2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yarın şeker yüklemesi de yaptırıcam o zaman bi söyleyeyim bakalım ne diyecek ay bu ağrıda bile böyle olduysam nasıl normal doğurcam bilmiyorum

baş ağrisindan uyuyamadiğim güne günaydin …kizlar grupta bi ben sanki uyku problemi cekiyorum
Yok canım yalnız değilsin, dün yazdım daha. Uyuyorum ama uyanık uyuyorum sürekli uyanıyorum dönemiyorum daralıyorum, hergün olmuyo şükür bu gün olmadı çok yorgundum uyumuşum, ama dün bölük pörçüktü hep

Benim hergün öyle uykusuzluktan başim ağriyor artik

baş ağrisindan uyuyamadiğim güne günaydin …kizlar grupta bi ben sanki uyku problemi cekiyorum
Ben de geç yatıyorum zaten 2 gibi, sabah 7.30 gibi kalkıyorum. Gece de her sağa sola döndüğümde uyanıyorum sonra dalmak zor oluyor. Gündüz vaktim olursa biraz kestiriyorum yoksa baş ağrısı yapıyor dediğin gibi

Benim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..
Benim son 4 aydır hep var uyku sorunu. Hiç deliksiz uyumadım uykum olmuyor sanki vücudum dinlenmiş uykuya ihtiyacı yok gibi. Gece zaten kalk, yat, kalk, yat..
Ben artik her yolu denedim buhar makinesi mi dersiniz okyanus suyu mu dersiniz parol mu dersiniz çare bulamiyorum . Son haftalarda ne olcak kaygisi başladi bende I ImaginaryLife Begonya2

Son düzenleme:
Yarın şeker yüklemesi de yaptırıcam o zaman bi söyleyeyim bakalım ne diyecek ay bu ağrıda bile böyle olduysam nasıl normal doğurcam bilmiyorum
Sor canım bıze de haber ver bakalım ne dıyecek normaldir de o normal doğurma meselesi de bende büyük bı soru işareti

Bence iste her türlü erkek anası olarak birazcık bu konuda sağlam olanını alsak daha iyi olur gibi ikeaninki çok güzel ama e bebekteki 500tllik olana çok benziyo dokansan yıkılacak gibi
İkeadakinin altinda ayak koyma yeri yok sanırım ama başka model var mıdır acaba dedim. Bir de tam araştırmadim ya hangisi nasıl o yüzden fikrim yok sadece bu kadar fiyat farkı neden merak ettim

İkinci bir Ikea önerisi daha geldi çok teşekkürler ikeaya da bakacagim

Evet o ayak olayını ben de duymuştum o yüzden ayaklı bakacağım, ayarlanabilir olsun o aklımda, bir de hafif yatsa iyi olur diyosun. Sanırım bu özellikler eklendikce fiyatlar da değişiyor

Ben artik her yolu denedim buhar makinesi mi dersiniz okyanus suyu mu dersiniz parol mu dersiniz çare bulamiyorum . Son haftalarda ne olcak kaygisi başladi bende I ImaginaryLife Begonya2
Canım sen bu durumu bi doktorunla paylaş bence. Hepimizde rahat yatamamaktan sık WC gitmekten vs kaliteli uyku yok ama seninki bariz kronikleşiyor sanırım hasta eder sabaha kadar evde dolaşmak bi süre sonra artık. Bence kontrolde doktoruna söylemelisin
Evet o ayak olayını ben de duymuştum o yüzden ayaklı bakacağım, ayarlanabilir olsun o aklımda, bir de hafif yatsa iyi olur diyosun. Sanırım bu özellikler eklendikce fiyatlar da değişiyor
Haliyle fiyatlar değişiyor ben 6 ay filan kullandım sonra yer sofrasına geçirdim elimde var yani mama sandalyesi ama olmasaydı daha düzgün bişey alırdım
Ağustosa otel rezervasyonu yaptık ablamlar da olcak inşallah bebişle güzel olur
ay bebek küçükken gitmek daha rahat oluyor ya altını temizle emzir yatır oluyor genelde. Kızım 3 aylıkken otel tatili yapmıştık. Kızımla beraber 4 çocuk vardı grubumuzda. En rahatları bendim çünkü diğerlerinin çocuklar bi tık büyük az büyüyünce sıkıntı oluyor sıkılması durmaması herseye el atmak istemesi ek gıdasını yanında taşımak filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…