- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Geçmiş olsun doktora bi sorun olmazsa ilaç değiştirsin. Ben bu ilacı kullanmıyorum da başka bir demir ilacım varKeşke sadece mide bulantısı olsabugün hem bulantı, hem hazımsızlık hem mide yanması ekşimesi, hem karın ağrısı .. resmen kıvranıyorum hele karın ağrısı çokk kötü bi ağrısı var karnım taş gibi oldu
Ay benim de yanımda çalışan kız ebe bugün bana diyor doğumdan önce gebe eğitimi yapalım istersen eşinle sana diyorKız sen gebe okuluna da mı gidiyorsun maşallah yabizim ilk gebeliğimiz sanki önceden doğum yapmışım gibi umursamıyorum ya keşke bende bir eğitime felan katılabilsem yeminle cahil geldim cahil gitcem
Evet canım bende hiç rahatsız olmadımFerrum rahat bir ilaç gerçekten yan etkisi hiç olmadı bende en başından beri alıyorum
Aynen ya örtersin müslini birde tam klimanın karşısına oturtmazsın üşümez benceAay evet bir de o klima mevzusu var kısa kollu olsa dahi üstüne muslin örtülür herhalde hiç bilemedim ben de valla napcaz
Aaaa ne güzel ya bol bol bilgileniyorsundurAy benim de yanımda çalışan kız ebe bugün bana diyor doğumdan önce gebe eğitimi yapalım istersen eşinle sana diyordoulalık felan da yapmış baya İstanbulda eğitimleri de var yine dört ayak üstüne düştüm
Çok teşekkür ederim canım olmadı bende ondan alayım. Bu ilaç beni bitirdi bugün. Yarın Sabah iyi uyanırsam şükredicem. Daha düzelmedim. Sabahtan beri aynıAy bunu kullanan kız arkadaşım vardı gebe felan değil onu bile pert etmişti ayrıca gebelere bu verilmiyor diye biliyorum başka demir ilaçları veriliyor. Ben Ferrum içiyorum bak bir doktoruna sor istersen canım
Canım iyi uyanıyorsun yine hafif bi seylik oluyo ama iyi oluyorsun sıkma canınıÇok teşekkür ederim canım olmadı bende ondan alayım. Bu ilaç beni bitirdi bugün. Yarın Sabah iyi uyanırsam şükredicem. Daha düzelmedim. Sabahtan beri aynı
Ay inanamıyorum kız emin misin kayınvalide olduğuna bir sayfayı felan yenile tövbe bismillah bu nedir ya şaka mı yapıyorsun kızBenim kv nin paylaşımına bi bakın helebunu 848473 kere paylaştı.. hayır yani gülüyorum da sinirde oluyorum
Eki Görüntüle 3386048
Ben Şuan doğal alıyorum ama buradaki annelerimiz hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyordu..
Evet benim ilk ilacım bu beni kötü yapınca doktora dedim işte 2 kere yüz yüze 1 kere mesaj yoluyla dedim değiştirmeye tenezzul bile etmedi zaten içindeki kağıdı okuduğunda hamileler için yeterli araştırma yapılmamıştır yaziyopeki bu ilacı kullandığından beri mi böyle miden bulamiyo kötüsün.. Canım zaten bu kadar kötü yapıyorsa bebeğe zarar sen ilacı zaten kesin değiştir
Bende aynı ben içemeyince arkadaşıma verdim gebe değil o hamilelere uygun olan demir ilacını kullanıyormuş saçına cildine vs iyi geliyor diye her neyse bi kere içmesinde bile mahvetmis onu ben iyi dayanmisim o zaman demiştim o dönemgenc-anne
Senin durumunu hatırlıyorum kuzum bi ilaç vardı ve sen çok kötü olduğun halde doktorun umursamıyordu bisey yapmıyordu falan ama o ilacın bu ilaç olduğunu ya görmedim ya da gördümse de unuttum.Canım benim madem bu kadar kötü ediyordu ilaç seni niye değiştirme yoluna gitmeden keşke daha önce sorsaydın ya çok üzüldüm şuanoysa o kadar bahsettim geçmiş mesajlarda da iste denk gelmemiş demek ki sana
