa dahi üstüne muslin örtülür herhalde hiç bilemedim ben de valla napcaz

Ben Şuan doğal alıyorum ama buradaki annelerimiz hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyordu..
Evet benim ilk ilacım bu beni kötü yapınca doktora dedim işte 2 kere yüz yüze 1 kere mesaj yoluyla dedim değiştirmeye tenezzul bile etmedi zaten içindeki kağıdı okuduğunda hamileler için yeterli araştırma yapılmamıştır yaziyo peki bu ilacı kullandığından beri mi böyle miden bulamiyo kötüsün.. Canım zaten bu kadar kötü yapıyorsa bebeğe zarar sen ilacı zaten kesin değiştir

Bende aynı ben içemeyince arkadaşıma verdim gebe değil o hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyormuş saçına cildine vs iyi geliyor diye her neyse bi kere içmesinde bile mahvetmis onu ben iyi dayanmisim o zaman demiştim o dönem genc-anne

Canım benim madem bu kadar kötü ediyordu ilaç seni niye değiştirme yoluna gitmeden keşke daha önce sorsaydın ya çok üzüldüm şuan oysa o kadar bahsettim geçmiş mesajlarda da iste denk gelmemiş demek ki sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…