2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun doktora bi sorun olmazsa ilaç değiştirsin. Ben bu ilacı kullanmıyorum da başka bir demir ilacım var

Kız sen gebe okuluna da mı gidiyorsun maşallah ya bizim ilk gebeliğimiz sanki önceden doğum yapmışım gibi umursamıyorum ya keşke bende bir eğitime felan katılabilsem yeminle cahil geldim cahil gitcem
Ay benim de yanımda çalışan kız ebe bugün bana diyor doğumdan önce gebe eğitimi yapalım istersen eşinle sana diyor doulalık felan da yapmış baya İstanbulda eğitimleri de var yine dört ayak üstüne düştüm

Ay bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım
Çok teşekkür ederim canım olmadı bende ondan alayım. Bu ilaç beni bitirdi bugün. Yarın Sabah iyi uyanırsam şükredicem. Daha düzelmedim. Sabahtan beri aynı

Senin durumunu hatırlıyorum kuzum bi ilaç vardı ve sen çok kötü olduğun halde doktorun umursamıyordu bisey yapmıyordu falan ama o ilacın bu ilaç olduğunu ya görmedim ya da gördümse de unuttum. çoktandır içiyorum aslında ama böyle olmuyordum. Son bikaç seferdir midem bulanıyodu içtikten sonra ama normal dedim. Ama durum giderek kötüleşti bugün resmen kıvrandırıyor. Ben bu kadar kötü etkilendiysem kim bilir bebeğim nasıl etkileniyordur taş gibi olmuştu karnım

Çok teşekkür ederim canım olmadı bende ondan alayım. Bu ilaç beni bitirdi bugün. Yarın Sabah iyi uyanırsam şükredicem. Daha düzelmedim. Sabahtan beri aynı
Mide ilacın var mı canım onu al istersen ben mide ilacı reflü olunca alıyorum gaviscon felan veya soğuk süt maden suyu iyi geliyor mideye. Dene bakalım inşallaj düzelir miden hemen

Mide ilacın var mı canım onu al istersen ben mide ilacı reflü olunca alıyorum gaviscon felan veya soğuk süt maden suyu iyi geliyor mideye. Dene bakalım inşallaj düzelir miden hemen
Yoğurt yicem canım, soğuk süt iyi geliyo geçmezse sütte içerim. Kramp gibi oluyo bide değişik bişey ilk defa yaşıyorum böyle bisey

Ay inanamıyorum kız emin misin kayınvalide olduğuna bir sayfayı felan yenile tövbe bismillah bu nedir ya şaka mı yapıyorsun kız
Bende inanamiyorum ve bunu 94837 kere paylaştı.. gerçekten çok ciddiyim gel de kaynana deme ve soğuma ondan
Ayyyy üzüldüm deme öyle Allah korusun.. canım zaten bak tek demir ilacı değil başka ilanlarında da kötü etmeye başladıysa bırak doktoruna danış yenisine başla benimde öyle başta bi kaç gün bir şey yapmadı git gide kotulestim en sonunda da kusunca hem ilacı hem de doktoru biraktim
Zaten hamilelikte bağışıklık düşüyormuş
Bol bol portakal ye canım hazır mevsimiyken
Arkadaşın gibi Beni de mahvetti bugün canım , tövbe bi daha. Biraz yoğurt yicem belki iyi gelir mideme. Ahh ahh içmez olaydım
Kusabiliyorsan zorla kendini kus mideni temizle sonra yoğurt ye iyi gelir ben kusunca rahatladım o ilacı yoksa mide sindirene kadar devam ediyor

cesursavasci yorumlara bayıldım ya biri Kağan ğ den dolayı yurt dışında sıkıntı yaratabilir yazmış diğeri yurtdışında yaşıyorum oğlumun adı Kağan bi sıkıntı yaşamıyor yazmış anlam bakımı aynı ya Kaan Kağan bir görüyorlar analizi

Kız bir senin adını verip paylaşımlarım bu kıza hitafen demediği kalmış hahahshdhd ay ne tuhaf insanlar var ya, hayır gelininle problemin varsa eğer al karşına kızım şu hareketin hoşuma gitmedi de veya kızım bizde bu böyle yanlış anlama vs de ama gidip paylaşımlarla acılı kaynanayı oynamak nedir yani o zaman sen de onun seviyesine in sen de böyle salak saçma şeyler paylaş sonra millet de konuşur durur. Hayır hiç demiyor mu elalem bunu görse benimle gelinim arasında dedikodu çıkarır işte insanlara malzeme vermeyeyim der ki eğer akıllı bir kadın olsaydı bunu paylaşmazdı. Ay çok yazdım kusura bakma ama inanılmaz sinirlendim seni tahmin edemiyorum sinirini. Şu an ben burdan kadına atlayasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…