Zaten hamilelikte bağışıklık düşüyormuşBagisikliligin düşük o zaman canım
Mide ilacın var mı canım onu al istersen ben mide ilacı reflü olunca alıyorum gaviscon felan veya soğuk süt maden suyu iyi geliyor mideye. Dene bakalım inşallaj düzelir miden hemenÇok teşekkür ederim canım olmadı bende ondan alayım. Bu ilaç beni bitirdi bugün. Yarın Sabah iyi uyanırsam şükredicem. Daha düzelmedim. Sabahtan beri aynı
Arkadaşın gibi Beni de mahvetti bugün canım , tövbe bi daha. Biraz yoğurt yicem belki iyi gelir mideme. Ahh ahh içmez olaydımMahvediyor ya insanı maalesef benim kız arkadaşım gösterdi bu ilacı içiyormuş midesini tüm mahvetmiş
Yoğurt yicem canım, soğuk süt iyi geliyo geçmezse sütte içerim. Kramp gibi oluyo bide değişik bişey ilk defa yaşıyorum böyle biseyMide ilacın var mı canım onu al istersen ben mide ilacı reflü olunca alıyorum gaviscon felan veya soğuk süt maden suyu iyi geliyor mideye. Dene bakalım inşallaj düzelir miden hemen
Bende inanamiyorum ve bunu 94837 kere paylaştı.. gerçekten çok ciddiyimAy inanamıyorum kız emin misin kayınvalide olduğuna bir sayfayı felan yenile tövbe bismillah bu nedir ya şaka mı yapıyorsun kız
Ayyyy üzüldüm deme öyle Allah korusun.. canım zaten bak tek demir ilacı değil başka ilanlarında da kötü etmeye başladıysa bırak doktoruna danış yenisine başlaSenin durumunu hatırlıyorum kuzum bi ilaç vardı ve sen çok kötü olduğun halde doktorun umursamıyordu bisey yapmıyordu falan ama o ilacın bu ilaç olduğunu ya görmedim ya da gördümse de unuttum.çoktandır içiyorum aslında ama böyle olmuyordum. Son bikaç seferdir midem bulanıyodu içtikten sonra ama normal dedim. Ama durum giderek kötüleşti bugün resmen kıvrandırıyor. Ben bu kadar kötü etkilendiysem kim bilir bebeğim nasıl etkileniyordur taş gibi olmuştu karnım
Bol bol portakal ye canım hazır mevsimiykenZaten hamilelikte bağışıklık düşüyormuş
Kusabiliyorsan zorla kendini kus mideni temizle sonra yoğurt ye iyi gelir ben kusunca rahatladım o ilacı yoksa mide sindirene kadar devam ediyorArkadaşın gibi Beni de mahvetti bugün canım , tövbe bi daha. Biraz yoğurt yicem belki iyi gelir mideme. Ahh ahh içmez olaydım
Evet evet yoğurt da iyi gelir midene canım , nereden bileceksin ki doktorun vermiş insan hiç şüphe etmeden tüketiyor sorgulamıyoruz kiArkadaşın gibi Beni de mahvetti bugün canım , tövbe bi daha. Biraz yoğurt yicem belki iyi gelir mideme. Ahh ahh içmez olaydım
Evet arkadaşım da değişik kramp gibi diyordu demekki herkeste aynısını yapıyorYoğurt yicem canım, soğuk süt iyi geliyo geçmezse sütte içerim. Kramp gibi oluyo bide değişik bişey ilk defa yaşıyorum böyle bisey
Kız bir senin adını verip paylaşımlarım bu kıza hitafen demediği kalmış hahahshdhdBende inanamiyorum ve bunu 94837 kere paylaştı.. gerçekten çok ciddiyimgel de kaynana deme ve soğuma ondan
Ayyyy üzüldüm deme öyle Allah korusun.. canım zaten bak tek demir ilacı değil başka ilanlarında da kötü etmeye başladıysa bırak doktoruna danış yenisine başlabenimde öyle başta bi kaç gün bir şey yapmadı git gide kotulestim en sonunda da kusunca hem ilacı hem de doktoru biraktim
Bol bol portakal ye canım hazır mevsimiyken
Kusabiliyorsan zorla kendini kus mideni temizle sonra yoğurt ye iyi gelir ben kusunca rahatladım o ilacı yoksa mide sindirene kadar devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?