- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Yarın şeker yüklemesi de yaptırıcam o zaman bi söyleyeyim bakalım ne diyecek ay bu ağrıda bile böyle olduysam nasıl normal doğurcam bilmiyorumCanım enfeksıyonda olabılır baska bı durumda bende de oluyor ama oyle adet ağrısından zıyade kasık ağrısı adet agrısı bele bacaklarada vurur sen daha iyi bılırsın sabah en ıyısı bı doktora git
Yok canım yalnız değilsin, dün yazdım daha. Uyuyorum ama uyanık uyuyorum sürekli uyanıyorum dönemiyorum daralıyorum, hergün olmuyo şükür bu gün olmadı çok yorgundum uyumuşum, ama dün bölük pörçüktü hepbaş ağrisindan uyuyamadiğim güne günaydin …kizlar grupta bi ben sanki uyku problemi cekiyorum
Benim hergün öyleYok canım yalnız değilsin, dün yazdım daha. Uyuyorum ama uyanık uyuyorum sürekli uyanıyorum dönemiyorum daralıyorum, hergün olmuyo şükür bu gün olmadı çok yorgundum uyumuşum, ama dün bölük pörçüktü hep
Ben de geç yatıyorum zaten 2 gibi, sabah 7.30 gibi kalkıyorum. Gece de her sağa sola döndüğümde uyanıyorum sonra dalmak zor oluyor. Gündüz vaktim olursa biraz kestiriyorum yoksa baş ağrısı yapıyor dediğin gibibaş ağrisindan uyuyamadiğim güne günaydin …kizlar grupta bi ben sanki uyku problemi cekiyorum
Benim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..baş ağrisindan uyuyamadiğim güne günaydin …kizlar grupta bi ben sanki uyku problemi cekiyorum
Benim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..
Benim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..
Ben artik her yolu denedim buhar makinesi mi dersiniz okyanus suyu mu dersiniz parol mu dersiniz çare bulamiyorum . Son haftalarda ne olcak kaygisi başladi bende I ImaginaryLifeBenim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..
Sor canım bıze de haber ver bakalım ne dıyecek normaldir deYarın şeker yüklemesi de yaptırıcam o zaman bi söyleyeyim bakalım ne diyecek ay bu ağrıda bile böyle olduysam nasıl normal doğurcam bilmiyorum
İkeadakinin altinda ayak koyma yeri yok sanırım ama başka model var mıdır acaba dedim. Bir de tam araştırmadim ya hangisi nasıl o yüzden fikrim yokBence iste her türlü erkek anası olarak birazcık bu konuda sağlam olanını alsak daha iyi olur gibiikeaninki çok güzel ama e bebekteki 500tllik olana çok benziyo dokansan yıkılacak gibi
İkinci bir Ikea önerisi daha geldiBen ikeaninkini kullandım. Erkek bebekleri olan arkadaşlarımda ikeaninkini kullandı. Herkes çok memnun. Temizliği vs si çok rahat. Yemek sonrası o sandalye savaştan çıkmış gibi oluyor al foşur foşur yıka mis gibi. Annemlere de benzerini aldım. Ucuz bir marka, hiç sıkıntı olmadı.
Ayak koymak için böyle bir ürün kullandım. Hiç sorun yaşamadım.
Evet o ayak olayını ben de duymuştumCanım 6 ay civarı ek gıdaya başlıyoruz ama tam 6 ayda bebek desteksiz oturamayabiliyor kafası filan titriyor kaşların yetersizliğinden. Ben basit bişey almıştım arkası biraz yatsa daha rahat edebilirdi bebişim. Etrafını destekleyerek oturtabildim. Bide ayakları sallanmasın yemek yerken dikkati dağılıyor ayak koyacak yeri olsun filan yazmıştı uzmanlar yani öyle bişey okumuştum alırken ona dikkat ettim ama ayak kısmı ayarlanabilir olmadığından başta kısa geldi boyu ayaklar yetişmedi. Yetiştiğinde de ayağa kalktı sarktı iki kez yakaladım ve mama sandalyesine veda ettik yer sofrasında yiyor
Eşim de spora aşırı takıntılı normalde kendisi scuba diving yapıyor lisanslı ama çocuklar için yaş sınırı var malum ozamana kadar karete boks göndercem diyor illa bi spor dalıyla ilgilenecekler
almak istersen ayak koyma aparatını unutmaİkinci bir Ikea önerisi daha geldiçok teşekkürler ikeaya da bakacagim
Bence de normaldir kemik ağrısıydı çünkü gneişliyor mu nedirSor canım bıze de haber ver bakalım ne dıyecek normaldir deo normal doğurma meselesi de bende büyük bı soru işareti
Senin boyunun neresi kısa canım gayet standartlardasın. Bana göre gayet ideal .Uzun değilsin diyelimKendi boyum kısa olunca hep oğlum olursa basketbola kızım olursa voleybola göndereceğim küçüklükten diyordum, oğluşum gelince direkt yazdırırım artık
Shahahah ben heveslenip almıştım yazın mama sandalyesiAcele etmiyim o zaman daha Cook var o süreçlereIkea da aklımda
Kendime hep kısa geliyorumSenin boyunun neresi kısa canım gayet standartlardasın. Bana göre gayet ideal .Uzun değilsin diyelim
Benden hızlıları varShahahah ben heveslenip almıştım yazın mama sandalyesi
Hangisini almıştın canım bu aradaShahahah ben heveslenip almıştım yazın mama sandalyesi
Canım sen bu durumu bi doktorunla paylaş bence. Hepimizde rahat yatamamaktan sık WC gitmekten vs kaliteli uyku yok ama seninki bariz kronikleşiyor sanırım hasta eder sabaha kadar evde dolaşmak bi süre sonra artık. Bence kontrolde doktoruna söylemelisinBen artik her yolu denedim buhar makinesi mi dersiniz okyanus suyu mu dersiniz parol mu dersiniz çare bulamiyorum . Son haftalarda ne olcak kaygisi başladi bende I ImaginaryLifeBegonya2
Haliyle fiyatlar değişiyorEvet o ayak olayını ben de duymuştumo yüzden ayaklı bakacağım, ayarlanabilir olsun o aklımda, bir de hafif yatsa iyi olur diyosun. Sanırım bu özellikler eklendikce fiyatlar da değişiyor
ay bebek küçükken gitmek daha rahat oluyor ya altını temizle emzir yatır oluyor genelde. Kızım 3 aylıkken otel tatili yapmıştık. Kızımla beraber 4 çocuk vardı grubumuzda. En rahatları bendim çünkü diğerlerinin çocuklar bi tık büyükAğustosa otel rezervasyonu yaptık ablamlar da olcak inşallah bebişle güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?