2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar deterjan bakıyorum da siveno ve incia hep kendinden yumuşatıcılı olarak geçiyor, sadece deterjan olarak var mı ben mi göremedim acaba? Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum

Kızlar deterjan bakıyorum da siveno ve incia hep kendinden yumuşatıcılı olarak geçiyor, sadece deterjan olarak var mı ben mi göremedim acaba? Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum
Ben granül sabun kullandım kızlarımda bundada ondan kullancm canım tek başına yeterli oluyor

Kızlar mama sandalyesinin özellikli olması ne kadar önemli bazı modeller var yatıyor vs 3-5 bin lira arası değişiyor. Bazıları var normal 500 lira 1000 lira falan. Özellikli olması önemli mi? Şu an erken ama yine de merak ettim

Şöyle bir şey okudum bebeğin bacak boyu bebeğin boyunu vermezmis, gövdesi uzun olabilirmiş. Eşimin gövdesi uzun ben de genetik mi dedim ama kendim bir şey eksik mi yapıyorum diye de çok düşündüm
Yok canım öyle şey mi olur bizim bi tanıdık çocuğu 50 cm doğdu şimdi boyu 52 cm doğan çocuğa göre çok fazla uzun dert etme bunu.. doğduktan sonra yaptığı şeyler de çok önemli etkiliyor kalıtımı

Canım 500 tl olanı gözümle gördüm çocuk 2 hareket etse düşecek gibi çok cansız duruyo.. Sen bence hareket ettiğinde cok sallanır mi sandalye ona bak ben mağazada buna dikkat etmiştim.. gorumcem verdi zamanında pahalı almış 3-4 bin küsür olanlardan çok güzel.. böyle yaşa göre mi aya göre mi ayar yeri var yükselip alcalabiliyo ayak yerleri takip çıkarılabiliyor kendinden silinebilir süngerli çok hoş inşallah güzel de olur kullanmasi

Süt icmedigim icin içten içe vicdan yaptım sanırım
Kız yok süt öyle sandığın gibi masum değil, açık söylüyorum 3. Hamileliğim öyle hiçbirinde extra bir beslenme yapmadım zararlı şeyleri yememeye dikkat ettim onun dışında normal yemeye devam ettim. Onlar alıyor bizden merak etme

Ben de bir modeli beğenmiştim mağazada şimdi de indirimde ama gerek var mı acaba diye bir soru işareti oldu bir de tam araştırayım dedim

Sütü hiç sevmem bebiş için içeyim dedim o gün kötü oluyorum direkt bulantı vs. peynir yoğurt yemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim canım rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…